Ναι φιλε μου,μου το προτεινε και παλικαρι που εχει ταξιδιωτικο γραφειο εκει,λεει οτι ειναι πολυ καλο.αντε θα φαμε μπολικο ξυλο εκει,αλλα θα μαθουμε και κατι.
Ενταξει ξυλο δεν θα φας , απλως θα σου βγει η γλωσσα απο την σκληρη προπονηση .
Ειχα παει μια μερα στο Fairtex την Πατταγια
, αλλά εκει ειναι πολυ ακριβο το μαθημα ( 800 μπατ ) .
Ειχε πολους ξενους αθλητες , κυριως απο Αμερικη . Ετσι γνωριζεσαι με ατομα απο διαφορες χωρες .
Ολοι ηταν γυμνοι απο την μεση και πανω .
Μετα απο ωρα προπονηση , ανεβηκαμε στο ρινγκ , οπου ο καθε αθλητης ειχε και απο εναν Ταυλαδο.
Κραταγε τους στοχους και σου ελεγε ( να ριχνεις ) συνδυασμους χτυπηματων . Χτυπαγε το κουδουνι και επαιζες τον πρωτο γυρο που ηταν τετραλεπτος κι επειτα εκανες 30 ΄ διαλειμμα .
Εγω δεν ηξερα ποσους γυρους θα παιξεις και ετσι απο την αρχη μπηκα πολυ δυνατα ( δηλαδη πανω στους στοχους του Ταυλανδου )
Χα χα στην αρχη δινω δυνατη κλωτσια στα πλευρα που πεταχθηκε ο Ταυλανδος ενα μετρο μακρια . Αυτος με κοιταξε απορημενος και επειτα γελασε .
Ενω το κανονικο ειναι να μπαινεις χαλαρα και να κρατας δυναμεις για το τελος , εγω δεν ηξερα ουτε ποσους γυρους συνεχομενους παιζεις και συν το γεγονος οτι παρασυρθηκα απο το γεγονος οτι κανω μαθημα στην Ταυλανδη , ετσι επαιζα δυνατα .
Στο τελος του δευτερου τετραλεπτου αρχισα να κλαταρω
Ο Ταυλανδος με βλεπει , με ρωταει αν ειμαι καλα και μολις τελειωνει ο γυρος με παει στην ακρη του ρινγκ και μου ριχνε νερο με το λαστιχο και μου εκανε ενα μασσαζ στην πλατη και στα χερια .
Αν παρακολουθησεις αγωνες Ταυλανδων αυτο το κανουν ( και στους ιδιους ) στο διαλειμμα .
Με το νερο και το μασσαζ ειχε πολυ καλο αποτελεσμα και παρατηρησα οτι μου ειχε φυγει ολη η κουραση .
Ετσι μπαινω στον τριτο γυρο οπου επαιζα καπως πιο χαλαρα . Στον τεταρτο γυρο παλι κουραστηκα και τοτε αυτος μου ειπε μια τεχνικη πως να κραταω την αναπνοη μου και ποτε να την αφηνω , οταν εχεις ετσι κουραστει .
Στην Ελλαδα παρολο που κανω τοσα χρονια kick boxing και με τοσους διαφορετικους δασκαλους , ουτε ενας δεν μας ειχε μαθει αυτην την τεχνικη .
Οποτε γενικοτερα αξιζει και σαν εμπειρια και οτι μαθεις .