Νέα

Τα πρώτα νόμιμα «κόφι-σοπ» ανοίγουν σήμερα στο Κολοράντο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μα και οι χρηστες γινονται εμποροι ρε φιλε....τι μας λες;το συστημα ειναι καλα δομημενο χρονια τωρα,καλα στα λεει ο ξυδης
καλα τα λεει,συμφωνω,αλλα μοιρολατρικα δεν κανουμε τιποτε
ποσο μαλλον αν δωσουμε κι εδαφος στα σοφτ να τα καπνιζουν τα πιτσιρικια
τεσπα
εγω εχω αποψη οτι ειναι πολιτικες σκοπιμες αποφασεις αυτα,κι οχι μονο κοινωνικο φαινομενο...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ας αναφερω ενα παραδειγμα προσφατο,,σχετικα
οταν υπηρχαν σε καθε καφενειο κουλοχερια,(παρανομα,αλλα με καλυψη)επαιζαν ,ολοι μα ολοι,απο 1000δρχ μεχρι 1000000δρχ,την μερα?
οταν απογορευτηκαν με αυστηρες ποινες,και μαζευτηκαν κατα 80-90%,ειναι λιγοτεροι αυτοι που ξεκινουσαν να παιζουν?φρυτακια μιλαμε,οχι στοιχημα,κλπ,για να μην ξεφυγουμε,,
οποτε οι υπαρχοντες-τζανκι,φρουτακηδες,παλι εψαχναν,σε καζινο σε λεσχες,κι οπου αλλου,αλλα η δυσκολια προσβασης,κι η ελλειψη,σιγουρα εχει καταστησει την δημιουργια νεων φρουτακηδων ,πολυ πιο δυσκολη
αν αυριο ανοιξουν ,οπως ευαγγελιζετε ο κλ-οπαπ,φρουταδικα σε καθε πολη,θα εκτοξευθει ο αριθμος ΝΕΩΝ,χρηστων,,,πολλοι απο τους οποιους θα εξελιχθουν σε αρρωστους μονιμα του τζογου
κατι αντιστοιχο υποστηριζω με τα ναρκωτικα
1.αφανισμος εμπορων με εξονωτικες ποινες
2.προσπαθεια στηριξης των υπαρχοντων χρηστων
ακουγεται αθωο ,ας κανουμε κι ενα τσιγαρο,μαυρο,κλπ,αλλα ποσοι οσοι,ετσι ξεκινησαν και το απλο τσιγαρο,και σημερα προσπαθουν ματαια να το κοψουν
και σας μιλαει και καποιος που το σταματησε μετα απο 15 χρονια,,,
δεν ειμαι σιγουρος οτι αν εκανα μαυρο η κοκα η οτι αλλο ,σαν μα,,κας πιτσιρικας,σημερα θα μπορουσα να σταματησω..
αυτη ειναι η οπτικη μου και με τα σοφτ
κι εγραψες ολο αυτο για να υποστηριξεις οτι με την απελευθερωση μπορει να αυξηθουν οι χρηστες του χορτου??? αυτο εννοεις?
και γιατι ρε ανθρωπε δεν το λες τοσην ωρα απλα και κατανοητα, να σε γλυτωσουμε κι απ το γραψιμο???

ΝΑΙ, δεν μπορω να το αποκλεισω...

η διαφορα μας ομως βρισκεται οτι εγω εχω ως αρχη οτι το μαυρο δεν ειναι περισσοτερο βλαβερο απ το αλκοολ και οτι δεν το κατατασω στην ιδια ζυγαρια με τα σκληρα...
και δευτερον και που επιμενω, ολα τα θετικα που ανεφερα παραπανω που θα αποκομισει κι ο υπαρχον χρηστης και το κρατος απο μια νομιμοποιηση μερικη και υπο ορους...πχ ηλικια, οριο, ποινες, χρηση σε συγκεκριμενους χωρους κτλ κτλ...

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
δηλ ναι στα σοφτ σειλ,αλλα με τις δυο προυποθεσεις
1,εξοντωτικες οινες στους εμπορους
2χορηγηση μονο σε υπαρχοντες χρηστες προσβασης σε αυτα
ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου
το συστημα ριχνει ενα ακομα δυνατο χαρτι του,για να πετυχει τον στοχο του
πληρης αποχαυνωση και παθητικοτητα της πλειοψηφιας σε οτι αποφασιζουν,,

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
ΒΛΑΚΑ toefl,το γεγονός ότι το χόρτο είναι παράνομο πολλαπλασιάζει την αξία του. Επειδή είναι παράνομο υπάρχουν οι έμποροι για τους οποίους ζητάς εκτελέσεις. Ακόμα και αν υπήρχε η θανατική ποινή για τη χρήση του χόρτου, θα υπήρχαν χρήστες και κατά συνέπεια έμποροι. ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ όσο είναι παράνομο, όπως και κάθε άλλη ουσία. Το γεγονός ότι είναι παράνομο ευνοεί εμπόρους, μπάτσους και δικαστικό σύστημα. Τους εμπόρους γιατί έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν κέρδη σε ποσοστά 100%+, τους μπάτσους της δίωξης γιατί έχουν τη δουλίτσα τους, τους δικηγόρους που αναλαμβάνουν υπεράσπιση, εισαγγελέων και δικαστών που ασχολούνται με αυτές τις υποθέσεις.

Στη Σομαλία και σε άλλες χώρες έχουν εκτελέσει ανθρώπους για κατοχή ποσοτήτων από 1kg έως 200 kg. Γιατί συνεχίζουν να πιάνουν και να εκτελούν τέτοιους ανθρώπους? Με τη λογική σου θα έπρεπε να έχουν σταματήσει τέτοιες συλλήψεις και εκτελέσεις αφού κανείς δεν θα το έκανε. Το τι θα κάνεις με το σώμα σου είναι δική σου υπόθεση. Όπως δική μου υπόθεση είναι τι θα κάνω με το δικό μου. Η ποτοαπαγόρευση για την οποία σου μιλάνε και που αποφεύγεις σκόπιμα να σχολιάσεις, έφερε τη μαφία στο απόγειο της δόξας της. Στο τελευταίο σου ποστ λες για το αν έκανες κάτι από αυτά ως "μαλάκας πιτσιρικάς". Ο "μαλάκας πιτσιρικάς" θα κάνει ακόμα πιο εύκολο κάτι που είναι παράνομο και θεωρείται underground για να το παίξει μάγκας.

Σου έχουν αναφέρει δεκάδες επιχειρήματα και εσύ κάνεις παραλληλισμούς με πουτάνες και φρουτάκια. Δείξε μας κανά γράφημα από Ολλανδία για τυχόν αύξηση εγκληματικότητας, αύξηση ασθενειών και πως αυτά σχετίζονται με τη νομιμοποίηση του χόρτου. Άντε γαμήσου βλάκα, επειδή υπάρχουν αρκετοί μαλάκες σαν και σένα υπάρχουν ακόμα έμποροι, μπάτσοι που βγάζουν φράγκα από ναρκωτικά και ένα ολόκληρο δικαστικό σύστημα και όχι μόνο που στηρίζεται στον "πόλεμο κατά των ναρκωτικών". Άμα οι μαλάκες σαν εσένα ήταν η μειοψηφία, θα είχαν τεθεί άλλες βάσεις.

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
κι εγραψες ολο αυτο για να υποστηριξεις οτι με την απελευθερωση μπορει να αυξηθουν οι χρηστες του χορτου??? αυτο εννοεις?
και γιατι ρε ανθρωπε δεν το λες τοσην ωρα απλα και κατανοητα, να σε γλυτωσουμε κι απ το γραψιμο???

ΝΑΙ, δεν μπορω να το αποκλεισω...

η διαφορα μας ομως βρισκεται οτι εγω εχω ως αρχη οτι το μαυρο δεν ειναι περισσοτερο βλαβερο απ το αλκοολ και οτι δεν το κατατασω στην ιδια ζυγαρια με τα σκληρα...
και δευτερον και που επιμενω, ολα τα θετικα που ανεφερα παραπανω που θα αποκομισει κι ο υπαρχον χρηστης και το κρατος απο μια νομιμοποιηση μερικη και υπο ορους...πχ ηλικια, οριο, ποινες, χρηση σε συγκεκριμενους χωρους κτλ κτλ...
η ποινη θα ειναι μια
ισοβια η θανατικη
αλλιως δεν ειναι αποτρεπτικη
μηδενικη ανοχη,σε οποια  ποσοτητα  δηλ εμποριο
ας ειναι κ χρηστης
αν εχει προσβαση σε σοφτ ,να μην κανει αμποριο,αν κανει,ας εκτελεστει,καλιο ενας λιγοτερος ,παρα 1000 ακομα,,ταπα κ πριν
κι ενοειται οχι προσβαση σε νεους,μη χρηστες

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
να κανουμε λοιπον μια συνθεση
1.θανατικη ποινη στους εμπορους και
2. πωλωση σοφτ σε υπαρχοντες χρηστες που συμετεχουν σε προγραματα,ελεγχου
αλλα οχι φρη σειλ σε οποιο μαλακηστηρι κανει κοπανα,και παει με τον μαγκα του σχολειου(ενα μελοντικο φαληρισμενο ρεμαλι δηλαδη)να καπνισει χοτρο στο κοφι σοπ της ομονοιας...
ειμαστε καπου κοντα?
αλλιως εισαι εκ του πονηρου,γαι την καχυποπτη λογικη μου
στο πρωτο δεν συμφωνω, το δευτερο καλο μου ακουγεται

βεβαια με τη λογικη σου το ιδιο θα πρεπε να ισχυσει για τους πιτσιρικαδες κ για το αλκοολ ;)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
επειδη εχω κανει και παροχος παρανομου τζογου,γιατι αυτο ειναι το αντιστοιχο παραδειγμα,
οταν η ποινη ηταν 20000δρχ το μηχανημα,στα τετοια μου,,πουλαγα τζογο κι εγω,σαν μικρομαγαζο,και λαδωναμε,πληρωναμε και κανα ψιλοπροστιμο,και σιγα τ αυγα..
οταν εγινε 24 μηνες μεσα ανευ εξαγορας,και 30000ευρω το μηχανημα
σταματησα,,,,
σου λεει κατι?
με ισοβια η θανατικη ποινη για οποια ποσοτητα πανω απο τα ορια,ποιος θα πουλησει?ελαχιστοι και με απειρες προφυλαξεις..

και πριν και μετα υπηρχαν τζανκι του τζογου
οι εμποροι ομως οι πιο πολλοι,την κοπανησαν,κι ειδικα σε μικρες συνοικιες οπως εγω,,,

Όχι δεν μου λέει τίποτα γιατί ενώ εσύ σταμάτησες γιατί φοβήθηκες, κάποιοι άλλοι συνέχισαν. Έτσι είναι το εμπόριο, έμποροι πολλοί και δεν τους έχει ανάγκη κανείς γιατί όσο υπάρχει ζήτηση θα δημιουργούνται νέοι συνέχεια. Κάποιος φοβήθηκε ή πήγε φυλακή; Χέστηκε η φοράδα στο αλόνι.

Άκυρο τελείως το παράδειγμά σου.

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ΒΛΑΚΑ toefl,το γεγονός ότι το χόρτο είναι παράνομο πολλαπλασιάζει την αξία του. Επειδή είναι παράνομο υπάρχουν οι έμποροι για τους οποίους ζητάς εκτελέσεις. Ακόμα και αν υπήρχε η θανατική ποινή για τη χρήση του χόρτου, θα υπήρχαν χρήστες και κατά συνέπεια έμποροι. ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ όσο είναι παράνομο, όπως και κάθε άλλη ουσία. Το γεγονός ότι είναι παράνομο ευνοεί εμπόρους, μπάτσους και δικαστικό σύστημα. Τους εμπόρους γιατί έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν κέρδη σε ποσοστά 100%+, τους μπάτσους της δίωξης γιατί έχουν τη δουλίτσα τους, τους δικηγόρους που αναλαμβάνουν υπεράσπιση, εισαγγελέων και δικαστών που ασχολούνται με αυτές τις υποθέσεις.

Στη Σομαλία και σε άλλες χώρες έχουν εκτελέσει ανθρώπους για κατοχή ποσοτήτων από 1kg έως 200 kg. Γιατί συνεχίζουν να πιάνουν και να εκτελούν τέτοιους ανθρώπους? Με τη λογική σου θα έπρεπε να έχουν σταματήσει τέτοιες συλλήψεις και εκτελέσεις αφού κανείς δεν θα το έκανε. Το τι θα κάνεις με το σώμα σου είναι δική σου υπόθεση. Όπως δική μου υπόθεση είναι τι θα κάνω με το δικό μου. Η ποτοαπαγόρευση για την οποία σου μιλάνε και που αποφεύγεις σκόπιμα να σχολιάσεις, έφερε τη μαφία στο απόγειο της δόξας της. Στο τελευταίο σου ποστ λες για το αν έκανες κάτι από αυτά ως "μαλάκας πιτσιρικάς". Ο "μαλάκας πιτσιρικάς" θα κάνει ακόμα πιο εύκολο κάτι που είναι παράνομο και θεωρείται underground για να το παίξει μάγκας.

Σου έχουν αναφέρει δεκάδες επιχειρήματα και εσύ κάνεις παραλληλισμούς με πουτάνες και φρουτάκια. Δείξε μας κανά γράφημα από Ολλανδία για τυχόν αύξηση εγκληματικότητας, αύξηση ασθενειών και πως αυτά σχετίζονται με τη νομιμοποίηση του χόρτου. Άντε γαμήσου βλάκα, επειδή υπάρχουν αρκετοί μαλάκες σαν και σένα υπάρχουν ακόμα έμποροι, μπάτσοι που βγάζουν φράγκα από ναρκωτικά και ένα ολόκληρο δικαστικό σύστημα και όχι μόνο που στηρίζεται στον "πόλεμο κατά των ναρκωτικών". Άμα οι μαλάκες σαν εσένα ήταν η μειοψηφία, θα είχαν τεθεί άλλες βάσεις.
ο τζογος ειναι ακριβως το ιδιο παραδειγμα με τα σοφτ
τωρα αν σε λεει βλακα,ενας χαζος,αυτο ειναι θετικο
ολλανδια επειδη την βλεπεις στον υπνο σου,παω απο το 98 συχνα
οποτε ασε τι γραφουν οι αναλυσεις σου
η πραγματικοτητα πλεον ειναι πιο απωθητικη απο της αθηνας
σχεδον...
για τα λοιπα κατσε κ τρολαρισε μονος σου

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
δηλ ναι στα σοφτ σειλ,αλλα με τις δυο προυποθεσεις
1,εξοντωτικες οινες στους εμπορους
2χορηγηση μονο σε υπαρχοντες χρηστες προσβασης σε αυτα
ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου
το συστημα ριχνει ενα ακομα δυνατο χαρτι του,για να πετυχει τον στοχο του
πληρης αποχαυνωση και παθητικοτητα της πλειοψηφιας σε οτι αποφασιζουν,,

κάτι σου έγραψα για την Κίνα που την έχεις ως παράδειγμα και περιμένω απάντηση.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
από την στιγμή που κάποιος είναι πάνω από 18-19 αν γουστάρει χόρτο ας κάνει και όποιος δεν γουστάρει ας μην κάνει.
ούτε να μου το δώσουν με το ζόρι, αλλά ούτε και να αποφασίζει κάποιος άλλος για μένα αν θα κάνω η όχι χόρτο στο σπίτι μου

τι λογικές είναι αυτές που έχει άποψη ο ένας για το τι θα κάνει άλλος ?

(από την στιγμή που κάτι δεν γίνετε δημόσια και δεν έχει επιπτώσεις σε τρίτους)

μουσλίμια θα καταντήσουμε όπως πάμε...
που πχ  επειδή ένας μαλάκας είπε ότι χοιρινό είναι κακό πάει και τελείωσε.

κατά τ άλλα πολιτισμός..

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
τωρα αν σε λεει βλακα,ενας χαζος,αυτο ειναι θετικο
ολλανδια επειδη την βλεπεις στον υπνο σου,παω απο το 98 συχνα
οποτε ασε τι γραφουν οι αναλυσεις σου
η πραγματικοτητα πλεον ειναι πιο απωθητικη απο της αθηνας
σχεδον...
για τα λοιπα κατσε κ τρολαρισε μονος σου
τα βλεπουμε μου φαινεται διαφορετικα τα πραγματα
εγω πρωτη φορα πηγα το 94 κι απο τοτε την βλεπω ολο και πιο κυριλε...

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Όχι δεν μου λέει τίποτα γιατί ενώ εσύ σταμάτησες γιατί φοβήθηκες, κάποιοι άλλοι συνέχισαν. Έτσι είναι το εμπόριο, έμποροι πολλοί και δεν τους έχει ανάγκη κανείς γιατί όσο υπάρχει ζήτηση θα δημιουργούνται νέοι συνέχεια. Κάποιος φοβήθηκε ή πήγε φυλακή; Χέστηκε η φοράδα στο αλόνι.

Άκυρο τελείως το παράδειγμά σου.
ειναι ακυρο?
δηλ σταματησαν 30-50 μαγαζια σε μια μονο συνοικια
εξαφανηστηκαν απο 500μαγαζια μειναν 5-6 στο κεντρο,που φοβασαι και να μπεις,και πανε κατι λιγοι,κυριως αλλοδαποι,η μουτρα δικοι μας.
κι αυτο δεν σου λεει τιποτα?
ποσοι δεν ξεκινησαν δεν το καταλαβαινεις?εγω θα σου πωοτι το νουμερο ειναι, αυθαιρετα απο 500000,μονο στην αθηνα,που δεν εγιναν φρουτακηδες,και πολλοι γεροι,συνατξιουχοι και μη,γυτωσαν τις συνταξεις τους
και σου μιλαω,παροτι εγω εχασα,απο αυτο,ηταν απο τις λιγες φορες που,για αλλα συμφεροντα παντα,δεν ειμαστε και χαζοι,που προστατευθηκε αποτελσματικα,η κοιβωνια απο αλλο εν ντραγκ..ειδικα οι πιτσιρικαρια της εποχης ,αλλα και οι μεγαλυτεροι,,,
η ελευθερη πωληση σε ολους σοφτ ντραγκς ειναι ακριβως το ιδιο παραδειγμα,αλλα με πιο ολεθριες επιπτωσεις,,,
η πληρης αντιστοιχηση

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
τα βλεπουμε μου φαινεται διαφορετικα τα πραγματα
εγω πρωτη φορα πηγα το 94 κι απο τοτε την βλεπω ολο και πιο κυριλε...
το 94
ειχαν πορτες ξεκλειδωτες
τα παιδια πηγαιναν δεξια αριστερα μεχρι τις 2-3 τα ξημερωματα μονα τους,μιλαμε για παιδια 5-15 χρωνων
η ολλανδια ειχε το ψηλοτερο εισοδημα μηδενικη ανεργια τεραστιο κοινωνικο κρατος κι αλλα πολλα
τωρα τι ισχυει απο αυτα το 2014 ?τιποτε
τωρα δεν φταινε τα σοφτ γι αυτα
το οτι εινσι ζαβλακωμενεοι ομως οι Ολλανδοι,εξ αιτιας και των σοφτ,και τους πηγαν εκει,,,φταιει...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
αυτο πως το συναγεις δηλαδη? εγω ξερω πολλους καπνιζοντες χορτου που δεν εχουν ουδεμια σχεση με τζογο και φρουτακια....οι περισσοτεροι θελουν να κανουν ενα τσιγαρακι μετα τι δουλεια για χαλαρωση...αν το επιτρεπεουν και οι συνθηκες (πχ να εχουν χορτο να ειναι μονοι στο σπιτι κτλ κτλ)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αν πιστεύεις ότι οι σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις της Ολλανδίας για τα ελαφριά ναρκωτικά απέτυχαν, μπορείς να μας πεις σε τι στοιχεία το στηρίζεις αυτό; Και επίσης να μας πεις και τι ορίζεις επιτυχία/αποτυχία πάνω στα ναρκωτικά και ποιος θεωρείς ότι πρέπει να είναι ο ρόλος του κράτους. Ευχαριστώ.
Αποτυχία είναι να είναι νόμιμα, να φορολογούνται και να ελέγχονται απ' το κράτος για την ποιότητα/ποσότητα κτλ....
Επιτυχία είναι να έρχονται παράνομα απ' την Αλβανία μεγαλωμένα σε άγνωστο περιβάλλον με φυτοφάρματα και χημικά, να περνάνε με λάδωμα απ' τα σύνορα μέσα σε ούρα, σε κοπριές και σε αμμωνία για να μην τα βρουν τα σκυλιά της δίωξης και να καταλήγουν σε πάρτυ και να στέλνουν κοσμάκη στον αγύριστο....
Και δεν τα λέω αυτά τυχαία, όποιος είναι από βόρεια Ελλάδα ξέρει τι συμβαίνει, γι' αυτό μακριά....καλύτερα την γλαστρούλα σου σπίτι.....

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αυτο πως το συναγεις δηλαδη? εγω ξερω πολλους καπνιζοντες χορτου που δεν εχουν ουδεμια σχεση με τζογο και φρουτακια....οι περισσοτεροι θελουν να κανουν ενα τσιγαρακι μετα τι δουλεια για χαλαρωση...αν το επιτρεπεουν και οι συνθηκες (πχ να εχουν χορτο να ειναι μονοι στο σπιτι κτλ κτλ)
να σου πω ενα μοντελο που αγνοεις ισως?
στην ελβετια απαγορευονται τα χασισια,,αλλα,μπορεις ναχεις 2 φυτα σπιτι σου ελευθερα,οχι παντου,δηλ
αν μπεις σε μπαρ και φουμαρεις θα σε μαζεψουν
μηπως αυτο ειναι πιο σωστο?απο το εμποριο σε ολους ανεξελεγκτα?
εγω και σε αυτο εναντιον ειμαι,αλλα το βλεπω και καπως,,το κοφι σοπ,δεν το βλεπω με τιποτε..

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ισχυει αυτο που λες...γιατι ολα απο καπου ξεκινανε...αλλα θεωρω οτι η νομιμοποιηση των μαλακων ριχνει τα ποσοστα χρησης των σκληρων (το χα διαβασει σε μια ερευνα)....
αλλα υπαρχει και το αλλο... οτι δεν χρειαζεται να ερχεσαι σ επαφη με ναρκεμπορους (πλεον), αφου θα το αγοραζεις πλεον νομιμα και ελεγχομενα απο μαγαζια...θα βρισκεις παντα και δεν θα χρειαζεται να καταφευγεις σ αλλες ουσιες...ΑΥΤΟ ειναι πολυ σημαντικο ειδικα για τις νεαρες ηλικιες που εχουν το μυαλο πανω απ το κεφαλι....ουσιαστικα τους σωζει και τους κραταει μακρια απ τους ναρκεμπορους....
να ξερεις οτι ΕΝΑΣ απ τους τροπους για να τους χτυπησεις ειναι να το νομιμοποιησεις
Δεν υπάρχει ούτε ένα επιστήμονας που να λέει οτι οποιοδήποτε ναρκωτικό είναι προθάλαμος για κάποιο άλλο...ο καφές και το τσάι έχουν μεγαλύτερο δείκτη εξάρτησης απ' την κάνναβη, όποιος πίνει καφέ δηλαδή για μια δεκαετία, τώρα ψάχνει απεγνωσμένα για κόκα???

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αποτυχία είναι να είναι νόμιμα, να φορολογούνται και να ελέγχονται απ' το κράτος για την ποιότητα/ποσότητα κτλ....
Επιτυχία είναι να έρχονται παράνομα απ' την Αλβανία μεγαλωμένα σε άγνωστο περιβάλλον με φυτοφάρματα και χημικά, να περνάνε με λάδωμα απ' τα σύνορα μέσα σε ούρα, σε κοπριές και σε αμμωνία για να μην τα βρουν τα σκυλιά της δίωξης και να καταλήγουν σε πάρτυ και να στέλνουν κοσμάκη στον αγύριστο....
Και δεν τα λέω αυτά τυχαία, όποιος είναι από βόρεια Ελλάδα ξέρει τι συμβαίνει, γι' αυτό μακριά....καλύτερα την γλαστρούλα σου σπίτι.....
μηπως σε καλυψε το ελβετικο μοντελο?
και της ολλανδιας-κολοραντο ειναι μια πατατα??

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ο νωντισμός είναι εναντίον των ναρκωτικών, των χασικλήδων και της υπέρμετρης ελευθερίας.

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει ούτε ένα επιστήμονας που να λέει οτι οποιοδήποτε ναρκωτικό είναι προθάλαμος για κάποιο άλλο...ο καφές και το τσάι έχουν μεγαλύτερο δείκτη εξάρτησης απ' την κάνναβη, όποιος πίνει καφέ δηλαδή για μια δεκαετία, τώρα ψάχνει απεγνωσμένα για κόκα???
αμπελοφιλοσοφιες,,σορρυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom