Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ΓΙΝΟΜΑΙ κουραστικος , αλλα η ταχύτητα όταν κατεβάζω ένα αρχείο pdf για παράδειγμα είναι η μέγυστη δυνατή που μπορούσα να κατεβάζω από rapidshare...., άρα δεν φταίει ο παροχος λογικά...
Μόλις λάβει κάποιος το μήνυμα με το usernme και το password....κάνει κάποια συγκεκριμένη ενέργεια...?
(έχω κάνει login με τα συγκεκριμένα...)
το λεω αυτο γιατι με την ταχυτητα γτ διαβασα στο ιντερνετ και αλλους που παραπονιουνται αλλα και σε ενα ιντερνετ καφε που πηγα χθες σερνοταν η συνδεση...και μ ειπε ο υπευθυνος οτι τον τελευταιο καιρο γενικα μαμιουνται οι συνδεσεις..
ipconfig
ping διευθυνση προκαθορισμενης πυλης
ping [URL unfurl="true"]www.bourdela.tv[/URL]
Ευχαριστω για την καθοδηγηση γιατρε μου, αν και σαν λαθραναγνώστης... Οι τιμες που εβγαλε, ειναι: "IP ADRESS MOY: bytes=32 χρονος 1μσ ΤΤL=128." Aυτο κειμενακι το εβγαλε 4 φορες... Τι να διαιρεσω, κι αν έχεις λιιιιγο χρονο να μου πεις τι περιπου καναμε τωρα;;;Μπορει το προβλημα σου να μην ειναι απο το ρουτερ και περα
αλλα απο το πι σι σου ως το ρουτερ.
Πηγαινε εναρξη αν εχεις Windows και στην αναζητηση γραψε cmd να σου ανοιξει ενα μαυρο κελυφος εντολων DOS-like και γραψε εκει
Κώδικας:ipconfig
αυτα που θα σου βγαλει παρε την διευθυνση της προκαθορισμενης πυλης
και μετα δωσε
Κώδικας:ping διευθυνση προκαθορισμενης πυλης
το time σε ms που θα σου βγαλει διαιρεσε το με 1000
και αν ειναι μεταξυ 0.02 - 0.08 εντος τοπικου εισαι ενταξει
μετα δωσε και ενα ping για οποιαδηποτε αλλη διευθυνση εκτος τοπικου δικτυου πχ
Κώδικας:ping [URL unfurl="true"]www.bourdela.tv[/URL]
και τσεκαρε παλι τις τιμες.
απλα παρε μετα τηλεφωνο τον παροχο στο ιντερνετ θα σου πει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του.
Κανε αυτα που ειπαμε ομως.
Ευχαριστω για την καθοδηγηση γιατρε μου, αν και σαν λαθραναγνώστης... Οι τιμες που εβγαλε, ειναι: "IP ADRESS MOY: bytes=32 χρονος 1μσ ΤΤL=128." Aυτο κειμενακι το εβγαλε 4 φορες... Τι να διαιρεσω, κι αν έχεις λιιιιγο χρονο να μου πεις τι περιπου καναμε τωρα;;;
Ο.Κ. αλλα τι ακριβως καναμε; Eπειδη το κανω με διαφορες αλλες διευθυνσεις, και τα αποτελεσματα κυμαινονται αναμεσα στο 51-52 οι τζαμπα σερβερς, και 116-118 οι πληρωμενοι σερβερς...Τιποτα μην διαιρεσεις, μεχρι εκει καλος εισαι...
Η ανταποκριση απο το ρουτερ γινεται σε λιγοτερο απο 1ms, το οποιο προβλημα ειναι περα απο κει
Ο.Κ. αλλα τι ακριβως καναμε;
Ευχαριστω για την καθοδηγηση γιατρε μου, αν και σαν λαθραναγνώστης... Οι τιμες που εβγαλε, ειναι: "IP ADRESS MOY: bytes=32 χρονος 1μσ ΤΤL=128." Aυτο κειμενακι το εβγαλε 4 φορες... Τι να διαιρεσω, κι αν έχεις λιιιιγο χρονο να μου πεις τι περιπου καναμε τωρα;;;
Η ξενογλωσση wikipedia ειναι καλη και αξιοπιστη πηγη.
Δεν δειχνει ταχυτητες.
Το θεμα ειναι να καταλαβαινει και ο αλλος τι του λες, αν πεις οτι μετραει το lag το πιο πιθανο ειναι να σε κοιταει σαν μαλακας.
Boldemorte & Heartbreaker ευχαριστω και θα το μελετησω. Δεν ανοιξα εγω τη συζητηση, απλα μου τραβηξε το ενδιαφερον, και μια και τα τελευταια χρονια το δικτυο εχει μπει και στη δουλεια μου, μαλλον η δουλεια μου μπηκε στο δικτυο, μερικα πραματα που μαθαινεις γινονται συχνα πολυ χρησιμες απαντησεις σε προβληματα που παρουσιαζονται στο ασχετο.
Eαν θελω να εχω εναν συνδεμενο στο ιντερνετ υπολογιστη σε ενα πολυ μακρινο σημειο του σπιτιου το οποιο μπορει να ειναι και πανω απο εικοσι μετρα αποσταση, να χρησιμοποιησω εθερνετ καλωδιο, η θα χαθουν τα παντα και θα σερνεται. Στο ιδιο ρουτερ θα ειναι συνδεμενος αλλοι δυο υπολογιστες.
ευχαριστω γιατρε μου...Σε μαγαζι θα το ρωτησεις αυτο. Δεν μπορω να σου δωσω ακριβη απαντηση εγω.
Απλα θα τους πεις. Θελω ενα καλωδιο το οποιο να μην εμφανίζει εξασθένιση στα ταδε μετρα πχ.
Ποιο εχετε να μου προτεινετε κτλπ. Τα παντα χανονται οταν υπάρχει εξασθενιση αν και μπορεις απλα
να παρεις ενα καλωδιο και να παίξεις και με αναμεταδοτες. Ο αναμεταδοτης παιρνει το εξασθενημενο σημα
ενισχυει το πλατος του και το ξαναστελνει.
Oταν λες θα χαθουν τα παντα τι εννοεις? Βαλε καλωδιο, τι 2 τι 20 μετρα το ιδιο πανω κατω θα ειναι. Μπορεις να συνδεσεις οσους η/υ χωραει το switch σου.Eαν θελω να εχω εναν συνδεμενο στο ιντερνετ υπολογιστη σε ενα πολυ μακρινο σημειο του σπιτιου το οποιο μπορει να ειναι και πανω απο εικοσι μετρα αποσταση, να χρησιμοποιησω εθερνετ καλωδιο, η θα χαθουν τα παντα και θα σερνεται. Στο ιδιο ρουτερ θα ειναι συνδεμενος αλλοι δυο υπολογιστες.
Oταν λες θα χαθουν τα παντα τι εννοεις? Βαλε καλωδιο, τι 2 τι 20 μετρα το ιδιο πανω κατω θα ειναι. Μπορεις να συνδεσεις οσους η/υ χωραει το switch σου.
Αναμεταδοτες μονο σε ασυρματα. ο περιορισμος της microsoft για απλο δικτυο (workgroup) ειναι μεχρι 10 υπολογιστες και 100 μετρα συνολικα καλωδιο (αν θυμαμαι καλα)