Νέα

Τα πρώτα νόμιμα «κόφι-σοπ» ανοίγουν σήμερα στο Κολοράντο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
το αν ψηφησουν να μας πηδηξουν μας αγγιζει αμεσα...
το να εχει δυνατοτητα ο χρηστης να το αγοραζει ελεγχομενα πως μας επηρεαζει?
νομιζω οτι ειναι ατυχες το παραδειγμα που χρησιμοποεις...
σορρυ
ειναι οτι πιο συγκεκριμενο εχω γραψει αποψε..
η Ολλανδια αποτελει το παραδειγμα μου
πιο απλα δεν μπορω να το γραψω

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Τα πάντα υποκειμενικά είναι.
απ μια οπτικη ναι,αλλα κι αυτο σχετικο ειναι...
τουλαχιστον ομως να μην αποκλειεις την διαφορετικοτητα στον αλλον...

εμενα με βοηθαει να προσσεγγισω μια κατασταση με το να βλεπω τα πραγματα κι απ την οπτικη του αλλου...
απ τη στιγμη που δεν μου κανει κατι κακο ο αλλος γιατι να τον αποκλεισω επειδη εχει διαφορετικα γουστα? ή τη βρισκει αλλιως? ;)

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
το αν ψηφησουν να μας πηδηξουν μας αγγιζει αμεσα...

το μονο που μπορεις να μου πεις πανω στο συγκεκριμενο που σου ειπα ειναι αυτο που εγραψε ο λακης στην αρχη για οδηγους και χειρουργους υπο τη επηρεια κτλ κτλ... που κι αυτο ομως δεν στεκει
το ιδιο ειναι το πηδημα που συμβαινει τωρα και στο διηνεκες
οσο γαι το τι λεει ο λακης,οχι και τοσο ασχετο,σου λεω οτι ενα αεροπλανο που εριξε προ μηνος ο πιλοτος στην ρωσσια η καζακσταν δεν θυμαμαι ακριβως,ηταν καινουριο,στο αεροδρομιο,δεν υπηρχε προβλημα,
αλλα ο πιλοτος ειχε πιει υπερβολικο αλκοολ,οπως εγραψαν μετα την ερευνα,,,κι εχω λογους να το πιστευω

Επισκέπτης
Στην ελλαδα παιζονται πολλα φραγκα απ το παρανομο χορτο, οποτε μην περιμενετε να το αφησουν ελευθερο.  

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1

εμενα με βοηθαει να προσσεγγισω μια κατασταση με το να βλεπω τα πραγματα κι απ την οπτικη του αλλου...
απ τη στιγμη δεν μου κανει κατι κακο ο αλλος γιατι να το τον αποκλεισω επειδη εχει διαφορετικα γουστα? ή τη βρισκει αλλιως? ;)
αν ειναι παοκ η ολυμπιακος δεν με νοιαζει
αν ομως ανοιξει κουλοχεραδικα, κοφι σοπ και στριπτιζαδικα σε καθε γωνια,με ενδιαφερει
κι αν θα λεει."μην στενοχωριεσαι που σε γαμαμε,ανεργε,κακοπληρωμενε,μακακ,ΚΑΝΕ ενα μπαφο και ΧΑΛΑΡΩΣΕ"

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Στην ελλαδα παιζονται πολλα φραγκα απ το παρανομο χορτο, οποτε μην περιμενετε να το αφησουν ελευθερο.  
γι αυτο και θα το κανουν νομιμο,για να κονομησουν ,οι "επενδυτες" και να γινουν και "νεες θεσεις εργασιας"  ;)
και βεβαια,ν ανεβασουν την παθητηκοτητα του μαστουρωμενου "λαου".κι αλλα πολλα,,
"συνωμοτικα και καχυποπτα σεναρια φαντασιας",, :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
το ιδιο ειναι το πηδημα που συμβαινει τωρα και στο διηνεκες
εχω πιασει γενικα τι θες να πεις...
μακαρι να ηταν ομως τοσο απλα κι ευκολα τα πραγματα, για να τα αποδιδαμε ολα σ αυτα... ;)

καλη επανασταση
χαιρετω

Επισκέπτης
γι αυτο και θα το κανουν νομιμο,για να κονομησουν ,οι "επενδυτες" και να γινουν και "νεες θεσεις εργασιας"  ;)
Δεν με καταλαβες, οι λιγοι κονομανε κατι σαν μιζες.. δεν τους ενδιαφερει η πρασινη αναπτυξη στην ελλαδα  :grin:

Επισκέπτης
η συγκριση της αρσης της χρησης μαριχουανας με την οπλοφορια θεωρω οτι ειναι ατυχεστατη...

Δεν υπάρχι καμία σύγκριση.
Επειδή ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ,
ανέφερα ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ.

Σε περίπτωση που ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ.

Όσοι δεν το κατανοούν , μάλλον είναι Ξ.Π.Γ.
(που γαμιούνται οικογενειακώς)
ή είναι ΣΥΡΙΖΑίοι Ξ.Π.Γ.
(που επίσης γαμιούνται οικογενειακώς).

Τώρα σχετικά με το αν υπάρχει σχέση όπλων-χασίς,
μπορεί να βρεθεί ΚΑΠΟΙΑ.
Όταν υπάρχει νόμιμη οπλοφορία,
μπορεί ο καθένας να μαζέψει το ΧΑΣΙΚΛΗ που θα σκεφθεί να κάνει μαγκιά.
Και να μην προλάβει ο ΧΑΣΙΚΛΗΣ , να πάει (όρθιος) στο δικαστήριο,
όπου ο δικηγόρος του θα κάνει παράσταση
και θα ζητά ελεος , επειδή ο (Ξ.Π.Γ. που γαμιέται οικογενειακώς ) ΧΑΣΙΚΛΗΣ
έκανε ό,τι γούσταρε μέσα στη μαστούρα του.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ

διάφοροι ( ... )
το συγκρίνουν με το αλκοολ .......

Υπάρχουν κάποιοι που
(πέρα από το γάμο πούστηδων , γάμο βρωμιάρων με σκύλους κτλ)
υποστηρίζουν την ΠΟΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ;;;;;;;;;

Γουστάρετε νόμο Volstead ;;;

Επισκέπτης
1) οικονομικα το κρατος, καθοτι θα φορολογειται...επιπλεον θα ανοιξει ενας νεος χωρος επενδυσεων....η χωρα λογω του κλιματος της θα μπορουσε να εξαγει πολυ καλης ποιοτητας...αυξηση τουρισμου...

Ωραία,
τότε να ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ.

Θα έρχονται πολλοί καβλιάρηδες να γαμάνε 3χρονα πουτάνα
και θα τα διαφημίζουν και στα φόρουμ ...

τα bare-back anal , owc , dfk με 5χρονα κτλ.

Τρελό χρήμα.

dm34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
Τοεφλ666

Εμπειρικά θα σου πω ότι όταν έμενα Αγγλία που το μπαρ έκλειναν στις 11 και το αλκοόλ απαγορευόταν σε άτομα κάτω τον 16 έφριξαν τα ματάκια μου.

Οι ενήλικες  πήγαιναν κατευθείαν για ποτό μετά τη δουλεία (νηστικοί) και προσπαθούσαν ντε και καλά να γίνουν ντιρλα όσο προλάβαιναν. Άσε δε τα παρασκευοσαβατα που έξω από κάθε μεγάλο μαγαζί είχε (κυριολεκτικά) ένα περιπολικό κι ένα ασθενοφόρο απ  έξω όπως έχουμε εμείς καντίνες έξω απ τα μπουζούκια. Για τα πιτσιρίκια δε κάτω των 16 άσε. Μεγάλο πρόβλημα. Καβαντζοναν παράνομα ότι μπουκάλι βρουν και μετά έκαναν επίθεση σ όποιον περνούσε! Συμμορίες! Να φοβάσαι να περάσεις απ την πλατειά νύχτα μη σε μακελέψουν. Τα περισσότερα δε πήγαιναν κατευθείαν στα σκληρά (υπάρχουν επίσημες μελέτες) χωρίς statistically significant  στάσεις σε  προσταδια και μπούρδες. Ο πιτσιρικάς τα κάνει αυτά περισσότερο επειδή είναι παράνομα παρά επειδή τα γουστάρει σαν ουσίες.

Επίσης, έτυχα σε παρέα που κάποιος για πλακά λέει ας πάρουμε τηλ έναν που ξέρω να μας φέρει κανένα τσιγαράκι για χαβαλέ. Ο νταλαβερτζής με τη μια έλεγε δεν έχω φούντα σήμερα υπάρχει έλλειψη δε θα βρείτε πουθενά, άμα θεετε έχω πρέζα καλή κ κερναω κιόλας  σήμερα να δοκιμάσετε. Ευτυχώς δεν ήμασταν εμείς βλαμμένα πιτσιρίκια. Φαντάσου!

Όταν έμενα Benelux, παρατήρησα ότι ηλικίες από σχολειό μέχρι 20-25 χρονών σπάνια ασχολούνταν με τη φούντα εντατικά. Δεν είχαν να αποδείξουν μαγκιά σε κανέναν αφού ήταν νόμιμο. Επίσης η αστυνομία με το που έβλεπε σκόνες/ χάπια επενέβαινε άμεσα κι αποφασιστικά. Ενώ έχω τύχει καλοκαίρι σε πλατειά 3 την νύχτα να έρχεται περιπολικό να κάνει παρατήρηση για το θόρυβο (υπήρχαν μεθυσμένοι με  κιθάρες κλπ) μάζεψε τους μεθυσμένους ( που έκαναν και τη φασαρία) και ζήτησε συγγνώμη για την ενόχληση σε μια παρέα που παραπονέθηκε κρατώντας μπάφους στα χέρια. Άσε που όποιος έπινε ένα τσιγάρο μετά κρατούσε μια μπυριτσα όλη νύχτα.

Που το βάζεις το ότι πολλά μαγαζιά εκεί έχουν από  χρόνια σταματήσει από μονά τους την προσφορά αλκοόλ (μόνο καφέ, χυμός, αναψυκτικά, φούντες) ώστε να σταματήσουν (και έγινε) τα προβλήματα και τις φασαρίες στο χώρο τους;

Αν κάποιος θέλει να βρει κάτι hard θα το βρει εύκολα σε νταλαβερτζή και με τίποτα σε μαγαζί νόμιμο.

Επίσης όποιος καταλαβαίνει τα στοιχειώδη από στατιστική γελάσει με τις παπαγιες για προθαλάμους κλπ. Το ότι αυτοί που πεσαν στην πρέζα κάποτε έπιναν φούντα σημαίνει ότι αν δεν είχαν δοκιμάσει φούντα δεν θα έμπλεκαν με πρέζα είναι εντελώς άτοπο επιστημονικά συμπέρασμα. Είναι επιρρεπείς χαρακτήρες και κατά πάσα πιθανότητα θα το έκαναν έτσι κι αλλιώς.

Μήπως νομίζεις ότι τα πρεζάκια πριν κάνουν μπαφο δεν έπιναν αλκοόλ; Που ζεις;

Έμενα και Στο Βέλγιο όπου δεν επιτρεπόταν τα μαγαζιά (βλ. Ελβετια) αλά μόνο η χρήση από ενήλικες σε ιδιωτικό χώρο και κατοχή μέχρι 3g  το άτομο. Δεν είδα ουσιαστική διάφορα με Ολλανδία. Δεν καταλαβαίνεις γενικότερα ότι είναι άλλη χώρα (ιδίως στην περιοχή της φλαμανδιας) ούτε σύνορα δεν έχουν. Κατά λάθος αλλάζεις χώρα, άμα χάσεις μια στροφή στο δρόμο, που  να το πάρεις χαμπάρι

Η ουσιαστική διάφορα ήταν με άλλες χώρες που έχω ζήσει όπου ήταν εντελώς παράνομο.

Σε φτάνει το παρδαλο σεντόνι αυτό η θες να σε γράψουμε και κουβέρτα λόγο κρύου;

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

διάφοροι ( ... )

γιατί και τα δύο είναι ντράγκια...

και όταν κάποιος κατακρίνει το χόρτο από άποψη υγείας η ηθικής υπάρχει αντίφαση στο μην κατακρίνει το ίδιο και το αλκοόλ

κροκοδει-λάκη μου  :birdman:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ωραία,
τότε να ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ.

Θα έρχονται πολλοί καβλιάρηδες να γαμάνε 3χρονα πουτάνα
και θα τα διαφημίζουν και στα φόρουμ ...

τα bare-back anal , owc , dfk με 5χρονα κτλ.

Τρελό χρήμα.
κι εκει που ετοιμαζομουν να φυγω, ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΠΟΣΤ...περιμενες να φυγω για να γραψεις?  :tickedoff:

για παμε...ΡΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ,...το ιδιο ειναι η παραγωγη ενος προιοντος για εμποριο υπο τον ελεγχο του κρατους με την εκπορνευση ανθρωπων και πολυ περισσοτερο μικρων παιδιων???? δεν μπορεις να καταλαβεις ουτε αυτη τη διαφορα...ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ?

παρακαλω τωρα μπορειτε να συνεχισετε
συμφορουμιτες, με συγχωρειτε για τις βωμολοχιες  :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

απ τη στιγμη που δεν μου κανει κατι κακο ο αλλος γιατι να τον αποκλεισω επειδη εχει διαφορετικα γουστα? ή τη βρισκει αλλιως? ;)

Εσένα δε σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, εμένα με νοιάζει και με ενοχλεί. Καμία ανοχή στη διαφορετικότητα! Δε νομίζω ότι υπάρχει επιχείρημα που μπορεί να μου αλλάξει άποψη. Γιατί οι απόψεις μου βασίζονται στο χαρακτήρα μου.

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
γιατί και τα δύο είναι ντράγκια...

και όταν κάποιος κατακρίνει το χόρτο από άποψη υγείας η ηθικής υπάρχει αντίφαση στο μην κατακρίνει το ίδιο και το αλκοόλ
κι αυτο σωστο ειναι
και σκοπιμο επισης,,, ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Εσένα δε σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, εμένα με νοιάζει και με ενοχλεί. Καμία ανοχή στη διαφορετικότητα! Δε νομίζω ότι υπάρχει επιχείρημα που μπορεί να μου αλλάξει άποψη. Γιατί οι απόψεις μου βασίζονται στο χαρακτήρα μου.
ρε μαγκες θα μ αφησετε να φυγω?...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε κι εσυ τοτε μην μυξοκλεγεσαι οταν θα σε βρει ο σισι ;) ....κ αυτος δεν ανεχεται την διαφορετικοτητα και δεν εχει ανοχες ;)

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Τοεφλ666

Εμπειρικά θα σου πω ότι όταν έμενα Αγγλία που το μπαρ έκλειναν στις 11 και το αλκοόλ απαγορευόταν σε άτομα κάτω τον 16 έφριξαν τα ματάκια μου.

Οι ενήλικες  πήγαιναν κατευθείαν για ποτό μετά τη δουλεία (νηστικοί) και προσπαθούσαν ντε και καλά να γίνουν ντιρλα όσο προλάβαιναν. Άσε δε τα παρασκευοσαβατα που έξω από κάθε μεγάλο μαγαζί είχε (κυριολεκτικά) ένα περιπολικό κι ένα ασθενοφόρο απ  έξω όπως έχουμε εμείς καντίνες έξω απ τα μπουζούκια. Για τα πιτσιρίκια δε κάτω των 16 άσε. Μεγάλο πρόβλημα. Καβαντζοναν παράνομα ότι μπουκάλι βρουν και μετά έκαναν επίθεση σ όποιον περνούσε! Συμμορίες! Να φοβάσαι να περάσεις απ την πλατειά νύχτα μη σε μακελέψουν. Τα περισσότερα δε πήγαιναν κατευθείαν στα σκληρά (υπάρχουν επίσημες μελέτες) χωρίς statistically significant  στάσεις σε  προσταδια και μπούρδες. Ο πιτσιρικάς τα κάνει αυτά περισσότερο επειδή είναι παράνομα παρά επειδή τα γουστάρει σαν ουσίες.

Επίσης, έτυχα σε παρέα που κάποιος για πλακά λέει ας πάρουμε τηλ έναν που ξέρω να μας φέρει κανένα τσιγαράκι για χαβαλέ. Ο νταλαβερτζής με τη μια έλεγε δεν έχω φούντα σήμερα υπάρχει έλλειψη δε θα βρείτε πουθενά, άμα θεετε έχω πρέζα καλή κ κερναω κιόλας  σήμερα να δοκιμάσετε. Ευτυχώς δεν ήμασταν εμείς βλαμμένα πιτσιρίκια. Φαντάσου!

Όταν έμενα Benelux, παρατήρησα ότι ηλικίες από σχολειό μέχρι 20-25 χρονών σπάνια ασχολούνταν με τη φούντα εντατικά. Δεν είχαν να αποδείξουν μαγκιά σε κανέναν αφού ήταν νόμιμο. Επίσης η αστυνομία με το που έβλεπε σκόνες/ χάπια επενέβαινε άμεσα κι αποφασιστικά. Ενώ έχω τύχει καλοκαίρι σε πλατειά 3 την νύχτα να έρχεται περιπολικό να κάνει παρατήρηση για το θόρυβο (υπήρχαν μεθυσμένοι με  κιθάρες κλπ) μάζεψε τους μεθυσμένους ( που έκαναν και τη φασαρία) και ζήτησε συγγνώμη για την ενόχληση σε μια παρέα που παραπονέθηκε κρατώντας μπάφους στα χέρια. Άσε που όποιος έπινε ένα τσιγάρο μετά κρατούσε μια μπυριτσα όλη νύχτα.

Που το βάζεις το ότι πολλά μαγαζιά εκεί έχουν από  χρόνια σταματήσει από μονά τους την προσφορά αλκοόλ (μόνο καφέ, χυμός, αναψυκτικά, φούντες) ώστε να σταματήσουν (και έγινε) τα προβλήματα και τις φασαρίες στο χώρο τους;

Αν κάποιος θέλει να βρει κάτι hard θα το βρει εύκολα σε νταλαβερτζή και με τίποτα σε μαγαζί νόμιμο.

Επίσης όποιος καταλαβαίνει τα στοιχειώδη από στατιστική γελάσει με τις παπαγιες για προθαλάμους κλπ. Το ότι αυτοί που πεσαν στην πρέζα κάποτε έπιναν φούντα σημαίνει ότι αν δεν είχαν δοκιμάσει φούντα δεν θα έμπλεκαν με πρέζα είναι εντελώς άτοπο επιστημονικά συμπέρασμα. Είναι επιρρεπείς χαρακτήρες και κατά πάσα πιθανότητα θα το έκαναν έτσι κι αλλιώς.

Μήπως νομίζεις ότι τα πρεζάκια πριν κάνουν μπαφο δεν έπιναν αλκοόλ; Που ζεις;

Έμενα και Στο Βέλγιο όπου δεν επιτρεπόταν τα μαγαζιά (βλ. Ελβετια) αλά μόνο η χρήση από ενήλικες σε ιδιωτικό χώρο και κατοχή μέχρι 3g  το άτομο. Δεν είδα ουσιαστική διάφορα με Ολλανδία. Δεν καταλαβαίνεις γενικότερα ότι είναι άλλη χώρα (ιδίως στην περιοχή της φλαμανδιας) ούτε σύνορα δεν έχουν. Κατά λάθος αλλάζεις χώρα, άμα χάσεις μια στροφή στο δρόμο, που  να το πάρεις χαμπάρι

Η ουσιαστική διάφορα ήταν με άλλες χώρες που έχω ζήσει όπου ήταν εντελώς παράνομο.

Σε φτάνει το παρδαλο σεντόνι αυτό η θες να σε γράψουμε και κουβέρτα λόγο κρύου;
το σεντονι ειναι παρδαλο και μπερδεμενο οπως το μυαλο σου
απο αυτα δηλ που εγραψες καταλαβες οτι η λυση ειναι τα κοφι-σοπ
εχω κανει κ νοτιο αγγλια,πορτσμουθ,ενα τριμηνο,και ταχω δει αυτα,τα τεεκλισματα κ κατω ,απο 15χρονα μεχρι 80χρονους,,τα δε κλαμπ λογω και μουσικη ηταν τιγκα στα χαπια,ολοι
μπενελουξ ,καπως καλυτερα,απλα γιατι εκει γαμανε κιολας,δεν γαμιονται μονο οπως οι αγγλοι
κατ τ αλλα φουλ στο χαπι κι εκει,κι ας εχει κοφι-σοπ
ισα ισα που για να την ακουσουν θελαν και τα εξτρα τους,,,
,αλλα το πως με σωστες παραστασεις καταληγεις στο αντιθετο απο την λογικη συμπερασμα,,,φταει το παρδαλον της σκεψης σου

dm34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
Δεν υπάρχι καμία σύγκριση.
Επειδή ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ,
ανέφερα ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ.

Σε περίπτωση που ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ.

Όσοι δεν το κατανοούν , μάλλον είναι Ξ.Π.Γ.
(που γαμιούνται οικογενειακώς)
ή είναι ΣΥΡΙΖΑίοι Ξ.Π.Γ.
(που επίσης γαμιούνται οικογενειακώς).

Τώρα σχετικά με το αν υπάρχει σχέση όπλων-χασίς,
μπορεί να βρεθεί ΚΑΠΟΙΑ.
Όταν υπάρχει νόμιμη οπλοφορία,
μπορεί ο καθένας να μαζέψει το ΧΑΣΙΚΛΗ που θα σκεφθεί να κάνει μαγκιά.
Και να μην προλάβει ο ΧΑΣΙΚΛΗΣ , να πάει (όρθιος) στο δικαστήριο,
όπου ο δικηγόρος του θα κάνει παράσταση
και θα ζητά ελεος , επειδή ο (Ξ.Π.Γ. που γαμιέται οικογενειακώς ) ΧΑΣΙΚΛΗΣ
έκανε ό,τι γούσταρε μέσα στη μαστούρα του.

διάφοροι ( ... )

Υπάρχουν κάποιοι που
(πέρα από το γάμο πούστηδων , γάμο βρωμιάρων με σκύλους κτλ)
υποστηρίζουν την ΠΟΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ;;;;;;;;;

Γουστάρετε νόμο Volstead ;;;

το κολλημένο σου μυαλό τι Λάκης τι 666 τι πώς να σε πούμε τα ίδια και τα ίδια...

Η άρση τις απαγόρευσης σχετικά με την φούντα θα λύσει τα προβλήματα που έλυσε και η άρση της ποτοαπαγόρευσης.

Δε λέει κανένας ότι επειδή το αλκοόλ είναι πιο επικίνδυνο (επιστημονικά αποδεδειγμένο δεδομένο από χρόνια)  να απαγορευτεί κι αυτό.

Η συνεπαγωγή είναι ότι αφού επιτρέπουμε την πιο επικίνδυνη ουσία είναι  παράλογο να απαγορεύουμε την άλλη

Τόσο βλάκας δεν είσαι μη μας δουλεύεις!

Το γιατί απαγορευτικέ η κάνναβη στις αρχές του 20 αιώνα (αρχικά στην Αμερική και έπειτα Ευρώπη) ψαξτο περισσότερο σε σχέση με την κλωστοϋφαντουργία και την εξέλιξη των συνθετικών υλών από παράγωγα πετρελαίου.

Μπαμ κάνει!

Η ίδια η Αμερικανική κυβέρνηση έσπρωχνε τους αγρότες μέσο του υπουργείου  να σπέρνουν κάνναβη για τις ανάγκες τις βιομηχανίας και ξαφνικά απότομα απαγορεύει το φυτό σε κάθε του μορφή. Απότομα και χωρίς αιτιολογία. Τα λέει η ιστορία ξεστραβώσου λίγο διάβασε κ τίποτα άλλο από γαμισια κ πουτανες

αντε παω εξω καλα να περνατε

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ρε μαγκες θα μ αφησετε να φυγω?...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε κι εσυ τοτε μην μυξοκλεγεσαι οταν θα σε βρει ο σισι ;) ....κ αυτος δεν ανεχεται την διαφορετικοτητα και δεν εχει ανοχες ;)

Δεν τον φοβάμαι πια. Ξεκίνησα μαθήματα κικ μπόξινγκ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom