You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)
Το πρόσεξες ρε γατόνι .... μάτι που το 'χειςΒλεπω φοραει και αρραβωνα στο χερι της....
...το δαχτυλιδάκι χρυσό βέβαια και μου κόστισε πολλά long time
...χήνες το μαλλί φιλάρι αλλά χαλάλι
musician
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 582
- Πόντοι
- 291
Προσεχω πάντα τα "μικρά" και αυτά που άλλοι ΔΕΝ βλέπουν,Το πρόσεξες ρε γατόνι .... μάτι που το 'χεις
γιατί στις λεπτομέρειες, και αυτές εκεί αποβλέπουν.
Όλα τα αλλα κάλη της και την κορμοστασιά της,
εσύ τα βλέπεις φίλε Pag , τα χαίρεσαι κοντά της !
Σωστό κουκλάκι διάλεξες , σύντομα πας κοντά της,
μόνο να έχεις προσοχή στην οικογένεια της...
Μήπως σε δουν καλό παιδί και σε ζητούν κοντά της .... ;)
... Pagtao αυτό δεν είναι δροσερό, είναι δροσερότατο ...
... Musician "έγραψες" και συνεχίζεις, 35 και "πετάς" εεε ; ... ;)
... Pipinomaniac πάω για casting Φιλιππίνες, 20 μέρες πιστεύω είναι καλά για πρωτάρης ...
... Theos_Panas γράψε ότι θυμάσαι και αν έχεις τίποτα δοκιμασμένο δώσε info ...
... Λάκη με το πάσο σου, δεν βιάζομαι, 9 Νοέμβρη να έχεις τελειώσει όμως ...
... Pipinomaniac πάω για casting Φιλιππίνες, 20 μέρες πιστεύω είναι καλά για πρωτάρης ...
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 668
- Πόντοι
- 4.255
Φιλε Μυκονιατη..ειμαι σχεδον ετοιμος...
Δεν θα γραψω και πολλα............τα πιο πολλα εχουν γραφτει.απλα θα γραψω πως τα εζησα εγω με το δικο μου μυαλο και νοοτροπια("και το μυαλο σου ειναι Θολο.." που λεει και στην ταινια!!!)
Ας αρχισουμε λοιπον....
Η μερα ηρθε!!!!Οι αποσκευες ετοιμες..η διαθεση πολυ καλη(ολοι με χαμογελα και χαρα)…4 αγορια ξεκιναμε απο Θεσσαλονικη για Bangkok....το δρομολογιο SKG-ATH(Aegean),ATH-CAI(Egypt Air),CAI-BKK(Egypt air)……Το συνολικο ποσο γι’αυτο το δρομολογιο 550 Euro....
Φτανουμε αθηνα στις 12 το μεσημερι.....η πτηση για Καιρο εφευγε στις 16.30 αρα ειχαμε αρκετο χρονο στην διαθεση μας(παντα εγω προσωπικα θελω να εχω πανω απο 3.30 ωρες περιθωριο στις διαφορες πτησεις γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται!!!!).Ηρθαν και 2 φιλοι απο Αθηνα και η ωρα περασε ευχαριστα....και ηρθε η ωρα για το επιβιβαση
Καλη πτηση διαρκειας 2 ωρων(με γευμα....οχι και τοσο καλο)....φτανουμε Καιρο στις 18.30(τοπικη ωρα)....τωρα αναμονη 5 ωρες.....το αεροδρομιο του Καιρου καλο....ειδικα η καινουργια πτερυγα.....με συζητησεις και βολτες αλλα και λιγο ξεκουραση(στις αβολες καρεκλες του αεροδρομιου) ηρθε και η ωρα για την επιβιβαση για BKK
Να πω την αληθεια ειχα αγχος για την πτηση προς BKK…την προηγουμενη φορα το αεροπλανο δεν ηταν και τοσο καλο(λιγο παλιο,δεν ειχε οθονες πισω απ’τα καθισματα,δεν ειχε πριζες για laptop,ειχε και αρκετο κοσμο).
Με το που μπαινουμε μεσα,ειχαμε μια ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ...Το αεροπλανο καινουργιο και τα 2/3 του αεροπλανου ΑΔΕΙΟ!!!!Και οι εκπληξεις(ευχαριστες)συνεχιστηκαν!!!Πισω απο καθε καθισμα ατομικες οθονες με καινουργιες ταινιες και παιχνιδια και usb port!!!Αλλα το καλυτερο ηταν η πριζα κατω απ’το καθισμα για laptop….
ΦΩΤΟΓΡaΦΙΕΣ
EGYPT AIR PLUG FOR LAPTOP
SCREEN BEHIND SEATS
EMPTY AIRPLANE
Απ’τα καλυτερα ταξιδια που εχω κανει!!!!Ανετο(ξαπλωσα σε 5 θεσεις μονος μου,οπως και οι αλλοι φιλοι),ωραιες ταινιες και παιχνιδια στην ατομικη οθονη και ρευμα για το laptop…με 2 γευματα ....
Μετα απο 8.30 ωρες(13.30 τοπικη ωρα)προσγειωθηκαμε στο Suvarnabhumi Airport Bangkok….
Το ονειρο αρχιζει....
Μετα το passport control και την παραλαβη των αποσκευων,συναντηση στο αεροδρομιο με φιλο(θα φευγαμε μαζι Pattaya)…ειχαμε ηδη book 1 mini Van from internet(pttaxiservice.com)….1600 Baht( μαζι με διοδια) ....6 επιβατες(απο 266 baht per person)
Μς περιμενε ο οδηγος με πινακιδα στα χερια και φυγαμε για Pattaya….Προορισμοςattaya Bay Resort Hotel….
Ο καιρος ζεστος και υγρος....αλλα ουτε που μ’ενοιαζε!!!ημουν ξανα πισω στο Paradise!!!in the Land of Smiles and Fun!!!
Μετα απο 1 ωρα και 15 minutes,ειμασταν στο ξενοδοχειο.....Τακτοποιηση και εξω για ψωνια και massage…..Η ταλαιπωρια και η κουραση εξαφανιστηκε με το που βγηκα εξω....στην Αγαπημενη Pattaya......μετα απο μερικα ψωνια στο Big C(ex-Carrefoure)in Pattaya Klang Road και 1 massage in Soi Buakhao,πηγα στο Hotel για λιγο ξεκουραση και μετα......εξω για Party!!!!
CONTINUED......
Δεν θα γραψω και πολλα............τα πιο πολλα εχουν γραφτει.απλα θα γραψω πως τα εζησα εγω με το δικο μου μυαλο και νοοτροπια("και το μυαλο σου ειναι Θολο.." που λεει και στην ταινια!!!)
Ας αρχισουμε λοιπον....
Η μερα ηρθε!!!!Οι αποσκευες ετοιμες..η διαθεση πολυ καλη(ολοι με χαμογελα και χαρα)…4 αγορια ξεκιναμε απο Θεσσαλονικη για Bangkok....το δρομολογιο SKG-ATH(Aegean),ATH-CAI(Egypt Air),CAI-BKK(Egypt air)……Το συνολικο ποσο γι’αυτο το δρομολογιο 550 Euro....
Φτανουμε αθηνα στις 12 το μεσημερι.....η πτηση για Καιρο εφευγε στις 16.30 αρα ειχαμε αρκετο χρονο στην διαθεση μας(παντα εγω προσωπικα θελω να εχω πανω απο 3.30 ωρες περιθωριο στις διαφορες πτησεις γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται!!!!).Ηρθαν και 2 φιλοι απο Αθηνα και η ωρα περασε ευχαριστα....και ηρθε η ωρα για το επιβιβαση
Καλη πτηση διαρκειας 2 ωρων(με γευμα....οχι και τοσο καλο)....φτανουμε Καιρο στις 18.30(τοπικη ωρα)....τωρα αναμονη 5 ωρες.....το αεροδρομιο του Καιρου καλο....ειδικα η καινουργια πτερυγα.....με συζητησεις και βολτες αλλα και λιγο ξεκουραση(στις αβολες καρεκλες του αεροδρομιου) ηρθε και η ωρα για την επιβιβαση για BKK
Να πω την αληθεια ειχα αγχος για την πτηση προς BKK…την προηγουμενη φορα το αεροπλανο δεν ηταν και τοσο καλο(λιγο παλιο,δεν ειχε οθονες πισω απ’τα καθισματα,δεν ειχε πριζες για laptop,ειχε και αρκετο κοσμο).
Με το που μπαινουμε μεσα,ειχαμε μια ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ...Το αεροπλανο καινουργιο και τα 2/3 του αεροπλανου ΑΔΕΙΟ!!!!Και οι εκπληξεις(ευχαριστες)συνεχιστηκαν!!!Πισω απο καθε καθισμα ατομικες οθονες με καινουργιες ταινιες και παιχνιδια και usb port!!!Αλλα το καλυτερο ηταν η πριζα κατω απ’το καθισμα για laptop….
ΦΩΤΟΓΡaΦΙΕΣ
SCREEN BEHIND SEATS
EMPTY AIRPLANE
Απ’τα καλυτερα ταξιδια που εχω κανει!!!!Ανετο(ξαπλωσα σε 5 θεσεις μονος μου,οπως και οι αλλοι φιλοι),ωραιες ταινιες και παιχνιδια στην ατομικη οθονη και ρευμα για το laptop…με 2 γευματα ....
Μετα απο 8.30 ωρες(13.30 τοπικη ωρα)προσγειωθηκαμε στο Suvarnabhumi Airport Bangkok….
Το ονειρο αρχιζει....
Μετα το passport control και την παραλαβη των αποσκευων,συναντηση στο αεροδρομιο με φιλο(θα φευγαμε μαζι Pattaya)…ειχαμε ηδη book 1 mini Van from internet(pttaxiservice.com)….1600 Baht( μαζι με διοδια) ....6 επιβατες(απο 266 baht per person)
Μς περιμενε ο οδηγος με πινακιδα στα χερια και φυγαμε για Pattaya….Προορισμοςattaya Bay Resort Hotel….
Ο καιρος ζεστος και υγρος....αλλα ουτε που μ’ενοιαζε!!!ημουν ξανα πισω στο Paradise!!!in the Land of Smiles and Fun!!!
Μετα απο 1 ωρα και 15 minutes,ειμασταν στο ξενοδοχειο.....Τακτοποιηση και εξω για ψωνια και massage…..Η ταλαιπωρια και η κουραση εξαφανιστηκε με το που βγηκα εξω....στην Αγαπημενη Pattaya......μετα απο μερικα ψωνια στο Big C(ex-Carrefoure)in Pattaya Klang Road και 1 massage in Soi Buakhao,πηγα στο Hotel για λιγο ξεκουραση και μετα......εξω για Party!!!!
CONTINUED......
Theos_Pan
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ....ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑΧΙ ΑΠΟ ΤΟ MARGARITA STATION...META ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΟΥ ΤΟΝΙ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟ FIELD ROAD...ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΠΡΟΤΕΙΝΩ GHEKOS,DRAGON DEN,DOLLHOUSE....ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ....ΧΥΜΩΔΕΙΣ,ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΩΝ 1500-1800 ΠΕΣΟΣ....ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ...ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΡ...... Pagtao αυτό δεν είναι δροσερό, είναι δροσερότατο ...
... Panas γι' αυτό είσαι Theos ... ... Κάνε ταξινόμηση και στείλε pm, ξεκινάς με την πιο κοντή και λεπτή εννοείται και συνεχίζεις με τις λιγότερο κοντές ... ... Για ξενοδοχείο καλοβλέπω το Royal Amsterdam, έχουμε άποψη ; ...
... Λάκη το διάβασα 3 φορές μέχρι τώρα ... ... Με έφτιαξες με την Egypt γιατί και γώ τον περασμένο Νοέμβρη με το παλιό αεροσκάφος πέταξα ... ... Μου έλυσες και την απορία για το Big C, ψήνομαι να μείνω εδώ
και μου φάνηκε παράξενο που γράφει opposite Big C γιατί εκεί ήταν το Carrefour ... ;) ... Περιμένω το επόμενο με ανυπομονησία ...
... Λάκη το διάβασα 3 φορές μέχρι τώρα ... ... Με έφτιαξες με την Egypt γιατί και γώ τον περασμένο Νοέμβρη με το παλιό αεροσκάφος πέταξα ... ... Μου έλυσες και την απορία για το Big C, ψήνομαι να μείνω εδώ
και μου φάνηκε παράξενο που γράφει opposite Big C γιατί εκεί ήταν το Carrefour ... ;) ... Περιμένω το επόμενο με ανυπομονησία ...
... Με έφτιαξες με την Egypt
....Τζάμπα ποστάρω φωτό με κορίτσια...
ο κόσμος φτιάχνεται με αεροπλάνα...
Πάρεεεεεεεεεεε!
Συνημμένα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.807
- Πόντοι
- 19.795
Παντως το κολπο με το κασκολ ειναι απο τα καλλιτερα. Αγοραζεις το κασκολ της αντιπαλης και πιο μισητης ομαδας, το φορας στο μωρο και μετα καθεσαι και το ξεσκιζεις Ετσι λες οτι ξεσκιζεις τον αντιπαλο. Καλοοοοοοοοοο.
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 668
- Πόντοι
- 4.255
Λιγο ξεκουραση και ετοιμοι για Party!!!
1η νυχτα και το clubπου πηγα ηταν η Marine Disco…Μ’αρεσει αυτό το club….ειναι μεγαλο,εχεις ανεση στο να κυκλοφορεις,λιγο μεγαλυτερες ηλικιες στις κοπελλες(αλλα εξισου ομορφες) και πιο καλη μουσικη(συμφωνα με τα γουστα μου)….αφου περασε λιγος χρονος μεχρι να καταλαβουμε τι γινεται αρχισα να παρατηρω τον κοσμο……Βλεπω 2-3 «καλες περιπτωσεις» για το βραδυ και αρχιζω το «scan»…αρχιζω να περπαταω στο club και ετσι όπως περπαταω νοιωθω 1 χερι να με ακουμπαει….Γυρναω και βλεπω 2 κοριτσια να μου χαμογελανε….Λεω¨»Lakis,η αναζητηση σου τελειωσε!!!!εχεις βρει παρεα για το 1ο Βραδυ!!!»
Και ετσι εγινε………..Jenny τ’ονομα της,μου ειπε ότι είναι κομμωτρια σ’ένα στενακι αναμεσα στο soi 7 and 8,μιση Philippina/Thai….Καλη κοπελλα,εκδηλωτικη και ζεστη…..εκατσα μαζι τους και σε λιγη ωρα φυγαμε…αλλα και η φιλη της καλη…δεν θυμαμαι ονομα..θυμαμαι μονο τα μεγαλα tits που ειχε…..Την οποια φιλη την «συναντησα» την επομενη μερα(εκεινη την μερα ηταν με τον φιλο μου)
Περασα πολύ ωραια με την Jenny αλλα δεν «συναντηθηκαμε» ξανα(αν και την ειδα στο Insomnia,οπου ηρθε και μου μιλησε!!!αλλα ημουν μ΄,άλλη!!!)
Ετσι ομορφα περασε το 1ο Βραδυ……αλλα στην συνεχεια ειχα αρκετες «περιπετειες»
CONTINUED....
1η νυχτα και το clubπου πηγα ηταν η Marine Disco…Μ’αρεσει αυτό το club….ειναι μεγαλο,εχεις ανεση στο να κυκλοφορεις,λιγο μεγαλυτερες ηλικιες στις κοπελλες(αλλα εξισου ομορφες) και πιο καλη μουσικη(συμφωνα με τα γουστα μου)….αφου περασε λιγος χρονος μεχρι να καταλαβουμε τι γινεται αρχισα να παρατηρω τον κοσμο……Βλεπω 2-3 «καλες περιπτωσεις» για το βραδυ και αρχιζω το «scan»…αρχιζω να περπαταω στο club και ετσι όπως περπαταω νοιωθω 1 χερι να με ακουμπαει….Γυρναω και βλεπω 2 κοριτσια να μου χαμογελανε….Λεω¨»Lakis,η αναζητηση σου τελειωσε!!!!εχεις βρει παρεα για το 1ο Βραδυ!!!»
Και ετσι εγινε………..Jenny τ’ονομα της,μου ειπε ότι είναι κομμωτρια σ’ένα στενακι αναμεσα στο soi 7 and 8,μιση Philippina/Thai….Καλη κοπελλα,εκδηλωτικη και ζεστη…..εκατσα μαζι τους και σε λιγη ωρα φυγαμε…αλλα και η φιλη της καλη…δεν θυμαμαι ονομα..θυμαμαι μονο τα μεγαλα tits που ειχε…..Την οποια φιλη την «συναντησα» την επομενη μερα(εκεινη την μερα ηταν με τον φιλο μου)
Περασα πολύ ωραια με την Jenny αλλα δεν «συναντηθηκαμε» ξανα(αν και την ειδα στο Insomnia,οπου ηρθε και μου μιλησε!!!αλλα ημουν μ΄,άλλη!!!)
Ετσι ομορφα περασε το 1ο Βραδυ……αλλα στην συνεχεια ειχα αρκετες «περιπετειες»
CONTINUED....
Συνημμένα
Η πραγματικη ΚΑΤΑΡΑ για τους σεξοτουριστες της Ταυλανδης ειναι ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ
pipino
δυστυχως αυτο εχει αρχισει απο το 1978 που θυμαμαι εναν χοντρουλη με 2 απιθανα μωρα να ανεβαινει στο δωματιο στο ΜΕΝΑΜ μπανκονγκ και γω περιμενα ποτε θα τελειωσει για να παρω το ενα μωρο και τελικα το καταφερα.
οι τσεπες τους δυστυχως ειναι ποιο γεματες απο τις δικες μας .
pipino
δυστυχως αυτο εχει αρχισει απο το 1978 που θυμαμαι εναν χοντρουλη με 2 απιθανα μωρα να ανεβαινει στο δωματιο στο ΜΕΝΑΜ μπανκονγκ και γω περιμενα ποτε θα τελειωσει για να παρω το ενα μωρο και τελικα το καταφερα.
οι τσεπες τους δυστυχως ειναι ποιο γεματες απο τις δικες μας .
Ερχομαι κόρη έρχομαι του Ισαάν εσύ καμάρι
hallo welcome θα μου πείς τίλακ σε λίγες μέρες
τρέμετε μπάζα τρέμετε, σαν πάρετε χαμπάρι
την ομορφιά της μάγισσες θα κόψετε τις φλέβες.
Ουντόν, Τσιανγκ Ράϊ, Μπουριράμ, Λόϊ, Σουρίν Τσιάνγκ Μάϊ
πηγές κεφάτων κοριτσιών για όποιον προτιμάει
την Ασιατική ομορφιά να μη καθυστερήσει
τικέτο αεροπορικό αμέσως για να κλείσει
hallo welcome θα μου πείς τίλακ σε λίγες μέρες
τρέμετε μπάζα τρέμετε, σαν πάρετε χαμπάρι
την ομορφιά της μάγισσες θα κόψετε τις φλέβες.
Ουντόν, Τσιανγκ Ράϊ, Μπουριράμ, Λόϊ, Σουρίν Τσιάνγκ Μάϊ
Συνημμένα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.807
- Πόντοι
- 19.795
Αν κανονισεις το γαμο για Φλεβαρη θα ειμαι και εγω εκει. Αντε θα σου κανω και γαμηλιο δωρο το μπατσελορ παρτυ
musician
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 582
- Πόντοι
- 291
Φίλε Pagtao μάστορα , κεφάτε και αρχηγέ ,Ουντόν, Τσιανγκ Ράϊ, Μπουριράμ, Λόϊ, Σουρίν Τσιάνγκ Μάϊ
μ'αυτα τα μερη με εφτιαξες και θέλω να τα δω ....
αφού Παταγιες και Μπαγκοκ, Σαμούγια και Πουκέτ,
δεν έχουν "γνησια" μωρά για να "ερωτευτώ " ,
Γι αυτό κι εγώ λοιπόν ζητώ μια χάρη ταπεινή ,
από εσέ τον έμπειρο πολυταξιδευτή ,
αφού αφήσεις το Τιλάκ να ξεκουραστεί λιγάκι,
να πάμε και εμείς μαζί κανενα ταξιδάκι...
Σε αυτά τα μέρη αυθεντικά , να βρούμε κοριτσακια ,
κι οχι μονάχα "της δουλειας" , που ψάχνουν για λεφτάκια ....
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.807
- Πόντοι
- 19.795
Γιατι καλη η στοιχουργικη, μα πρεπει να δουλεψεις,
αν θες στο τελος του μηνος, στο Σιαμ να ταξιδεψεις
να χεις ευρωπουλα αρκετα,στ ago go να ξοδεψεις.
Κολλησα και εγω.
αν θες στο τελος του μηνος, στο Σιαμ να ταξιδεψεις
να χεις ευρωπουλα αρκετα,στ ago go να ξοδεψεις.
Κολλησα και εγω.
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 668
- Πόντοι
- 4.255
Φιλε Μυκονιατη..ειμαι σχεδον ετοιμος...
Ας αρχισουμε λοιπον....
ΦΩΤΟΓΡaΦΙΕΣ
SCREEN BEHIND SEATS
EMPTY AIRPLANE
Το ονειρο αρχιζει....
CONTINUED......
Θα ξαναβαλω τις φωτο που μου "εσβησε" το ΚΩΛΟ-TINYPIC!!!!Που δεν προκειται να χρησιμοποιησω ξανα!!!ΟΥΣΤ!!!!!
PLUG FOR LAPTOP EGYPT AIR
SCREEN BEHIND SEAT EGYPT AIR
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 668
- Πόντοι
- 4.255
Pagtao.....Musician και Κωλο-γερε Να'στε καλα!!!!Να'στε καλα που μας κανετε να ευθυμησουμε γιατι μ'αυτα που ερχονται δυσκολα θα γελαμε!!!πιο πολυ θα κλαιμε!!
Για Φεβρουαριο η Μαρτιο και εγω μεσα!!!!δεν με νοιαζει τιποτα!!!ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!
Για Φεβρουαριο η Μαρτιο και εγω μεσα!!!!δεν με νοιαζει τιποτα!!!ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!