Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.051
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
κατι ασχετο... ακομα δεν μπορω να κοιμηθω μετα την παρτουζα που ειχα με 2 σουηδεζες πιτσιρικες.  :rockon: :rockon: :rockon:
ουτε στη ταυλανδη δεν ειχα τετοια παρτουζα!!!

ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!! ;) ;) ;) ;)
 

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Μηνύματα
100
Like
0
Πόντοι
1
ειλικρινα τωρα,αν γινοταν να εβρισκε καποιοσ ξενοδοχεια με 30ευρο και λονγκ ταιμ με τα ιδια στη σουηδια ,υπηρχε περιπτωση να παει κανεις απο μας στη ταυλανδη και στισ φιλιπινες για σεξοτουρισμο,λεω εγω τωρα.... :<
 
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Μηνύματα
114
Like
0
Πόντοι
1
ειλικρινα τωρα,αν γινοταν να εβρισκε καποιοσ ξενοδοχεια με 30ευρο και λονγκ ταιμ με τα ιδια στη σουηδια ,υπηρχε περιπτωση να παει κανεις απο μας στη ταυλανδη και στισ φιλιπινες για σεξοτουρισμο,λεω εγω τωρα.... :<
Τα μαγνητικα πεδια στη ΝΑασια ειναι καλυτερα :2funny: :2funny: :2funny:
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
ειλικρινα τωρα,αν γινοταν να εβρισκε καποιοσ ξενοδοχεια με 30ευρο και λονγκ ταιμ με τα ιδια στη σουηδια ,υπηρχε περιπτωση να παει κανεις απο μας στη ταυλανδη και στισ φιλιπινες για σεξοτουρισμο,λεω εγω τωρα.... :<
Αν τυχον γερασω και το μονο που με νοιαζει ειναι να κανω σεξοτουρισμο,παλι ταυλανδη θα διαλεγα.
 

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
306
Like
76
Πόντοι
1
Long time no see you...
 

Συνημμένα

  • Angeles.JPG
    Angeles.JPG
    115,9 KB · Εμφανίσεις: 47

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Μηνύματα
177
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
καλημερα ταυλανδοσεξουλιαρηδες-εχουμε μπει στην τελικη ευθεια πλεον κ ειμαστε σε πληρη ετοιμοτητα :s&m_3:

οι μερουλες κυλουν βασανιστηκα-αλλα δεν μασαμε- :headbang:

suadam μην μασας-κανε προγραμ ματισμο  για την επομενη χρονια (αν δεν μας παρει long time ο γιωργακης :knockinb: :knockinb:)

οποιος ειναι κατω το προσεχες διαστημα ας ενημερωσει με pm-καλο καλοκαιρι σε ολους!!! :s&m_3: :zfuck: :fuck1: :fuck2:
 

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Μηνύματα
382
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοί συναγωνιστές,

Γύρισα από δεκαήμερο ταξίδι στην Πατάγια και ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να ενημερώσω για την δική μου εμπειρία. Να πω κατ' αρχάς ότι διαβάζω το εν λόγω thread εδώ και πολλά χρόνια και -αν και φανατικός των ψηλών κορασίδων της Ανατολικής Ευρώπης- ήθελα να κάνω αυτό το ταξίδι από το 2008, κυρίως από περιέργεια μετά από όλα όσα διάβαζα εδώ. Έφτασα μάλιστα πολύ κοντά στο να πάω το 2009 αν δεν κάνω λάθος -θυμάμαι μέσα στον ενθουσιασμό μου μόλις είχα κλείσει εισιτήριο έστειλα πμ στον Skorpios4 να βρεθούμε εκεί καθώς θα ήταν τις ίδιες μέρες- όμως τελικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είχα αναγκαστεί να ακυρώσω το ταξίδι. Επομένως, αν και newbie στην Πατάγια, ήμουν πολύ καλά διαβασμένος, τόσο από εδώ, όσο και από άλλα σχετικά fora όπως τα pattaya-addicts.com, internationalsexguide.com, pattayagogos.com, κ.ο.κ.

Ας καταθέσω λοιπόν τις εμπειρίες και τις απόψεις μου προς πληροφόρηση όσων συναγωνιστών τις θεωρούν χρήσιμες.

GoGos' - θα έλεγα γενικά ότι μπορούν να καταταγούν ανάμεσα σε δύο άξονες, όπως είχα πληροφορηθεί και από το pattaya-addicts: Από την μία πλευρά είναι τα pick-a-number-and-go μαγαζιά, τα οποία κατά κανόνα έχουν ωραία κορίτσια που χορεύουν στην πίστα αλλά δεν έχουν καμία επαφή με τους πελάτες εκτός αν ο ίδιος ο πελάτης τις κάνει barfine. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της κατηγορίας είναι τα Supergirl και Superbaby. Το αρνητικό που έχουν είναι προφανές, ότι δεν έχεις επαφή με τα κορίτσια. Το θετικό είναι ακριβώς αυτό, αν δηλαδή δεν έχεις και πολύ όρεξη να σε ενοχλούν και θέλεις απλά να πιεις την μπύρα σου και να χαλαρώσεις, μπορείς σε αυτά να το κάνεις. Από την άλλη πλευρά είναι τα λεγόμενα hands-on μαγαζιά, στα οποία τα κορίτσια παρέχουν....διαδραστικές υπηρεσίες. Σε αυτά τα μαγαζιά με το που κάτσεις σου έρχονται τα κορίτσια και αρχίζουν να βάζουν τα χέρια τους και τα χέρια σου παντού, έχουν ντους ή τζακούζι με διάφορα παιχνίδια (πέφτει από δαχτύλιασμα κώλου, λεσβιακό μουνογλύψιμο, μπουκάλι μπύρας στο μουνί, fisting από πελάτη, και ότι μπορεί να φανταστεί ο νους), και γενικά ο πελάτης είναι σίγουρα το κέντρο των δραστηριοτήτων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα κορυφαίων τέτοιου είδους μαγαζιών είναι τα What's Up (θα πω απλά ότι παρά λίγο να χάσω το ...ρολόι μου βάζοντας κάπου το χέρι μου  :think: :grin: :headbang:), Babydolls, Windmill. Υπάρχουν βέβαια ανάμεσα στις δύο αυτές ακραίες κατηγορίες και μαγαζιά που είναι ενδιάμεσα. Το gogo με τις καλύτερες κοπέλες θα έλεγα ότι είναι το Baccara με διαφορά. Κόστος: Για να πάρετε καλό κομμάτι από gogo, πρέπει να υπολογίζετε κατ΄ελάχιστον 3000 μπατ LT all-in, δηλαδή με barfine να συμπεριλαμβάνεται. Τώρα αν πάτε (πολύ) αργά, αν το κορίτσι δεν είναι κι αστέρι, μπορεί να βρείτε και με λιγότερα.

Beer Bars & Beach Road: Δεν ψώνισα καθόλου, απλά και μόνο γιατί δεν βρήκα κάτι τόσο καλό όσο έβρισκα σε gogo. Από την στιγμή που είχα το budget, δεν έβρισκα τον λόγο να ψωνίζω από εκεί όπου οι πιθανότητές μου να βρω κάτι εξαιρετικό ήταν χαμηλότερες. Ειδικά για την παραλία, φοβόμουν και τα διάφορα θέματα που έχουν γραφεί συχνά, π.χ. κλοπές, πλαστά IDs, υψηλό ποσοστό αφροδίσιων, κλπ... Γενικά πάντως είμαι σίγουρος ότι όποιος ψάξει μπορει να βρει καλά πράγματα.

Clubbing: Το αγαπημένο μου ήταν η Mixx (φυσικά, ελέω Ρωσσιδιών), αλλά και η Insomnia για πολύ αργά, δηλαδή μετά τις 3 που κλείνουν τα gogo. Πιστεύω ότι τα clubs είναι η δεύτερη πιο ποιοτική επιλογή για ψώνια μετά τα gogos.

Massage: Πήγα μόνο στο Rasputin για soapie που είναι το πιο κυριλέ (2nd road μεταξύ πέμπτης και έκτης οδού) και είναι φοβερή εμπειρία. Πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε. Έκανα επίσης κάθε μέρα foot massage (το συνιστώ ανεπιφύλακτα, η απόλυτη χαλάρωση μιας ώρας με 200 μπατ!) και μια μέρα που πήρα oil massage δεν γλύτωσα το happy ending αν και ήθελα να κάνω ...διακράτηση δυνάμεων.  :grin:

Διαμονή: Προτείνω το για εύρεση και κράτηση ξενοδοχείου όλων των κατηγοριών. Είναι ένα site που εξειδικεύεται σε κρατήσεις τελευταίας στιγμής (των 28 τελευταίων ημερών, όμως τον τελευταίο μήνα είδα σου επιτρέπουν και κρατήσεις πέραν αυτού) και έχει εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Εγώ έμεινα στο Dusit D2 Baraquda Pattaya (3.500 μπατ την βραδυά ειδική τιμή), το οποίο συνιστώ σε όσους έχουν το budget. 5* ξενοδοχείο πάνω στην 2nd road και πολύ κοντά στην Walking Street και φυσικά χωρίς joiner's fee, όπως είχα επιβεβαιώσει από έρευνα πριν πάω. Επίσης συνιστώ το Page 10, αντίστοιχο ολοκαίνουργιο 4* ξενοδοχείο που το σκεφτόμουν και το είδα κι εκεί ότι είναι πολύ ωραίο και μοντέρνο (και πρέπει να είναι κι αρκετά πιο φτηνό, γύρω στα 2 χιλιάρικα).

Φαγητό: Υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Τα περισσότερα δυτικού τύπου μαγαζιά βρίσκονται μέσα σε malls (ειδικά στο Central Festival) και μπορείς εκεί να φας από σούσι μέχρι πίτσα και χάμπουργκερ. Θεωρώ εξαιρετικές value for money επιλογές το Kiss Food & Drink στην 2nd road πίσω από το Mike's Shopping Plaza (τρως με 300 μπατ), το irish bar Mulligan's μπροστά από το Central Festival (θεϊκό finger food, π.χ. chicken wings), και τον buffet του Hilton, όπου πληρώνεις μεν 900 μπατ το άτομο, έχει όμως απίστευτες επιλογές και πάρα πολύ καλή ποιότητα. Νομίζω ότι με 1000 μπατ την ημέρα κατά μέσο όρο κάποιος τρώει πολύ καλά στην Πατάγια.

Θάλασσα: Προτιμώ να κάνω μπάνιο στο λιμάνι του Πειραιά παρά στην παραλία της Πατάγια. Μιλάμε για βόθρο, χωρίς υπερβολή. Πήγα ωστόσο στο Koh Larn που είναι 40 λεπτά με το συμβατικό πλοίο (30 μπατ) ή 20 λεπτά αν νοικιάσεις ιδιωτικό ταχύπλοο με οδηγό (2500 μπατ). Απέχει 7 χιλιόμετρα και οι παραλίες όπως και η θάλασσα είναι γενικά καθαρές (όχι όμως ιδιαίτερα περιποιημένες)...το νερό όμως είναι η απόλυτη σούπα, μπαίνεις και δεν δροσίζεσαι καθόλου. Είχε πάντα και χιλιάδες εκνευριστικές μικρο-μέδουσες (μήκους 1 εκατοστού, που δεν τσιμπάνε αλλά είναι χιλιάδες και σε εκνευρίζουν αφάνταστα όταν κολυμπάς). Γενικά, η Ταιλάνδη για να πας με σκοπό τα μπάνια κλπ, δεν υπάρχει πλέον καθόλου στο μυαλό μου. Ελλαδίτσα και πάλι Ελλαδίτσα για θάλασσα.

Άλλα χρηστικά: Αν και η Κατάρ είναι με διαφορά η καλύτερη επιλογή, να ξέρετε ότι θα ταξιδεύετε μαζί με την πακιστανική κοινότητα Ελλάδος (το ίδιο ισχύει και με όλες τις αεροπορικές του Κόλπου). Για ταξί συνιστώ να κρατήσετε εκ των προτέρων (εγώ πήρα τον Mr. Toom, μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία στο pattaya-addicts με 1.200 μπατ αεροδρόμιο – πατάγια και 1000 μπατ επιστροφή). Πάρτε ταϊλανδέζικη SIM (ζητήστε tourist SIM, κάντε top- up με 300 μπατ και ξεμπερδέψατε) από τις αφίξεις στο αεροδρόμιο (όπως βγαίνετε από τις αποσκευές, στις εξόδους 4,5,6 έχει διάφορες επιλογές). Επίσης, πάρτε ελάχιστα και μόνο καλοκαιρινά ρούχα. Αν σας τελειώσουν τα κοντομάνικα αγοράζετε με 100 – 300 μπατ από εκεί. Να έχετε οπωσδήποτε μια βερμούδα με πολλές τσέπες που να κλείνουν με κουμπί ή φερμουάρ για να βάζετε μέσα κινητό, λεφτά, τσιγάρα, κλπ, όπως και πέδιλα. Εγώ το 99% του χρόνου κυκλοφορούσα με βερμούδα, πέδιλο, και κοντομάνικο.

Συμπέρασμα: Το ταξίδι αυτό ήταν μοναδική εμπειρία και πέρασα πολύ καλά. Ωστόσο για τα προσωπικά μου γούστα (θεωρώ  ψηλές όσες είναι πάνω από 1,75 και όχι όσες είναι πάνω από 1,50 όπως λέει ο KOSTASF16  :grin: – τον οποίο παρεπιπτόντως ευχαριστώ θερμά για τις πληροφορίες και τον κόπο που έκανε να ανοίξει αυτό το thread εδώ και χρόνια) θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές για το προκείμενο σπορ.  Αυτό βέβαια το ήξερα και από πριν πάω, επομένως ήταν αναμενόμενο ότι δεν θα ξετρελαινόμουν με το sex appeal των Ταιλανδέζων. Πάντως συνιστώ το ταξίδι αυτό σε όλους, δεν μπορεί κάποιος να λέει ότι είναι αγωνιστής του κοινού μας αθλήματος χωρίς να έχει περάσει από εκεί. Και ορισμένα πράγματα δεν ξεχνιούνται ποτέ και παραδόξως ήδη μου λείπουν, π.χ. η μυρωδιά που υπάρχει παντού, ένας συνδυασμός υπονόμου και street food, όσοι έχουν πάει καταλαβαίνουν τι εννοώ. Όπως και το να μπαίνεις στο Simon Beer Complex και να νιώθεις ότι είσαι κάποιος rock star από τις φωνές των εκατοντάδων κοριτσιών που σου λένε να κάτσεις μαζί τους. Μοναδικές καταστάσεις…

Ελπίζω για κάποιους συναγωνιστές τα παραπάνω να φανούν χρήσιμα. Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες που έχετε γράψει όλα αυτά τα χρόνια.
 

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.051
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ευχαριστουμε,φιλε μου για τις πληροφοριες...Επιτελους καποιος εγραψε κατι χρησιμο....

Να'σαι καλα και να ξαναπας....Μαλλον ολοι να ξαναπαμε(αν και δεν το βλεπω με την κατασταση που  επικρατει)

Να σε ρωτησω.........Freelanchers πηρες καθολου??και αν ναι,ποσο σου κοστισε??
 

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.009
Like
0
Πόντοι
16
πηγες  στη  παταγια  και  εβγαλες  συμπερασμα  για  τις  θαλασσες  της  ταυλανδης :headbang:  η  παταγια  ανηκει  στην  επαρχια  του  τσον  μπουρι    την  ποιο  βιομηχανοποιημενη  επαρχια  της  ταυλανδης    λιγα  χιλιομετρα  πιο  κει  ειναι  ναυπηγεια  λιμανια  εργοστασια      σαν  να  πηγες    μονο  στο  σκαραμαγκα  και  τη  σαλαμινα  και  να  βγαλες  συμπερασμα  για  τις  θαλασσες  της  ελλαδας  υ.γ  αν  πηγαινες  μια  ωρα  με  το  αμαξι    και  15  λεπτα  με  τη  βαρκα    πιο  περα    απ  τη  παταγια  στο  κο  σαμετ  θα  ειχες  αλλη  γνωμη
 

thaichin

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές Καλησπέρα
Αρχές Αυγούστου θα πάω για 2η φορά στη θρυλική Παττάγια. Πρωτοπήγα τα περασμένα Χριστούγεννα και έμεινα στο Pattaya bay resort, επηρεασμένος από κάποιους φίλους εδώ. ωραίο Hotel, όμως είχε αρκετό περπάτημα μέχρι τη "δράση". Ανατρέχοντας σε σελίδες του παραελθόντος βρήκα το Hotel secrets και έκλεισα για μία εβδομάδα. Μετά που έκλεισα διάβασα σε κάποιο site αρκετά αρνητικά και έχω πανικοβληθεί. Ότι δηλαδή είναι βρώμικο, ότι σε κλέβουν, ότι δεν σε αφήνουν να ανεβάσεις γυναίκα ετός αν προέρχεται από το Secret κλπ κλπ. Έχει μείνει κανείς πρόσφατα εκεί? Αν ισχύουν αυτά προτείνετε μου κάποιο άλλο στην ίδια περίπου τιμή (895-995 Baht) κοντά στη walking street. Ευχαριστώ πολύ
 

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Μηνύματα
1.685
Like
0
Πόντοι
16
ειλικρινα τωρα,αν γινοταν να εβρισκε καποιοσ ξενοδοχεια με 30ευρο και λονγκ ταιμ με τα ιδια στη σουηδια ,υπηρχε περιπτωση να παει κανεις απο μας στη ταυλανδη και στισ φιλιπινες για σεξοτουρισμο,λεω εγω τωρα.... :<

μονο που οι σουηδεζες ηταν τουριστριες και ηταν free!!!  :grin:
 

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Μηνύματα
382
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστουμε,φιλε μου για τις πληροφοριες...Επιτελους καποιος εγραψε κατι χρησιμο....

Να'σαι καλα και να ξαναπας....Μαλλον ολοι να ξαναπαμε(αν και δεν το βλεπω με την κατασταση που  επικρατει)

Να σε ρωτησω.........Freelanchers πηρες καθολου??και αν ναι,ποσο σου κοστισε??


Σε ευχαριστώ lakisscorpio, υποχρέωσή μου ήταν να δώσω κι εγώ πλέον τα φώτα μου όπως κάνατε τόσο καιρό εσύ και άλλοι εδώ μέσα.

Πήρα μόνο μια φορά freelancer από την Mixx, 1000 μπατ LT, έδωσα 1500 από μόνος μου.

Γενικά είναι 500 - 700 το short και 1000 - 1500 το long από όσο ξέρω, αν και όπως έγραψα δεν το πολυέψαξα εκτός gogo..
 

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Μηνύματα
1.685
Like
0
Πόντοι
16
ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!! ;) ;) ;) ;)

λακη βολευομαστε με οτι κατσει τωρα το καλοκαιρι! σουηδεζες, αγγλιδες, αυστριακες, ρωσσιδες, γερμανιδες, πολωνεζες, ελβετιδες.  :dancing:

τον χειμωνα ετοιμαζω ταξιδακι ελβετια σε μια γκομενα και μετα ισως και ταυλανδη!!!  :rockon:
 

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Μηνύματα
382
Like
0
Πόντοι
1
πηγες  στη  παταγια   και  εβγαλες  συμπερασμα   για  τις  θαλασσες  της  ταυλανδης :headbang:   η  παταγια  ανηκει  στην  επαρχια  του  τσον  μπουρι    την  ποιο   βιομηχανοποιημενη   επαρχια   της  ταυλανδης    λιγα  χιλιομετρα  πιο  κει   ειναι  ναυπηγεια   λιμανια  εργοστασια       σαν  να  πηγες    μονο   στο  σκαραμαγκα   και  τη  σαλαμινα   και  να  βγαλες   συμπερασμα   για  τις  θαλασσες  της  ελλαδας  υ.γ   αν   πηγαινες   μια   ωρα  με  το  αμαξι    και  15  λεπτα   με  τη  βαρκα    πιο  περα    απ  τη  παταγια   στο   κο  σαμετ   θα   ειχες  αλλη   γνωμη

Αλήθεια ανήκει η Πατάγια στην επαρχία του Τσονμπουρι και είναι και κοντά στην Μπανγκόκ ? Τι μαθαίνει κανείς βρε παιδί μου σε αυτό το forum  :grin:

Εντάξει, για να μιλήσουμε σοβαρά τώρα: Έγραψα ότι το μεγάλο μου πρόβλημα με την θάλασσα ΣΤΟ KOH LARN, που απέχει 40 λεπτά με το συμβατικό πλοίο (και όχι στην Πατάγια) δεν ήταν η καθαριότητα (στην οποία αναφέρεσαι εσύ) αλλά Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. Με δεδομένο ότι έχουν όλο τον χρόνο θερμοκρασίες από 25 έως 35 βαθμούς κελσίου, η θάλασσα είναι πάντα σούπα, δηλαδή δεν δροσίζεσαι καθόλου όταν μπαίνεις.

Αυτό το θέμα ήταν που με ενόχλησε και σίγουρα δεν διαφέρει σε άλλα μέρη της Ταϊλάνδης γιατί κι εκεί επικρατούν οι ίδιες θερμοκρασίες. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί το επικριτικό ύφος. Ο καθένας με τα γούστα του, αν θέλεις εσύ πήγαινε στην Ταϊλάνδη να κάνεις μπάνια και άσε εμένα να τα κάνω στην Ελλάδα.
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
Αλήθεια ανήκει η Πατάγια στην επαρχία του Τσονμπουρι και είναι και κοντά στην Μπανγκόκ ? Τι μαθαίνει κανείς βρε παιδί μου σε αυτό το forum  :grin:

Εντάξει, για να μιλήσουμε σοβαρά τώρα: Έγραψα ότι το μεγάλο μου πρόβλημα με την θάλασσα ΣΤΟ KOH LARN, που απέχει 40 λεπτά με το συμβατικό πλοίο (και όχι στην Πατάγια) δεν ήταν η καθαριότητα (στην οποία αναφέρεσαι εσύ) αλλά Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. Με δεδομένο ότι έχουν όλο τον χρόνο θερμοκρασίες από 25 έως 35 βαθμούς κελσίου, η θάλασσα είναι πάντα σούπα, δηλαδή δεν δροσίζεσαι καθόλου όταν μπαίνεις.

Αυτό το θέμα ήταν που με ενόχλησε και σίγουρα δεν διαφέρει σε άλλα μέρη της Ταϊλάνδης γιατί κι εκεί επικρατούν οι ίδιες θερμοκρασίες. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί το επικριτικό ύφος. Ο καθένας με τα γούστα του, αν θέλεις εσύ πήγαινε στην Ταϊλάνδη να κάνεις μπάνια και άσε εμένα να τα κάνω στην Ελλάδα.
δοκιμασε να πας Koh samui,Koh Chung,Krabi,Phi Phi,να δεις ωραια δροσερη θαλασσα.το κοη λαρν δεν φυμιζεται και τοσο.
 

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Μηνύματα
1.685
Like
0
Πόντοι
16
Συναγωνιστές Καλησπέρα
Αρχές Αυγούστου θα πάω για 2η φορά στη θρυλική Παττάγια. Πρωτοπήγα τα περασμένα Χριστούγεννα και έμεινα στο Pattaya bay resort, επηρεασμένος από κάποιους φίλους εδώ. ωραίο Hotel, όμως είχε αρκετό περπάτημα μέχρι τη "δράση". Ανατρέχοντας σε σελίδες του παραελθόντος βρήκα το Hotel secrets και έκλεισα για μία εβδομάδα. Μετά που έκλεισα διάβασα σε κάποιο site αρκετά αρνητικά και έχω πανικοβληθεί. Ότι δηλαδή είναι βρώμικο, ότι σε κλέβουν, ότι δεν σε αφήνουν να ανεβάσεις γυναίκα ετός αν προέρχεται από το Secret κλπ κλπ. Έχει μείνει κανείς πρόσφατα εκεί? Αν ισχύουν αυτά προτείνετε μου κάποιο άλλο στην ίδια περίπου τιμή (895-995 Baht) κοντά στη walking street. Ευχαριστώ πολύ

εχω μεινει 3 φορες στο secrets και δεν ισχυει τιποτα απ'αυτα που διαβασες.
καταρχην δεν ειναι κανονικο ξενοδοχειο. ειναι ενα bar το οποιο εχει απο πανω και δωματια. πισινα και ασανσερ δεν εχει.
τα δωματια ειναι καθαρα και αρκετα μεγαλα. ισως να μυριζουν λιγο γιατι ολα ειναι smoking rooms.
δεν εχει τυχει να με κλεψουν και εχω ανεβασει παρα πολλες κοπελες απο παντου. μεχρι και ladyboys.
εγω στο προτεινω για τα λεφτα του και αν θες να εισαι μεσα στην δραση.

εχω ανεβασει και φωτογραφιες στο thai.gr

 

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
ο kostas_thai ποθ εχει χαθει?
να μας πει καμια ιστορια για την Ταυλανδη
που θα ηθελε να παει......................

καλα τον πειραξαμε λιγο

ενταξει, οχι και να εξαφανιστει.....................
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
ο kostas_thai ποθ εχει χαθει?
να μας πει καμια ιστορια για την Ταυλανδη
που θα ηθελε να παει......................

καλα τον πειραξαμε λιγο

ενταξει, οχι και να εξαφανιστει.....................
Πηγε στον Φλοισβο,περιμενουμε ανταποκριση.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom