2000 με παζαρια και μαλιστα στην χαμιλη σεζον?
Μηπως η πιατσα αρχιζει να χαλαει σιγα σιγα εκει στο Πουκετ?
Η πιατσα δεν εχει "αρχισει" να χαλαει...Εχει ηδη χαλασει...
Και αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι κατω απο χιλιαρικο δε πεφτει καμμια...Χτες,μαλλον σημερα ξημερωματα,ωρα 5.30 το πρωι,ο κολλητος παζαρευε για πλακα,ενα πολυ μετριο μωρο και αυτο δεν επεφτε με τιποτα κατω απο το 1000αρικο..Προτιμουσε να παει σπιτι αφορτωτο,παρα να παρει ξερω γω 800 μπατ...
Αφου λοιπον και η παλιοτελευταια δε πεφτει κατω απο χιλιαρικο,ειναι λογικο τα καλα κομματια να ζητανε 2 και 3 χιλιαρικα...
Αυτο επισης που ειναι αξιοσημειωτο ειναι οτι φετος η προσφορα γυναικων ειναι η μεγαλυτερη απο καθε αλλη χρονια...Στο τελος της μερας,τα ξημερωματα,πρεπει να ειναι χιλιαδες αυτες που μενουν αφορτωτες...Τοσα γκομενακια low season δεν εχω ξαναδει μαζεμενα στη Πατονγκ...
Ο καιρος επισης ειναι ο πιο ψυχρος που εχω συναντησει οσα χρονια ερχομαι Ταυλανδη...Να φανταστειτε οτι το a/c δεν το εχω χρησιμοποιησει παρα μονο 2 φορες...Το βραδυ κοιμασαι οχι μονο χωρις a/c αλλα πρεπει να σκεπαστεις κιολας με τη κουβερτα...
Προχτες πηρα ενα αβυζο λευκο ΚινεζοΤαυλανδακι,αλλα μου εκανε εντυπωση που ηταν το πρωτο μωρο που ειχε ροζ θηλες στο στηθος και οχι μαυρες...Πολυ περιεργο μου φανηκε...Αποδοση στο σεξ μετρια...Το τιμησε ομως το χιλιαρικο...
Χτες τελος,πηρα επιτελους το "ξεδοντιαρικο" πιπινακι!!!...Ειναι τρομερη η αισθηση στο σεξ να ειναι η γκομενα μολις 38 κιλα...Σκετο μπρελοκ!!!Με τεραστια ευκολια,καναμε ολο το βραδυ μια περιληψη του "Καμα Σουτρα"!!!Πανω-κατω-αριστερα-δεξια-μπρος-πισω-ορθιως και πλαγιως!!Πολυ πλακα!!..Το πρωτο επισης μωρο φετος που επαιρνε αριστοτεχνικη deep throat πιπα...Με τρελαμε το καλικατζαρακι...!!!
Σημερα ειναι η μεγαλη μερα...Εχω κλεισει ραντεβου με το ωραιοτερο μωρο που εχω δει ποτε στη Ταυλανδη να δουλευει σε "πιατσα"..Αυτο που ζηταγε 4χιλιαρο για short..Και ειλικρινα,ψαχνω να βρω ΕΝΑ ψεγαδι επανω του και δεν μπορω...Το ωραιοτερο προσωπο,χαμογελο,χειλη,ματια,κορμι,ποδια και κωλο που εχω δει...Και βεβαια "καταλευκο"...
Βεβαια για να πω την αληθεια,δεν ειμαι σιγουρος για το αν θα γινει η συναντηση...Πολυ φοβαμαι οτι η υποθεση ειναι "scam"...Και αυτο το λεω λογω εμπειριας γιατι την εχω ξαναπατησει...Το εχουν βιτρινα στο μπαρ για να μαζευει καψουρια και να το κερνανε ποτα ("ουρα" καθε βραδυ οι "γαμπροι" στο μπαρ που δουλευει)...Και οταν η συζητιση παει στο "προκειμενο",πεταει ενα "θελω 4 χιλιαρικα" και κοβουν δρομο οι περισσοτεροι...Αλλα και αυτοι που δεχονται μαλλον στο τελος τρωνε "στησιμο"...2 βραδια το παρακολουθω την ωρα που σχολαει και τις 2 φορες,εφυγε με το παπι κατευθειαν για σπιτι...(την ακολουθησα χτες για να δω που παει..ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΨΟΥΡΑ εχω φαει...)...ΜΑΛΛΟΝ λοιπον το μωρο εχει καποιο μονιμο σπονσορα και δε γουσταρει να κανει κι αλλες βιζιτες...Παει καθε βραδυ στο μπαρ,περναει την ωρα της,περνει και τα ποσοστα απο τα δεκαδες ποτα που τη κερνανε και βουρ για σπιτι...
Και ειλικρινα ΑΝ σημερα ερθει στο ραντεβου,δε προκειται να κανω παζαρια...Αν επιμενει στο 4χιλιαρο θα το δωσω κι ας μεινω αγαμητος αυριο...Χαλαλι της...
Τελος,να επιβεβαιωσω τη τρελλη βουτια του μπατ...Σημερα η καλυτερη ισοτιμια στη Πατονγκ 41.06...