Σήμερα πήγα με έναν...
30αρης, είχα δει μόνο το πρόσωπο του από φώτο στο fb... και φαινόταν τόσοοοο όμορφος και αρρενωπός... βασικά θα τον έκανα και φυλακόβιο με την εμπειρία μου
από τη φάτσα δηλαδή...
τεσπα με περίμενε στο δωμάτιο, φορούσε μπλουζάκι από πάνω και την πετσέτα μέχρι κάτω από τα γόνατα.
από κοντά όταν τον είδα... ένας κούκλος!!! ακόμα πιο όμορφος από τις φώτος, και ακόμα και αν δεν μου το έλεγε, θα καταλάβαινα μόνος μου ότι παίζει ποδόσφαιρο.
ο κλασικός στρ8 30αρης ποδοσφαιριστής. σώμα κανονικό προς αδύνατο γυμνασμένο, χωρίς όμως να πηγαίνει γυμναστήριο... ποδάρες τριχωτές ενώ στο υπόλοιπο σώμα τίποτα... σκέτη καύλα...
εγώ και μόνο βλέποντας τις ποδάρες του λέω... τέλεια, θα φάω καλά...
αυτός έβλεπε μπάλα στην τηλεόραση...
ξεκινάω από τα πόδια... οκ
ανεβαίνω προς τα πάνω (μου είχε πει ότι ήθελε πολύ στα πόδια και στους γλουτούς), οπότε με το που φτάνω στο κωλαράκι το οποίο ήταν μικρό σφιχτό και άτριχο και το τρίβω άρχισε να αφήνει επιφωνήματα ότι του άρεσε κτλπ...
οκ λέω... περνάω τα χέρια από την τρύπα... αυτός τούρλωνε το κωλαράκι. του λέω σου αρέσει? ναι μου λέει πολύ συνέχισε...
και παίρνω θέση και βάζω γλώσσα... (όπως συνήθως)
:S
επ μου κάνει, τι κάνεις εκεί...
αλλά δεν τραβήχτηκε... έμεινε ακίνητος... του την έγλειψα για λίγο αλλά μόλις σήκωσα κεφάλι μου κάνει, παρεκτράπηκες, το παράκανες, κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι καλά τη λέξη...
λέω οκ...
συνεχίζω... γυρίζει και από μπροστά...
του έτριβα τα πόδια και κοιλιά γύρω από την πούτσα που είχε σηκωθεί, αλλά όταν έκανα να την πιάσω δεν ήθελε... οπότε λέω wtf... μετά του έπεσε κιόλας
ξανα γυρνάει πίσω...
προσπαθώ να βάλω δάχτυλο... δεν έμπαινε εύκολα, πονάω μου έλεγε... ενώ μου τούρλωνε την κωλάρα...
και τέσπα για να μη σας τα πολυλογώ...
αυτός... ήθελε να φάει πούτσα... μάλλον δεν είχε ξαναφάει ποτέ... και ούτε έφαγε... :S
εγώ βασικά καύλωσα τόσο πολύυυ με την τρυπάρα του και όπως είχε στηθεί και τούρλωνε την κωλάρα του, που ήθελα να μπω μέσα αλλά...
εγώ είμαι άπειρος σε αυτό... δεν ξέρω καλά καλά ποια στάση βολεύει
είμαι αγύμναστος, δεν μπορούσα να κάθομαι σε κάποιες στάσεις πολύ ώρα
μου έπεφτε μετά από κάποια ώρα και του έλεγα άσε με να σου γλείψω πόδια τουλάχιστον να καυλώσω... και μου έλεγε όχι
οπότε αυτός... δεν ήθελε να του γλείψω κώλο... δεν ήθελε να του βάζω δάχτυλο... δεν ήθελε να τον γλείφω/φιλάω... ήθελε απλά να του χώσω την πούτσα μου (που είναι 16 μέτρια προς χοντρή, αν δεν την έχετε δει) στην τρύπα του που δεν έμπαινε ούτε δάχτυλο... :S
πφφφ.... :S
πάντως... αν με ξανα έπαιρνε... θα έπαιρνα ky από το φαρμακείο και θα τον έσκιζα
ρε... είναι τρελάαααααααα καυλωτικό να βλέπεις έναν αρρενωπό άντρακλα στα τέσσερα να σου τουρλώνει ωραία σφτιχτή κωλάρα και να σου ζητάει να τον γαμήσεις...
καυλώνω και μόνο που το θυμάμαι...
αυτά...
ααα μου ζήτησε επίσης να χύσω πάνω στην τρύπα του
να κάτι που έκανα και απόψε για πρώτη φορά... (εξωτερικά)
και μετά του την έπαιξα λίγο και έχυσε και αυτός
πανέμορφος αντράκος πάντως
αλλά ξενερώνωωωω!!!!!!!!!!!!! όταν έχω μπροστά μου τέτοιους άντρακλες... και δεν με αφήνουν να τους γλείψω ούτε πόδια ρε πούστη μου... έλεος δηλαδή...
όπως ο άλλος ο φουσκωτός που γαμάω...
αν θες μόνο πούτσα στον κώλο, πάρε κανα δονητή και άσε μας στην ησυχία μας ρε φίλε... έλεος δηλαδή....