Επισκέπτης
-τι καπνός είναι αυτος που βγαίνει από το σπίτι?
-από τους μπαφους κύριε αστυνομικε. .
-ααα είπα μηπως ανάβει το τζάκι....
-τι καπνός είναι αυτος που βγαίνει από το σπίτι?
Η συνεπαγωγή είναι ότι αφού επιτρέπουμε την πιο επικίνδυνη ουσία είναι παράλογο να απαγορεύουμε την άλλη
Τόσο βλάκας δεν είσαι μη μας δουλεύεις!
[size=16pt]ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.[/size]
[size=18pt]
Οι Νομικοί θα μας το επαληθεύσουν αυτό.[/size]
(βασική αρχή δικαίου)
Για το οινόπνευμα , ο χρόνος ημίσειας ζωής είναι ΩΡΕΣ.
Για την THC είναι ΜΕΡΕΣ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ;;;;;;;
Αυτός που έχει πιεί μερικά ποτήρια , σε 3-4 ωρες είναι εντάξει.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΥΜΑΡΕΙ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ.
Επίσης έχει αποδειχθεί , ότι οι μακροχρόνιοι χρήστες
ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΙΣ.
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ.
Ποιός θέλει προκλητά ΕΚΟΥΣΙΑ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ;;;;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;;;;;;
Μόνο οι ΣΥΡΙΖΑίοι (και άλλοι τέτοιοι γαμημένοι πούστηδες)
γιατί ΜΟΝΟ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ.
[size=16pt]
Για την THC είναι ΜΕΡΕΣ.
και αυτό σημαίνει ότι η επήρεια του αλκοόλ κρατάει λιγότερη (έντιτ) ώρα από την κάνναβη ?
γιατί αν μου βρεις τέτοια ποιότητα κάνναβης εγώ θα κάτσω να κάνεις σκοποβολή πάνω μου ..
άσε αυτά τα γκεμπελικά σου λοιπόν ..
μαν η κάνναβη μπορεί να μην είναι το πιο βλαβερό ναρκωτικό που κυκλοφορεί πάντως δεν είναι και αθώο, ας μην περνάμε στο άλλο άκρο
το σχήμα "αφού επιτρέπεται το αλκοόλ ας επιτραπεί και η κάνναβη" είναι παράλογο, πιο λογικό θα ήταν πχ να ζητήσεις να απαγορευθεί μια υφιστάμενη βλαβερή ουσία (αλκοόλ) παρά να νομιμοποιηθεί και μία επιπλέον (κάνναβη)
και μιας και μιλάμε για ελλάδα τα παιδιά εδώ καπνίζουν από το γυμνάσιο, αν βγει στην αγορά η κάνναβη θα την προμηθεύονται πολύ πιο εύκολα απ'ότι σήμερα (οι μάγκες θα το έκαναν έτσι κι αλλιώς, τώρα θα το κάνουν και οι περίεργοι) και θα φουμάρουν τέτοια αφού είναι πιο δυνατό πράμα
σημειωτέον ότι αυτές οι ηλικίες δεν έχουν μέτρο, όποιος θέλει τα παιδιά του να έχουν εναλλακτική πέρα από το τσιγάρο και την κάνναβη να τα βλέπουν μαστουρωμένα και να κοπανάνε με τα μηχανάκια τι να πω
ναι τα πιτσιρίκια που είναι να μπλέξουν το κόφι-σοπ περιμένουν για να γίνουν τσογλανάκια ας πούμε ..
και όχι τις παρέες τους σε συνδυασμό με τίποτα ανεπαρκείς γονείς και μια κοινωνία διαλυμένη
και σε μια μόνιμη παράκρουση..
κατά την γνώμη μου δεν καθορίζει τίποτα η απαγόρευση η η μη απαγόρευση του χόρτου όσον αφορά το μέλλον κάποιας κοινωνίας
απλά αν το αφήσουν free άντε έχουν και μια πιθανότητα να μειώσουν τη χρήση του..αν αυτό τους καίει όντως
Για την THC είναι ΜΕΡΕΣ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ;;;;;;;
Αυτός που έχει πιεί μερικά ποτήρια , σε 3-4 ωρες είναι εντάξει.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΥΜΑΡΕΙ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ.
Συμπερασμα δικο σου προφανώς!
[size=15pt]… κι αν δε σε φτάνουν να σε δώσω και το τηλέφωνο της γιατρινας μου στο Βελγιο [size=16pt]που με συστισε να κανω χρήση κάνναβης[/size] (αντί άλλων υποδεεστέρων φαρμακευτικών σκευασμάτων) όταν [size=14pt]κόντευα να μείνω ανάπηρος από προβλήματα που επηρέαζαν τον νωτιαίο μυελό μου[/size].
Πληροφοριακά να σε πω ότι εδώ και χρόνια είμαι μια χαρά και [size=17pt]κάνω σπανιότατα κανένα τσιγαράκι [/size]μόνο όταν έχω καταπονήσει πολύ το κορμί μου ώστε να μετριάσω σπασμούς, κράμπες και πόνο. Ε άντε και μια δυο φορές το χρόνο (…κι αν τύχω) σε παρέα που γυρίζει κανένα.
[size=15pt]
Καταλάβαμε το ΠΟΙΟΝ σου ,
αρκεί .....[/size]
Πέστα τυπε... γεμισαμε μαστουρια εδω μεσα...
Μουνάκια αναρχοκουμμούνια
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ,
να αντιγράψουμε όλο το πακέτο όμως !!!!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
http://[URL unfurl="true"]www.bonzerwolf.com/storage/Opencarry.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1337139769663[/img[/URL]]
[/quote]
Eίπε κανείς όχι ? :uzi: :uzi: :uzi:
διευκρίνισα ότι οι μάγκες θα το έκαναν έτσι κι αλλιώς, με την νομιμοποίηση θα το δοκιμάσουν και τα περίεργα που διαφορετικά θα φοβούνταν μήπως μπλέξουν
πάντως μείωση της χρήσης με τα κόφι σοπς είναι μάλλον αδύνατο να συμβεί, πχ αυτοί που το αγόραζαν παράνομα τώρα θα συνεχίσουν δίχως φόβο και θα προστεθούν οι περίεργοι όπως ανέφερα πιο πάνω
οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι ο αντίλογος πως όταν το αγοράζεις παράνομα έρχεσαι σε επαφή με ντιλέρια που μπορεί να σε σπρώξουν σε πιο σκληρά έχει βάση
o Λάκης πάντα λέει τα πράγματα με το όνομα τους τύπεΠέστα τυπε... γεμισαμε μαστουρια εδω μεσα...
Απέδειξέ το....
Χασικλοπότες αναρχοκομμουνιστές που ρουφάνε Πάκικες ψωλές στα Εξάρχεια.
Φανατικοί μισέλληνες.
Γι'αυτό γουστάρουν χασίσι και πρέζα.
Για να αφανιστεί η νεολαία
και να γίνει η κοινωνία οχετός
με σκατά σαν τους ίδιους και μόνο.