Νέα

Τα πρώτα νόμιμα «κόφι-σοπ» ανοίγουν σήμερα στο Κολοράντο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και μαλιστα πανω σ αυτο, να συμπληρωσω οτι οι απεξαρτημενοι τοξικομανεις (ειδικα ηρωινομανεις) εχουν μεγαλη εφεση στο να πινουν αλκοολ, πολυ αλκοολ....δυστηχως δεν βρισκω πηγες για αυτο...

Λαθος φιλε. Κατα τη διαρκεια του απεξαρτησης απαγορευται το αλκοολ αυστηρα. Τωρα αν καποιοι που βγαλαν το προγραμμα πεφτουν μετα στη φουντα ή στα ξυδια με τα μουτρα ειναι μια αλλη ιστορια που θελει πολλη κουβεντα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Λαθος φιλε. Κατα τη διαρκεια του απεξαρτησης απαγορευται το αλκοολ αυστηρα. Τωρα αν καποιοι που βγαλαν το προγραμμα πεφτουν μετα στη φουντα ή στα ξυδια με τα μουτρα ειναι μια αλλη ιστορια που θελει πολλη κουβεντα.
αυτο που λες ηθελα να πω
οτι αφου εχουν τελειωσει το προγραμμα, εχουν υποτειθεται απεξαρτηθει, δεν πινουν δηλαδη χημειες, το ριχνουν στα ξιδια και γινονται σαν μπαλονια

Επισκέπτης
Ανθολογιο μαλακιας το θεμα. Και υποκρισιας απο ορισμενους.
Δεν σας ενοχλει που 14χρονα γινονται λιωμα απο ποτα μπομπες που τα χρυσοπληρωνουν στα club. Ουτε οι θανατοι που σχετιζονται με αλκοολ και καπνισμα. Δεν σας ενοχλει που γεμισε η Ελλαδα καζινα και προπατζιδικα οπου οι συγχρονοι λωτοφαγοι-νεοελληνες ξοδευουν τα τελευταια τους ευρω, αλλα το προβλημα ειναι ενα χορτο που καπνιζοντας το σου αλλαζει καπως τη διαθεση. Οτι αν ηταν νομιμη η καλιεργεια θα ανοιγε νεες θεσης εργασιας και θα εφερνε συναλλαγμα ουτε κουβεντα. Μου αρεσει που καποιοι πολεμιοι της νομιμοποιησης το παιζουν και "πατριωτες" ξεροντας ή κανοντας πως δεν καταλαβενουν, οτι το κυνηγι της φουντας εκανε μαγκες τους Αλβανους και στελνει χιλιαδες ευρω καθε χρονο στην γειτονικη χωρα. Εχεις ενα προιον με σχεδον μηδεν κοστος το οποιο μπορει να αποφερει κερδη στο κρατος και το κυνηγας :headbang: :headbang: ποσο πιο για τον πουτσο λαος ?

dm34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
Ανθολογιο μαλακιας το θεμα. Και υποκρισιας απο ορισμενους.
Δεν σας ενοχλει που 14χρονα γινονται λιωμα απο ποτα μπομπες που τα χρυσοπληρωνουν στα club. Ουτε οι θανατοι που σχετιζονται με αλκοολ και καπνισμα. Δεν σας ενοχλει που γεμισε η Ελλαδα καζινα και προπατζιδικα οπου οι συγχρονοι λωτοφαγοι-νεοελληνες ξοδευουν τα τελευταια τους ευρω, αλλα το προβλημα ειναι ενα χορτο που καπνιζοντας το σου αλλαζει καπως τη διαθεση. Οτι αν ηταν νομιμη η καλιεργεια θα ανοιγε νεες θεσης εργασιας και θα εφερνε συναλλαγμα ουτε κουβεντα. Μου αρεσει που καποιοι πολεμιοι της νομιμοποιησης το παιζουν και "πατριωτες" ξεροντας ή κανοντας πως δεν καταλαβενουν, οτι το κυνηγι της φουντας εκανε μαγκες τους Αλβανους και στελνει χιλιαδες ευρω καθε χρονο στην γειτονικη χωρα. Εχεις ενα προιον με σχεδον μηδεν κοστος το οποιο μπορει να αποφερει κερδη στο κρατος και το κυνηγας :headbang: :headbang: ποσο πιο για τον πουτσο λαος ?

Μη λες τέτοια γιατί μετά θα μας λένε τρανταχτά επιχειρήματα όπως το να γίνουν και οι γυναίκες μας πουτάνες για να μη φεύγει συνάλλαγμα απ τις αλλοδαπές!
χαχαχαχααχαχαχ

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Α, και το επιχειρημα "και το αλκοολ κανει κακο αλλά ειναι ελευθερο" ειναι τοσο γελοιο ωστε να μην χρηζει καν απαντησης.

έτσι λένε στο κοσμοπόλιταν μαν  ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ
ξεροχύνω με Λάκη  :rockon:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αν γινόταν νόμιμο ποιος θα έκοβε το τσιγάρο?????

Επισκέπτης
ρε αρχίδι ότι θες ψωνίζεις. επίσης και στους γύφτους πάλι χωρίς κονέ πας και βρίσκεις ότι θες.

ΥΓ: είδες; και γω μπορώ να βρίσω.
ωραια... τοτε μουνακι χανω 1000€ και τον λογαριασμο μου αν παμε μαζι και παρεις οτιδήποτε εκτως από πρεζα, χαζοχαπα και σισα από την Ομονοια  και αν βρεις lsd η mdma από τους γυφτους....
Ποτε θα σταματήσεις να μου λες μαλακιες;;; Εχεις αρχιδια;;; να σε δω :grin:

dm34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
[size=15pt]
Καταλάβαμε το ΠΟΙΟΝ σου ,
αρκεί .....[/size]

Είδες τι κωλοχαρακτήρας είμαι;

Κάνω ακριβός ότι μου λένε οι γιατροί και με βοηθά στην υγεία μου!!!

Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έμμεσα κι εσύ με σπονσοραρισες στην θεραπεία! (αν δουλευεις και πληρωνεις ασφαλιστικο ταμειο, αλλιώς γράψε λάθος)

Μακριά ιστορία αλλά να σου πω τα βασικά. Η χορήγηση για ιατρική χρήση καλύπτεται απ τα ασφαλιστικά ταμεία. Κανονικότατα όπως σου γράφει εσένα ο γιατρός του ΙΚΑ όλα τα άλλα φάρμακα και πληρώνεις τη συμβολική συμμετοχή. Ναι μεν όχι στην Ελλάδα, μα λόγο του ότι τότε είχα status έλληνα φοιτητή (επέστρεψα στα θρανία να κάνω το μεταπτυχιακό μου),βάση ευρωπαϊκής νομοθεσίας και διεθνών συμφωνιών της χώρας μας πατριωτάκι,  τα χρήματα που έδωσε η εκεί mutualiteit τα πήρε απ το εδώ (Ελλάδα) ασφαλιστικό μου ταμείο. Στο σύνολο περιείχε  εκτός από χειρουργεία, περίθαλψη κλπ και την παροχή ιατρικής κάνναβης.

Τώρα που μου το πες κατάλαβα τι παλιάνθρωπος είμαι.

Θυμήθηκα το χειρότερο που έχω κάνει στη ζωή μου υπό την επήρεια!

Φεύγοντας από φιλική παρέα (σε σπίτι κοντά σταθμό Λαρίσης) κι αφού οι αλήτες (σαν εμένα) είχαν γυρίσει και ένα τσιγάρο όσο κάτσαμε εκεί μ ήρθε ιδέα να πάω από μετάξι να γαμήσω.

Μπαίνω Κολωνού 48 και με λέει η τσα2 μπλα2 η μια μπλα2 η άλλη (δυο κοπέλες) και λέω ο αθεόφοβος ΠΑΡΤΟΥΖΑ!!!
Δεν το περίμενα ποτέ από  μένα να κάνω τέτοιες αλητείες!!!

Χαχαχαχαχα

Υ.Γ. παρεμπιπτόντως η Καιτουλα κορυφή. Η άλλη (δεν θυμάμαι όνομα) όμορφη και ξεκωλο-σεξι  μεν, αδιάφορη συναισθηματικά δε. Δε μου έβγαζε feeling, που λέμε κι εμείς οι αλητήριοι Λάκη, μόνο καυλα. Καιτη Μ έκανε να νιώθω σαν να ήμουν μ εκείνη την παρτουζιαρα που χα κάποτε και γούσταρε να μου φέρνει πιτσιρίκες να τις σκίζουμε παρέα. Απ το πρώτο δευτερόλεπτο, σαν να με ξέρει χρόνια, έπιανε τα γούστα μ πριν προλάβω να πω τι θέλω!!!

Λάκη φαντάσου ότι μετά από κάνα δυο φορές μαζί της σκεπτόμουν το ενδεχόμενο να επιδιώξω να ξανακάνω σχέση με επαγγελματία για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Θα κρατούσε ακόμα όπως λες η επήρεια απ τις πέντε τζούρες ολόκληρη την εβδομάδα (τόσο έκατσα Αθήνα). Χαχαχαχαχαχ

Ας όψεται που μένω επαρχία τώρα και υπάρχουν και τεχνικές δυσκολίες. Τουλάχιστον κανονίσαμε με το κορίτσι  και με ενημερώνει όποτε αλλάζει σπιτάκια μη χάσω και το στανταράκι. Άμα έδινε και την κωλαρα της παράδεισος θα ήταν…

Επισκέπτης
ωραια... τοτε μουνακι χανω 1000€ και τον λογαριασμο μου αν παμε μαζι και παρεις οτιδήποτε εκτως από πρεζα, χαζοχαπα και σισα από την Ομονοια  και αν βρεις lsd η mdma από τους γυφτους....
Ποτε θα σταματήσεις να μου λες μαλακιες;;; Εχεις αρχιδια;;; να σε δω :grin:

Οι γυφτοι σπρωχνουν μονο φουντα και πρεζα. Με τ΄αλλα δεν τα πανε καλα.
Στην Ομονοια μεχρι πριν μερικα χρονια εβρισκες πρεζα, χαπια και φουντα. Τη φου την πουλαγαν και αλλοδαποι μεσα σε σπιρτοκουτα. Θεωρω πολυ μαλακα καποιον που πινει φουντα χρονια να μην εχει τις ακρες του και να ψωνιζει απο Ομονοια-Εξαρχεια.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

Επισκέπτης
Οι γυφτοι σπρωχνουν μονο φουντα και πρεζα. Με τ΄αλλα δεν τα πανε καλα.
Στην Ομονοια μεχρι πριν μερικα χρονια εβρισκες πρεζα, χαπια και φουντα. Τη φου την πουλαγαν και αλλοδαποι μεσα σε σπιρτοκουτα. Θεωρω πολυ μαλακα καποιον που πινει φουντα χρονια να μην εχει τις ακρες του και να ψωνιζει απο Ομονοια-Εξαρχεια.
στον ξυδη πες τα όχι σε μενα... :thumbsup:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ασπρο και μαυρο δεν ειναι τιποτα.....μονο τα χρωματα

Επισκέπτης
Δεν σας ενοχλει που 14χρονα γινονται λιωμα απο ποτα μπομπες που τα χρυσοπληρωνουν στα club.
Η πώληση αλκοολούχων απαγορεύεται σε άτομα κάτων των 17.
Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ.

Ενώ απαγορεύεται το αλκοόλ στους κάτω των 17,
εσείς θέλετε να επιτρέπεται το χασίσι ........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom