Τελικά αυτοί που μιλάνε για δημοκρατία , αποδεικνύεται (για μια ακόμη φορά) ότι είναι οι μόνοι που δεν ανέχονται ούτε καν την άλλη άποψη. Λοιπόν, ΑΠΑΙΤΩ να μου επιτρέψετε να έχω τις κάτωθι απόψεις χωρίς να με βρίζετε! Δε σας ζητάω να τις ενστερνιστείτε, απλά να μου επιτρέψετε να τις έχω ΕΓΩ!
1) Από παιδί θαυμάζω και γαλουχήθηκα με τα ιδανικά του Εθνικοσοσιαλισμού. Eίναι η εφαρμογή του πολιτεύματος που περιέγραψε ο Πλάτων στην Πολιτεία . Είναι το μόνο πολίτευμα που ηττήθηκε σε πόλεμο και όχι ιδεολογικά. Και πώς θα μπορούσε να ηττηθεί ιδεολογικά, τη στιγμή που παρέλαβε τη ταπεινωμένη Γερμανία της Βαϊμάρης και την μετέτρεψε στην Αυτοκρατορία του Γ΄Ράιχ
2)Θεωρώ τον Φίρερ (το όνομά του δεν το προφέρει η ταπεινότητά μου) τον Πατέρα της σύγχρονης Ευρωπαϊκής πατρίδας. Τον πρώτο Ευρωπαίο πατριώτη!
3) Δεν πιστεύω στην ισότητα των φυλών. Πιστεύω ότι οι ανθρώπινες φυλές χωρίζονται σε 3 κατηγορίες. Τις ανώτερες , τις μεσαίες και τις κατώτερες. Ανώτερες είναι οι φυλές που μπορούν και παράγουν δικό τους πολιτισμό. Μεσαίες είναι οι φυλές που δεν παράγουν δικό τους πολιτισμό , αλλά μπορούν να «υιοθετήσουν» τον πολιτισμό των ανώτερων φυλών. Οι κατώτερες φυλές δεν μπορούν ούτε να παράγουν ούτε να υιοθετήσουν πολιτισμό. Να τονίσω ότι τους Εβραίους τους κατατάσσω στην Ανώτερη φυλή. Βεβαίως , απορρίπτω τις φυλετικές διακρίσεις(που είναι άλλο πράγμα ) Δηλαδή δεν διανοούμαι ένας μαύρος να μην έχει τα ίδια δικαιώματα με ένα λευκό , απλά επειδή είναι κατώτερος. Να τονίσω ότι πολλά από τα πρότυπά μου είναι μαύροι( Ρίβερς, Ριβάλντο ,Πελέ , Καρεμπέ κλπ. ) Επίσης είμαι φαν των μαύρων γυναικών και των ιερόδουλων (Iσαβέλλα, Μπράντι κλπ. )
4) Αμφισβητώ το «Ολοκαύτωμα» και τα 6.000.000 νεκρών Εβραίων. Είναι καθαρό κατασκεύασμα. Όπως και τα «βασανιστήρια». Ο Φίρερ μάζεψε τον εβραϊκό πληθυσμό της Ευρώπης στη Γερμανία με απώτερο σκοπό να δοθεί λύση στο εβραϊκό ζήτημα! Δηλαδή την κατασκευή του Εβραϊκού κράτους. Βέβαια πριν τους πάει στη Γερμανία , πρότεινε σε πάρα πολλές χώρες να τους δεχθούν, αλλά εκείνες αρνήθηκαν. Έτσι μεταφέρθηκαν στη Γερμανία για να εργαστούν στα στρατόπεδα ΕΡΓΑΣΙΑΣ , μέχρι να δοθεί η λύση. Όμως οι χειμώνες εκείνα τα χρόνια ήταν δύσκολοι. Και οι Εβραίοι κρατούμενοι πέθαιναν κατά χιλιάδες. Επειδή βρίσκονταν σε κλειστό χώρο, υπήρχε πρόβλημα με τις αναθυμιάσεις των νεκρών πτωμάτων. Οπότε τα πτώματα έπρεπε να καούν. Όταν οι Ρώσοι κέρδισαν (προσωρινά, ΓΙΑ ΜΕΝΑ) τους Γερμανούς και απελευθέρωσαν τα στρατόπεδα , είδαν τους αποτεφρωτήρες και δημιούργησαν τον μύθο, ότι τάχα μου ήταν ζωντανοί αυτοί που κάηκαν. Το 1988 ο Ρίχαρντ Λόχτερ ειδικός σε θέματα μαζικών εξοντώσεων επισκέφτηκε τα περιβόητα στρατόπεδα Άουσβιτς, Νταχάου , Μπιρκενάου, Μαουτχάουζεν και έγραψε τις περιβόητες «Αναφορές Λόχτερ», αναφέροντας ότι ουδέποτε υπήρξαν εκεί θάλαμοι μαζικής εξόντωσης . Ενδιαφέρουσα είναι και η μελέτη του Ρωμπέρ Φωρισόν για το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ», στην οποία αποδεικνύει ότι και αυτό είναι άλλη μια απάτη. Άλλωστε τα πρωτότυπα του Ημερολογίου γράφτηκαν με στυλό ΒΙC, που ως γνωστόν δεν υπήρχε την εποχή εκείνη
Μπορώ να συνεχίσω τις δεκάδες (για εμένα) αποδείξεις των εβραϊκών μύθων. Το βιβλίο του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Ρωζέ Γκαροντί για παράδειγμα, «Θεμελιώδεις μύθοι της εβραϊκής πολιτικής». Αλλά, δεν έχει νόημα. Άλλωστε δεν θέλω να «προσηλυτίσω» ,απλά να εκφράσω δημοκρατικά τις απόψεις μου . Όποιος θέλει τις δέχεται , όποιος δεν θέλει δεν τις δέχεται. Γνωρίζω ότι είμαι μειοψηφία. Και μικρή μάλιστα. Ίσως αυτή είναι η καλύτερη δικαίωση των απόψεων μου . Επιτρέψτε μου να έχω και να υπηρετώ τις παραπάνω απόψεις και να διάγω τον δικό μου βίο βασισμένο στα ιδανικά του Εθνικοσοσιαλισμού και της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ! SIEG HEIL!