Νέα

Τα πρώτα νόμιμα «κόφι-σοπ» ανοίγουν σήμερα στο Κολοράντο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Ρε μαλακα είναι το μισο Άμστερνταμ γεματο σμαρτσοπ;; Πουλανε σε όλα συνεργα για χρηση παρανομων ναρκωτικών;; και ναρκοτεστ κλπ;;; εχει τετοια στην Αθηνα;;; Γιατι;;;
Αντε γαμησου νουμερο που θα μου κανεις και μαθημα

Έλα που μας έμαθες και τα σμαρτσοπ.
Και στην Ελλάδα υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε σύνεργα για χρήση παράνομων ουσιών (κάνναβης), και τι έγινε; Τι σημαίνει αυτό; Από την στιγμή που δεν πουλάνε κάτι παράνομο γιατί να μην υπάρχουν;; Και από την στιγμή που στην Ολλανδία οι νόμοι είναι πολύ πιο ελαστικοί γιατί να μην υπάρχουν περισσότερα εκεί; Άσε που εκεί πλέον υπάρχει και ναρκωτουρισμός και πάει ο κάθε καμμένος της Ευρώπης, χαζοί είναι να μην ανοίξουν τέτοια μαγαζιά;
Και τι σημαίνουν όλα αυτά ρε βλάκα; Ότι αυτά τα μαγαζιά είναι απόδειξη ότι εκεί είναι χειρότερα από εδώ;

Όλα αυτά θα είχαν βάση αν μου έβαζες κάποια έρευνα που να έλεγε ότι οι χρήστες σκληρών ναρκωτικών, οι θάνατοι από ναρκωτικά, οι ασθένειες και η εγκληματικότητα προερχόμενη από ναρκωτικά είναι μεγαλύτερα απ' την Ελλάδα (αναλογικά πάντα). Υπάρχει κάτι τέτοιο; Τι να μου πει αν υπάρχουν smartshops στην Ολλανδία; Έχεις χαζέψει τελείως;

Επισκέπτης
Μαλάκα σταμάτα να βρίσκεσαι σε άρνηση και να το παίζεις παντογνώστης όταν είσαι απλά ένας φελλός. Τα αυτονόητα λέω και αρνείσαι να τα παραδεχτείς. Όταν υπάρχει πλήρης απαγόρευση, ο χρήστης είναι έρμαιο του κάθε εμπόρου που δεν ελέγχεται από κανέναν ούτε για την ποιότητα που προσφέρει ούτε για την τιμή ούτε για την ουσία. Σου λέει δεν έχω σήμερα φούντα, αλλά παίζει αυτό. Κάποιοι δεν θα αγοράσουν, κάποιοι θα δοκιμάσουν.

Aν δεν υπήρχε απαγόρευση και ο χρήστης ήξερε ότι θα αγοράσει στάνταρ ποιότητα από coffeeshop δεν θα αναγκαζόταν ποτέ να μπλέξει με βαποράκια, εμπόρους και μαλακίες που δεν ξέρεις που μπορεί να τον οδηγήσουν.

Και δεν λέω για αυτούς που έτσι κι αλλιώς θα πειραματιστούν και θα δοκιμάσουν και άλλες ουσίες, αλλά για αυτούς που αναγκαστικά και λόγω έλλειψης θα αγόραζαν κάτι άλλο.
Το Χριστό σου δεν καταλαβαίνεις βλάκα.
και για να παω γιατι εχω και δουλειες να σου πω, ότι ολλα αυτά που προσπαθεις να πεις αλλα δεν μπορεις γιατι εισαι βλακας δεν εχει να κανει με την νομιμοποιηση αλλα με την παιδεια...και στα ναρκωτικα πιο πολλοι είναι αυτοι που πειραματίζονται παρα αυτοι που το κανουν από "αναγκη" μην συνεχιζεις μια μαλακια που δεν μπορεις να αποδειξεις.. Ποια αναγκη ρε παπαρα;;; αν πιει ένα μπουκαλι θα εχει πρόβλημα; καραγκιοζη....

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Γελοίε λάτρη της μαστούρας , ΣΥΡΙΖΑίε ,
γιατί μιλάς για το Άμστερνταμ και όχι τη Χριστιάνα , στη Δανία ;;;;;;;;
Εκεί υπάρχει η απόλυτη ελευθερία της μαστούρας
και ο πληθυσμός αποτελείται μόνο από δικούς σας
(ξεφτυλισμένες αριστεράτζες πούστρες , λάτρεις της μαστούρας).
Εκεί πέρα , όλα τα τελειωμένα σιχάματα , φουμάρουν μέρα-νύχτα.
Δεν κάνουν τίποτε άλλο (άντε ρουφάνε και μαυριδερές ψωλές).
Από το ντουμάνι , έχουν μαστουρώσει (μόνιμα 24/365) και τα σκυλιά
και οι γάτες και τα περιστέρια στα δέντρα.
Μόνο εκεί βλέπεις μαστουρωμένο περιστέρι.

ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΑΠΟΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ
ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΤΗΝΗ.

Πλήρη αποκτήνωση.

Για τη συγκεκριμένη "λαμπρή κοινωνία" θα μας πεις τίποτε γελοίε ;;;;;

Πες μας πρώτα εσύ για το 'λαμπρό παράδειγμα της Ινδονησίας' όπου σύμφωνα με σένα δεν υπάρχει ούτε ένας χασικλής και πρεζάκι (αλλά βάσει ενός απλού ψαξίματος στο google ξεφτιλίζεσαι) και θα σου πω για την Χριστιάνια αν και δεν γουστάρω καθόλου τους χίπηδες και ούτε θεωρώ επιτυχημένο το μοντέλο της. Δεν είμαι υπέρ της νομιμοποίησης χωρίς κρατικό έλεγχο.

Παράκληση: επειδή φαντασιώνεσαι διαρκώς πάκικες ψωλές και νιώθεις την ανάγκη να μας το δείξεις σε κάθε σου μήνυμα, δεν σημαίνει ότι μας είναι ευχάριστο να παρακολουθούμε την εμμονή σου και τις σεξουαλικές σου διαστροφές. Προσπάθησε στα επόμενα μηνύματά σου να τις αφήσεις εκτός συζήτησης.

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
και για να παω γιατι εχω και δουλειες να σου πω, ότι ολλα αυτά που προσπαθεις να πεις αλλα δεν μπορεις γιατι εισαι βλακας δεν εχει να κανει με την νομιμοποιηση αλλα με την παιδεια...και στα ναρκωτικα πιο πολλοι είναι αυτοι που πειραματίζονται παρα αυτοι που το κανουν από "αναγκη" μην συνεχιζεις μια μαλακια που δεν μπορεις να αποδειξεις.. Ποια αναγκη ρε παπαρα;;; αν πιει ένα μπουκαλι θα εχει πρόβλημα; καραγκιοζη....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Έλα που μας έμαθες και τα σμαρτσοπ.
Και στην Ελλάδα υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε σύνεργα για χρήση παράνομων ουσιών (κάνναβης), και τι έγινε; Τι σημαίνει αυτό; Από την στιγμή που δεν πουλάνε κάτι παράνομο γιατί να μην υπάρχουν;; Και από την στιγμή που στην Ολλανδία οι νόμοι είναι πολύ πιο ελαστικοί γιατί να μην υπάρχουν περισσότερα εκεί; Άσε που εκεί πλέον υπάρχει και ναρκωτουρισμός και πάει ο κάθε καμμένος της Ευρώπης, χαζοί είναι να μην ανοίξουν τέτοια μαγαζιά;
Και τι σημαίνουν όλα αυτά ρε βλάκα; Ότι αυτά τα μαγαζιά είναι απόδειξη ότι εκεί είναι χειρότερα από εδώ;

Όλα αυτά θα είχαν βάση αν μου έβαζες κάποια έρευνα που να έλεγε ότι οι χρήστες σκληρών ναρκωτικών, οι θάνατοι από ναρκωτικά, οι ασθένειες και η εγκληματικότητα προερχόμενη από ναρκωτικά είναι μεγαλύτερα απ' την Ελλάδα (αναλογικά πάντα). Υπάρχει κάτι τέτοιο; Τι να μου πει αν υπάρχουν smartshops στην Ολλανδία; Έχεις χαζέψει τελείως;
Ρε μαλακα σου εχω αποδειξει ότι η Ολλανδια τροφοδοτεί με ναρκωτικα ολη την ευρωπη και συνεχιζεις να μου μιλας για στατιστικες της πουτσας...
Τι προσπαθεις να μου πεις ρε ηλιθιε;;; Μιλαμε για μια χωρα που παραγει και εξαγει ναρκωτικα, που ζει από τον ναρκωτουρισμο και αποτελει τοπο συνάντησης ολων των εμπορων ναρκωτικών του κοσμου.
Πουλα πνευμα... :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Πες μας πρώτα εσύ για το 'λαμπρό παράδειγμα της Ινδονησίας' όπου σύμφωνα με σένα δεν υπάρχει ούτε ένας χασικλής και πρεζάκι (αλλά βάσει ενός απλού ψαξίματος στο google ξεφτιλίζεσαι)

Ρε σούργελο , ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ;;;;;;;;;
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ...
Είχα περάσει συνολικά σε δύο ταξίδια πάνω από 40 βράδια , αποκλειστικά στην ινδονησία.
Σάλτα γαμήσου λοιπόν ............

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Ρε σούργελο , ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ;;;;;;;;;
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ...
Είχα περάσει συνολικά σε δύο ταξίδια πάνω από 40 βράδια , αποκλειστικά στην ινδονησία.
Σάλτα γαμήσου λοιπόν ............

Και τι έγινε ρε Λάκη που πήγες Ινδονησία; Αν ψάξεις στο google θα δεις περιπτώσεις κατασχέσεων τεράστιων ποσοτήτων ναρκωτικών καθώς και συλλήψεις εμπόρων. Λες όλοι αυτοί να διακινδυνεύουν τις ζωές τους και να παράγουν τόσο μεγάλες ποσότητες αν δεν υπάρχει ζήτηση; Ή όλα αυτά νομίζεις πάνε εκτός συνόρων; Κοινώς πάλι μαλακία είπες τις προάλλες, σου απάντησα με πηγές από το google και δεν απάντησες τίποτα.

Επισκέπτης
Και τι έγινε ρε Λάκη που πήγες Ινδονησία; Αν ψάξεις στο google θα δεις περιπτώσεις κατασχέσεων τεράστιων ποσοτήτων ναρκωτικών καθώς και συλλήψεις εμπόρων. Λες όλοι αυτοί να διακινδυνεύουν τις ζωές τους και να παράγουν τόσο μεγάλες ποσότητες αν δεν υπάρχει ζήτηση; Ή όλα αυτά νομίζεις πάνε εκτός συνόρων; Κοινώς πάλι μαλακία είπες τις προάλλες, σου απάντησα με πηγές από το google και δεν απάντησες τίποτα.

Βρε μαλάκα , ούτε στη λούτσα δεν έχεις πάει.
Όσο κι αν γυρίσεις, όπου κι αν ψάξεις, μαστούρια δεν βλέπεις ως ξένος.
Ακόμη και στα πιο απίθανα μέρη
(ινδονησία μιλάμε).

Ο πιο άσχετος , ξενέρωτος τουρίστας στην Ελλάδα
ή στο Άμσττερνταμ ΘΑ ΔΕΙ ή ΟΧΙ μαστούρια ;;;;;;;;;;;;;;;

Κλάσε μας τα αρχίδια,
αδελφάρα ΣΥΡΙΖΑία που γουστάρεις μαστουριέντε
αλλά φοβάσαι τους μπάτσους .....

παλιομαλάκα ......

Επισκέπτης
Βρε λακη δοκιμασε φουντα να στανιαρης λιγο. Προτεινω ελληνικο!  :grin:
mpafos.jpg
 [/URL] :bigdick: :bigdick:

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
(ινδονησία μιλάμε).

Κλάσε μας τα αρχίδια,

παλιομαλάκα ......

Χαχαχαχαχα!!!

Εσύ είπες ότι στην Ινδονησία δεν υπάρχει ούτε ένα πρεζάκι και χασικλής. Ξεφτιλίστηκες και τώρα λες ό,τι να ναι. Γενικά πάντως να ξέρεις ότι στην εποχή του ίντερνετ δεν μπορείς να πετάς ότι σου κατέβει γιατί ένα απλό google search μπορεί να σε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Επίσης μάθε ότι μαστούρια μπορείς να δεις σε πολλές χώρες εκτός Ολλανδίας σε χώρες όπου υπάρχουν πιο φιλελεύθεροι νόμοι και όπου ο χρήστης δεν διώκεται. Σίγουρα δεν σημαίνει ότι είναι πιο πολλοί από χώρες που αναγκαστικά κρύβονται.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
(ινδονησία μιλάμε).

Κλάσε μας τα αρχίδια,

παλιομαλάκα ......
Σωστά,
στην Ινδονησία βλέπεις μόνο ΑΝΗΛΙΚΕΣ πόρνες.
Και μια χώρα στην οποία το 1/3 των γυναικών που παίζουν σε πορνό,ειναι κάτω των 18 ετών,
δεν γίνεται και να μαστουρώνουν.Ειναι σοβαρό κράτος.

Φυσικά ο Λάκης πήγε εκεί για να επισκεφθεί τα μουσεία,τα θέατρα και τις βιβλιοθήκες.

ΥΓ.Το 90 τοις εκατό των παιδιών που εμπλέκονται στην πορνεία γίνονται ναρκομανείς.

Επισκέπτης
Σωστά,
στην Ινδονησία βλέπεις μόνο ΑΝΗΛΙΚΕΣ πόρνες.
Και μια χώρα στην οποία το 1/3 των γυναικών που παίζουν σε πορνό,ειναι κάτω των 18 ετών,
δεν γίνεται και να μαστουρώνουν.Ειναι σοβαρό κράτος.

Και η Πορνεία διώκεται αυστηρά.
Στο 1ο ταξίδι που είχα πάει , που ξόδεψα 20 μέρες στο Μπαλί-Ινδονησία
και άλλες 15 Μπανγκόκ  , στο Μπαλί δεν μου την έπεσαν ποτέ νταβάδες να μου προτείνουν τάνες.

Στη Μπανγκόκ , με το που βγήκα από το χοτέλ (μόνος , χωρίς τη γκόμενα)
μου την έπεσαν 3-4.
(Φυσικά δεν ψώνισα, δεν γαμάω κίτρινες).

Επισκέπτης
FAE65E18E783851E173B6E1667A09BA5.jpg

Έτοιμος ο πράσινος κάδος..

Στο αεροδρόμιο του Κολοράντο Σπρινγκς των ΗΠΑ δεν υπάρχει πρόβλημα αν ο επιβάτης διαπιστώσει ότι πήρε μαζί του και τη (νόμιμη) ποσότητα μαριχουάνας. Το αεροδρόμιο διαθέτει ειδικούς κάδους, προκειμένου οι ταξιδιώτες να την ξεφορτώνονται προτού επιβιβαστούν στο αεροσκάφος.

Ενώ η κατοχή μικρής ποσότητας μαριχουάνας δεν είναι παράνομη στην πολιτεία, οι επιβάτες που τη μεταφέρουν στο αεροδρόμιο μπορεί να συλληφθούν και να αντιμετωπίσουν πρόστιμο έως και 2.500 δολάρια.

Όσοι από τους επιβάτες αποφασίζουν να πετάξουν την ποσότητα που μεταφέρουν στους ειδικούς μεταλλικούς κάδους, δεν θα συλληφθούν.

Επισκέπτης
καλη φαση αλλα αν φτασεις μεχρι εκει...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
63
Like
2.147
Πόντοι
8.245
O καιρός πλησιάζει καποια σττιγμή το φυτό θα είναι free,και θα στηθει και ολόκληρη μπίσνα,και όχι πια παράνομα αλλά νόμιμα.

Επισκέπτης
O καιρός πλησιάζει καποια σττιγμή το φυτό θα είναι free,και θα στηθει και ολόκληρη μπίσνα,και όχι πια παράνομα αλλά νόμιμα.
Ζουμε για την στιγμη που θα βρεθουμε σε ελληνικο αεροδρομιο το οποιο θα διαθετει πρασινο καδο ανακυκλωσης μαριχουανας!  :2funny:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
63
Like
2.147
Πόντοι
8.245
Ζουμε για την στιγμη που θα βρεθουμε σε ελληνικο αεροδρομιο το οποιο θα διαθετει πρασινο καδο ανακυκλωσης μαριχουανας!  :2funny:
Και ο νόμος πια είναι πιο μαλακός παλιά για 3g,σε μουρλέναν στην φάπα σε φακελώνανε και ο δικαστής σου έκανε και χάρη που σε άφηνε,εδω γίνονται τα αίσχητα η χασικλήδες τους πειράζανε.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
FAE65E18E783851E173B6E1667A09BA5.jpg

Έτοιμος ο πράσινος κάδος..

Στο αεροδρόμιο του Κολοράντο Σπρινγκς των ΗΠΑ δεν υπάρχει πρόβλημα αν ο επιβάτης διαπιστώσει ότι πήρε μαζί του και τη (νόμιμη) ποσότητα μαριχουάνας. Το αεροδρόμιο διαθέτει ειδικούς κάδους, προκειμένου οι ταξιδιώτες να την ξεφορτώνονται προτού επιβιβαστούν στο αεροσκάφος.

Ενώ η κατοχή μικρής ποσότητας μαριχουάνας δεν είναι παράνομη στην πολιτεία, οι επιβάτες που τη μεταφέρουν στο αεροδρόμιο μπορεί να συλληφθούν και να αντιμετωπίσουν πρόστιμο έως και 2.500 δολάρια.

Όσοι από τους επιβάτες αποφασίζουν να πετάξουν την ποσότητα που μεταφέρουν στους ειδικούς μεταλλικούς κάδους, δεν θα συλληφθούν.
...ωραιο κι αυτό ,και τη μαριχουανα που συλλεγουν μετα απ τους καδους τι την κανουν αραγες...?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom