[size=15pt]
Καταλάβαμε το ΠΟΙΟΝ σου ,
αρκεί .....[/size]
Είδες τι κωλοχαρακτήρας είμαι;
Κάνω ακριβός ότι μου λένε οι γιατροί και με βοηθά στην υγεία μου!!!
Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έμμεσα κι εσύ με σπονσοραρισες στην θεραπεία! (αν δουλευεις και πληρωνεις ασφαλιστικο ταμειο, αλλιώς γράψε λάθος)
Μακριά ιστορία αλλά να σου πω τα βασικά.
Η χορήγηση για ιατρική χρήση καλύπτεται απ τα ασφαλιστικά ταμεία. Κανονικότατα όπως σου γράφει εσένα ο γιατρός του ΙΚΑ όλα τα άλλα φάρμακα και πληρώνεις τη συμβολική συμμετοχή. Ναι μεν όχι στην Ελλάδα, μα λόγο του ότι τότε είχα status έλληνα φοιτητή (επέστρεψα στα θρανία να κάνω το μεταπτυχιακό μου),
βάση ευρωπαϊκής νομοθεσίας και διεθνών συμφωνιών της χώρας μας πατριωτάκι, τα χρήματα που έδωσε
η εκεί mutualiteit τα πήρε απ το εδώ (Ελλάδα) ασφαλιστικό μου ταμείο. Στο σύνολο περιείχε εκτός από χειρουργεία, περίθαλψη κλπ και την παροχή ιατρικής κάνναβης.
Τώρα που μου το πες κατάλαβα τι παλιάνθρωπος είμαι.
Θυμήθηκα το χειρότερο που έχω κάνει στη ζωή μου υπό την επήρεια!
Φεύγοντας από φιλική παρέα (σε σπίτι κοντά σταθμό Λαρίσης) κι αφού οι αλήτες (σαν εμένα) είχαν γυρίσει και ένα τσιγάρο όσο κάτσαμε εκεί μ ήρθε ιδέα να πάω από μετάξι να γαμήσω.
Μπαίνω Κολωνού 48 και με λέει η τσα2 μπλα2 η μια μπλα2 η άλλη (δυο κοπέλες) και λέω ο αθεόφοβος ΠΑΡΤΟΥΖΑ!!!
Δεν το περίμενα ποτέ από μένα να κάνω τέτοιες αλητείες!!!
Χαχαχαχαχα
Υ.Γ. παρεμπιπτόντως η Καιτουλα κορυφή. Η άλλη (δεν θυμάμαι όνομα) όμορφη και ξεκωλο-σεξι μεν, αδιάφορη συναισθηματικά δε. Δε μου έβγαζε feeling, που λέμε κι εμείς οι αλητήριοι Λάκη, μόνο καυλα. Καιτη Μ έκανε να νιώθω σαν να ήμουν μ εκείνη την παρτουζιαρα που χα κάποτε και γούσταρε να μου φέρνει πιτσιρίκες να τις σκίζουμε παρέα. Απ το πρώτο δευτερόλεπτο, σαν να με ξέρει χρόνια, έπιανε τα γούστα μ πριν προλάβω να πω τι θέλω!!!
Λάκη φαντάσου ότι μετά από κάνα δυο φορές μαζί της σκεπτόμουν το ενδεχόμενο να επιδιώξω να ξανακάνω σχέση με επαγγελματία για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Θα κρατούσε ακόμα όπως λες η επήρεια απ τις πέντε τζούρες ολόκληρη την εβδομάδα (τόσο έκατσα Αθήνα). Χαχαχαχαχαχ
Ας όψεται που μένω επαρχία τώρα και υπάρχουν και τεχνικές δυσκολίες. Τουλάχιστον κανονίσαμε με το κορίτσι και με ενημερώνει όποτε αλλάζει σπιτάκια μη χάσω και το στανταράκι. Άμα έδινε και την κωλαρα της παράδεισος θα ήταν…