Νέα

Τα πρώτα νόμιμα «κόφι-σοπ» ανοίγουν σήμερα στο Κολοράντο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Μιλάμε για χοντρη πόρωση με το χορτο ο ξιδις  :2funny:

δε στο παιρνει κανεις αγορίνα, υπάρχει μπόλικο να πιεις, ηρέμησε  :sunglasses:

Επισκέπτης
Μιλάμε για χοντρη πόρωση με το χορτο ο ξιδις  :2funny:

δε στο παιρνει κανεις αγορίνα, υπάρχει μπόλικο να πιεις, ηρέμησε  :sunglasses:
δεν είναι ότι την πινει για το καλο μας νοιαζεται να μην βρίσκουμε σκληρα ναρκωτικα στην πιατσα...
Βεβαια δεν μας λεει γιατι οι Ολλανδοι πουλανε τετοια πραγματα αφου κανενας δεν ενδιαφέρεται;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Θα σε ξεφτιλισω για άλλη μια φορα να δω ποτε θα κουραστείς...

Η κουβεντα μας ηταν ποσο η νομιμοποιηση βοηθαει στον περιρισμο της χρησης και εγω σου ελεγα ποσο ευκολο είναι να πεσεις στα ναρκωτικα σε μια χωρα σαν την Ολλανδια που βρίσκεις τα παντα ευκολα. Εσυ μου απαντησες ότι και στην Αθηνα βρίσκεις ευκολα πρεζα (που είναι το τελευταιο σταδιο). Εγω προσπαθουσα να σου πω ότι αν εισαι πρεζακιας εισαι αδιάφορος αφου σε ολο τον κοσμο θα βρεις την δωση σου,υστερα μου ειπες ότι στην Ολλανδια δεν χρησιμοποιουν ηρωινη γιατι τους αφηνουν να καπνιζουν χασις και σου απεδειξα ότι αλλοι είναι οι λογοι, μετα μου ειπες ότι στην Ολλανδια δεν βρίσκεις σκληρα ναρκωτικα και σε εκανα φυσικα τσιμπουκι... και μετα αρχισες για τα ανυπαρκτα ρατσιστικα εγγληματα και σε ξαναεκανα...
Τι να σου κανω... Ξυδι  :grin:

Μαλάκα από αυτά που διαβάζεις βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα και βάσει αυτών έχεις βουλώσει τον άλλον... Κλασική περίπτωση βλάβης!
Πες μου που ακριβώς σου είπα ότι 'στην Ολλανδία δεν χρησιμοποιούν ηρωίνη επειδή τους αφήνουν να καπνίσουν χασίς'. Βρες το και βάλτο μου, ακριβώς όπως το είπες όμως. Γιατί αυτό που είπα εγώ (και προφανώς στον χοντροκομμένο εγκέφαλό σου δεν μπορούν να γίνουν απλοί διαχωρισμοί και πολύπλοκες σκέψεις), ήταν ότι όταν ως κράτος απομακρύνεις τον χρήστη ελαφριών από το λαθρεμπόριο και διακόψεις την επαφή του με κάθε λογής έμπορους και βαποράκια, μειώνεις κατά πολύ και τις πιθανότητες να προμηθευτεί κάποια στιγμή (λόγω πχ  τεχνικής έλλειψης) κάτι άλλο πιο δυνατό, κάτι που θα επιφέρει στον έμπορο μεγαλύτερο κέρδος.

Όσο για τα ρατσιστικά εγκλήματα βρίσκεσαι ρε άρνηση της πραγματικότητας. Αυτό και μόνο αυτό γιατί έχεις καταντήσει τελείως βαρετός και προβλέψιμος. Μου φτάνει και μόνο που βλέπω τι κουμάσια συμφωνούν με σένα. Ίδια μυαλά, ίδια σκατά. 

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
δεν είναι ότι την πινει για το καλο μας νοιαζεται να μην βρίσκουμε σκληρα ναρκωτικα στην πιατσα...
Βεβαια δεν μας λεει γιατι οι Ολλανδοι πουλανε τετοια πραγματα αφου κανενας δεν ενδιαφέρεται;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνεχίζεις το ρεσιτάλ ηλιθιότητας; δυστυχώς για σένα αυτά τα προϊόντα δεν τα πουλάνε μόνο οι Ολλανδοί, τα βρίσκεις παντού. Εδώ ολόκληρο amazon τα πουλάει:

Και στην τελική τι ακριβώς θες να αποδείξεις; Ότι γίνεται χρήση κόκας και στην Ολλανδία;;; Έλα ρε σοβαρά; Υπάρχει κανένα μέρος στον πλανήτη που δεν γίνεται; Α ναι, στην Ινδονησία, το είπε ο lakis33...

Επισκέπτης
Μαλάκα από αυτά που διαβάζεις βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα και βάσει αυτών έχεις βουλώσει τον άλλον... Κλασική περίπτωση βλάβης!
Πες μου που ακριβώς σου είπα ότι 'στην Ολλανδία δεν χρησιμοποιούν ηρωίνη επειδή τους αφήνουν να καπνίσουν χασίς'. Βρες το και βάλτο μου, ακριβώς όπως το είπες όμως. Γιατί αυτό που είπα εγώ (και προφανώς στον χοντροκομμένο εγκέφαλό σου δεν μπορούν να γίνουν απλοί διαχωρισμοί και πολύπλοκες σκέψεις), ήταν ότι όταν ως κράτος απομακρύνεις τον χρήστη ελαφριών από το λαθρεμπόριο και διακόψεις την επαφή του με κάθε λογής έμπορους και βαποράκια, μειώνεις κατά πολύ και τις πιθανότητες να προμηθευτεί κάποια στιγμή (λόγω πχ  τεχνικής έλλειψης) κάτι άλλο πιο δυνατό, κάτι που θα επιφέρει στον έμπορο μεγαλύτερο κέρδος.

Όσο για τα ρατσιστικά εγκλήματα βρίσκεσαι ρε άρνηση της πραγματικότητας. Αυτό και μόνο αυτό γιατί έχεις καταντήσει τελείως βαρετός και προβλέψιμος. Μου φτάνει και μόνο που βλέπω τι κουμάσια συμφωνούν με σένα. Ίδια μυαλά, ίδια σκατά. 
ξανα πιπα μεχρι να τα παρατησεις...
Σε δυο μερες Άμστερνταμ και βρίσκεις τα παντα... Απλα στεγαζεις τους εμπορους και κανεις πιο ευκολο το εργο τους...
Μαλάκα αποδεικνύεις καθημερινά πόσο φελλός είσαι.  
Η παγκόσμια πραγματικότητα έχει αποδείξει ότι όσο υπάρχει σκληρή πολιτική για τα ναρκωτικά και ο χρήστης ελαφριών αναγκάζεται να έρθει σε επαφή με εμπόρους που πουλάνε και σκληρά, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες κάποια στιγμή να δοκιμάσει και να κολλήσει στα σκληρά ειδικά αν υπάρξει τεχνική έλλειψη ελαφριών στο εμπόριο.  

κλαψε τωρα...

Επισκέπτης
Συνεχίζεις το ρεσιτάλ ηλιθιότητας; δυστυχώς για σένα αυτά τα προϊόντα δεν τα πουλάνε μόνο οι Ολλανδοί, τα βρίσκεις παντού. Εδώ ολόκληρο amazon τα πουλάει:

Και στην τελική τι ακριβώς θες να αποδείξεις; Ότι γίνεται χρήση κόκας και στην Ολλανδία;;; Έλα ρε σοβαρά; Υπάρχει κανένα μέρος στον πλανήτη που δεν γίνεται; Α ναι, στην Ινδονησία, το είπε ο lakis33...
μπορεις να μου παρεις ένα από την Ομονοια σε παρακαλω; :2funny: :2funny: :2funny:

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
ξανα πιπα μεχρι να τα παρατησεις...
Σε δυο μερες Άμστερνταμ και βρίσκεις τα παντα... Απλα στεγαζεις τους εμπορους και κανεις πιο ευκολο το εργο τους...κλαψε τωρα...

Σοβαρά τώρα; Το ξαναδιάβασες και πάλι αυτό κατάλαβες; Δεν κάνεις πλάκα ε; Είσαι πραγματικά τόσο ηλίθιος;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597

Επισκέπτης
Σοβαρά τώρα; Το ξαναδιάβασες και πάλι αυτό κατάλαβες; Δεν κάνεις πλάκα ε; Είσαι πραγματικά τόσο ηλίθιος;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ναι τυπε εγω είμαι ηλίθιος... Εσυ που λες ότι ο καιμενος ο χασικλής αναγκάζεται να ερθει σε επαφη με τον εμπορο και αναγκάζεται λογο ελλειψης να παρει σκληρα εισαι εξυπνος....
Αχαχαχαχαχαχαχα σουργελο... :2funny: :2funny:
Σου ξαναλεω ότι μια ερωτηση να κανεις σε ένα coffeeshop και εχεις ότι ναρκωτικο θελεις... Αρα αναγκάζεσαι να ερθεις σε επαφη με τον εμπορο... Συνεχισε την μαλακια... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε βλαμμένος είσαι; Τι Όμονοια και μαλακίες. Ξέρεις πόσα τέτοια υπάρχουν ΕΚΤΟΣ Ολλανδίας;
Ρε μαλακα είναι το μισο Άμστερνταμ γεματο σμαρτσοπ;; Πουλανε σε όλα συνεργα για χρηση παρανομων ναρκωτικών;; και ναρκοτεστ κλπ;;; εχει τετοια στην Αθηνα;;; Γιατι;;;
Αντε γαμησου νουμερο που θα μου κανεις και μαθημα

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
ναι τυπε εγω είμαι ηλίθιος... Εσυ που λες ότι ο καιμενος ο χασικλής αναγκάζεται να ερθει σε επαφη με τον εμπορο και αναγκάζεται λογο ελλειψης να παρει σκληρα εισαι εξυπνος....
Αχαχαχαχαχαχαχα σουργελο... :2funny: :2funny:
Σου ξαναλεω ότι μια ερωτηση να κανεις σε ένα coffeeshop και εχεις ότι ναρκωτικο θελεις... Αρα αναγκάζεσαι να ερθεις σε επαφη με τον εμπορο... Συνεχισε την μαλακια... :2funny: :2funny: :2funny:

Μαλάκα σταμάτα να βρίσκεσαι σε άρνηση και να το παίζεις παντογνώστης όταν είσαι απλά ένας φελλός. Τα αυτονόητα λέω και αρνείσαι να τα παραδεχτείς. Όταν υπάρχει πλήρης απαγόρευση, ο χρήστης είναι έρμαιο του κάθε εμπόρου που δεν ελέγχεται από κανέναν ούτε για την ποιότητα που προσφέρει ούτε για την τιμή ούτε για την ουσία. Σου λέει δεν έχω σήμερα φούντα, αλλά παίζει αυτό. Κάποιοι δεν θα αγοράσουν, κάποιοι θα δοκιμάσουν.

Aν δεν υπήρχε απαγόρευση και ο χρήστης ήξερε ότι θα αγοράσει στάνταρ ποιότητα από coffeeshop δεν θα αναγκαζόταν ποτέ να μπλέξει με βαποράκια, εμπόρους και μαλακίες που δεν ξέρεις που μπορεί να τον οδηγήσουν.

Και δεν λέω για αυτούς που έτσι κι αλλιώς θα πειραματιστούν και θα δοκιμάσουν και άλλες ουσίες, αλλά για αυτούς που αναγκαστικά και λόγω έλλειψης θα αγόραζαν κάτι άλλο.
Το Χριστό σου δεν καταλαβαίνεις βλάκα.

Επισκέπτης
Έχεις σοβαρό πρόβλημα αντίληψης, γι'αυτό άλλωστε ήσουν και στη ΧΑ.

Ξεκινήσαμε μία συζήτηση όπου σου λέω οτι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα στους δρόμους της Αθήνας απ' ότι στο Άμστερναμ (κάτι που αν δεν ήσουν εγκάθετος θα παραδεχόσουν εξαρχής χωρίς δεύτερη κουβέντα... εκτός αν δεν έχεις κάνει ποτέ βόλτα στο κέντρο).

Γελοίε λάτρη της μαστούρας , ΣΥΡΙΖΑίε ,
γιατί μιλάς για το Άμστερνταμ και όχι τη Χριστιάνα , στη Δανία ;;;;;;;;
Εκεί υπάρχει η απόλυτη ελευθερία της μαστούρας
και ο πληθυσμός αποτελείται μόνο από δικούς σας
(ξεφτυλισμένες αριστεράτζες πούστρες , λάτρεις της μαστούρας).
Εκεί πέρα , όλα τα τελειωμένα σιχάματα , φουμάρουν μέρα-νύχτα.
Δεν κάνουν τίποτε άλλο (άντε ρουφάνε και μαυριδερές ψωλές).
Από το ντουμάνι , έχουν μαστουρώσει (μόνιμα 24/365) και τα σκυλιά
και οι γάτες και τα περιστέρια στα δέντρα.
Μόνο εκεί βλέπεις μαστουρωμένο περιστέρι.

ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΑΠΟΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ
ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΤΗΝΗ.

Πλήρη αποκτήνωση.

Για τη συγκεκριμένη "λαμπρή κοινωνία" θα μας πεις τίποτε γελοίε ;;;;;

Επισκέπτης
Μαλάκα σταμάτα να βρίσκεσαι σε άρνηση και να το παίζεις παντογνώστης όταν είσαι απλά ένας φελλός.

αλλά για αυτούς που αναγκαστικά και λόγω έλλειψης θα αγόραζαν κάτι άλλο.
Το Χριστό σου δεν καταλαβαίνεις βλάκα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom