Ξέρω μερικές και πίστεψέ με δεν θα ήθελες να τις είχες γκόμενες.
εσυ δηλαδη ποιες θα ηθελες να εχεις γκομενες;
Ξέρω μερικές και πίστεψέ με δεν θα ήθελες να τις είχες γκόμενες.
το θεμα ανοιχτηκε για σεναδυστηχως μερικοι θα λεγα αρκετοι αντρες σημερα ειναι πολυ ανασφαλεις ως προς της γυναικες και κανουν τετοιες κινησεις..
και στην τελικη, δωσει δεν δωσει εαν δεσμευτει, το συστημα εδω θα υπερασπιστει την γυναικα.. οχι τον αντρα..
εσυ δηλαδη ποιες θα ηθελες να εχεις γκομενες;
το θεμα ανοιχτηκε για σενα
ρεζιλι των αντρων
δυστηχως μερικοι θα λεγα αρκετοι αντρες σημερα ειναι πολυ ανασφαλεις ως προς της γυναικες και κανουν τετοιες κινησεις..
και στην τελικη, δωσει δεν δωσει εαν δεσμευτει, το συστημα εδω θα υπερασπιστει την γυναικα.. οχι τον αντρα..
το μεγα φιδι ποδολαγνος
Ελα ρε απόλυτε..... Για πάρτη σου.... Εκοψα, έραψα... πάρτο να καβλώνεις....
Τραβηγμένη το μεσημέρι από το κινητό μου.
Όσα χρόνια και να περάσουν......θα είναι από τα κορυφαία ποστ...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=158873.0;attach=445174;image[/img[/URL]]
[/quote]
αρχηγε δεν το ειχα δει αυτο το ποστ του ..εισαι the best
Είναι η γριά Σουηδέζα και καλά.... ;)
Την είχε γαμήσει....
τυπε καρδαμωμενη φαινεται
Όχι κανονική είναι. Το κινητό δεν τραβάει καλά και η μεταφορά στον υπολογιστή την άπλωσε.
Γύρω στο 1,75 και 65-70 κιλά το πολύ. Στήθος γεμάτο, πολύ σφιχτό κορμί, οδοντοστοιχία άψογη. 30 ετων.
Ευχηθείτε μου σίδερο στη μέση μου. Απόψε θα θυμηθώ τα παλιά. Εχω πολύ καιρό να πηδήσω μη εκδιδόμενη και μου χε λείψει...
;) ;) ;) ;)
Πόσο μαλακας μπορεί να είναι κάποιος ώστε να πάρει δάνειο στο όνομά του και το ακίνητο ή τα χρήματα να τα πάρει η γκόμενα ;
Δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχουν τόσο ηλίθιοι τύποι.
και του λεει ο απολυτος ..
και απανταει ο μαλακας
μαλακα ειναι να τρελενεσαι
μηπως μας λες μουφιες ?
Τώρα τον κατάλαβες???? Την άλλη φορά μας έλεγε ότι γαμάει μόνο Citytours.......και ότι δίνει και παραπάνω φράγκα...για δωράκι! Τώρα έβαλε φωτό, μια φακλάνα που δεν την πηδούσαμε με τίποτα..............έλεος!!!
Θα ρωταγα αν υπαρχουν τοσο χαζες γυναικες αν δεν ηξερα οτι υπαρχουν μερικοι που το εχουν κανει.kεμενα μια γκομενα μου χει ζητησει να παρω 5 χιλιαρικα δανειο κ να τις τ δωσω για να ξεχρεωσει κατι κσρτες
Μαλακας θα σαι της ειπα
kεμενα μια γκομενα μου χει ζητησει να παρω 5 χιλιαρικα δανειο κ να τις τ δωσω για να ξεχρεωσει κατι κσρτες
Μαλακας θα σαι της ειπα
τοσο το κοστολογουσε φιλε το νινι της
ναι ναι
Αν μ αγαπας μου λεγε να με βοηθησεις
Δεν το κανα κ χωρισαμε(πολυ αγαπη)