rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ναι το ειπα πριν.
και δεν σου άρεσαν τα φαγητά τους..
Τι και που έφαγες και δεν σου άρεσε το φαγητό;;
ναι το ειπα πριν.
γενικα δε μου αρεσουν γιατι βασιζονται στα θαλασσινα.το μονο καλο τουσ ειναι οτι ολα ειναι καυτερα.
Στο kiss food το κάνουν πένα... να'ναι καλά ο Λάκης που το πρότεινε.δεν εχουν μονο θαλασσινα. εχουν και ρυζακι με κοτοπουλακι!!!
γενικα δε μου αρεσουν γιατι βασιζονται στα θαλασσινα.το μονο καλο τουσ ειναι οτι ολα ειναι καυτερα.
Αυτά είναι... Κάνατε καλό φαγοπότι πάντως
Αυτά είναι... Κάνατε καλό φαγοπότι πάντως
Πάντως όταν είχα πρωτοπάει Καμπότζη και το Svay Pak ήταν ανοιχτό, ο papasan έστειλε στο δωμάτιο που περίμενα καμιά 20αριά με ηλικίες από 5-25.Οσο για τη Καμποτζη και τη λεξη μυθος που χρησιμοποιησα, εαν δεν ξερετε η Κ ηταν κατω απο την επιτροπεια του Οργανισμου Ηνωμενων Εθνων απο την εποχη που απελευθερωθηκε απο το Βιετναμ το 1997-8 εως και πριν 3 χρονια περιπου.
Για αυτους τους λογους και για τη δομη της ντοπιας κοινωνιας εγραψα οτι αυτο δεν υφισταται,
Καλημέρα συναγωνιστές.
Διαβάζοντας τις (όχι δυσάρεστες ομολογουμένως) "περιπέτειές" σας ξεσηκώθηκα για να επισκεφτώ και εγώ το μέρος. Είναι εύκολο να προτείνει κανείς από τους γνώστες του μέρους κανένα καλό ξενοδοχείο στην Μπακγκόκ ή την Πατάγια.
Ευχαριστώ.