Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ο ηλίθιος ο πατέρας μου ανοιγοκλείνει τον γενικό του ρεύματος όταν αλλάζει ο χρόνος
και όταν άνοιξε ο υπολογιστής κάτι έγραφε για την ενέργεια και με έβαλε στις ρυθμίσεις του bios

μετά τα ηχεία μου δεν παίζουν,
έχουν ρεύμα και αν βάλω ακουστικά ακούω κανονικά τον ήχο αλλά χωρίς τα ακουστικά τίποτα...

κάηκαν τα ηχεία μου? γνωρίζει κανείς να μου πει?

υγ. καλή χρονιά btw

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.566
Πόντοι
1.706
Aκομη με τους γονεις σου μενεις?

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Aκομη με τους γονεις σου μενεις?

μπορείς να με φιλοξενήσεις?
έχεις σπίτι να μου νοικιάσεις με 100 ευρώ ή να μου το παραχωρήσεις δωρεάν?

γιατί κάπως αλλιώς δεν βοηθάει η ερώτηση σου... στο να μείνω μόνος μου

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.566
Πόντοι
1.706
μπορείς να με φιλοξενήσεις?
έχεις σπίτι να μου νοικιάσεις με 100 ευρώ ή να μου το παραχωρήσεις δωρεάν?

γιατί κάπως αλλιώς δεν βοηθάει η ερώτηση σου... στο να μείνω μόνος μου
Οχι δεν εχω
Αλλα μου εκανε εντυπωση ο επαναστατικος τροπος ζωης σου κ η εξαρτηση απο τον μπαμπα κ την μαμα

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Μερικές φορές νιώθω περήφανος, ή μάλλον ευγνώμον που γνωρίζω/συναντώ/βρίσκομαι με τόσο όμορφα παιδιά/άντρες.
Έχω δει (μέσα σε όλα τα άλλα :S ) πανέμορφους άντρακλες με πανέμορφα σώματα και πούτσες και συμπεριφορές που μερικούς από αυτούς άνετα τους παντρευόμουν αν ήμουν γυναίκα.

Σήμερα γνώρισα έναν τέτοιο αντράκο!!!
Είμαι τόσο χαρούμενος και μόνο τη στιγμή που βγάζει το εσώρουχο και κοιτάζω την κορμάρα του στον καθρέφτη του ξενοδοχείου, και μόνο που τον αγγίζω εκείνη τη στιγμή νιώθω ο πιο... νιώθω ευλογημένος.
Μου αρκεί και μόνο αυτό! Και μόνο που τους αγγίζω αυτούς τους πανέμορφους άντρακλες είναι τιμή, είμαι πολύυυ ικανοποιημένος!
Ακόμα και αν δε καυλώσει ο άλλος καθόλου.

Τεσπα...
Αυτός σήμερα μιλάμε πανέμορφος παίδαρος! Από φάτσα καταρχάς, μάλλον πόντιος 29 νομίζω είπε, εμένα 24 μου φαινόταν
σώμα όχι αδύνατο αλλά σφιχτό, με κάτι ποδάρες!!! ίσως οι ωραιότερες ποδάρες που έχω γλείψει...

Οι ποδάρες του μου θύμισαν τα πόδια ενός παιδιού (νομίζω 18) που είχα δει στο γυμναστήριο (στη yoga) το 2015 και μου άρεσαν τόσο πολύυυυ οι ποδάρες του γιατί είναι από αυτές τις πλατιές ποδάρες!!! αν ξέρετε ποιες εννοώ πολύ φαρδιές και χοντρές σαν τα πόδια των χόμπιτ. Βασικά φαρδιές ποδάρες!
Και τότε αυτού του παιδιού... φανταστείτε... είχα πάει όταν σχολάσαμε του έπιασα την κουβέντα και του πρότεινα τότε το 2015 να του δώσω 100 ευρώ για να του γλείψω τα πόδια...
Απλά για να καταλάβετε πόσο μου άρεσαν.

Και σήμερα είχα μπροστά μου, και άγγιζα τέτοιες ποδάρες!!!
Τρελάθηκα. Και όταν του λέω, το βγάζεις αυτό να μη το λερώσουμε και βγάζει το εσώρουχο και βλέπω τη κωλάρα του τριχωτή και πεταχτή στον καθρέφτη, έλιωσα :inlove:
Για κάτι τέτοιες στιγμές ζω...

Τεσπα να μη τα πολυλογώ, αυτό το αντράκι γυρνάει, είχε καυλώσει, μεγάλη χοντρή πουτσάρα...
Αυτό που μου άρεσε είναι ότι ήταν τόσο καλό και ευγενικό και συνειδητοποιημένο που δεν έκανε σαν πολλούς κομπλεξικούς που κοιτάνε μη κάνεις τίποτα που δεν τους αρέσει ή δεν θέλουν.
Είχε όλη την ώρα κλειστά τα μάτια... (απαντούσε σε ότι τον ρώταγα) και με άφηνε να κάνω ότι ήθελα πάνω του.
Εννοώ έγλειψα την ψωλάρα του, έφτασα μέχρι τις μασχάλες, τους τις έλγειψα χωρίς να κουνηθεί ή να γαργαλιέται κτλπ (επιτέλους θεέ μου) και μετά τις ποδάρες...
και τελικά έχυσε (αυτός δεν ακούμπησε καθόλου την ψωλάρα του, είχε τα χέρια όλη την ώρα πίσω από το κεφάλι) κατευθείαν στο λαρύγγι μου ρουφώντας τον... στην ουσία ήταν σαν να ρουφάω κάποιο υγρό, πήγαιναν όλα κατευθείαν στο λαρύγγι και δεν πνίγηκα καν... τόσο πολύυυυυ το ήθελα.

Και στο τέλος του λέω να χύσω κι εγώ με τα πόδια σου, και μου είπε ναι (ακόμα ξαπλωμένος χαλάρωνε), έβαλε τη μία ποδάρα του πάνω στο στήθος μου και έχυσα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Τι άντρας θεέ μου :inlove:

Από τους πλέον αγαπημένος μου.

Η μαλακία είναι ότι είχα στείλει και στον Αλβανό που είχα γράψει και παραπάνω με την πούτσα ρόπαλο...
Επειδή μου έστελνε όλες αυτές τις μέρες να βρεθούμε και μου έλεγε ότι θέλει να με σκίσει να μου ανοίξει την τρύπα και τέτοια
Οπότε του έστειλα μιας και θα πήγαινα στο χοτέλ ή και σαν καβάντζα αν δεν ερχόταν ο άλλος...

Τελικά έκανα μαλακία... γιατί στην ουσία πλήρωσα εγώ και για τους δύο (στον πρώτα απλά δεν του πήρα τα 10 που του είχα πει, αφού πετούσα στα σύννεφα) και ο Αλβανός μου είπε οτι δεν είχε... :S
Έρχεται...
Τελικά η πρώτη εντύπωση πάντα σε εμένα είναι πολύ διαφορετική, τους βλέπω όλους θεούς την πρώτη φορά :)
Εντάξει ωραίος και πάλι, γνήσιος Αλβάνουρας, αλλά η ψωλή του μου φάνηκε κανονική και όχι ρόπαλο που θυμόμουν, βέβαια αργότερα που καύλωσε εντελώς... κατάλαβα γιατί μου είχε αφήσει αυτή την εντύπωση...
είναι όντως τεράστια... για να τη μαλακίσω την έπιανα με τα δύο χέρια το ένα δίπλα στο άλλο και περίσσευε κιόλας... πραγματικό παλούκι
Αλλά ξενέρωσα γιατί δεν ήθελε να με γαμήσει όπως μου έλεγε... μου ζήτησε προφυλακτικό ενώ εγώ είχα βάλει babyoil που δεν κάνει... αλλά έδειχνε να φοβάται μη κολλήσει τίποτα... του έδωσα και προφυλακτικό αλλά δεν ήξερε καν πως μπαίνει γιατί γαμάει όλο ακάποτα... τεσπα, όχι ότι θα έμπαινε... τόσο καιρό που έχω να γαμηθώ, απλά με ξενέρωσε ότι ήρθε στην ουσία για μία πίπα απλά να ξεκαυλώσει, του έλγειψα και κώλο άπλυτο :S με κατούρησα κιόλας που ήθελα και έφυγε σε κανα τέταρτο...

Απλά λέω ότι έκανα μαλακία γιατί θα προτιμούσα να είχα μείνει με τη γεύση από τον πρώτο τον πανέμορφο αντράκο στο στόμα μου και να γύριζα σπίτι...
πφφφ τεσπα, δεν βαριέσαι...
Πάντως αυτόν τον Αλβανό μάλλον δεν θα τον ξαναδώ... σε μερικούς άντρες με χαλάει η συμπεριφορά τους άσχετα πόσο ωραίοι είναι... (Τουλάχιστον σίγουρα όχι να ξαναπληρώσω εγώ χοτέλ γι αυτόν)

Με τις ποδάρες του πρώτου αντράκου που γεύτηκα σήμερα, χύνω και τώρα και μόνο που τις θυμάμαι! Ελπίζω να τον ξανα δω, να με ξανα πάρει για μασαζάκι και εύχομαι να μπορούσατε όλοι να απολαύσετε τόση ευχαρίστηση/ικανοποίηση όσο ένιωθα εγώ την ώρα που έγλειφα τις ποδάρες του ή την ώρα που κοιτούσα το σώμα του :inlove:

υγ. σας φιλώ γιατί είμαι όλο βράδια αυτές τις μέρες στη δουλειά, και επίσης εντελώς ξενερωμένος, νευριασμένος ακόμα με αυτό που έγινε την αλλαγή του χρόνου και είμαι ακόμα χωρίς ηχεία... ελπίζω να προλάβω να πάρω αύριο κάτι μαλακίες των 10 ευρώ που παρήγγειλα από το eshop

kainourgios.edo

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτήσω κάτι μήπως γνωρίζει κάποιος...

Τις τελευταίες 2-3 μέρες, παρατήρησα στο καυλί μου, στη βάση της βαλάνου, ακριβώς κάτω από το κεφάλι δηλαδή...
έχω κάτι σαν εξόγκωμα το οποίο είναι σκληρό, κάτι σαν φλέβα φαίνεται δηλαδή αλλά είναι σκληρό...
ξέρετε από τι είναι? και αν θα φύγει?

ή σε ποιο γιατρό να το δείξω? δερματολόγο λογικά?

tMyVTZw.jpg

Οπωσδήποτε σε δερματολόγο, δεν παίζουμε με θέματα υγείας.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Οπωσδήποτε σε δερματολόγο, δεν παίζουμε με θέματα υγείας.

καλά anyway...
προφανώς κάποιος αδένας είναι, νομίζω πάντα το είχα απλά τις τελευταίες μέρες έγινε πιο έντονο και σκεφτόμουν μήπως είναι επειδή το ζόρισα όταν ήθελε ο άλλος ο βλάκας πιο πάνω να τον γαμήσω και δεν έμπαινε με τίποτα.
Αποκλείεται να δώσω τώρα 50 για να πάω γι αυτό σε δερματολόγο, αν δεν υποχωρήσει, όταν τύχει και ξαναπάω σε κανέναν δερματολόγο θα το ρωτήσω.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.614
Πόντοι
12.756
καλά anyway...
προφανώς κάποιος αδένας είναι, νομίζω πάντα το είχα απλά τις τελευταίες μέρες έγινε πιο έντονο και σκεφτόμουν μήπως είναι επειδή το ζόρισα όταν ήθελε ο άλλος ο βλάκας πιο πάνω να τον γαμήσω και δεν έμπαινε με τίποτα.
Αποκλείεται να δώσω τώρα 50 για να πάω γι αυτό σε δερματολόγο, αν δεν υποχωρήσει, όταν τύχει και ξαναπάω σε κανέναν δερματολόγο θα το ρωτήσω.
Στον Συγγρο τσαμπα....

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

ήμουν Αθήνα εγώ τα Χριστούγεννα  :<

υγ. αλλά θα μπορούσα να είμαι κι εγώ... εεε... 20χρονος γράφει... αν ήταν και ντελιβεράς ή αστυνομικός που ξάπλωσε αμέσως μετά τη δουλειά χωρίς να πλύνει τα πόδια του... εμείς φταίμε?  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom