Νέα

Τα πρόστυχα εσώρουχα !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasos_g
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tasos_g

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Like
5
Πόντοι
1
το θεμα μιλαει μονοτου !νομιζετε οτι ανεβαζουν τι διαθεση για sex? η ερωτηση ειναι και για αντρες και για γυνεκες :think:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Eννοείται...!! Συζήτηση θέλει...??
Αυτό που θέλει συζήτηση είναι τι θεωρεί πρόστυχο ο καθένας...
Εμένα με καβλώνει πολύ η αισθητική μπουντουάρ. Ξέρετε... κορσέδες, βαριές δαντέλες, περίεργα κουμπώματα, καλτσοδέτες, ζαρτιέρες κλπ

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
εμενα μαρεσει να γαμαω μεσα στην ντουλαπα πανω απο τα εσωρουχα ειτε ειναι προστυχα ειτε ειναι οι κορσεδες της μακαριτισας γιαγιας μου!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
διχτυωτό κορμάκι να μισοβγαίνει η ρώγα & τα καλτσόν που φτάνουν μέχρι μηρό και τα συγκρατεί το λάστιχο μην πέσουν (δεν ξέρω πως τα λένε)

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Η δική μου απάντηση στο ερώτημα είναι ΝΑΙ.Υπάρχουνε ορισμένα εσώρουχα, που φοράνε άντρες και γυναίκες που εξάπτουνε τη διάθεση για σεξ.

Ενα δαντελωτό στριγκάκι της γυναίκας, για παράδειγμα, που αφήνει σε μεγάλο βαθμό να φαίνεται το δέρμα απο κάτω, ή ένα δήθεν σουτιέν που αφήνει να ξεχειλίζουνε τα στήθη της γυναίκας εξάπτει τη διάθεση του άντρα που τα βλέπει για σεξ.

Ένα σορτ παντελονάκι του άντρα, που αφήνει τις γάμπες του να φαίνονται ως πάνω ψηλά (άν φυσικά είναι άτριχες και ωραίες) ή μια δικτυωτή εσωτερική φανέλα που αφήνει το στήθος  του από κάτω να φαίνεται (αν φυσικά το στήθος είναι άτριχο και ωραίο) εξάπτουν τη διάθεση της γυναίκας για σεξ.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
φυσικα και σου ξυπνανε την διαθεση!!
αλλα αρχικα!!!
γιατι στην τελικη θα βγουνε!! :P :dancing: :dancing:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Η δική μου απάντηση στο ερώτημα είναι ΝΑΙ.Υπάρχουνε ορισμένα εσώρουχα, που φοράνε άντρες και γυναίκες που εξάπτουνε τη διάθεση για σεξ.

Ενα δαντελωτό στριγκάκι της γυναίκας, για παράδειγμα, που αφήνει σε μεγάλο βαθμό να φαίνεται το δέρμα απο κάτω, ή ένα δήθεν σουτιέν που αφήνει να ξεχειλίζουνε τα στήθη της γυναίκας εξάπτει τη διάθεση του άντρα που τα βλέπει για σεξ.

Ένα σορτ παντελονάκι του άντρα, που αφήνει τις γάμπες του να φαίνονται ως πάνω ψηλά ([size=15pt]άν φυσικά είναι άτριχες και ωραίες)[/size] ή μια δικτυωτή εσωτερική φανέλα που αφήνει το στήθος  του από κάτω να φαίνεται ([size=15pt]αν φυσικά το στήθος είναι άτριχο και ωραίο[/size]) εξάπτουν τη διάθεση της γυναίκας για σεξ.
αλήθεια???  :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
tasos_g

tasos_g

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Like
5
Πόντοι
1
kai να βγουνε ?αμ δε τα βγαζουν ολες ολοι :birdman:

Επισκέπτης
φυσικα και σου ξυπνανε την διαθεση!!
αλλα αρχικα!!!
γιατι στην τελικη θα βγουνε!! :P :dancing: :dancing:

Οχι φίλε μου πολύ πιο καβλωτικό είναι να γαμάς την γκόμενα χωρίς αυτή να έχει βγάλει το string!!! Με απλά ελληνικά την γαμάς με το string την πουτάνα!!!

OP
OP
tasos_g

tasos_g

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Like
5
Πόντοι
1
μα αρεσεις daniel ετσι τη πουτανα γουσταρω και εγω :dancing:

OP
OP
tasos_g

tasos_g

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Like
5
Πόντοι
1
Νασου τις στειλω αν θες :dancing:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
η απόλυτη καύλα: τα στρινγκάκια (κορδονάκια )που φαίνονται μέσα από τα καλοκαιρινά παντελονάκια και φορεματάκια που φοράνε τα γκομενάκια το καλοκαίρι...

OP
OP
tasos_g

tasos_g

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Like
5
Πόντοι
1
καβλα μεγαλη λεμε και τα κορβονακια

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Η απολυτη καυλα μαγκες ειναι να χυνεις τα εσωρουχα(ειδικα τα στρινγκακια)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ένα σορτ παντελονάκι του άντρα, που αφήνει τις γάμπες του να φαίνονται ως πάνω ψηλά (άν φυσικά είναι άτριχες και ωραίες) ή μια δικτυωτή εσωτερική φανέλα που αφήνει το στήθος  του από κάτω να φαίνεται (αν φυσικά το στήθος είναι άτριχο και ωραίο) εξάπτουν τη διάθεση της γυναίκας για σεξ.

παρδον? ε? ποιος ηρθε?  :S

προσωπικα αν δω ατριχη γαμπα σε ανδρα.. κ δεν προκειται περι αθλητου... θα το θεωρησω ενα γελοιο θεαμα... αλλο να μην ειναι πουλοβερ το σωμα κ αλλο να κανει αποτριχωση παντου σαν γκομενα... *P

καλα για τη δικτυωτη φανελα ελπιζω να εκανες πλακα :rolleyes:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έλα ρε bite πεσ τα γαμώ πες τα ... χαλάουα στις γάμπες και στο στήθος.... έλεος που πάμε? έμαθαν όλοι το ξυραφάκι και το παράκαναν.

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Καύλα είναι και τα διάφανα που φαίνονται όλα ρώγες, μουνόχειλα και γουστάρω να μου τον παίζει η γκόμενα με το βρεγμένο της κυλοτάκι. Μερικές βέβαια το θεωρούν ανωμαλία αλλά τόσο ξέρουν από ποικιλία στο σεξ :idiot: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom