ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.893
- Πόντοι
- 24.596
τυπε γιατι δεν θελεις απο την τροχαια;φοβασαι μην φας γαμησι ξυλο και προστιμο; :S :S :S
τυπε γιατι δεν θελεις απο την τροχαια;φοβασαι μην φας γαμησι ξυλο και προστιμο; :S :S :S
θαλαμοφυλικι κανεις τεντι :S :S :SΆλλωστε μία φαντασίωση μου είναι να μπορούσε κάποιος αξιωματικός ή εποπ του στρατού, να με βάλει σε κάποιο στρατόπεδο, και είτε να με ξεφτιλίσει παρέα με φαντάρους, να τους πιπώνω όλους, να με χύνουν, να με κατουράνε ή και να με βάλουν να τους κάνω αγγαρείες σαν δούλα, όπως το να τους καθαρίζω τους θαλάμους, τις τουαλέτες κτλπ.
τυπε εχει καταργηθει η ΔΕΛΤΑ.Εχει γνωση ο τεντυ.αν θες να τον βοηθησεις προτεινε του κατι σε ΟΠΚΕ :S :S :Sοι πιο αγριοι ειναι οι ΔΕΛΤΑδες.παρε κανα μαλακα απο αυτους και θα κανεις τι δουλεια σου.ζωα ειναι ετσι κ αλλιως θα σε σκισουν μια χαρα
Έτσι ρε Τέντυ, αυτός είσαι??? Μας έλειψες μια μέρα, με τους μπαχαλάκηδες και παθαμε κοκομπλόκο...!!!
Να σε ρωτήσω τώρα, με Λιμενικό - Ελληνική Ακτοφυλακή το έχεις??? Ή δεν τρώς θαλασσινά???
Αν φορέσουμε στολές χωρίς να είμαστε Αστυνομικοί κάνει;
εχεις δικιο τωρα το ειδα..με μια πρωτη ματια φαινονται αξιοι συνεχιστες του υπεροχου και σεμνου εργου των δελτατυπε εχει καταργηθει η ΔΕΛΤΑ.Εχει γνωση ο τεντυ.αν θες να τον βοηθησεις προτεινε του κατι σε ΟΠΚΕ :S :S :S
χυσολαγνε απαξιωνεις τις υπολοιπες υπηρεσιες της ΕΛ.ΑΣ. :S :S :SΦυσικά και θα γούσταρα κύριε kavlarxis Γενικά όσοι φοράνε αυτά τα άρβυλα και τέτοιες στολές, αν και περισσότερο αυτό που με φτιάχνει είναι η ιδέα, ότι όντως κάνουν αυτό το επάγγελμα και οι χαρακτήρες αυτών των αντρών, για να απαντήσω και σε μία άλλη ερώτηση, οπότε δεν θα μου αρκούσε το απλά να φορέσει κάποιος τέτοια στολή.
Απλά με καυλώνουν περισσότερο οι μάχιμοι ένστολοι όπως ομάδα ΔΙΑΣ και ΜΑΤ που είναι έξω στο δρόμο και όχι σε γραφείο όπως και οι παρέες πχ πάνω από 3 άτομα.
τεντυ θα κάνεις κανένα καφριλίκι μπροστά σε μπάτσους βράδυ, μόλις έρθουν και σου ζητήσουν το λόγο και ταυτότητα θα τους βρίσεις, θα σε μαζέψουν στο αυτόφωρο και εκεί έχεις πιθανότητες κάνοντας πουτανιές σε κανένα τσόνι στο τμήμα να σου ρίξει κανένα πουτσοσκάμπηλο. Αν πάλι όχι θα μείνεις μόνο με κανένα ξυλίκι οπότε πάλι κέρδος θα χεις. χαχαχαχ
τυπε με αυτες τις αλλαγες δεν μπορει ο χυσολαγνος να καταληξει σε ποια υπηρεσια πρεπει να απευθηνθει :S :S :Sεχεις δικιο τωρα το ειδα..με μια πρωτη ματια φαινονται αξιοι συνεχιστες του υπεροχου και σεμνου εργου των δελτα
θαλαμοφυλικι κανεις τεντι :S :S :S
τυπε εχει καταργηθει η ΔΕΛΤΑ.Εχει γνωση ο τεντυ.αν θες να τον βοηθησεις προτεινε του κατι σε ΟΠΚΕ :S :S :S
που υπηρετησες τεντι :S :S :Sχαχα, μπα... απλά να κάθομαι? εκτός και αν μου είχαν βάλει και καμία τάπα στον κώλο. Θαλαμοφύλακας δεν έκανα ποτέ στην θητεία μου
μου άρεσε η σκοπιά.... να χαζεύω τα τοπία και να σκέφτομαι και τους το είχα πει και δεν με έβαζαν
τυπε με αυτες τις αλλαγες δεν μπορει ο χυσολαγνος να καταληξει σε ποια υπηρεσια πρεπει να απευθηνθει :S :S :S
τεντι τετοια ελεγε και ο Γαβαλας και του κανανε τον πατο βαρελι στον Κορυδαλλο :S :S :SΜωρέ και σε αστυνομικό τμήμα να με έβαζε κάποιος και ας με πήδαγαν και οι κρατούμενοι δεν με πειράζει απλά να ξέρω ότι έχω ένστολους δίπλα μου
που υπηρετησες τεντι :S :S :S
για πες για τις πιπες :S :S :SΈχουμε πει... εσείς κάνετε πάντα ερωτήσεις που με αποκαλύπτουν...τεσπα... θα πω. Υγειονομικό ήμουν (2008-2009) οπότε παρουσιάστηκα Άρτα και όλοι ήταν γιατροί ετκός κάτι βύσματα και κάτι ροσοπόντιους που ήταν σε ξεχωριστό λόχο... οπότε υπήρχε ένα επίπεδο.
Μετά Κω, όπου και πάλι σαν νοσηλευτής, έφυγα από το λόχο και κοιμόμουν στο ΣΤΕΠ (ιατρείο) και ήταν σαν να δουλεύω... οπότε ούτε αναφορές, κρεβάτια κτλπ είχα και την λοχαγό γυναίκα τότε εκεί που καθάριζε για εμένα σε τέτοια θέματα.
και τέλος ΚΑΑΥ Άγιο Ανδρέα, όπου και πάλι... έφυγα από το λόχο και ήταν σαν να δουλεύω στη λέσχη, πάντα με τα πολιτικά (στολή φορούσα μόνο κανά βράδυ για περίπολο, και αυτό δίπλα στη παραλία ε...) οπότε και εκεί ο αξιωματικός της λέσχης καθάριζε για εμένα (και τα άλλα παιδιά) και γενικότερα πέρασα τέλεια.
Και όλα αυτά χωρίς μέσον.
Κω πήρα δυο πιπούλες εντός στρατοπέδου.
ΚΑΑΥ, με είχαν πάρει χαμπάρι πολλοί, απλά παίζαμε, εννοώ με λόγια κτλπ, αλλά δεν έγινε κάτι. Πάντως το χάρηκα πολύ... γιατί εκεί έχει από όλες τις ειδικότητες οπότε γνώρισα και έβλεπα με τα εσώρουχα, πρασινοσκούφιδες, στρατονόμους και ένα σωρό καύλαρους
Μακάρι να μπορούσα να ξαναμπώ στρατό!
για πες για τις πιπες :S :S :S
αυτο ειναι εκβιασμος :S :S :SΒαριέμαι, ούτε καν. μόνο από κοντά, με μεγάλη μου χαρά, να σας λέω για τις εμπειρίες μου, όσο θα είμαι ανάμεσα στα πόδια σας και θα σας τραβάω μαλακία κι εσείς θα πίνετε το καφεδάκι σας.