gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ναι οι παλιολεσβιες....Δηλαδή, μόλις βρούνε γκόμενα τα γράφουν όλα;
ναι οι παλιολεσβιες....Δηλαδή, μόλις βρούνε γκόμενα τα γράφουν όλα;
ακουσες εξαλλου να λενε γυναικα πουτσοδουλη;ή μποξερακια;Εγώ δεν έχω δει γυναίκες με ΤΟΣΟ τελειωμένη συμπεριφορά όσο αυτή του "άντρα" κιλοτάκια!
να καλεσω και τον τριτο να τα πειτε;Ναι γιατι παντα βρισκουν χρονο να τα πουνε ακομα και αν πανε στο κομμωτηριο.
Ο μονος λογος για να χαθουν ειναι για λογους ζηλιας.
ακουσες εξαλλου να λενε γυναικα πουτσοδουλη;ή μποξερακια;
τελικα τι γινετε με αυτο το θεμα?
σημερα ακουσα το εξης περιστατικο.κλασικος χαφτομουνις και μουνοδολους,ητανε στο δικηγορο του,και εψαχνε τροπο να παρει ενα σμαρτ που το ειχε κανει δωρο στην γκομενα του.η γκομενα εν το μεταξυ ειχε πει στο γερο τις,οτι το αγορασε με δικα τις λεφτα.το αυτοκινητο ειναι στις γκομενας το ονομα,με δανειο που εβγαλε ο αλλος και πληρωνε τις δοσεις.το αυτοκινητο για να ξεπληρωθει θελει καμια 3-4 δοσεις.ο γερος τις γκομενας συχρονος εδινε φραγκα στην κορη του,για να πληρωσει καμια δοση,και αυτη τα ετρωγε σε ντυσιματα.
τελικα οι μαλακες δεν θα τελειωσουν ποτε σε αυτη την χωρα?
η γκομενα επειδη την εχω δει κανα 2 φορες, με αριστα το 10 περνει επιεικως 3.μονο τα βυζια που εχει αξιζουν,κατα τα αλλα ειναι σαβουρα.
και οι Ι5 ειναι μεσα στα ρεζιλια που χαλανε την πιατσα να ξερεις.
Γιατι δεν λες στον κοσμο οτι αυτος ο μουνοδουλος και χαυτομουνις ησουν εσυ και οτι η γκομενα ηταν δικη σου
Πρωτον ειμαι Ι3,δευτερον δυστηχως δεν εχουμε πιατσες εδω στο νησι,και οι Ι5 ειναι μεσα στα ρεζιλια που χαλανε την πιατσα να ξερεις.
αντε τωρα νανακια ειπαμε.
το απογευμα πρεπει να ταισεις και τις χελωνες.
η γκομενα επειδη την εχω δει κανα 2 φορες, με αριστα το 10 περνει επιεικως 3.μονο τα βυζια που εχει αξιζουν,κατα τα αλλα ειναι σαβουρα.
ρε τον μαπατελικα τι γινετε με αυτο το θεμα?
σημερα ακουσα το εξης περιστατικο.κλασικος χαφτομουνις και μουνοδολους,ητανε στο δικηγορο του,και εψαχνε τροπο να παρει ενα σμαρτ που το ειχε κανει δωρο στην γκομενα του.η γκομενα εν το μεταξυ ειχε πει στο γερο τις,οτι το αγορασε με δικα τις λεφτα.το αυτοκινητο ειναι στις γκομενας το ονομα,με δανειο που εβγαλε ο αλλος και πληρωνε τις δοσεις.το αυτοκινητο για να ξεπληρωθει θελει καμια 3-4 δοσεις.ο γερος τις γκομενας συχρονος εδινε φραγκα στην κορη του,για να πληρωσει καμια δοση,και αυτη τα ετρωγε σε ντυσιματα.
τελικα οι μαλακες δεν θα τελειωσουν ποτε σε αυτη την χωρα?
ρε τον μαπα
τυπε γεμισαμε μαλακες
Εγώ δεν έχω δει γυναίκες με ΤΟΣΟ τελειωμένη συμπεριφορά όσο αυτή του "άντρα" κιλοτάκια!
ακουσες εξαλλου να λενε γυναικα πουτσοδουλη;ή μποξερακια;
Ξέρω μερικές και πίστεψέ με δεν θα ήθελες να τις είχες γκόμενες.
του αφησε κατι για αναμνησηΚι εμενα ενας γνωστος μου πηρε δανειο επισκευαστικο για το σπιτι της γυναικας του. Αυτη τον χωρισε και του μεινε το δανειο
του αφησε κατι για αναμνηση