Νέα

Τα πρώτα νόμιμα «κόφι-σοπ» ανοίγουν σήμερα στο Κολοράντο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
κι αν εισαι αριστερουλης,
γιατι λετε οτι η θρησκεια ειανι το "οπιο" του λαου?
δηλ τους απελευθερωνει?

αν εισαι παλι δεξιουλης
γιατι διναν οπιο στην ασια  στους κουληδες?για να επαναστατησουν...?
τοσο δυσνοητα ειναι,,,
αντε ρε παπ,,ες ελληναραδες..
ΣΕ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?
δεν υπαρχει μηπως?

dm34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
τωρα εσυ μ αυτο απαντησες σ αυτο που εθεσε ο τυπος?

ρε μλκ λακη εσυ εισαι?

Ακούς κάτι νιάου νιάου απ τα κεραμιδιά;
Ποιος να είναι βρε Ποιος να είναι

Έμενα πάντως με ξεκούφαναν γι αυτό γράφω σήμερα
Χαχαχαχα

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ακούς κάτι νιάου νιάου απ τα κεραμιδιά;
Ποιος να είναι βρε Ποιος να είναι

Έμενα πάντως με ξεκούφαναν γι αυτό γράφω σήμερα
Χαχαχαχα
γαι οσους μην μπορωντας να πουν κατι ουσιαστικο ,απανταν μαλ..ες,τους προκαλω να που τι καλο θα κανει η εφαρμογη του μετρου εδω,κι οπου αλλου
και τι καλο εκανε στο Αμστερνταμ,κι Ολλανδια γενικα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
επισης για ενα 10-15% η χρηση μαλακων ναρκωτικων αποτελει τον προθαλαμο των σκληρων
ειδικα οταν το επιθυμουν διακαως κι οι εμποροι....
ισχυει αυτο που λες...γιατι ολα απο καπου ξεκινανε...αλλα θεωρω οτι η νομιμοποιηση των μαλακων ριχνει τα ποσοστα χρησης των σκληρων (το χα διαβασει σε μια ερευνα)....
αλλα υπαρχει και το αλλο... οτι δεν χρειαζεται να ερχεσαι σ επαφη με ναρκεμπορους (πλεον), αφου θα το αγοραζεις πλεον νομιμα και ελεγχομενα απο μαγαζια...θα βρισκεις παντα και δεν θα χρειαζεται να καταφευγεις σ αλλες ουσιες...ΑΥΤΟ ειναι πολυ σημαντικο ειδικα για τις νεαρες ηλικιες που εχουν το μυαλο πανω απ το κεφαλι....ουσιαστικα τους σωζει και τους κραταει μακρια απ τους ναρκεμπορους....
να ξερεις οτι ΕΝΑΣ απ τους τροπους για να τους χτυπησεις ειναι να το νομιμοποιησεις

dm34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
εμπορος η δικηγορος εισαι παπ,,ρα??

Έχω ΒΑ(hons)Management science  και international MBA. Μετά από 11 περίπου χρόνια διαμονής/δουλειάς στο εξωτερικό αποφάσισα να γυρίσω στο χωριό μου και να ασχοληθώ νε την αγροτική ζωή το χειμώνα και τα τουριστικά το καλοκαίρι στα πανέμορφα νησιά μας.

Το βιογραφικό μου στη διάθεση σου

Αυτό κι αν δε κολαει πουθενά όμως!!!!

Τι σχέση έχει με την κουβέντα;;;!!!

Κουκουρουυυυυ κοουυυυυ

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ισχυει αυτο που λες...γιατι ολα απο καπου ξεκινανε...αλλα θεωρω οτι η νομιμοποιηση των μαλακων ριχνει τα ποσοστα χρησης των σκληρων (το χα διαβασει σε μια ερευνα)....
αλλα υπαρχει και το αλλο... οτι δεν χρειαζεται να ερχεσαι σ επαφη με ναρκεμπορους (πλεον), αφου θα το αγοραζεις πλεον νομιμα και ελεγχομενα απο μαγαζια...θα βρισκεις παντα και δεν θα χρειαζεται να καταφευγεις σ αλλες ουσιες...ΑΥΤΟ ειναι πολυ σημαντικο ειδικα για τις νεαρες ηλικιες που εχουν το μυαλο πανω απ το κεφαλι....ουσιαστικα τους σωζει και τους κραταει μακρια απ τους ναρκεμπορους....
να ξερεις οτι ΕΝΑΣ απ τους τροπους για να τους χτυπησεις ειναι να το νομιμοποιησεις
αρα συμφωνουμε σε κατι
μια βασικη αιτια του κακου ειναι ο εμπορος
εσυ λες να τον εξαφανισουμε εμπορκα,σε ενα καραδιεφθαρμενο κρατος
εγω λεω να τον εξαφανισουμε βιολογικα,,δεν ειναι ακραιο,γιατι σκοτωνεις ενα,πραγμα ακραιο,αλλα γλυτωνεις 100-1000

dm34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
γαι οσους μην μπορωντας να πουν κατι ουσιαστικο ,απανταν μαλ..ες,τους προκαλω να που τι καλο θα κανει η εφαρμογη του μετρου εδω,κι οπου αλλου
και τι καλο εκανε στο Αμστερνταμ,κι Ολλανδια γενικα

Ακριβός ότι καλό έκανε και η άρση τις ποτοαπαγόρευσης κάποτε

Έχεις διαβάσει γι αυτό ή μήπως θα πρέπει να έχουμε την τιμή να σε επιμορφώσουμε και επ αυτού;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ολα τα παραπανω εχοντας ως δεδομενο, κατι το οποιο εσυ δειχνεις οτι δεν το προσμετρας, οτι πλεον μπορει να βρει ο οποισδηποτε (αν ψαχτει λιγο κι ας ειναι κι ασχετος) ΟΤΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ θελει...απο σκληρα σε μαλακα....

εννοειται οτι το χασισακι πλεον πουλιεται λες και ειναι κανονικος καπνος...

με βαση αυτα μια νομιμοποιηση μερικης χρησης κι υπο ορους δεν βλεπω να εχει χειροτερο αποτελεσμα απ τη δεδομενη κατασταση...συν αυτα που σου εγραψα πιο πριν περι οικονομικης αναπτυξης (εξαγωγες, τουρισμος, φορολογια, νεες θεσεις εργασιας)

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Έχω ΒΑ(hons)Management science  και international MBA. Μετά από 11 περίπου χρόνια διαμονής/δουλειάς στο εξωτερικό αποφάσισα να γυρίσω στο χωριό μου και να ασχοληθώ νε την αγροτική ζωή το χειμώνα και τα τουριστικά το καλοκαίρι στα πανέμορφα νησιά μας.

Το βιογραφικό μου στη διάθεση σου

Αυτό κι αν δε κολαει πουθενά όμως!!!!

Τι σχέση έχει με την κουβέντα;;;!!!

Κουκουρουυυυυ κοουυυυυ
μην τρολαρεις,δεν εχεις κατι να προσθεσεις ουτε μπορεις να απαντησεις σε κατι,,και δεκα διπλωματα να ειχες,που δεν εχεις,δεν μας ενδιαφερει
απαντησεις εχεις?οχι..

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβός ότι καλό έκανε και η άρση τις ποτοαπαγόρευσης κάποτε

Έχεις διαβάσει γι αυτό ή μήπως θα πρέπει να έχουμε την τιμή να σε επιμορφώσουμε και επ αυτού;
εισαι πολυ ανθρωπακι,για να με ενημερωσεις,,βρες καποιο χανο προθυμο...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
εχεις παει ζησει αμστερνταμ?ροτερνταμ?
αν σου αρεσει η καατασταση εκει μαζι σου
επιτυχια θεωρω,την πολιτικη της Κινας
θανατικη ποινη στον εμπορο
για τους χρηστες υπαρχουν λυσεις μονο οταν δεν αναπαραγετε -σκοπιμα-το φαινομενο
λυσεις απεξαρτησης υπαρχουν ,αλλα θα πρεπει κι η περιρεουσα ατμοσφαιρα να μην ευνοει την εξαρτηση και χρηση,και βασικα να μην υπαρχουν εμποροι

1. Αν έχω πάει ή αν έχω ζήσει; Εσύ έχεις ζήσει;  :think: :think:

2. Αν βρίσκεις επιτυχημένη την πολιτική της Κίνας σε θέματα ναρκωτικών, που το βασίζεις αυτό; Γιατί πέρα από τις αυστηρές ποινές, έχουν υπάρξει έρευνες και στατιστικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν αυτήν την 'επιτυχία' και που να αποδεικνύουν ότι η αυστηρότητα και η μηδενική ανοχή εξασφαλίζει μείωση ή εξαφάνιση του προβλήματος; Γιατί παγκοσμίως ακριβώς το αντίθετο αποδεικνύεται..
Επιπροσθέτως, απ όσο έψαξα βρήκα κάποια άρθρα που μιλάνε για το πρόβλημα των ναρκωτικών στη Κίνα, την αύξηση της χρήσης τους (και της σχετιζόμενης εγκληματικότητας), κάτι που επίσης αποδεικνύει ότι το νομοθετικό πλαίσιο και η αντιμετώπισή τους δεν είναι και τόσο επιτυχημένη:

Επαναλαμβάνω λοιπόν, σε παγκόσμια κλίμακα, ποιο μοντέλο (και βάσει ποιων αποτελεσμάτων του) θεωρείς ότι είναι επιτυχημένο;
Και επίσης αν θες απαντάς, θεωρείς περισσότερο πετυχημένο το Ελληνικό μοντέλο ή το Ολλανδικό; 

dm34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
μην τρολαρεις,δεν εχεις κατι να προσθεσεις ουτε μπορεις να απαντησεις σε κατι,,και δεκα διπλωματα να ειχες,που δεν εχεις,δεν μας ενδιαφερει
απαντησεις εχεις?οχι..

Ποιος τρολαρει είναι αλο θέμα!!!

Σε απάντησα παραπάνω

Δεν είναι υποχρέωση νου να σε επιμορφώσω ιστορικά

Διάβασε για την ποτοαπαγόρευση κ θα τα καταλάβεις όλα (αν θες να καταλάβεις αλλιώς ότι και να σε πούμε στο βρόντο θα πάει)

Άλλωστε καλύπτομαι αρκετά καλά απ τον Star@dust δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνω τα ίδια!

Αν ήταν να καταλάβεις θα καταλάβαινες και με την πρώτη

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
αρα συμφωνουμε σε κατι
εγω λεω να τον εξαφανισουμε βιολογικα,,δεν ειναι ακραιο,γιατι σκοτωνεις ενα,πραγμα ακραιο,αλλα γλυτωνεις 100-1000
το λαθρεμποριο παντα θα υπαρχει γιατι ειναι "εκατομμυρια" οι χρηστες χορτου σ αυτη τη χωρα
τον εμπορακο ποιος τον συντηρει?? ο πελατης!!!!
πως του κανεις μεγαλυτερη ζημια (του λαθρεμπορα)???? παρνοντας του τους πελατες...και παραλληλα πετυχαινεις να  προστατευσεις τον πελατη κρατοντας τον μακρια απ τα παρανομα κυκλωματα, προσφεροντας του καλυτερης ποιοτητας προιον και φερνοντας και εσοδα στο κρατος...επιπλεον γλυτωνεις και τον πελατη απ τους καρκινους του φαρυγγα και της στοματικης και αναπνευστικης κοιλοτητας καθως τον κρατας μακρια απ τις χημικες καρκινογονες αλβανικες φουντες ;)

dm34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
1. Αν έχω πάει ή αν έχω ζήσει; Εσύ έχεις ζήσει;  :think: :think:

2. Αν βρίσκεις επιτυχημένη την πολιτική της Κίνας σε θέματα ναρκωτικών, που το βασίζεις αυτό; Γιατί πέρα από τις αυστηρές ποινές, έχουν υπάρξει έρευνες και στατιστικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν αυτήν την 'επιτυχία' και που να αποδεικνύουν ότι η αυστηρότητα και η μηδενική ανοχή εξασφαλίζει μείωση ή εξαφάνιση του προβλήματος; Γιατί παγκοσμίως ακριβώς το αντίθετο αποδεικνύεται..
Επιπροσθέτως, απ όσο έψαξα βρήκα κάποια άρθρα που μιλάνε για το πρόβλημα των ναρκωτικών στη Κίνα, την αύξηση της χρήσης τους (και της σχετιζόμενης εγκληματικότητας), κάτι που επίσης αποδεικνύει ότι το νομοθετικό πλαίσιο και η αντιμετώπισή τους δεν είναι και τόσο επιτυχημένη:

Επαναλαμβάνω λοιπόν, σε παγκόσμια κλίμακα, ποιο μοντέλο (και βάσει ποιων αποτελεσμάτων του) θεωρείς ότι είναι επιτυχημένο;
Και επίσης αν θες απαντάς, θεωρείς περισσότερο πετυχημένο το Ελληνικό μοντέλο ή το Ολλανδικό; 

+1

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ολα τα παραπανω εχοντας ως δεδομενο, κατι το οποιο εσυ δειχνεις οτι δεν το προσμετρας, οτι πλεον μπορει να βρει ο οποισδηποτε (αν ψαχτει λιγο κι ας ειναι κι ασχετος) ΟΤΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ θελει...απο σκληρα σε μαλακα....

εννοειται οτι το χασισακι πλεον πουλιεται λες και ειναι κανονικος καπνος...

με βαση αυτα μια νομιμοποιηση μερικης χρησης κι υπο ορους δεν βλεπω να εχει χειροτερο αποτελεσμα απ τη δεδομενη κατασταση...συν αυτα που σου εγραψα πιο πριν περι οικονομικης αναπτυξης (εξαγωγες, τουρισμος, φορολογια, νεες θεσεις εργασιας)
ας αναφερω ενα παραδειγμα προσφατο,,σχετικα
οταν υπηρχαν σε καθε καφενειο κουλοχερια,(παρανομα,αλλα με καλυψη)επαιζαν ,ολοι μα ολοι,απο 1000δρχ μεχρι 1000000δρχ,την μερα?
οταν απογορευτηκαν με αυστηρες ποινες,και μαζευτηκαν κατα 80-90%,ειναι λιγοτεροι αυτοι που ξεκινουσαν να παιζουν?φρυτακια μιλαμε,οχι στοιχημα,κλπ,για να μην ξεφυγουμε,,
οποτε οι υπαρχοντες-τζανκι,φρουτακηδες,παλι εψαχναν,σε καζινο σε λεσχες,κι οπου αλλου,αλλα η δυσκολια προσβασης,κι η ελλειψη,σιγουρα εχει καταστησει την δημιουργια νεων φρουτακηδων ,πολυ πιο δυσκολη
αν αυριο ανοιξουν ,οπως ευαγγελιζετε ο κλ-οπαπ,φρουταδικα σε καθε πολη,θα εκτοξευθει ο αριθμος ΝΕΩΝ,χρηστων,,,πολλοι απο τους οποιους θα εξελιχθουν σε αρρωστους μονιμα του τζογου
κατι αντιστοιχο υποστηριζω με τα ναρκωτικα
1.αφανισμος εμπορων με εξονωτικες ποινες
2.προσπαθεια στηριξης των υπαρχοντων χρηστων
ακουγεται αθωο ,ας κανουμε κι ενα τσιγαρο,μαυρο,κλπ,αλλα ποσοι οσοι,ετσι ξεκινησαν και το απλο τσιγαρο,και σημερα προσπαθουν ματαια να το κοψουν
και σας μιλαει και καποιος που το σταματησε μετα απο 15 χρονια,,,
δεν ειμαι σιγουρος οτι αν εκανα μαυρο η κοκα η οτι αλλο ,σαν μα,,κας πιτσιρικας,σημερα θα μπορουσα να σταματησω..
αυτη ειναι η οπτικη μου και με τα σοφτ

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
το λαθρεμποριο παντα θα υπαρχει γιατι ειναι "εκατομυρια" οι χρηστες χορτου σ αυτη τη χωρα
τον εμπορακο ποιος τον συντηρει?? ο πελατης!!!!
πως του κανεις μεγαλυτερη ζημια (του λαθρεμπορα)???? παρνοντας του τους πελατες...και παραλληλα πετυχαινεις να  προστατευσεις τον πελατη κρατοντας τον μακρια απ τα παρανομα κυκλωματα, προσφεροντας του καλυτερης ποιοτητας προιον και φερνωντας και εσοδα στο κρατος...επιπλεον γλυτωνεις και τον πελατη απ τους καρκινους του φαρυγγα και της στοματικης και αναπνευστικης κοιλοτητας καθως τον κρατας μακρια απ τις χημικες καρκινογονες αλβανικες φουντες ;)
να κανουμε λοιπον μια συνθεση
1.θανατικη ποινη στους εμπορους και
2. πωλωση σοφτ σε υπαρχοντες χρηστες που συμετεχουν σε προγραματα,ελεγχου
αλλα οχι φρη σειλ σε οποιο μαλακηστηρι κανει κοπανα,και παει με τον μαγκα του σχολειου(ενα μελοντικο φαληρισμενο ρεμαλι δηλαδη)να καπνισει χοτρο στο κοφι σοπ της ομονοιας...
ειμαστε καπου κοντα?
αλλιως εισαι εκ του πονηρου,γαι την καχυποπτη λογικη μου

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
αρα συμφωνουμε σε κατι

και τι είναι ρε τύπε ο έμπορας; ένας εξωγήινος που ήρθε να μας κάνει κακό;
Όπου υπάρχει ζήτηση υπάρχει και προσφορά και όπου υπάρχει συνδιαλλαγή και εμπόριο θα υπάρχει και έμπορος.
Όσους από αυτούς και να εξοντώσεις βιολογικά, δεν θα έχεις κάνει παρά μια τρύπα στο νερό. Την επόμενη μέρα θα έχουν πάρει άλλοι την θέση τους.

Αυτά που λες είναι δοκιμασμένα παγκοσμίως εδώ και δεκαετίες χωρίς καμία μα καμία επιτυχία.

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
και τι είναι ρε τύπε ο έμπορας; ένας εξωγήινος που ήρθε να μας κάνει κακό;
Όπου υπάρχει ζήτηση υπάρχει και προσφορά και όπου υπάρχει συνδιαλλαγή και εμπόριο θα υπάρχει και έμπορος.
Όσους από αυτούς και να εξοντώσεις βιολογικά, δεν θα έχεις κάνει παρά μια τρύπα στο νερό. Την επόμενη μέρα θα έχουν πάρει άλλοι την θέση τους.

Αυτά που λες είναι δοκιμασμένα παγκοσμίως εδώ και δεκαετίες χωρίς καμία μα καμία επιτυχία.
επειδη εχω κανει και παροχος παρανομου τζογου,γιατι αυτο ειναι το αντιστοιχο παραδειγμα,
οταν η ποινη ηταν 20000δρχ το μηχανημα,στα τετοια μου,,πουλαγα τζογο κι εγω,σαν μικρομαγαζο,και λαδωναμε,πληρωναμε και κανα ψιλοπροστιμο,και σιγα τ αυγα..
οταν εγινε 24 μηνες μεσα ανευ εξαγορας,και 30000ευρω το μηχανημα
σταματησα,,,,
σου λεει κατι?
με ισοβια η θανατικη ποινη για οποια ποσοτητα πανω απο τα ορια,ποιος θα πουλησει?ελαχιστοι και με απειρες προφυλαξεις..

και πριν και μετα υπηρχαν τζανκι του τζογου
οι εμποροι ομως οι πιο πολλοι,την κοπανησαν,κι ειδικα σε μικρες συνοικιες οπως εγω,,,

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μα και οι χρηστες γινονται εμποροι ρε φιλε....τι μας λες;το συστημα ειναι καλα δομημενο χρονια τωρα,καλα στα λεει ο ξυδης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom