You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
by the way εσυ δεν μας ελεγες οτι θα παρατουσες την οικογενεια σου και θα πηγαινες σε εξωτικο νησι....για ποιο εφηβικο τροπο μιλας??
Το "παρατήσω" που ακριβώς το είπα ;;;;;
Είπα ότι θα πάω σε εξωτικό νησί.
Χωρίς να εγκαταλείψω κανέναν ή να χωρίσω.
Πιθανότατα για πρακτικούς λόγους, γυναίκα και παιδιά
δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν.
Δεν φταίω εγώ γι'αυτό.
Θα το κάνω γιατί είμαι σε κακή ψυχολογική κστάσταση,
γιατί από μία μαλακια , έχασα αδελφό και πατέρα
μέσα σε 6 βδομάδες.
Στο νησί θα ανακάμψω και θα επανέλθω .
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
ο πρακτικος λογος ειναι τα γαμησια με τανες και ντοπιες....και τα πιωματα στα μπαρ...να χαρω εγω πατρικη υπευθυνοτητα!!!!Το "παρατήσω" που ακριβώς το είπα ;;;;;
Είπα ότι θα πάω σε εξωτικό νησί.
Χωρίς να εγκαταλείψω κανέναν ή να χωρίσω.
Πιθανότατα για πρακτικούς λόγους, γυναίκα και παιδιά
δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν.
Δεν φταίω εγώ γι'αυτό.
Θα το κάνω γιατί είμαι σε κακή ψυχολογική κστάσταση,
γιατί από μία μαλακια , έχασα αδελφό και πατέρα
μέσα σε 6 βδομάδες.
Στο νησί θα ανακάμψω και θα επανέλθω .
τρελα μας πουλας ρε λακη??? ή μας εχεις περασει για τιποτα χαϊβανια???
μην με βαζεις να ψαχνω τα ποστ σου νυχτιατικα....που εγραφες για κατι 5 μηνα!!!!
εσυ εισαι που θα μας κανεις μαθηματα πατρικης ευσυνειδησιας...και μας λες για εφηβικο τροπο σκεψης???
αν σε ειχα εγω πατερα και εκανες τετοια κολπα, θα ειχαμε ασχημα ξεμπερδεματα ;)
Επισκέπτης
ο πρακτικος λογος ειναι τα γαμησια με τανες και ντοπιες....και τα πιωματα στα μπαρ...
Αυτά θα τα κάνω για να ξεφύγω.
Τα περί θανάτων τα διάβασες ;;;;;
Αυτός είναι ο λόγος που με κάνει να θέλω να φύγω.
Αλλιώς γαμουσα κι εδώ.
Επίσης και η οικονομική κατάσταση στην ελλάδα,
με κάνει να θέλω να κάνω παύση εργασιών και να δηλώνω ΑΝΕΡΓΟΣ.
Επισκέπτης
μιλαει για πατροτητα ο λακης που σε αλλο θεμα θελει να σκοτωσει την οικογενεια και τα παιδια αυτων που του φαγανε λεφτα στο χρηματιστηριο.......
τι το περίεργο βρίσκεις ;;;;
έτσι γινόταν πάντα στις βεντέτες ........
αν δεν το έχεις καταλάβει
(πιθανόν το 1999 να κατούραγες τα βρακιά σου)
όσοι τους πήραν τα λεφτα το 1999
θεωρούν το χρηματιστήριο ΒΕΝΤΕΤΑ .......
ο φόβος της φυλακής τους κρατάει για την ώρα .......
ο φόβος θα καταρεύσει μαζί με την κωλο-δημοκρατία .......
Επισκέπτης
και οταν σκοτωσεις το 5χρονο του αλλου θα ξεχιλιζεις απο πατρικα αισθήματα,ετσι???
Οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης εταιρείας, αν τους ψάξεις,
θα δεις ότι λόγω ηλικίας, έχουν παιδιά ενήλικα.
Και δεν μιλάμε για τίποτε παληκάρια του μόχθου.
Μιλάμε για καθίκια που ασχολούνταν μια ζωή με τράπεζες κτλ.
Η πραγματικότητα και η ιστορία είναι σκληρή , το ξέρω ........
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
όταν εφαρμοστεί ο νόμος,
θα υποστούν τις νόμιμες συνέπεις ........
πιθανότατα όταν γίνει κυβέρνηση η ΧΑ
να ισχύσει ποινή θανάτου ως μόνη ποινή για οποιοδήποτε αδικημα σχετικά με ναρκωτικά .....
πιθανόν και κατοχή μικροποσότητας χασίς .......
Και που είδες ρε Λάκη να εφαρμόζεται με επιτυχία κάτι τέτοιο; Μη μου πεις Ινδονησία γιατί σου έχω απαντήσει και ακόμα περιμένω να απαντήσεις εσύ.
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Πιο πούστης από το Λένιν ;;;;;
ή το Βελουχιώτη ;;;;;;
ή τον Τσατσόπουλο ;;;;
ή τον Κύρκο ;;;;;;;
Το ίδιο.
Επισκέπτης
τοτε να νομιμοποιήσουμε τα μαλακα για να μην βρίσκουμε σκληρα όπως στην Ολλανδια.
Και που είδες ρε Λάκη να εφαρμόζεται με επιτυχία κάτι τέτοιο; Μη μου πεις Ινδονησία γιατί σου έχω απαντήσει και ακόμα περιμένω να απαντήσεις εσύ.
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Eπί 7ετίας ή στην Ισπανία του Φράνκο 40 χρόνια ,
δεν υπήρχαν ναρκωτικά.
Ούτε νεκροί από αυτά.
Οι πουτάνες είναι άλλη ιστορία.
κανένα στοιχείο που να το επιβεβαιώνει αυτό έχεις ή θα ξεφτιλιστείς όπως έγινε με την Ινδονησία;
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
τοτε να νομιμοποιήσουμε τα μαλακα για να μην βρίσκουμε σκληρα όπως στην Ολλανδια.
Ακόμα από χθες παλεύεις να καταλάβεις τι είπα;
Επισκέπτης
Ακομα από χθες να χωνεψεις το ξεβράκωμα;Ακόμα από χθες παλεύεις να καταλάβεις τι είπα;
Επισκέπτης
πολιτισμος τυπεκαι κανά μπινελίκι παιδιά μην ξεχνιέστε
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
και κανά μπινελίκι παιδιά μην ξεχνιέστε
Επισκέπτης
Εννοείται ότι έχω πάει και ξέρω πολύ καλά τι λέω. Άσε που τύπος εκεί μας είπε ότι όλα αυτά που πουλάνε οι πλανόδιοι είναι μούφες, δεν έχουν πάνω τους καμία παράνομη ουσία (γι'αυτό και δεν τους μαζεύει η αστυνομία) και απευθύνονται-κοροιδεύουν αποκλειστικά τουρίστες. Πήγες εσύ και είδες Ολλανδό να ψωνίζει από πλανόδιο ή ξέρεις κανέναν που να ψώνισε κάτι συγκεκριμένο και να μην τον κοροϊδέψανε;
Εκτός αυτού, εσύ θεωρείς πως αν περπατήσεις βράδυ στην Αθήνα (πόλη με πολύ πιο σκληρές πολιτικές για ναρκωτικά), τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα; Εγώ σου λέω είναι πολύ χειρότερα.
Το LSD είναι μια από τις πιο ισχυρές παραισθησιογόνες ουσίες. Προέρχεται από ένα μύκητα,την ερυσιβώδη ολύρα, που αναπτύσσεται στη σίκαλη και άλλα δημητριακά
..........
Σήμερα παρασκευάζεται σε παράνομα εργαστήρια, κυρίως στις ΗΠΑ και την Ολλανδία
Τι είναι το MDMA
Είναι η ονομασία που χρησιμοποιείται για τη μεθιλενοδιοσιμετααμφεταμίνη.
Σήμερα διοχετεύεται με τη βοήθεια της ρωσικής Μαφίας από την Ανατολική Ευρώπη, όπου παρασκευάζεται, μέσω Ολλανδίας
Κοκαΐνη στους πάτους των παπουτσιών!
Νεαρός μετέφερε ναρκωτικά από την Ολλανδία στην Κύπρο μέσω των κατεχομένων
Το Κακουργιοδικείο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης έξι ετών, αφού κρίθηκε ένοχος στην εισαγωγή 307,67 γραμμαρίων κοκαΐνης
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Έχεις σοβαρό πρόβλημα αντίληψης, γι'αυτό άλλωστε ήσουν και στη ΧΑ.
Ξεκινήσαμε μία συζήτηση όπου σου λέω οτι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα στους δρόμους της Αθήνας απ' ότι στο Άμστερναμ (κάτι που αν δεν ήσουν εγκάθετος θα παραδεχόσουν εξαρχής χωρίς δεύτερη κουβέντα... εκτός αν δεν έχεις κάνει ποτέ βόλτα στο κέντρο).
Παραθέτεις μήνυμά μου όπου σου λέω ότι οι μαύροι στους δρόμους του Άμστερνταμ κοροϊδεύουν τους τουρίστες και δεν κουβαλάνε τίποτα πάνω τους. Άθελά σου το επιβεβαίωσες και εσύ όταν σε μήνυμά σου περιέγραψες περιπτώσεις γνωστών-φίλων σου που βρήκαν ναρκωτικά αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ψώνισε απ τον δρόμο ().
Και ως απάντηση, μου βάζεις άρθρα για την παραγωγή lsd και mdma στην Ολλανδία και για έναν που έφερε κόκα μέσω Ολλανδίας. wtf dude???????
Σου είπα ότι δεν παρασκευάζονται ναρκωτικά στην Ολλανδία ή ότι δυσκολεύεσαι να βρεις;;; Σου είπα ότι στους δρόμους της Αθήνας είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα και ότι μπορείς χωρίς κονέ και πολύ εύκολα να προμηθευτείς ναρκωτικά (οκ όχι σε τόση ποικιλία απ ότι στο Άμστερνταμ). Το κατάλαβες τώρα ή θα γράψεις πάλι καμιά βλακεία συνοδευόμενη από χαμογελαστές φατσούλες;
ΥΓ: Για τα ρατσιστικά εγκλήματα που όπως ισχυρίζεσαι δεν γίνονται στην Ελλάδα θα μας πεις τίποτα ή σου φτάνει η χθεσινή ξεφτίλα; Ζήταγες να σου παραθέσω απόφαση που να λέει για ρατσιστικά κίνητρα, σου έβαλα βίντεο από ανακοίνωση της αστυνομίας και άρθρο με καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου. Επειδή όμως οι βλάκες επιμένουν, αντί να πεις ότι είπες μαλακίες άρχισες να αμφισβητείς την απόφαση και να λες ότι πάρθηκε επειδή οι δράστες ήταν χρυσαυγίτες. Για άλλη μια φορά τραγέλαφος.
Επισκέπτης
Θα σε ξεφτιλισω για άλλη μια φορα να δω ποτε θα κουραστείς...Έχεις σοβαρό πρόβλημα αντίληψης, γι'αυτό άλλωστε ήσουν και στη ΧΑ.
Ξεκινήσαμε μία συζήτηση όπου σου λέω οτι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα στους δρόμους της Αθήνας απ' ότι στο Άμστερναμ (κάτι που αν δεν ήσουν εγκάθετος θα παραδεχόσουν εξαρχής χωρίς δεύτερη κουβέντα... εκτός αν δεν έχεις κάνει ποτέ βόλτα στο κέντρο).
Παραθέτεις μήνυμά μου όπου σου λέω ότι οι μαύροι στους δρόμους του Άμστερνταμ κοροϊδεύουν τους τουρίστες και δεν κουβαλάνε τίποτα πάνω τους. Άθελά σου το επιβεβαίωσες και εσύ όταν σε μήνυμά σου περιέγραψες περιπτώσεις γνωστών-φίλων σου που βρήκαν ναρκωτικά αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ψώνισε απ τον δρόμο ().
Και ως απάντηση, μου βάζεις άρθρα για την παραγωγή lsd και mdma στην Ολλανδία και για έναν που έφερε κόκα μέσω Ολλανδίας. wtf dude???????
Σου είπα ότι δεν παρασκευάζονται ναρκωτικά στην Ολλανδία ή ότι δυσκολεύεσαι να βρεις;;; Σου είπα ότι στους δρόμους της Αθήνας είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα και ότι μπορείς χωρίς κονέ και πολύ εύκολα να προμηθευτείς ναρκωτικά (οκ όχι σε τόση ποικιλία απ ότι στο Άμστερνταμ). Το κατάλαβες τώρα ή θα γράψεις πάλι καμιά βλακεία συνοδευόμενη από χαμογελαστές φατσούλες;
ΥΓ: Για τα ρατσιστικά εγκλήματα που όπως ισχυρίζεσαι δεν γίνονται στην Ελλάδα θα μας πεις τίποτα ή σου φτάνει η χθεσινή ξεφτίλα; Ζήταγες να σου παραθέσω απόφαση που να λέει για ρατσιστικά κίνητρα, σου έβαλα βίντεο από ανακοίνωση της αστυνομίας και άρθρο με καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου. Επειδή όμως οι βλάκες επιμένουν, αντί να πεις ότι είπες μαλακίες άρχισες να αμφισβητείς την απόφαση και να λες ότι πάρθηκε επειδή οι δράστες ήταν χρυσαυγίτες. Για άλλη μια φορά τραγέλαφος.
Η κουβεντα μας ηταν ποσο η νομιμοποιηση βοηθαει στον περιρισμο της χρησης και εγω σου ελεγα ποσο ευκολο είναι να πεσεις στα ναρκωτικα σε μια χωρα σαν την Ολλανδια που βρίσκεις τα παντα ευκολα. Εσυ μου απαντησες ότι και στην Αθηνα βρίσκεις ευκολα πρεζα (που είναι το τελευταιο σταδιο). Εγω προσπαθουσα να σου πω ότι αν εισαι πρεζακιας εισαι αδιάφορος αφου σε ολο τον κοσμο θα βρεις την δωση σου,υστερα μου ειπες ότι στην Ολλανδια δεν χρησιμοποιουν ηρωινη γιατι τους αφηνουν να καπνιζουν χασις και σου απεδειξα ότι αλλοι είναι οι λογοι, μετα μου ειπες ότι στην Ολλανδια δεν βρίσκεις σκληρα ναρκωτικα και σε εκανα φυσικα τσιμπουκι... και μετα αρχισες για τα ανυπαρκτα ρατσιστικα εγγληματα και σε ξαναεκανα...
Τι να σου κανω... Ξυδι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 504