Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
πας καθαρα για σεξ???θελεις να δεις κανα μουσειο η αρχαιο?θελεις φυση?θελεις μαυρες η ασπρες?θελεις αρχαια και ψωνια?θελεις μονο ψωνια?θελεις μονο αρχαια?θελεις σεξ και αρχαια?θελεις σεξ αρχαια και ψωνια?θελεις φυση και σεξ??

Καλα γιατι τον ζαλιζεις τον ανθρωπο? Αφου οτι και να σου πει, Πατταγια θα του απαντησεις...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά η ποιητική έχει πλάκα  :2funny:
γιαυτό θα πάω καμμιά βόλτα γιατί μου βάρεσε  :headbang:

One last for the road...

Εννιακόσια ραβασάκια έχω κάνει στο bourdela
τι κερδίζω ρε αλάνια, μήπως καμμιά μορταντέλλα  :think:

...πάω για καμμιά μπύρα να στανιάρω  :rockon:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
1.η ,,Ολανδεζα,, για οσους δεν ξερουν ειναι εγχειρισμενο τραβελι....εξ ου και τα προβληματα με το ,,αιδοιο,,....
2.Αυτοι που κανουν την μεγαλυτερη ζημια μαζι με Γιαπωνεζους ειναι και πολλοι Ελληνες!!!!

ρε ΛΟΥΣΙΑΝΟ,ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!! :o :o :o :o
ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ????? :S :S :S :S

ΕΙσαι σιγουρος????

Πηρα το "παρασημο" των LadyBoys και δεν το ξερω???

Τι φορτουνα μ'αναψες τωρα!!!!!!! :S :S :S

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ????

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Καλα γιατι τον ζαλιζεις τον ανθρωπο? Αφου οτι και να σου πει, Πατταγια θα του απαντησεις...

Οχι,φιλε μου σολφεζ............θα του απαντουσα και αλλα μερη οπως......chonburi,rayong,sattahip και αλλα.βεβαια ολα αυτα ΕΙΝΑΙ πολυ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΤΑΓΙΑ(για να μην ξεχνιομαστε!!!!)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
        [size=11pt]ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ[/size]
Σε όλους τους συναγωνιστές

Λάκη Welcome to [size=12pt]the club[/size]  :s&m_2:

Επισκέπτης

ΕΙσαι σιγουρος????

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ????
  1000%100 !!!αν δεν ημουν σιγουρος δεν θα το γραφα..την εχει πατησει πολυ κολλητος μου και του το εκμυστηρευτηκε και η ιδια γιατι αυτος προσεξε και τις ανατομικες διαφορες στο μουνι της!!anyway μετραει το οτι περασες καλα μαζι της...αν και επισης πρεπει να γιαμπαρετε αγριως.....

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
φιλε lusiano μου εχεις αναψει φωτιες με την ολλανδεζα :S :S :S :S :S ...........εχω μεινει μαλακας και το σκεφτομαι συνεχεια...αν οντως ισχυει :headbang: :headbang: :headbang:....τι να πω δεν ξερω δεν εχει δειξει  τετοια δειγματα και δεν δεν δεν δεν ............. :o :o :o :o

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

ΕΙσαι σιγουρος????

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ????

ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ Λακη μουυυυυυυ
Μη μου πεις οτι εγλειψες και μουνακι!!! :S :S :S
ΠΙΠΑ στα κρυφα ΠΗΡΕΣ Λακη μουυυυυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ Λακη μουυυυυυυ
Μη μου πεις οτι εγλειψες και μουνακι!!! :S :S :S
ΠΙΠΑ στα κρυφα ΠΗΡΕΣ Λακη μουυυυυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γελατε Κουφαλιτσες????παιζετε με τον πονο μου???Α....ρε που παμε,ρε???Που Παμε???  :grin: :grin: :grin:

Τελος παντων.........οτι εγινε εγινε....και εγινε εν αγνοια μου αρα δεν πιανεται!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
και συνεχιζω...

SODA

Με την Soda εχω μια ιστορια………..την γνωρισα πριν 2 χρονια……..στο Insomnia…..sexbomb lady….ισως η πιο sexy lady που εχω γνωρισει!!!!και η πιο hot!!!!
Μ’αρεσε τοσο πολύ που της πηρα δωρο 1 δαχτυλιδι και 1 κολιε(κατι σαν αρραβωνα!!!)αλλα μαλωσαμε και δεν μου μιλουσε!!!
Φετος το INSOMNIA την ειδα και πηγα και την χαιρετησα….δεν μου μιλησε!!!αυτο ηταν λεω…..δεν μου μιλαει  ακομα….
7 μερες πριν φυγω και ενώ ημουν στο Insomnia πηγαινοντας για τo VIP ΑREA  νοιωθω 1 χερι να με χαιδευει….ηταν η soda……..οταν της ειπα μα καλα εσυ δεν μου μιλησες πριν 4 μερες που σε ειδα τωρα πως αλλαξες….μ’εβγαλε τρελλο!!!οτι δεν ηταν αυτή και ότι ποτε δεν θα εκανε τετοιο πραγμα
Ένα άλλο εκπληκτικο πραγμα με τις THAI LADIES…….Μπορει να είναι θυμωμενες μαζι σου,να μην σου μιλανε αλλα μολις «μυριστουν» χρημα τα ξεχνανε όλα!!!αυτο μου συνεβει 3 φορες φετος!!!καποιες δεν μου μιλουσαν αλλα μολις ειδαν τα μπουκαλια στο ΙNSOMNIA and Lucifer να ανοιγουν 2 κάθε φορα,τα ξεχασαν όλα και αρχιζα να τους λειπω και με αγαπανε για παντα!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΩΡΑ

Τελος παντων,αρχισαμε να μιλαμε…………εφερε και μια φιλη της μαζι………κερασα ποτακι και σε λιγα λεπτα παλι ειμασταν αγαπημενοι………..καθησαμε 3 μερες μαζι.την 1η νυχτα εφερε και την φιλη της αλλα δεν χρειαζοταν..η κοπελλα είναι ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ!!!!Οι καλυτερες μου νυχτες ηταν με την Soda!!!sexy scorpio Lady!!!!πολυ hot and Horny Lady!!!!

Όταν την ρωτησα για τα δωρα που τις ειχα κανει,μου ειπε ότι τα εχει ακομα!!!εγω δεν την πιστεψα αλλα αυτή επεμενε ότι τα εχει στο σπιτι της στην Pnom-Penh(she is Cambodian) και να παμε να τα δω αν δεν την πστευω και με την ευκαιρια να γνωρισω και την οικογενεια της!!!Φυσικα μετα απ’αυτό την πιστεψα!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ!!!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλή η ιστορία με τη Soda αύριο να μας πεις την ιστορία με την Cola :2funny:

Theos_Pan

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
και συνεχιζω...

SODA

Με την Soda εχω μια ιστορια………..την γνωρισα πριν 2 χρονια……..στο Insomnia…..sexbomb lady….ισως η πιο sexy lady που εχω γνωρισει!!!!και η πιο hot!!!!
Μ’αρεσε τοσο πολύ που της πηρα δωρο 1 δαχτυλιδι και 1 κολιε(κατι σαν αρραβωνα!!!)αλλα μαλωσαμε και δεν μου μιλουσε!!!
Φετος το INSOMNIA την ειδα και πηγα και την χαιρετησα….δεν μου μιλησε!!!αυτο ηταν λεω…..δεν μου μιλαει  ακομα….
7 μερες πριν φυγω και ενώ ημουν στο Insomnia πηγαινοντας για τo VIP ΑREA  νοιωθω 1 χερι να με χαιδευει….ηταν η soda……..οταν της ειπα μα καλα εσυ δεν μου μιλησες πριν 4 μερες που σε ειδα τωρα πως αλλαξες….μ’εβγαλε τρελλο!!!οτι δεν ηταν αυτή και ότι ποτε δεν θα εκανε τετοιο πραγμα
Ένα άλλο εκπληκτικο πραγμα με τις THAI LADIES…….Μπορει να είναι θυμωμενες μαζι σου,να μην σου μιλανε αλλα μολις «μυριστουν» χρημα τα ξεχνανε όλα!!!αυτο μου συνεβει 3 φορες φετος!!!καποιες δεν μου μιλουσαν αλλα μολις ειδαν τα μπουκαλια στο ΙNSOMNIA and Lucifer να ανοιγουν 2 κάθε φορα,τα ξεχασαν όλα και αρχιζα να τους λειπω και με αγαπανε για παντα!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΩΡΑ

Τελος παντων,αρχισαμε να μιλαμε…………εφερε και μια φιλη της μαζι………κερασα ποτακι και σε λιγα λεπτα παλι ειμασταν αγαπημενοι………..καθησαμε 3 μερες μαζι.την 1η νυχτα εφερε και την φιλη της αλλα δεν χρειαζοταν..η κοπελλα είναι ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ!!!!Οι καλυτερες μου νυχτες ηταν με την Soda!!!sexy scorpio Lady!!!!πολυ hot and Horny Lady!!!!

Όταν την ρωτησα για τα δωρα που τις ειχα κανει,μου ειπε ότι τα εχει ακομα!!!εγω δεν την πιστεψα αλλα αυτή επεμενε ότι τα εχει στο σπιτι της στην Pnom-Penh(she is Cambodian) και να παμε να τα δω αν δεν την πστευω και με την ευκαιρια να γνωρισω και την οικογενεια της!!!Φυσικα μετα απ’αυτό την πιστεψα!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ!!!!!

soda......απιστευτη σεξοβομβα......COLOMBIANA.......ειναι απο τις γυναικες.....πεφτουν 2 στο κρεββατι και μονο ο ενας σηκωνεται......σωος.....

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τελος παντων.........οτι εγινε εγινε....και εγινε εν αγνοια μου αρα δεν πιανεται

Ενώ εγώ που είχα γνώση πιάνεται? :think:

:s&m_3:            :s&m_2:

Συνημμένα

• Ldbs.JPG
    Ldbs.JPG
    113,4 KB · Εμφανίσεις: 23

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μου αρεσει λακη που σε ειχα πει για πλακα τον χειμωνα να παρουμε κανα ladyboy και ησουνα καθετος!!!!
χαχαχαχα. τελικα ο λοχιας ητανε παραγματικος λοχιας οπως ειπε και ενας φιλος

ΥΓ : οταν με εριξε σφαλιαρα στο ινσομνια ειπα και εγω τοσο γερο χερι η πουτανα?
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γελατε Κουφαλιτσες????παιζετε με τον πονο μου???Α....ρε που παμε,ρε???Που Παμε???  :grin: :grin: :grin:

Τελος παντων.........οτι εγινε εγινε....και εγινε εν αγνοια μου αρα δεν πιανεται!!!
Αμαρτια ουκ εχεις!!!Αμα αυτη-ος εκανε το πουλι μουνι εσυ δεν φταις σε τιποτα!!!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
λακη στειλε φωτο  της ολλαδενζας. ισως καταλαβω αν ειναι ladyboy η οχι.

η soda ειναι αυτη που σου γνωρισα στο insomnia???

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πως κάνετε έτσι ρε, εδώ άλλοι πληρώνουνε για εξέταση προστάτη :thefinge:
ενώ άν σας "κάτσει" μήτσος  :s&m_2: έχετε με ένα σμπάρο δυό τριγόνια  :2funny:

Stories

Νέο!