You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα πρόστυχα εσώρουχα !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tasos_g
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 44
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Eννοείται...!! Συζήτηση θέλει...??
Αυτό που θέλει συζήτηση είναι τι θεωρεί πρόστυχο ο καθένας...
Εμένα με καβλώνει πολύ η αισθητική μπουντουάρ. Ξέρετε... κορσέδες, βαριές δαντέλες, περίεργα κουμπώματα, καλτσοδέτες, ζαρτιέρες κλπ
Αυτό που θέλει συζήτηση είναι τι θεωρεί πρόστυχο ο καθένας...
Εμένα με καβλώνει πολύ η αισθητική μπουντουάρ. Ξέρετε... κορσέδες, βαριές δαντέλες, περίεργα κουμπώματα, καλτσοδέτες, ζαρτιέρες κλπ
Η δική μου απάντηση στο ερώτημα είναι ΝΑΙ.Υπάρχουνε ορισμένα εσώρουχα, που φοράνε άντρες και γυναίκες που εξάπτουνε τη διάθεση για σεξ.
Ενα δαντελωτό στριγκάκι της γυναίκας, για παράδειγμα, που αφήνει σε μεγάλο βαθμό να φαίνεται το δέρμα απο κάτω, ή ένα δήθεν σουτιέν που αφήνει να ξεχειλίζουνε τα στήθη της γυναίκας εξάπτει τη διάθεση του άντρα που τα βλέπει για σεξ.
Ένα σορτ παντελονάκι του άντρα, που αφήνει τις γάμπες του να φαίνονται ως πάνω ψηλά (άν φυσικά είναι άτριχες και ωραίες) ή μια δικτυωτή εσωτερική φανέλα που αφήνει το στήθος του από κάτω να φαίνεται (αν φυσικά το στήθος είναι άτριχο και ωραίο) εξάπτουν τη διάθεση της γυναίκας για σεξ.
Ενα δαντελωτό στριγκάκι της γυναίκας, για παράδειγμα, που αφήνει σε μεγάλο βαθμό να φαίνεται το δέρμα απο κάτω, ή ένα δήθεν σουτιέν που αφήνει να ξεχειλίζουνε τα στήθη της γυναίκας εξάπτει τη διάθεση του άντρα που τα βλέπει για σεξ.
Ένα σορτ παντελονάκι του άντρα, που αφήνει τις γάμπες του να φαίνονται ως πάνω ψηλά (άν φυσικά είναι άτριχες και ωραίες) ή μια δικτυωτή εσωτερική φανέλα που αφήνει το στήθος του από κάτω να φαίνεται (αν φυσικά το στήθος είναι άτριχο και ωραίο) εξάπτουν τη διάθεση της γυναίκας για σεξ.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
αλήθεια???Η δική μου απάντηση στο ερώτημα είναι ΝΑΙ.Υπάρχουνε ορισμένα εσώρουχα, που φοράνε άντρες και γυναίκες που εξάπτουνε τη διάθεση για σεξ.
Ένα σορτ παντελονάκι του άντρα, που αφήνει τις γάμπες του να φαίνονται ως πάνω ψηλά ([size=15pt]άν φυσικά είναι άτριχες και ωραίες)[/size] ή μια δικτυωτή εσωτερική φανέλα που αφήνει το στήθος του από κάτω να φαίνεται ([size=15pt]αν φυσικά το στήθος είναι άτριχο και ωραίο[/size]) εξάπτουν τη διάθεση της γυναίκας για σεξ.
Επισκέπτης
φυσικα και σου ξυπνανε την διαθεση!!
αλλα αρχικα!!!
γιατι στην τελικη θα βγουνε!!
Οχι φίλε μου πολύ πιο καβλωτικό είναι να γαμάς την γκόμενα χωρίς αυτή να έχει βγάλει το string!!! Με απλά ελληνικά την γαμάς με το string την πουτάνα!!!
Επισκέπτης
μα αρεσεις daniel ετσι τη πουτανα γουσταρω και εγω
Να είσαι καλά φίλε μου...μ' αρέσεις και εσύ...έχεις και γαμώ τα άβαταρ!!! Που τις βρήκες αυτές τις τσούλες βρε αδελφέ?
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
η απόλυτη καύλα: τα στρινγκάκια (κορδονάκια )που φαίνονται μέσα από τα καλοκαιρινά παντελονάκια και φορεματάκια που φοράνε τα γκομενάκια το καλοκαίρι...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Η απολυτη καυλα μαγκες ειναι να χυνεις τα εσωρουχα(ειδικα τα στρινγκακια)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
παρδον? ε? ποιος ηρθε? :S
προσωπικα αν δω ατριχη γαμπα σε ανδρα.. κ δεν προκειται περι αθλητου... θα το θεωρησω ενα γελοιο θεαμα... αλλο να μην ειναι πουλοβερ το σωμα κ αλλο να κανει αποτριχωση παντου σαν γκομενα... *P
καλα για τη δικτυωτη φανελα ελπιζω να εκανες πλακα
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
έλα ρε bite πεσ τα γαμώ πες τα ... χαλάουα στις γάμπες και στο στήθος.... έλεος που πάμε? έμαθαν όλοι το ξυραφάκι και το παράκαναν.
Επισκέπτης
Η απολυτη καυλα μαγκες ειναι να χυνεις τα εσωρουχα(ειδικα τα στρινγκακια)
σωστός ο psolaras!!!
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Καύλα είναι και τα διάφανα που φαίνονται όλα ρώγες, μουνόχειλα και γουστάρω να μου τον παίζει η γκόμενα με το βρεγμένο της κυλοτάκι. Μερικές βέβαια το θεωρούν ανωμαλία αλλά τόσο ξέρουν από ποικιλία στο σεξ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 417
- Εμφανίσεις