Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Εγώ δεν έχω δει γυναίκες με ΤΟΣΟ τελειωμένη συμπεριφορά όσο αυτή του "άντρα" κιλοτάκια!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ναι γιατι παντα βρισκουν χρονο να τα πουνε ακομα και αν πανε στο κομμωτηριο.

Ο μονος λογος για να χαθουν ειναι για λογους ζηλιας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ναι γιατι παντα βρισκουν χρονο να τα πουνε ακομα και αν πανε στο κομμωτηριο.

Ο μονος λογος για να χαθουν ειναι για λογους ζηλιας.
να καλεσω και τον τριτο να τα πειτε; :think:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τελικα τι γινετε με αυτο το θεμα?
σημερα ακουσα το εξης περιστατικο.κλασικος χαφτομουνις και μουνοδολους,ητανε στο δικηγορο του,και εψαχνε τροπο να παρει ενα σμαρτ που το ειχε κανει δωρο στην γκομενα του.η γκομενα εν το μεταξυ ειχε πει στο γερο τις,οτι το αγορασε με δικα τις λεφτα.το αυτοκινητο ειναι στις γκομενας το ονομα,με δανειο που εβγαλε ο αλλος και πληρωνε τις  δοσεις.το αυτοκινητο για να ξεπληρωθει θελει καμια 3-4 δοσεις.ο γερος τις γκομενας συχρονος εδινε φραγκα στην κορη του,για να πληρωσει καμια δοση,και αυτη τα ετρωγε σε ντυσιματα.

τελικα οι μαλακες δεν θα τελειωσουν ποτε σε αυτη την χωρα?

η γκομενα επειδη την εχω δει κανα 2 φορες, με αριστα το 10 περνει επιεικως 3.μονο τα βυζια που εχει αξιζουν,κατα τα αλλα ειναι σαβουρα.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
σημερα ακουσα το εξης περιστατικο.κλασικος χαφτομουνις και μουνοδολους,ητανε στο δικηγορο του,και εψαχνε τροπο να παρει ενα σμαρτ που το ειχε κανει δωρο στην γκομενα του.η γκομενα εν το μεταξυ ειχε πει στο γερο τις,οτι το αγορασε με δικα τις λεφτα.το αυτοκινητο ειναι στις γκομενας το ονομα,με δανειο που εβγαλε ο αλλος και πληρωνε τις  δοσεις.το αυτοκινητο για να ξεπληρωθει θελει καμια 3-4 δοσεις.ο γερος τις γκομενας συχρονος εδινε φραγκα στην κορη του,για να πληρωσει καμια δοση,και αυτη τα ετρωγε σε ντυσιματα.

η γκομενα επειδη την εχω δει κανα 2 φορες, με αριστα το 10 περνει επιεικως 3.μονο τα βυζια που εχει αξιζουν,κατα τα αλλα ειναι σαβουρα.
:2funny: :2funny: :2funny: :happy: :happy: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Γιατι δεν λες  στον κοσμο οτι αυτος ο μουνοδουλος και χαυτομουνις ησουν εσυ και οτι η γκομενα ηταν δικη σου :2funny: :2funny:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :happy: :happy: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Γιατι δεν λες  στον κοσμο οτι αυτος ο μουνοδουλος και χαυτομουνις ησουν εσυ και οτι η γκομενα ηταν δικη σου :2funny: :2funny:
και οι Ι5 ειναι μεσα στα ρεζιλια που χαλανε την πιατσα να ξερεις.

αντε τωρα νανακια ειπαμε.
το απογευμα πρεπει να ταισεις και τις χελωνες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
και οι Ι5 ειναι μεσα στα ρεζιλια που χαλανε την πιατσα να ξερεις.

αντε τωρα νανακια ειπαμε.
το απογευμα πρεπει να ταισεις και τις χελωνες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πρωτον ειμαι Ι3,δευτερον δυστηχως δεν εχουμε πιατσες εδω στο νησι,
τριτον δεν κοιμαμαι μεσημερη,τεταρτον δεν υπαρχουν χελωνες τωρα!!!
:) :)

Επισκέπτης

Αν έπαιρνε 9 ή 10 , δεν θα βολευόταν με smart.
Τα 9άρια 10άρια χτυπάνε και Bentley αμα λάχει να ουμ' .....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ρε τον μαπα
τυπε γεμισαμε μαλακες

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Καλα να παθει ο τυπας που της πηρε smart  :jerking: :jerking: :jerking:

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.416
Πόντοι
1.106
Κι εμενα ενας γνωστος μου πηρε δανειο επισκευαστικο για το σπιτι της γυναικας του. Αυτη τον χωρισε και του  μεινε το δανειο :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
   Ξέρω μερικές και πίστεψέ με δεν θα ήθελες να τις είχες γκόμενες.

Το θεμα δεν ειναι αυτο... το θεμα ειναι αν θα ηθελαν αυτες να σε εχουν γκομενο
επειδη κατα κανονα η γυναικα με αυτο το χαρτι παιζει με το φοβο δηλαδη μην σε αφησει
κανεις τα παντα να την κρατησεις το ξερει και το εκμεταλευεται

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.819
Πόντοι
6.035
Κι εμενα ενας γνωστος μου πηρε δανειο επισκευαστικο για το σπιτι της γυναικας του. Αυτη τον χωρισε και του  μεινε το δανειο :jerking:
του αφησε κατι για αναμνηση  :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
του αφησε κατι για αναμνηση  :2funny:

Πόσο μαλακας μπορεί να είναι κάποιος ώστε να πάρει δάνειο στο όνομά του και το ακίνητο ή τα χρήματα να τα πάρει η γκόμενα ;

Δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχουν τόσο ηλίθιοι τύποι.  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom