Νέα

Τα πρώτα νόμιμα «κόφι-σοπ» ανοίγουν σήμερα στο Κολοράντο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
-τι καπνός είναι αυτος που βγαίνει από το σπίτι?
-από τους μπαφους κύριε αστυνομικε. .
-ααα είπα μηπως ανάβει το τζάκι....  :2funny:

Επισκέπτης
Η συνεπαγωγή είναι ότι αφού επιτρέπουμε την πιο επικίνδυνη ουσία είναι  παράλογο να απαγορεύουμε την άλλη

Τόσο βλάκας δεν είσαι μη μας δουλεύεις!

[size=16pt]ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.[/size]
[size=18pt]
Οι Νομικοί θα μας το επαληθεύσουν αυτό.[/size]

(βασική αρχή δικαίου)

Για το οινόπνευμα , ο χρόνος ημίσειας ζωής είναι ΩΡΕΣ.
Για την THC είναι ΜΕΡΕΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ;;;;;;;
Αυτός που έχει πιεί μερικά ποτήρια , σε 3-4 ωρες είναι εντάξει.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΥΜΑΡΕΙ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ.

Επίσης έχει αποδειχθεί , ότι οι μακροχρόνιοι χρήστες
ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΙΣ.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ.

Ποιός θέλει προκλητά ΕΚΟΥΣΙΑ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ;;;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;;;;;;
Μόνο οι ΣΥΡΙΖΑίοι (και άλλοι τέτοιοι γαμημένοι πούστηδες)
γιατί ΜΟΝΟ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ.

dm34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
[size=16pt]ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.[/size]
[size=18pt]
Οι Νομικοί θα μας το επαληθεύσουν αυτό.[/size]

(βασική αρχή δικαίου)

Για την THC είναι ΜΕΡΕΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ;;;;;;;

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ.

Ποιός θέλει προκλητά ΕΚΟΥΣΙΑ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ;;;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;;;;;;
Μόνο οι ΣΥΡΙΖΑίοι (και άλλοι τέτοιοι γαμημένοι πούστηδες)
γιατί ΜΟΝΟ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ.

ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.
(βασική αρχή δικαίου)

Καταρχήν μη φωνάζεις δε σε φοβάται κανένας (… και τυφλοί δεν είμαστε βλέπουμε)

Όντος το παραπάνω είναι  βασική αρχή δικαίου. Το αστείο είναι ότι (όσο κι αν σου φαίνεται εσένα ταιριαστό) δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κουβέντα που γίνεται εδώ!!! Χαχαχαχαχαχα

Τι να σε πω να καταλάβεις. Είναι σαν εμείς να συζητάμε για το ότι ο ήλιος βγαίνει το πρωί κι εσύ να έρχεσαι με ύφος και να λες ότι είμαστε όλοι λάθος γιατί το φεγγάρι βγαίνει το βράδυ.

…αλά έτσι κάνεις πάντα. Άλλα λέει η θεια μου κι άλλα ακούν τα αυτιά μου.

Σ ευχαριστώ πάντως που ξεκινά η ημέρα μου με γέλιο.

Για την THC είναι ΜΕΡΕΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ;;;;;;;

Συμπερασμα δικο σου προφανώς!

Σαν να λέμε, το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνόμος είναι όργανο
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;;; ο αστυνόμος είναι μπουζούκι.

Δεν το έχει πει κανένας άλλος επιστήμονας εκτός από εσένα, μιας και  το να μπορείς να ανιχνεύσεις μικροποσότητα ουσίας στο αίμα δεν συνεπάγεται καθόλου το ότι αυτή η μικροποσότητα είναι ικανή να επηρεάσει τις ικανότητες του οργανισμού.

Πχ αν σε αλκοτέστ  (αναπνοής) το όργανο σε βγάλει κάτω από 0.25 το άλλο (μην μπερδεύεσαι πάλι) όργανο σε λέει καλησπέρα σας, καλό ταξίδι.
Αν μπορούσες να φανταστείς πόσο μεγάλη είναι αυτή η μικροποσότητα αλκοόλ στο αίμα σου σε σχέση με τη μικροποσότητα που είναι ανιχνεύσιμη στο αίμα φουμαδόρου μετά από μερικές  μέρες, θα έπιανες την κοιλία σου κι εσύ απ τα γέλια.

Οι κομπογιαννίτες που τα έλεγαν αυτά είναι σήμερα τόσο γραφικοί όσο οι υποστηρικτές της λοβοτομής!!!

Η κάνναβη βοήθα σημαντικότατα στην θεραπεία εγκεφαλικών και νευρολογικών βλαβών. Κατά περίπτωση, ενδείκνυται δε και για προληπτική θεραπεία!!!

πάρε παρακάτω τα πρώτα σχετικά λινκ που βγάζει ο γοογουλος…

Low Doses of THC (Cannabis) Can Halt Brain Damage

Heavy Marijuana Use Doesn't Damage Brain

Marijuana May Be Key To Healing Injured Brain

… κι αν δε σε φτάνουν να σε δώσω και το τηλέφωνο της γιατρινας μου στο Βελγιο που με συστισε να κανω χρήση κάνναβης (αντί άλλων υποδεεστέρων φαρμακευτικών σκευασμάτων) όταν κόντευα να μείνω ανάπηρος από προβλήματα που επηρέαζαν τον νωτιαίο μυελό μου.

Δεν με έσωσε η κάνναβη φυσικά από μόνη της. Έκανα χειρουργείο και πολλές άλλες φαρμακευτικές και μη θεραπείες (φυσικοθεραπείες, ηλεκτροθεραπείες κλπ). Η  κάνναβη όμως βοήθησε τους γιατρούς επηρεάζοντας το σώμα μου (ομαλοποιεί το σπινθηρισμό των νευρώνων και πολλά άλλα…) να ανταποκριθεί καλύτερα στις υπόλοιπες θεραπείες!

Πληροφοριακά να σε πω ότι εδώ και χρόνια είμαι μια χαρά και κάνω σπανιότατα κανένα τσιγαράκι μόνο όταν έχω καταπονήσει πολύ το κορμί μου ώστε να μετριάσω  σπασμούς, κράμπες και πόνο. Ε άντε και μια δυο φορές το χρόνο (…κι  αν τύχω) σε παρέα που γυρίζει κανένα.

Το μόνο θέμα πλέον που περιορίζει την χρήση κάνναβης φαρμακευτικά (όπως γινόταν απ την αρχαιότητα. Ναι δεν είναι μόνο για χαβαλέ η ουσία) είναι το lobbing των φαρμακοβιομηχανιών που θέλουν πρώτα να βρουν πατενταρισμένο τρόπο να το πουλάνε μόνο αυτοί (για φαρμακευτική χρήση) για να μη χάσουν  τεράστια έσοδα σε περίπτωση που το σπέρνεις μόνος σου. Όπως ακριβός δε μ αφήνουν εμένα να σπείρω στο χωράφι του προπάππου μου τα σιτάρια που είχαμε πάντα! Πρέπει λέει να είναι πιστοποιημένος ο σπόρος (βλ. monsanto) με καρτελάκι ή δεν θα είναι επιλέξιμη η παραγωγή μου!!!

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ.
Εννοείς μάλλον ξανά αυτά που έγραφαν τα παλιά χρόνια κάτι αντίστοιχοι  κομπογιαννίτες ψυχίατροι ότι η κάνναβη δημιουργεί μανίες καταδίωξης και καταθλιπτικές τάσεις. Μην εκπλαγείς αν μάθεις ότι τώρα πια αυτά αποδίδονται στις κοινωνικές πιέσεις που δέχονται οι χρήστες σε κοινωνίες που καταπιέζονται. Δλδ όντος τους κινάγανε (παρανομία) και μαθαίνουν αναγκαστικά να είναι σε εγρήγορση (υπέρ του δέοντος μερικές φορές λόγο φόβου τιμωρίας) και τους  θλίβει η κατακραυγή τις κοινωνίας των Λάκηδων και των λοιπών 666.

Φυσικά είναι αποδειγμένο ότι άτομα επιρρεπή σε ψυχικές ασθένειες δεν κάνει να πάρουν κάνναβη, όπως φυσικά και πολλές άλλες ουσίες (πχ αλκοόλ) ώστε να μη αυξήσουν τις πιθανότητες να νοσήσουν τελικά. Κι ο φίλος μου ο Γιώργος έτσι και φάει τυρί φέτα κατά λάθος πρέπει να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο. Ε εμένα που με κάνει και καλό στα κόκκαλα γιατί να μην τρώω φέτα?!!

Υ.Γ.
ρε μήπως είσαι αξάδερφος του Μπαλουρδου απ την TV;;!!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
[size=16pt]

Για την THC είναι ΜΕΡΕΣ.

και αυτό σημαίνει ότι η επήρεια του αλκοόλ κρατάει λιγότερη (έντιτ) :) ώρα από την κάνναβη ?
γιατί αν μου βρεις τέτοια ποιότητα κάνναβης εγώ θα κάτσω να κάνεις σκοποβολή πάνω μου ..

άσε αυτά τα γκεμπελικά σου λοιπόν .. :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και αυτό σημαίνει ότι η επήρεια του αλκοόλ κρατάει λιγότερη (έντιτ) :) ώρα από την κάνναβη ?
γιατί αν μου βρεις τέτοια ποιότητα κάνναβης εγώ θα κάτσω να κάνεις σκοποβολή πάνω μου ..

άσε αυτά τα γκεμπελικά σου λοιπόν .. :grin:

μαν η κάνναβη μπορεί να μην είναι το πιο βλαβερό ναρκωτικό που κυκλοφορεί πάντως δεν είναι και αθώο, ας μην περνάμε στο άλλο άκρο

το σχήμα "αφού επιτρέπεται το αλκοόλ ας επιτραπεί και η κάνναβη" είναι παράλογο, πιο λογικό θα ήταν πχ να ζητήσεις να απαγορευθεί μια υφιστάμενη βλαβερή ουσία (αλκοόλ) παρά να νομιμοποιηθεί και μία επιπλέον (κάνναβη)

και μιας και μιλάμε για ελλάδα τα παιδιά εδώ καπνίζουν από το γυμνάσιο, αν βγει στην αγορά η κάνναβη θα την προμηθεύονται πολύ πιο εύκολα απ'ότι σήμερα (οι μάγκες θα το έκαναν έτσι κι αλλιώς, τώρα θα το κάνουν και οι περίεργοι) και θα φουμάρουν τέτοια αφού είναι πιο δυνατό πράμα

σημειωτέον ότι αυτές οι ηλικίες δεν έχουν μέτρο, όποιος θέλει τα παιδιά του να έχουν εναλλακτική πέρα από το τσιγάρο και την κάνναβη να τα βλέπουν μαστουρωμένα και να κοπανάνε με τα μηχανάκια τι να πω

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μαν η κάνναβη μπορεί να μην είναι το πιο βλαβερό ναρκωτικό που κυκλοφορεί πάντως δεν είναι και αθώο, ας μην περνάμε στο άλλο άκρο

το σχήμα "αφού επιτρέπεται το αλκοόλ ας επιτραπεί και η κάνναβη" είναι παράλογο, πιο λογικό θα ήταν πχ να ζητήσεις να απαγορευθεί μια υφιστάμενη βλαβερή ουσία (αλκοόλ) παρά να νομιμοποιηθεί και μία επιπλέον (κάνναβη)

και μιας και μιλάμε για ελλάδα τα παιδιά εδώ καπνίζουν από το γυμνάσιο, αν βγει στην αγορά η κάνναβη θα την προμηθεύονται πολύ πιο εύκολα απ'ότι σήμερα (οι μάγκες θα το έκαναν έτσι κι αλλιώς, τώρα θα το κάνουν και οι περίεργοι) και θα φουμάρουν τέτοια αφού είναι πιο δυνατό πράμα

σημειωτέον ότι αυτές οι ηλικίες δεν έχουν μέτρο, όποιος θέλει τα παιδιά του να έχουν εναλλακτική πέρα από το τσιγάρο και την κάνναβη να τα βλέπουν μαστουρωμένα και να κοπανάνε με τα μηχανάκια τι να πω

ναι τα πιτσιρίκια που είναι να μπλέξουν το κόφι-σοπ περιμένουν για να γίνουν τσογλανάκια ας πούμε ..
και όχι τις παρέες τους σε συνδυασμό με τίποτα ανεπαρκείς γονείς και μια κοινωνία διαλυμένη
και σε μια μόνιμη παράκρουση..

κατά την γνώμη μου δεν καθορίζει τίποτα η απαγόρευση η η μη απαγόρευση του χόρτου όσον αφορά το μέλλον κάποιας κοινωνίας
απλά αν το αφήσουν free άντε έχουν και μια πιθανότητα να μειώσουν τη χρήση του..αν αυτό τους καίει όντως  :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ναι τα πιτσιρίκια που είναι να μπλέξουν το κόφι-σοπ περιμένουν για να γίνουν τσογλανάκια ας πούμε ..
και όχι τις παρέες τους σε συνδυασμό με τίποτα ανεπαρκείς γονείς και μια κοινωνία διαλυμένη
και σε μια μόνιμη παράκρουση..

κατά την γνώμη μου δεν καθορίζει τίποτα η απαγόρευση η η μη απαγόρευση του χόρτου όσον αφορά το μέλλον κάποιας κοινωνίας
απλά αν το αφήσουν free άντε έχουν και μια πιθανότητα να μειώσουν τη χρήση του..αν αυτό τους καίει όντως  :)

διευκρίνισα ότι οι μάγκες θα το έκαναν έτσι κι αλλιώς, με την νομιμοποίηση θα το δοκιμάσουν και τα περίεργα που διαφορετικά θα φοβούνταν μήπως μπλέξουν

πάντως μείωση της χρήσης με τα κόφι σοπς είναι μάλλον αδύνατο να συμβεί, πχ αυτοί που το αγόραζαν παράνομα τώρα θα συνεχίσουν δίχως φόβο και θα προστεθούν οι περίεργοι όπως ανέφερα πιο πάνω

οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι ο αντίλογος πως όταν το αγοράζεις παράνομα έρχεσαι σε επαφή με ντιλέρια που μπορεί να σε σπρώξουν σε πιο σκληρά έχει βάση

Επισκέπτης
Για την THC είναι ΜΕΡΕΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ;;;;;;;

Συμπερασμα δικο σου προφανώς!

Καθόλου δικό μου συμπέρασμα.
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΙΒΛΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.

Αναφέρομαι σε βιβλία φαρμακολογίας που διδάσκονται φοιτητές ιατρικής ανά τον κόσμο.
Όχι σε βιβλία που διαβάζουν πακιστανολάγνες πούστρες ΣΥΡΙΖΑίες
(που γαμιούνται οικογενειακώς).

Το Χασίσι είναι Δημόσιος Κίνδυνος.
Κανένας από όσους έχουν παιδιά,
δεν θέλει να κυκλοφορεί ελεύθερο
και να παρασυρθεί το παιδί του
ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΑΣΙΚΛΗΣ.

(Εξαιρούνται Πακιστανολάγνες ΣΥΡΙΖΑίες πούστρες,
[που γαμιούνται οικογενειακώς).

Επισκέπτης
… κι αν δε σε φτάνουν να σε δώσω και το τηλέφωνο της γιατρινας μου στο Βελγιο [size=16pt]που με συστισε να κανω χρήση κάνναβης[/size] (αντί άλλων υποδεεστέρων φαρμακευτικών σκευασμάτων) όταν [size=14pt]κόντευα να μείνω ανάπηρος από προβλήματα που επηρέαζαν τον νωτιαίο μυελό μου[/size].

Πληροφοριακά να σε πω ότι εδώ και χρόνια είμαι μια χαρά και [size=17pt]κάνω σπανιότατα κανένα τσιγαράκι [/size]μόνο όταν έχω καταπονήσει πολύ το κορμί μου ώστε να μετριάσω  σπασμούς, κράμπες και πόνο. Ε άντε και μια δυο φορές το χρόνο (…κι  αν τύχω) σε παρέα που γυρίζει κανένα.
[size=15pt]
Καταλάβαμε το ΠΟΙΟΝ σου ,
αρκεί .....[/size]

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Πέστα τυπε... γεμισαμε μαστουρια εδω μεσα...  :zzzzz:

Επισκέπτης
Πέστα τυπε... γεμισαμε μαστουρια εδω μεσα...  :zzzzz:

Χασικλοπότες αναρχοκομμουνιστές που ρουφάνε Πάκικες ψωλές στα Εξάρχεια.
Φανατικοί μισέλληνες.
Γι'αυτό γουστάρουν χασίσι και πρέζα.
Για να αφανιστεί η νεολαία
και να γίνει η κοινωνία οχετός
με σκατά σαν τους ίδιους και μόνο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Mην αρχιζουμε παλι τα ιδια.
Ο κοσνικ μια χαρα τα λεει.
Οποιος υποστηριζει την ελευθερη διακινηση του χασις ειναι ειτε ανοητος ειτε εμπορος.
Το χασις ουδολως αθωο ειναι.
Καιει τον εγκεφαλο.
Εννοειται οτι δεν θα απαντησω σε κανεναν που θα πει το αντιθετο. Δεν συνομιλω με ανοητους ή με εμπορους ναρκωτικων.
Α, και το επιχειρημα "και το αλκοολ κανει κακο αλλά ειναι ελευθερο" ειναι τοσο γελοιο ωστε να μην χρηζει καν απαντησης.

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μουνάκια αναρχοκουμμούνια
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ,
να αντιγράψουμε όλο το πακέτο όμως !!!!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

packing-in-plain-sight-open-carry-movement.jpeg

starbucks.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.bonzerwolf.com/storage/Opencarry.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1337139769663[/img[/URL]]
[/quote]

Eίπε κανείς όχι ?  :uzi: :uzi: :uzi:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
διευκρίνισα ότι οι μάγκες θα το έκαναν έτσι κι αλλιώς, με την νομιμοποίηση θα το δοκιμάσουν και τα περίεργα που διαφορετικά θα φοβούνταν μήπως μπλέξουν

πάντως μείωση της χρήσης με τα κόφι σοπς είναι μάλλον αδύνατο να συμβεί, πχ αυτοί που το αγόραζαν παράνομα τώρα θα συνεχίσουν δίχως φόβο και θα προστεθούν οι περίεργοι όπως ανέφερα πιο πάνω

οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι ο αντίλογος πως όταν το αγοράζεις παράνομα έρχεσαι σε επαφή με ντιλέρια που μπορεί να σε σπρώξουν σε πιο σκληρά έχει βάση

Η ελευθερη διακινιση οπως λες το μονο που θα κανει ειναι να ριξει τις τιμες , τιποτα αλλο , η ποσοτητα απλα θα ανεβει , ειδικα στην αρχη στο μεγιστο σημειο ..
Οταν αγοραζεις απο ντιλερ η απο μαγαζι δεν εχει σημασια , καποια στιγμη θα πας και στα πιο σκληρα ετσι για δοκιμη αν σε τρωει ο κωλαρακος σου..

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Χασικλοπότες αναρχοκομμουνιστές που ρουφάνε Πάκικες ψωλές στα Εξάρχεια.
Φανατικοί μισέλληνες.
Γι'αυτό γουστάρουν χασίσι και πρέζα.
Για να αφανιστεί η νεολαία
και να γίνει η κοινωνία οχετός
με σκατά σαν τους ίδιους και μόνο.

Σε οποιαδήποτε συζήτηση σε έχω πετύχει, 2 στα 3 μηνύματά σου μιλάνε για πάκικες ψωλές. Γιατί τέτοιο κόλλημα;  :think:
Συζήτηση χωρίς αναφορά σε αυτές δεν μπορείς να κάνεις; Αποτελεί το ισχυρό σου χαρτί;  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom