Νέα

Τα πρώτα νόμιμα «κόφι-σοπ» ανοίγουν σήμερα στο Κολοράντο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τωρα εχει πεσει η δουλεια, καποτε ηταν της "μοδος" κι ειχε πολυ ψωμακι...τοτε δεν υπηρχε υψηλη  εγκληματικοτητα οπως τωρα κι οι μπατσοι ψαχνοντουσαν πολυ.... σε τραβαγαν κι για ενα μονοφυλακι
ας μην κρυβομαστε εχει φερει πολυ χρημα στο συναφι σας...
Ασχετίλας συνεχεια.
Ξερεις τύπε μου τι φερνει πολυ χρημα στο συναφι μας?
Οι κτηματικες διαφορες και οι οικογενειακες διαφορες.
Γιατι κολλαμε και καμια μηνυση για ψευδορκια και συκοφαντικη δυσφημιση, καμια ψευδη καταμηνυση, εφεσεις, ασφαλιστικα μετρα κλπ κλπ.
Περιμενε εσυ να βγαλουμε λεφτα στο συναφι απο το μονόφυλλο.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
τυπε εχεις παει στο Άμστερνταμ; εχεις περπατησει βραδυ; τι μαλακιες μου λες;;;
Τραβα γερανιου και παρε ότι θες εκτος από πρεζα και σισα... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:δηλαδή ρε αλεξ αν κατηγορηθείς για εμπορεια δεν μπορεις να ισχυριστεις και να αποδειξεις ότι εισαι χρηστης;;
Εχετε τρελαθεί εδώ μεσα;;;; :think:

Εννοείται ότι έχω πάει και ξέρω πολύ καλά τι λέω. Άσε που τύπος εκεί μας είπε ότι όλα αυτά που πουλάνε οι πλανόδιοι είναι μούφες, δεν έχουν πάνω τους καμία παράνομη ουσία (γι'αυτό και δεν τους μαζεύει η αστυνομία) και απευθύνονται-κοροιδεύουν αποκλειστικά τουρίστες. Πήγες εσύ και είδες Ολλανδό να ψωνίζει από πλανόδιο ή ξέρεις κανέναν που να ψώνισε κάτι συγκεκριμένο και να μην τον κοροϊδέψανε;

Εκτός αυτού, εσύ θεωρείς πως αν περπατήσεις βράδυ στην Αθήνα (πόλη με πολύ πιο σκληρές πολιτικές για ναρκωτικά), τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα; Εγώ σου λέω είναι πολύ χειρότερα.

Επισκέπτης
Εννοείται ότι έχω πάει και ξέρω πολύ καλά τι λέω. Άσε που τύπος εκεί μας είπε ότι όλα αυτά που πουλάνε οι πλανόδιοι είναι μούφες, δεν έχουν πάνω τους καμία παράνομη ουσία (γι'αυτό και δεν τους μαζεύει η αστυνομία) και απευθύνονται-κοροιδεύουν αποκλειστικά τουρίστες. Πήγες εσύ και είδες Ολλανδό να ψωνίζει από πλανόδιο ή ξέρεις κανέναν που να ψώνισε κάτι συγκεκριμένο και να μην τον κοροϊδέψανε;

Εκτός αυτού, εσύ θεωρείς πως αν περπατήσεις βράδυ στην Αθήνα (πόλη με πολύ πιο σκληρές πολιτικές για ναρκωτικά), τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα; Εγώ σου λέω είναι πολύ χειρότερα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε εισαι χαζος :uglystupid: η τον παριστάνεις;;;; πηγες στο Άμστερνταμ ψαχτηκες για ναρκωτικα και δεν βρηκες; :2funny: :2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Ασχετίλας συνεχεια.
Ξερεις τύπε μου τι φερνει πολυ χρημα στο συναφι μας?
Οι κτηματικες διαφορες και οι οικογενειακες διαφορες.
Γιατι κολλαμε και καμια μηνυση για ψευδορκια και συκοφαντικη δυσφημιση, καμια ψευδη καταμηνυση, εφεσεις, ασφαλιστικα μετρα κλπ κλπ.
Περιμενε εσυ να βγαλουμε λεφτα στο συναφι απο το μονόφυλλο.
ηταν μια καλη πηγη εσοδων για ενα διαστημα...αυτο λεω....το μονοφυλο to αναφερω ως το μινιμουμ....μιλαω για δεκατεια 1995-2005 με την εκτιναξη της διακινησης απο αλβανους, γυφτους
σιγουρα κι ειμαι ασχετος συγκριτικα με σενα που ειναι η δουλεια σου ;)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε εισαι χαζος :uglystupid: η τον παριστάνεις;;;; πηγες στο Άμστερνταμ ψαχτηκες για ναρκωτικα και δεν βρηκες; :2funny: :2funny:

Με ρώτησες αν έχω πάει Άμστερνταμ και αν έχω περπατήσει την πόλη νύχτα. Σου είπα ναι. Εσύ πήγες και ψάχτηκες; Αν ναι, τότε θα σου πω και την δική μου εμπειρία. Αν όχι, απλά μιλάς υποθετικά για κάτι που νομίζεις ότι ξέρεις αλλά στην πραγματικότητα δεν έχεις ιδέα.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Για εμπορία μπορεί όχι,αλλα μπορω να σου δειξω καποιον ο οποιος κοιμηθηκε δυο μερες σε επαρχιακο κρατητηριο,εχασε την δουλεια του,εχασε και την επομενη που βρηκε αφου εξαιτιας της υπερτιτανιας μαλακιας των μπατσων,διακστηκε ερημην-ειχαν επιδοσει την κλητευση σε λαθος διευθυνση τα ζωα-εκανε δυο ταξιδια στην Τριπολη + τα δικηγορικα εξοδα,τον εγδυσαν στο μπατσαδικο,και τον ετρεχαν με χειροπεδες στα νοσοκομεια λες και ηταν ο Ρωχαμης για να κατουρησει και να παρουν δειγμα-και ολα αυτα επειδη η γκομενα που ειχαν παει μαζι εκδρομη ειχε ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επανω της κατι περισσοτερο απο 2 γραμμαρια και αυτος ειχε την ατυχια να οδηγαει το όχημα-γεια σου Ελλαδάρα αθάνατη !!!!

Αχ τι μου θύμησες. Είχα κάποτε μια γκόμενα, υπερμουνάρα, που γαμιόμασταν και τράβαγε γραμμές. 22 χρονών. Τρελ΄ς ποσότητες. Ότι σκόνη έβλεπε τη ρούφαγε, ούτε σκουπάκι μπλακεντντεκερ να ητανε. Στο σπίτι ξεσκόνισμα δε χρειαζότανε ποτέ. Τρελό γαμήσι, τρελό ατομάκι. Να ζει ακόμα;

Επισκέπτης
Με ρώτησες αν έχω πάει Άμστερνταμ και αν έχω περπατήσει την πόλη νύχτα. Σου είπα ναι. Εσύ πήγες και ψάχτηκες; Αν ναι, τότε θα σου πω και την δική μου εμπειρία. Αν όχι, απλά μιλάς υποθετικά για κάτι που νομίζεις ότι ξέρεις αλλά στην πραγματικότητα δεν έχεις ιδέα.
Λοιπον ακου να δεις στο Άμστερνταμ εχω παει 3 φορες, δυο σαν φοιτητης και μια προσφατα. Τις δυο πρωτες που νοικιάσαμε διαμερισμα ο ιδιοκτητης εφερνε ότι ηθελες από τις καλυτερες βυζιτες μεχρι ότι σου περναει από το μυαλο....
Την τελευταια δεν εψαχνα για τιποτα ημουν απλος τουρίστας με γυναικα και μου ζαλιζαν τα @@ κάθε δυο μετρα...
Επισης εχω δεκάδες γνωστους που εχουν ψωνισει ότι θες από το Άμστερνταμ (όχι από τα αραπια στον δρομο) με γνωριμίες της στιγμης και δεν εγινε τιποτα...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Λοιπον ακου να δεις στο Άμστερνταμ εχω παει 3 φορες, δυο σαν φοιτητης και μια προσφατα. Τις δυο πρωτες που νοικιάσαμε διαμερισμα ο ιδιοκτητης εφερνε ότι ηθελες από τις καλυτερες βυζιτες μεχρι ότι σου περναει από το μυαλο....
Την τελευταια δεν εψαχνα για τιποτα ημουν απλος τουρίστας με γυναικα και μου ζαλιζαν τα @@ κάθε δυο μετρα...
Επισης εχω δεκάδες γνωστους που εχουν ψωνισει ότι θες από το Άμστερνταμ (όχι από τα αραπια στον δρομο) με γνωριμίες της στιγμης και δεν εγινε τιποτα...

Σε όλες τις περιπτώσεις δηλαδή ΔΕΝ ψώνισε κανείς από τον δρόμο. Σωστά;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
θα πεσεις σε ατοπο... :grin:
Για να σε προστατευσω θα σου πω ότι ψωνισαν από ανθρωπο που γνωρισαν σε κοφισοπ...

Ρε τύπε ναι. Αλλά από τον δρόμο ΔΕΝ ψώνισαν. Όταν λες 'εχεις κυκλοφορήσει βράδυ να δεις τι γίνεται;' υποννοείς ότι γίνεται νταραβέρι στον δρόμο. Ε δεν γίνεται. Υπάρχουν σε κάθε γωνία μαύροι που πουλάνε οτιδήποτε (εμένα με είχαν δει με γυναίκα και μου είπαν και για sex toys  :grin: :grin: :grin: ), οι οποίοι σου ζητάνε πρώτα τα λεφτά και ή δεν εμφανίζονται ποτέ ή σου δίνουν κάτι που δεν είναι ναρκωτικό.

Το θέμα μας πάντως είναι το αν τα απαγορευτικά μοντέλα έχουν ελαχιστοποιήσει ή γιγαντώσει το πρόβλημα σε σύγκριση με περισσότερο ελαστικά και φιλελεύθερα μοντέλα. Τα αποτελέσματα και οι στατιστικές παγκοσμίως επιβεβαιώνουν πως όσοι υποστηρίζουν μοντέλα τύπου 'θάνατος στους εμπόρους, φυλακές στους χρήστες, αυστηροποίηση των νόμων' κλπ κλπ δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλάνε καθώς ποτέ και πουθενά τέτοια μοντέλα δεν έφεραν τα αποτελέσματα που περίμεναν. Κάθε άλλο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

:2funny: :2funny: :2funny:

Άσχετη Ξυδολούγκρα ,ξέρεις μια χώρα που την λένε " Σιγκαπούρη "
και  την αεροπορική της εταιρεία Singapore Airlines ;

Για πήγαινε εκεί ,και να έχεις μαζί σου ναρκωτικά...

Μετά θα ποστάρεις από το πσ του Αγίου Πέτρου .... :2funny:

Επισκέπτης
1. Εδώ μιλάμε με επιστημονικά-ιατρικά δεδομένα. Το αλκοόλ και ο καπνός είναι πολύ περισσότερο τοξικά και βλαβερά για τον άνθρωπο. Και αν το αλκοόλ ήταν στη ζωή μας ανέκαθεν, δεν ισχύει το ίδιο και για τον καπνό.

Ο καπνός είναι καταστροφικός και γι'αυτό έχουν γίνει τεράστια βήματα
στον περιορισμό της χρήσης του και ενημέρωσης σχετικά με τις συνέπειές της.
Το οινόπνευμα βλάπτει σε κατάχρηση , αλλά αν κάποιος πίνει 1-2 ποτηράκια κρασί
με το φαγητό του ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

Τα "επιστημονικά δεδομένα" ότι βλάπτει περισσότερο από το μπάφο ή την ηρωίνη
βρίσκονται μόνο στα σκατά που έχουν στο κεφάλι οι γαμημένοι ΣΥΡΙΖΑίοι των Εξαρχείων και όχι μόνο ........

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny:

Άσχετη Ξυδολούγκρα ,ξέρεις μια χώρα που την λένε " Σιγκαπούρη "
και  την αεροπορική της εταιρεία Singapore Airlines ;

Για πήγαινε εκεί ,και να έχεις μαζί σου ναρκωτικά...

Μετά θα ποστάρεις από το πσ του Αγίου Πέτρου .... :2funny:
τι σου κανουν τυπε? :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο καπνός είναι καταστροφικός και γι'αυτό έχουν γίνει τεράστια βήματα
στον περιορισμό της χρήσης του και ενημέρωσης σχετικά με τις συνέπειές της.
:S

102445.jpg

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

Επισκέπτης
Τα αποτελέσματα και οι στατιστικές παγκοσμίως επιβεβαιώνουν πως όσοι υποστηρίζουν μοντέλα τύπου 'θάνατος στους εμπόρους, φυλακές στους χρήστες, αυστηροποίηση των νόμων' κλπ κλπ δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλάνε καθώς ποτέ και πουθενά τέτοια μοντέλα δεν έφεραν τα αποτελέσματα που περίμεναν. Κάθε άλλο.

Στην Ινδονησία Η ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
μια χαρά απέδωσε !!!!!!
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΧΑΣΙΚΛΗΣ ή ΠΡΕΖΟΝΙ,
σαν αυτά που έχουμε εδώ στο φόρουμ.
indonesia+drugs.JPG

Βέβαια θα μου πεις στην Ινδονησία, κατάφεραν να απαλλαγούν
ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ,
στο Μπάφο θα κώλωναν ;;;;;;;;;
1965-Indonesian-Massacre.jpg

President_Suharto,_1993.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στην Ινδονησία Η ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
μια χαρά απέδωσε !!!!!!
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΧΑΣΙΚΛΗΣ ή ΠΡΕΖΟΝΙ,
σαν αυτά που έχουμε εδώ στο φόρουμ.
indonesia+drugs.JPG

Βέβαια θα μου πεις στην Ινδονησία, κατάφεραν να απαλλαγούν
ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ,
στο Μπάφο θα κώλωναν ;;;;;;;;;
1965-Indonesian-Massacre.jpg

President_Suharto,_1993.jpg
σουχαρτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
:rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
φασιστο-λακη που να χτυπας την κωλαρα σου, ινδονησια δεν γινομαστε....αν θες τραβα εσυ στην ινδονησια που ψαχνεις μερος για να φυγεις κιολας...αντε μπας και ξεβρωμισουμε απ τις αρρωστημενες ιδεες σου...σκατοψυχακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom