και συνεχιζω...
SODA
Με την Soda εχω μια ιστορια………..την γνωρισα πριν 2 χρονια……..στο Insomnia…..sexbomb lady….ισως η πιο sexy lady που εχω γνωρισει!!!!και η πιο hot!!!!
Μ’αρεσε τοσο πολύ που της πηρα δωρο 1 δαχτυλιδι και 1 κολιε(κατι σαν αρραβωνα!!!)αλλα μαλωσαμε και δεν μου μιλουσε!!!
Φετος το INSOMNIA την ειδα και πηγα και την χαιρετησα….δεν μου μιλησε!!!αυτο ηταν λεω…..δεν μου μιλαει ακομα….
7 μερες πριν φυγω και ενώ ημουν στο Insomnia πηγαινοντας για τo VIP ΑREA νοιωθω 1 χερι να με χαιδευει….ηταν η soda……..οταν της ειπα μα καλα εσυ δεν μου μιλησες πριν 4 μερες που σε ειδα τωρα πως αλλαξες….μ’εβγαλε τρελλο!!!οτι δεν ηταν αυτή και ότι ποτε δεν θα εκανε τετοιο πραγμα
Ένα άλλο εκπληκτικο πραγμα με τις THAI LADIES…….Μπορει να είναι θυμωμενες μαζι σου,να μην σου μιλανε αλλα μολις «μυριστουν» χρημα τα ξεχνανε όλα!!!αυτο μου συνεβει 3 φορες φετος!!!καποιες δεν μου μιλουσαν αλλα μολις ειδαν τα μπουκαλια στο ΙNSOMNIA and Lucifer να ανοιγουν 2 κάθε φορα,τα ξεχασαν όλα και αρχιζα να τους λειπω και με αγαπανε για παντα!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΩΡΑ
Τελος παντων,αρχισαμε να μιλαμε…………εφερε και μια φιλη της μαζι………κερασα ποτακι και σε λιγα λεπτα παλι ειμασταν αγαπημενοι………..καθησαμε 3 μερες μαζι.την 1η νυχτα εφερε και την φιλη της αλλα δεν χρειαζοταν..η κοπελλα είναι ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ!!!!Οι καλυτερες μου νυχτες ηταν με την Soda!!!sexy scorpio Lady!!!!πολυ hot and Horny Lady!!!!
Όταν την ρωτησα για τα δωρα που τις ειχα κανει,μου ειπε ότι τα εχει ακομα!!!εγω δεν την πιστεψα αλλα αυτή επεμενε ότι τα εχει στο σπιτι της στην Pnom-Penh(she is Cambodian) και να παμε να τα δω αν δεν την πστευω και με την ευκαιρια να γνωρισω και την οικογενεια της!!!Φυσικα μετα απ’αυτό την πιστεψα!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ!!!!!