Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Master 21    μιας   και  θα  μεινεις   3   μηνες  Σαμουι   και  θυμουμενος   οτι  παλια    ειχες   ρωτησει    για   μουι  ται  , μπορεις   να   πηγαινεις    τα  απογευματα  5 -7    σε  αυτην  την   σχολη . Πηγαινε    μια    δυο   μερες     και  αν  σου   αρεσει  , κανεις   παραπανω .

Ναι φιλε μου,μου το προτεινε και παλικαρι που εχει ταξιδιωτικο γραφειο εκει,λεει οτι ειναι πολυ καλο.αντε θα φαμε μπολικο ξυλο εκει,αλλα θα μαθουμε και κατι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλησπέρα και από εμένα παίδες. Διάβασα 100+ posts με πραγματικά πολλές διαφωτιστικές πληροφορίες. Αυτό που θα ήθελα για να τα έχω και μαζεμένα, είναι να μου πείτε για τα εξής.
Κατ' αρχήν σκέφτομαι να πάω 24/7 αλλά δεν ξέρω που είναι καλύτερα από πλευράς σεξοτουρισμού, πατάγια ή πουκέτ; Δεύτερον θα ήθελα απόψεις για αεροπορικές εταιρίες, (και ξενοδοχεία αν και πιστεύω πως κάλυψαν κάποια posts πιο πίσω). Και τρίτον συμβουλές για το σε ποια μασατζίδικα, μπαρς κλπ πάμε.

Ξέρω πως προφανώς έχουν τα έχετε ξαναπει αλλά δεν αντέχω να διαβάσω άλλα 200 posts. Αν θέλει κάποιος ας απαντήσει με pm.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Εγω σου προτεινω πουκετ,και μην αγχωνεσαι για μπαρακια και μασατζιδικα,θα τα ανακαλυψεις μονος σου.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Καλησπέρα και από εμένα παίδες. Διάβασα 100+ posts με πραγματικά πολλές διαφωτιστικές πληροφορίες. Αυτό που θα ήθελα για να τα έχω και μαζεμένα, είναι να μου πείτε για τα εξής.
Κατ' αρχήν σκέφτομαι να πάω 24/7 αλλά δεν ξέρω που είναι καλύτερα από πλευράς σεξοτουρισμού, πατάγια ή πουκέτ; Δεύτερον θα ήθελα απόψεις για αεροπορικές εταιρίες, (και ξενοδοχεία αν και πιστεύω πως κάλυψαν κάποια posts πιο πίσω). Και τρίτον συμβουλές για το σε ποια μασατζίδικα, μπαρς κλπ πάμε.

Ξέρω πως προφανώς έχουν τα έχετε ξαναπει αλλά δεν αντέχω να διαβάσω άλλα 200 posts. Αν θέλει κάποιος ας απαντήσει με pm.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Η Πατταγια ειναι το μερος για πολυ καλη "νυχτερινη" διασκεδαση αλλα δεν εχει καλη θαλασσα(με εξαιρεση το Κο-Λαν,νησακι απεναντι απ'την πατταγια).....το Πουκετ συνδυαζει και καλη θαλλασα και καλη "νυχτ." διασκεδαση(οχι ομως σαν της Πατταγιας
Απο αεροπορικες λιγο -πολυ οι πιο διασημες(και καλες) ειναι Thai,Qatar,Emirates...εγω προσωπικα αν πηγαινα μονος μου αυτες θα προτιμουσα

notready

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τα pm. Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα κλείσω και εισητήρια, ξενοδοχεία.

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Ναι φιλε μου,μου το προτεινε και παλικαρι που εχει ταξιδιωτικο γραφειο εκει,λεει οτι ειναι πολυ καλο.αντε θα φαμε μπολικο ξυλο εκει,αλλα θα μαθουμε και κατι.

Ενταξει  ξυλο  δεν  θα   φας , απλως   θα   σου βγει  η  γλωσσα   απο  την  σκληρη   προπονηση .
Ειχα  παει  μια  μερα   στο  Fairtex  την  Πατταγια      , αλλά  εκει  ειναι  πολυ  ακριβο  το   μαθημα  ( 800   μπατ ) .
Ειχε   πολους   ξενους   αθλητες , κυριως   απο  Αμερικη . Ετσι  γνωριζεσαι   με   ατομα    απο  διαφορες   χωρες .
Ολοι  ηταν   γυμνοι   απο  την  μεση   και  πανω .
Μετα   απο  ωρα  προπονηση , ανεβηκαμε   στο  ρινγκ  ,  οπου  ο  καθε  αθλητης  ειχε   και  απο  εναν  Ταυλαδο.
Κραταγε   τους   στοχους   και  σου  ελεγε   (  να  ριχνεις )  συνδυασμους   χτυπηματων .  Χτυπαγε   το  κουδουνι και   επαιζες   τον  πρωτο  γυρο   που  ηταν   τετραλεπτος    κι  επειτα   εκανες    30 ΄   διαλειμμα  .

Εγω   δεν  ηξερα    ποσους   γυρους   θα  παιξεις    και   ετσι   απο  την   αρχη   μπηκα   πολυ  δυνατα  (  δηλαδη   πανω   στους   στοχους   του   Ταυλανδου )
Χα χα   στην   αρχη   δινω      δυνατη   κλωτσια     στα  πλευρα     που   πεταχθηκε   ο  Ταυλανδος   ενα   μετρο  μακρια . Αυτος    με   κοιταξε   απορημενος   και  επειτα   γελασε .
Ενω   το  κανονικο  ειναι   να   μπαινεις   χαλαρα   και  να   κρατας   δυναμεις   για   το   τελος , εγω   δεν   ηξερα   ουτε   ποσους   γυρους   συνεχομενους   παιζεις   και  συν   το   γεγονος   οτι  παρασυρθηκα     απο  το  γεγονος   οτι  κανω    μαθημα   στην   Ταυλανδη , ετσι   επαιζα   δυνατα .
Στο   τελος   του   δευτερου    τετραλεπτου    αρχισα  να  κλαταρω   :grin: :2funny: :2funny:
Ο  Ταυλανδος   με   βλεπει  , με  ρωταει   αν  ειμαι  καλα   και  μολις   τελειωνει  ο  γυρος   με   παει   στην   ακρη    του   ρινγκ   και  μου   ριχνε   νερο  με   το  λαστιχο    και  μου   εκανε   ενα    μασσαζ   στην  πλατη   και   στα   χερια .
Αν  παρακολουθησεις   αγωνες   Ταυλανδων    αυτο   το  κανουν  (  και  στους  ιδιους   )   στο   διαλειμμα   .
Με   το  νερο   και   το   μασσαζ  ειχε   πολυ   καλο   αποτελεσμα   και  παρατηρησα   οτι   μου   ειχε   φυγει   ολη   η   κουραση .
Ετσι   μπαινω    στον  τριτο  γυρο     οπου   επαιζα   καπως   πιο   χαλαρα . Στον  τεταρτο   γυρο  παλι   κουραστηκα   και   τοτε   αυτος   μου   ειπε    μια   τεχνικη   πως  να   κραταω   την  αναπνοη   μου    και   ποτε   να  την  αφηνω  ,  οταν  εχεις   ετσι   κουραστει .
Στην  Ελλαδα   παρολο  που  κανω   τοσα  χρονια   kick  boxing   και   με   τοσους   διαφορετικους    δασκαλους ,  ουτε   ενας    δεν   μας   ειχε   μαθει   αυτην   την   τεχνικη .

Οποτε     γενικοτερα    αξιζει     και  σαν  εμπειρια     και   οτι   μαθεις .

candon

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Like
16
Πόντοι
0
Έχει βρεθεί κανείς στο koh chang ?
Έχω πληροφορηθεί ότι έχει ωραίες παραλίες για κολύμπι.

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1

λιγες μερες  μεινανε....-αδειομαιιιι κ τρελενομαι-καλημερα ταυλανδοπληκτοι

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Τελικά κατά μεγάλο ποσοστό θα κλείσω το Siam Palm Residence.

Είναι αρκετά μακριά, αλλά μου άρεσε πολύ. Σε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, η προσφορά που μου έκανε ήταν για 8 βράδια 26.000 baht.
Βέβαια του απάντησα ότι στη σελίδα του λέει για 7 ημέρες 20.900 (δλδ περίπου 3000 η μέρα) και περιμένω απάντηση.
Όποιος έχει εμ-beer-ία από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, καλοδεχούμενη.

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συνάδελφε Taou,

Βρήκες ένα ξενοδοχείο της τάξεως των (3250 μπατ = 78 Ευρώπουλα) / μέρα. Αυτό σημαίνει ότι πέρα από τα κοντοπουτανογαμήσια θέλεις να περάσεις και ψιλοχλίδα (πολύ χαίρομα γι αυτό) . Με αυτά τα χρήματα τα οποία διαθέτεις / μέρα μπορείς να βρεις καλύτερα ξενοδοχεία-resorts. Απλά κάνε ένα καλό ψάξιμο στην google, στάμπαρε μερικά που να σου αρέσουν εμφανισιακά, δες τις τιμές (και μην μασίσεις αν κάποιο έχει κανα 20 Ε παραπάνω, όλα διαπραγματεύονται....), και μετά έμπα στο tripadvisor και διάβασε τις κριτικές που υπάρχουν για το κάθε ένα από αυτά που επέλεξες. Κάνε την επιλογή σου, καλό ταξίδι και καλά να περάσεις......

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
φιλε μου μακαρι να ηταν ετσι. το ξενοδοχειο που βρηκα ειναι δυο υπνοδωματιων και μιας κ θα ειμαι με τον αδερφο μου ειπαμε να κλεισουμε αυτο. δλδ 1600 την βραδια. δεν εχω βρει κατι αναλογο (δλδ με δυο υπνοδωματια) στην πατονγκ. αν εχει καποιος κατι στο νου του...

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Έχει βρεθεί κανείς στο koh chang ?
Έχω πληροφορηθεί ότι έχει ωραίες παραλίες για κολύμπι.

... Πήγα σε 10 περίπου παραλίες εκεί, αλλά η Bang bao νομίζω λεγόταν, ήταν η καλύτερη και η μοναδική στην οποία κάναμε μπάνιο αν εξαιρέσεις την πρώτη μέρα που αράξαμε στην White Sand beach ... Αν πας Ao Nang όμως και κάνεις τις εκδρομές σε Hong, Poda, Phi Phi και Lanta, τύφλα να έχει το Koh Chang ...  :sunglasses:

perota21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδες.καιρο παρακολουθω το φορουμ.πηρα την αποφαση να κανω και εγω το ταξιδακι.ηθελα να ρωτησω ομως μπορω να παω ταυλανδη με μονο εισιτηριο?επειδη πιθανον να συνεχισω μετα για βιετναμ η να κατσω ταυλανδη για διαστημα λιγοτερο απο μηνα και οποτε θελησω βγαζω εισιτηριο και γυρναω.επιση ηθελα να ρωτησω αυτους που εχουν παει τι ατμ καρτες ειχαν.δηλαδη ποια τραπεζα εχει συνεργασια με τις εκει τραπεζες.ευχαριστω εκ των προτερων

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Μπορεις   να  βγαλεις    μονο  εισητηριο  αλλά  δεν  συμφερει .
Τωρα  που  κοιταξα   μονο  να   πας ,  θελει   400  ευρω . Οποτε  το  καλυτερο   που  θα  κανεις ,  ειναι  να  βγαλεις   με   επιστροφη . Υπολογισε   στο  περιπου   τις  μερες    και    κλεισε .
Κλεισε   ΑΤΗ -  ΒΚΚ  και  αν   θελησεις    να  πας    στο   Βιετναμ    μπορεις  να  κλεισεις , (αργοτερα    αν   και  οταν  βρισκεσαι   Βιετναμ )  εισητηριο  απο   Ανοι  (ΗΑΝ )  για  ΒΚΚ  . Κλεισε    με        και  το  εισητηριο  μαζι  με  τους   φορους   κοστιζει   γυρω   στα  60   ευρω.

Με  τις   καρτες   δεν  θα  χεις   προβλημμα , ολες  τις   δεχονται   αρκει  να   γραφει  η  καρτα   σου  VISA .

Επισης  αν  θες   φθηνες   αεροπορικες  μετακινησεις   μεσα   στην  Ταυλανδη  

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
γεια σας παιδες.καιρο παρακολουθω το φορουμ.πηρα την αποφαση να κανω και εγω το ταξιδακι.ηθελα να ρωτησω ομως μπορω να παω ταυλανδη με μονο εισιτηριο?επειδη πιθανον να συνεχισω μετα για βιετναμ η να κατσω ταυλανδη για διαστημα λιγοτερο απο μηνα και οποτε θελησω βγαζω εισιτηριο και γυρναω.επιση ηθελα να ρωτησω αυτους που εχουν παει τι ατμ καρτες ειχαν.δηλαδη ποια τραπεζα εχει συνεργασια με τις εκει τραπεζες.ευχαριστω εκ των προτερων
O συναγωνιστης shamans9 τα ειπε καλα.
Να συμπληρωσω οτι,οταν στο αεροπλανο φτιαχνεις το εντυπο για τη βιζα,γραφεις υποχρεωτικα και αριθμο πτησης επιστροφης με ημερομηνια.
Αν δεν το συμπληρωσεις σε υποχρεωνουν να το κανεις στο emigration του Σουβαρναπουμ.
Εγω ειχα ξεχασει να βαλω  στο εντυπο την επιστροφη και μια χαμογελαστη "κυριουλα" στο γκισε με υποχρεωσε να το γραψω επι τοπου...
Τωρα εαν ειχα one way,δεν ξερω τι θα γινοταν.Αν καποιος ξερει ας το ποσταρει,χρησιμη πληροφορια θα ειναι.

Τωρα οσο αφορα την αεροπορικο εισητηριο,επελεξε ενα flexy,το οποιο με ενα ποσο που καταβαλεις στο γραφειο της εταιρειας ως "προστιμο",αλλαζεις ημερομηνια και ωρα πτησης.
Αυτο εκανα εγω με την Qatar,οπου με 900 μπατ αλλαξα την επιστροφη για 5 μερες αργοτερα.Φυσικα προσεξα να ειμαι "μεσα" στο μηνα που διαρκει η τουριστικη Βιζα.
Αυτα απο την προσωπικη εμπειρια,αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος γνωστης.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
κατι ασχετο... ακομα δεν μπορω να κοιμηθω μετα την παρτουζα που ειχα με 2 σουηδεζες πιτσιρικες.  :rockon: :rockon: :rockon:
ουτε στη ταυλανδη δεν ειχα τετοια παρτουζα!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
κατι ασχετο... ακομα δεν μπορω να κοιμηθω μετα την παρτουζα που ειχα με 2 σουηδεζες πιτσιρικες.  :rockon: :rockon: :rockon:
ουτε στη ταυλανδη δεν ειχα τετοια παρτουζα!!!

Αρα δεν ξαναπας Ταυλανδη να υποθεσω; :grin: :grin: :grin:

candon

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Like
16
Πόντοι
0
... Πήγα σε 10 περίπου παραλίες εκεί, αλλά η Bang bao νομίζω λεγόταν, ήταν η καλύτερη και η μοναδική στην οποία κάναμε μπάνιο αν εξαιρέσεις την πρώτη μέρα που αράξαμε στην White Sand beach ... Αν πας Ao Nang όμως και κάνεις τις εκδρομές σε Hong, Poda, Phi Phi και Lanta, τύφλα να έχει το Koh Chang ...  :sunglasses:
Ευχαριστώ πολύ, θα κοιτάξω να κλείσω ξενοδοχείο κοντά στην Bang bao.

stelef

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
228
Πόντοι
20
οποιος φιλος ενδιαφερεται για παρεα και ταξιδι στη ταιλανδη το προσεχες διαστημα ας γραψει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom