Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

SUPERFLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επιτελους η Thai εβγαλε προσφορά των 600 ευρό για αναχωρίσεις μεχρι 30 Ιουνίου!!!!  :pipa1: :fuck2:

Το έβγαλε καποια από τα γνωστά site ή θα γίνει μελλοντικά?
Δώσε πληροφορίες γιατί ενδιαφέρομαι άμεσα Kaligoulas.

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου το εβγαλε στο σαιτ της δηλαδή στα γραφεια που εχει στην Ελλάδα!!Πριν λιγο το ειδα και γω αλλα το περιμένα γιατι ειχα μαθει οτι κατι θα εβγαζε και οντως εβγαλε!!!

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
suadam ευχαριστω φιλε..

εχω την εντυπωση οτι τα citadines εχουν μικρα δωματια η κανω λαθος?
εσενα πως σου φανηκαν γενικως?

ειχαν joiner fee?
40 τετραγωνικά μόνο μικρά δεν είναι.
Νομίζω πως είναι το απόλυτο value for money από τα καμιά 20σαριά ξενοδοχεία που έχω μείνει.
Αν έχουν ένα μείον είναι η μικρή πισίνα και το κρεββάτι που θα τόθελα μεγαλύτερο.
Τα τελευταία χρόνια μένω συνεχώς εκεί και θα μείνω και το Μάρτιο, λέω για πρώτη φορά στο soi 23, μιας κι όλο στο Soi Cowboy γυρίζω τα βράδια.
Κανένα ξενοδοχείο από αυτά που έγραψα δεν έχει joiner fee, αλλά το Dynasty και το Dawin χρεώνουν στο 2ο κορίτσι 500Β επιπλέον.

@ pipinomaniac: Είχαμε μείνει στο Dynasty Grand, μόλις είχε ανοίξε με promotion προσφορά. Τώρα που έχουν ρίξει την τιμή συμφέρει, όπως και αυτό της Πατάγια στο Soi 13. Το άλλο Dynasty στην Πατάγια (που έχω μείνει) ήθελε να το παίξει resort αλλά παραείναι μακριά για να βολεύει.
Αυτό που δεν συμφέρει πια είναι το παλιό Dynasty. Τρελά λεφτά γι αυτό που είναι.
Βέβαια πετάγεσαι δίπλα και ψωνίζεις, ή κάθεσαι στην εξώπορτα βλέπεις να περνάει όλο το τσίρκο, ή μένεις σε ένα από τα μπροστινά δωμάτια και χαζεύεις τα κορίτσια στα μπαρ της Nana την ώρα που αλλάζουν,  :grin: αλλά όλα αυτά για 1400Β; πολύ ακριβά.

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
για πες μας το νοημα που θελεις να πιασεις καρεκλα στο insomnia.
Λοιπον ακου, πρωτον και κυριον δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασιες αντιπαραθεσης,
γιατι μας χωριζουν μεγαλες αποστασεις σε πολλα θεματα.
Η καρεκλα εχει συμβολικο χαρακτηρα και εννοω τα καθισματα στο VIP, τοπιασες τωρα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Cristobal νωρις γυρισες απο το ινσομνια σημερα   :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η καρεκλα εχει συμβολικο χαρακτηρα και εννοω τα καθισματα στο VIP, τοπιασες τωρα.

Πρόεδρε respect!!!

Καλημέρα από την πόλη μου είμαι δουλειά τώρα, η σκέψη μου πάντα κάτω ξέρεις...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον ακου, πρωτον και κυριον δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασιες αντιπαραθεσης,
γιατι μας χωριζουν μεγαλες αποστασεις σε πολλα θεματα.

απο το vip εψαχνες γκομενα???

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
απο το vip εψαχνες γκομενα???
Το εισητηριο χωρις επιστροφη θα ειναι για σενα ενα ονειρο ζωης,
λοιπον ζησε το ονειρο σου...
Αν ποτε καταφερεις να το παρεις στο χερι που δεν το βλεπω, τοτε ελα να μιλησουμε
για Ταιλανδη.

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Cristobal νωρις γυρισες απο το ινσομνια σημερα   :grin:
Δεν βαριεσαι, εψαχνα γκομενα και γω ο φουκαρας και τελικα οταν βρηκα καποια
μου λεει παω για υπνο, τι να κανω την αφησα και πηγα για breakfast. :headbang:

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
pangtao προχώρα παιχταρά μου, περιμένουμε το 3ο μέρος..
Διαβάζοντας το Report σου μου έλειψε ήδη η Ταυλάνδη με τα διαβολάκια της :)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
40 τετραγωνικά μόνο μικρά δεν είναι.
Νομίζω πως είναι το απόλυτο value for money από τα καμιά 20σαριά ξενοδοχεία που έχω μείνει.
Αν έχουν ένα μείον είναι η μικρή πισίνα και το κρεββάτι που θα τόθελα μεγαλύτερο.
Τα τελευταία χρόνια μένω συνεχώς εκεί και θα μείνω και το Μάρτιο, λέω για πρώτη φορά στο soi 23, μιας κι όλο στο Soi Cowboy γυρίζω τα βράδια.
Κανένα ξενοδοχείο από αυτά που έγραψα δεν έχει joiner fee, αλλά το Dynasty και το Dawin χρεώνουν στο 2ο κορίτσι 500Β επιπλέον.

@ pipinomaniac: Είχαμε μείνει στο Dynasty Grand, μόλις είχε ανοίξε με promotion προσφορά. Τώρα που έχουν ρίξει την τιμή συμφέρει, όπως και αυτό της Πατάγια στο Soi 13. Το άλλο Dynasty στην Πατάγια (που έχω μείνει) ήθελε να το παίξει resort αλλά παραείναι μακριά για να βολεύει.
Αυτό που δεν συμφέρει πια είναι το παλιό Dynasty. Τρελά λεφτά γι αυτό που είναι.
Βέβαια πετάγεσαι δίπλα και ψωνίζεις, ή κάθεσαι στην εξώπορτα βλέπεις να περνάει όλο το τσίρκο, ή μένεις σε ένα από τα μπροστινά δωμάτια και χαζεύεις τα κορίτσια στα μπαρ της Nana την ώρα που αλλάζουν,  :grin: αλλά όλα αυτά για 1400Β; πολύ ακριβά.
40 τετραγωνικα ειναι πολυ μεγαλο...Φανταστειτε οτι ο μεσος ορος των δωματιων στα ξενοδοχεια ειναι τα 24 τετραγωνικα.
Επισης τα ξενοδοχεια που προτεινω εγω,ειναι γυρω απο το ΝΑΝΑ και οχι γυρω απο το Soi Cowboy.Οποιος θελει να "τριγυριζει" προς τα εκει καλυτερα να προτιμησει τα ξενοδοχεια που προτεινει ο φιλος Suadam που εχει μεγαλυτερη εμπειρια για αυτη τη περιοχη.
Οσον αφορα το Dynasty Inn,οντως τα 1400 μπατ δεν αξιζουν σε καμμια περιπτωση.Το ξενοδοχειο ειναι πολυ παλιο και ζηταει τοσα λεφτα μονο και μονο επειδη ειναι διπλα ακριβως στη πιατσα.
Τελος,φετος σκεφτομαι να μεινω σε κατι πολυ λιγοτερο χλιδατο,στο City Lodge soi 9,διπλα ακριβως απο την εισοδο του BTS Nana...Εχει κανεις εμπειρια απο το συγκεκριμενο ξενοδοχειο?
Γιατι απο οτι διαβαζω,μπορει να μην εχει πισινες,γυμναστηρια,τζακουζι και τετοια,αλλα για τα 1200 μπατ ειναι "Value for money"...Και αν θες σωνει και καλα πισινα και γυμναστηριο,μπορεις να χρησιμοποιησεις δωρεαν τη πισινα και το γυμναστηριο του Amari που ειναι του ιδιου ομιλου...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
συνηθως το παω για υπνο το λεω εγω πρωτος   ;)
και μενουν στα κρυα του λουτρου   :2funny:
συμβαινει σε πολλους αυτο αν οχι στους περισσοτερους
δηλαδη απο αμεσους συμμετεχοντες να εξελλισσονται με τον καιρο σε απλους παρατηρητες
και οι φορες που να γυρνας σπιτι μονος να ειναι πολυ περισσοτερες απο τις φορες που να γυρνας με συνοδεια

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το εισητηριο χωρις επιστροφη θα ειναι για σενα ενα ονειρο ζωης,
λοιπον ζησε το ονειρο σου...
Αν ποτε καταφερεις να το παρεις στο χερι που δεν το βλεπω, τοτε ελα να μιλησουμε
για Ταιλανδη.

ποιος σου ειπε οτι θελω να μεινω εκει???
ενα εισητηριο για 14μερες μου ειναι μια χαρα!!!

στο vip πληρωνες κιολας για ν'ανεβεις???

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

τοσες γυναικες στη πατταγια και πηγες μονος για πρωινο???  :2funny: :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ενταξει οτι πεις, χαλαρωσε τωρα.

Καλο μηνα, ειρηνη σε ολους.

εσυ χαλαρωσε... πλακα κανω!
σε ολους εχει τυχει στραβες!

ενα βραδυ φευγω απο insomnia γιατι δεν βρηκα κατι καλο (για τα δικα μου γουστα) και βλεπω ενα μωρακι κοντο αδυνατουλικο μ'ενα ροζ φορεματακι να βγαζει λεφτα εξω απο ενα 7eleven. την ρωταω που παει και μου λεει παω στο marine 2 με κατι φιλες μου. την ρωτησα αν θελει να ερθω μαζι της και ειπε οκ! ημασταν παρεα 6-7 κοριτσια, εγω και 2 παιδια απο γαλλια.
δεν μπορεις να φανταστεις το τι χορο ριξαμε, δεν εχω ξαναχορεψει τοσο στην ζωη μου! ειχα αγκαλια 2 μωρα και τα εγλυφα και τα δυο! μεχρι και κυκλο ειχαμε κανει και χορευε ενας στην μεση και χτυπουσαμε παλαμακια και μετα αποφασιζε ποιος θα ειναι ο επομενος! μιλαμε για τρελλο κεφι! μετα φυγαμε και πηγαμε για μπυριτσα στο jp bar. καθησαμε κανα μισαωρο και φυγαμε. οταν πηγα με την πιτσιρικα στο ξενοδοχειο την πεσαμε ξεροι για υπνο. το μεσημερι οταν ξυπνησαμε, ντυθηκε και εφυγε χωρις να πει ουτε μια κουβεντα. εννοειτε οτι δεν τις εδωσα λεφτα αφου δεν ειχε boom boom! αλλα ειχα περασει τοσο τελεια που δεν μ'ενοιαξε τελικα!

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
εσυ χαλαρωσε... πλακα κανω!
σε ολους εχει τυχει στραβες!

ενα βραδυ φευγω απο insomnia γιατι δεν βρηκα κατι καλο (για τα δικα μου γουστα) και βλεπω ενα μωρακι κοντο αδυνατουλικο μ'ενα ροζ φορεματακι να βγαζει λεφτα εξω απο ενα 7eleven. την ρωταω που παει και μου λεει παω στο marine 2 με κατι φιλες μου. την ρωτησα αν θελει να ερθω μαζι της και ειπε οκ! ημασταν παρεα 6-7 κοριτσια, εγω και 2 παιδια απο γαλλια.
δεν μπορεις να φανταστεις το τι χορο ριξαμε, δεν εχω ξαναχορεψει τοσο στην ζωη μου! ειχα αγκαλια 2 μωρα και τα εγλυφα και τα δυο! μεχρι και κυκλο ειχαμε κανει και χορευε ενας στην μεση και χτυπουσαμε παλαμακια και μετα αποφασιζε ποιος θα ειναι ο επομενος! μιλαμε για τρελλο κεφι! μετα φυγαμε και πηγαμε για μπυριτσα στο jp bar. καθησαμε κανα μισαωρο και φυγαμε. οταν πηγα με την πιτσιρικα στο ξενοδοχειο την πεσαμε ξεροι για υπνο. το μεσημερι οταν ξυπνησαμε, ντυθηκε και εφυγε χωρις να πει ουτε μια κουβεντα. εννοειτε οτι δεν τις εδωσα λεφτα αφου δεν ειχε boom boom! αλλα ειχα περασει τοσο τελεια που δεν μ'ενοιαξε τελικα!

Ενταξει χαλαρος ειμαι, ειπαμε μια κουβεντα παραπανω αλλα δεν σημαινει οτι ειμαστε επιθετικοι σε μια χωρα μαλιστα που δεν εχει πολεμηση ποτε.
Ξερεις αν μενεις καιρο εδω, περα απο το κοκο ειναι και η διασκεδαση στο προγραμμα
και το τι γελιο επεσε χθες μαλλον σημερα το πρωι δεν λεγεται στο club.
Μεχρι γαλλικα μιλαγαμε... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom