stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Αμα εχει ωραιο κωλο η γυναικα,και με μια παλιομοδιτικη κυλοτα ΚΑΥΛΑ θα ειναι...
Τα ρασα δεν κανουν τον παπα,κυριοι.
ακουτε τον βρωμοποντιξ ρε τα ξερει καλα
εχει μεγαλη συλλογη απο στρινγκακια
του γαργαλαν τον κωλο και την βρισκει
χαχαχαχαχα
ξερει αυτος..........για ποιο λογο τετοια επιθεση?
Πλακα κανει ο Αστραπογιαννος,μονο που την χοντραινει χωρις λογο.για ποιο λογο τετοια επιθεση?
Πλακα κανει ο Αστραπογιαννος,μονο που την χοντραινει χωρις λογο.
Το αλλο στο thread του ΝΟΠΟ ειχε πλακα παντως,Λοχαγε Καλλεντεριδη.δεν ειμαι πια αστραπογιαννος ρε
αλλαξα δεν βλεπεις
αντε αφου το θετεις ετσι σε αφηνω
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΓΥΝΕΚΕΙΩΝ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ
Παλιά μαγκόνια οι γυναίκες φορούσαν κιλότες όπου για να δεις κωλομέρια έπρεπε να τραβάς το εσώρουχο.
Απο το 2002 και μετά όπου και συντελέστηκε η επανάσταση του string τα πράγματα άλλαξαν:βλέπεις άνετα τα κωλομέρια αλλά για να δεις το εσώρουχο πρέπει να τραβάς τα κωλομέρια.
[size=11pt]Πουτάνες ελληνίδες στο σόι και στους γονείς το παίζετε παρθένες και το βράδυ ξεκολιάζεστε ασύστολα.[/size]
[size=11pt]αφου δεν εβρισκαν πουτσο τα μπαζα βαλανε το κορδονι στον κωλο![/size]
Τελικά, πώς είναι αγάμητες, αφού γαμιούνται κάθε βράδυ;
οχι για ολες αρχηγε για τα μπαζα εννοω δεν εχεις πετυχει τοφαλους με κωλοκοφτες που το παιζουν και γκομενες?
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πώς δεν έχω πετύχει; και κάμποσες έχουν και γκόμενο
Ποιο στρινγκ; πολλες δεν φοράνε καν εσώρουχο, λενε δείχνει άσχημα αν φορανε κολλητό τζην. Το θέμα δεν είναι αν τα μπαζάκια έχουν μαγκέψει και έχουνε ύφος, το θέμα είναι τι κάνεις εσύ. Αν φέρεσαι εκεί που πρέπει όπως πρέπει. Αλλά απο σαλίαρηδες και σαβουρογάμηδες μουνόδουλους ο τόπος έχει γεμίσει. Πολλοι εδω μέσα γράφουν για το σνόμπ ύφος κάποιων οχι και τόσο εμφανήσιμών γυναικών. Αν δηλαδή είναι μπάζα γιατί τους την πέφτουν. Εμένα πάντως , που δεν είμαι και κανένα μοντέλο , με σνομπάρουν τα περισσότερα σαβουράκια με τα οποία και δεν ασχολούμαι καν, αλλα ποτέ δεν μου έχει φερθεί άσχημα ωραία γκόμενα. Πρέπει να καταλάβετε οτι ενώ μια ωραία γυναίκα γουστάρει να την κοιτάνε , το μπάζο γουστάρει να απορρίπτει και να σνομπάρει λόγω κόμπλέξ.
εγω θα'θελα να ξερα πως τα φορατε αυτα τα στρινγκ?Δεν σας κοβει πισω στον κωλο?Τι διαολο?μηπως σε λιγο θα μας δινεται και συμβουλες ομορφιας;;;; νομιζεις δεν τα ξερουμε αυτα οι γυναικες για τα εσωρουχα; και στην τελικη εσας τι σας αφορα αν εμεις παθαινουμε κολπιτιδες