Γιώργος Ξύδης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 2.597
Ρε μαλακα είναι το μισο Άμστερνταμ γεματο σμαρτσοπ;; Πουλανε σε όλα συνεργα για χρηση παρανομων ναρκωτικών;; και ναρκοτεστ κλπ;;; εχει τετοια στην Αθηνα;;; Γιατι;;;
Αντε γαμησου νουμερο που θα μου κανεις και μαθημα
Έλα που μας έμαθες και τα σμαρτσοπ.
Και στην Ελλάδα υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε σύνεργα για χρήση παράνομων ουσιών (κάνναβης), και τι έγινε; Τι σημαίνει αυτό; Από την στιγμή που δεν πουλάνε κάτι παράνομο γιατί να μην υπάρχουν;; Και από την στιγμή που στην Ολλανδία οι νόμοι είναι πολύ πιο ελαστικοί γιατί να μην υπάρχουν περισσότερα εκεί; Άσε που εκεί πλέον υπάρχει και ναρκωτουρισμός και πάει ο κάθε καμμένος της Ευρώπης, χαζοί είναι να μην ανοίξουν τέτοια μαγαζιά;
Και τι σημαίνουν όλα αυτά ρε βλάκα; Ότι αυτά τα μαγαζιά είναι απόδειξη ότι εκεί είναι χειρότερα από εδώ;
Όλα αυτά θα είχαν βάση αν μου έβαζες κάποια έρευνα που να έλεγε ότι οι χρήστες σκληρών ναρκωτικών, οι θάνατοι από ναρκωτικά, οι ασθένειες και η εγκληματικότητα προερχόμενη από ναρκωτικά είναι μεγαλύτερα απ' την Ελλάδα (αναλογικά πάντα). Υπάρχει κάτι τέτοιο; Τι να μου πει αν υπάρχουν smartshops στην Ολλανδία; Έχεις χαζέψει τελείως;