Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Καλημέρα αντρακλες.
Σας γράφω από τη δουλειά σήμερα, από το κινητό για πρώτη φορά.

Και πιστεύω ότι το bou χρειάζεται αναβάθμιση... Είναι πολλά χρόνια το ίδιο και ειδικά για τα κινητα χρειάζεται να γίνει πιο σύγχρονο. Δεν θέλουμε να αλλάξει κάτι απλά να βελτιωθεί κυρίως η εμφάνιση.

Εγώ θα πλήρωνα κιόλας (κάτι ψιλά) αν χρειαζόταν για το bou μας, εσείς;
Btw ξέρετε ποιανού είναι το bou? Εγώ νόμιζα του antisthenis και ότι είναι μεγάλος αλλά άκουσα για έναν 34χρ... Και αν είναι αλήθεια θα ήθελα να τον γνωρίσω  ;) :-*

Εχτές πέρασα τέλεια με έναν πανέμορφο 26χρ αλβανακο στο lydia hotel.

Ενώ την τελευταία εβδομάδα είχα βάλει αγγελίες στο fb και χάλασα πόσα λεφτά και μίλησα με πολλούς (καλά αν δείτε πόσοι παπάδες μου στέλνουν σε τέτοιες αγγελίες για μασαζ κτλπ :) )... τεσπα, δεν έρχεται εύκολα κόσμος από εκεί και μου έσκασε ένα μήνυμα από επαφή που δεν είχα... Τον έκανα add χωρίς να έχει και πολλές φωτος μόνο μια και τσακ μπαμ βρεθήκαμε.
Πλήρωσε το χοτελ, μου ειπε οτι είναι 26 αλλά εμένα για 20αρης μου φαινόταν...

Και με το που γδυνεται... wow, πανέμορφο παιδί... Σώμα γυμνασμενο τούμπανο αλλα οχι φουσκωτό, άτριχος και με μια πανέμορφη ψωλαρα.

Αρχίζω το τρίψιμο, αρχίζει να μου λέει για γκόμενες οπότε λέω κι εγώ εδώ είμαστε.

Του τον παίρνω στο στόμα και με χύνει στα γρήγορα... Μετα εγώ συνέχισα να του τον γλείφω και μάλιστα του τον εγλειφα όσο αυτος μιλούσε στο τηλέφωνο... Πολύ καύλα αυτό.
Μου λέει έχεις καποτα;

Και ενώ έχω καιρό να γαμηθω... Μπήκε μεσα μου σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα... Τοσο πολύ τον ήθελα και για 2-3 λεπτά με ξεκωλιασε... Μπορεί να σας φαίνεται λίγο αλλά επειδή κι εγώ έχυσα αμέσως με το που μπήκε... Χάρηκα που τελείωσε γρήγορα γιατί μετα πονουσα, και γιατί με είχε χορτάσει πουτσο, ειχα γευτεί ότι ήθελα.

Στη συνέχεια άδειασα το προφυλακτικό στο στόμα μου και οσο έκανε ντουζακι του μιλούσα και του έλεγα οτι γουστάρω κατούρημα κτλπ οπότε μου ρίχνει και ενα κατούρημα στο στόμα και μερικές ροχαλες ενώ εγώ ήμουν γυμνός και γονατιστός στην τουαλέτα του ξενοδοχείου και τον κοιτούσα σαν να ειναι θεος... Όπως πρέπει δηλαδή όλοι να προσκυνούμε τους Αλβανούς γαμιαδες μας και μετά έφυγε ενώ εγώ χαλαρωνα ευτυχισμένος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου περιμένοντας το επόμενο ραντεβού  :grin:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Μαλάκα μου θα τρελαθώ...

έχω βρει 22χρ Σύριο καύλα που του αρέσω και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε :S
δεν ξέρει χριστό από Αγγλικά...

ξέρει κανείς σας αραβικά? :P έλεος... πόσο μου τη δίνει αυτό το πράγμα...

όπως και με τους Πακιστανούς... έχω μιλήσει με κάτι καύλαρους
αλλά κουράζομαι απίστευτα να συνεννοηθώ μαζί τους, προχτές έστησα έναν στην Αττική, δηλαδή αυτός με είχε και περίμενα 40 λεπτά και μόλις πήρα ταξί να φύγω με πήρε ότι έφτασε...

πφφφ

spyros53

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2013
Like
60
Πόντοι
0
Μαλάκα μου θα τρελαθώ...

αλλά κουράζομαι απίστευτα να συνεννοηθώ μαζί τους, προχτές έστησα έναν στην Αττική, δηλαδή αυτός με είχε και περίμενα 40 λεπτά και μόλις πήρα ταξί να φύγω με πήρε ότι έφτασε...

πφφφ
τι απιστευτη καβλα εχεις
ειμαι σπιτι με την γυναικα μου και με εχεις καβλωσει πολυ
να σε ειχα διπλα μου θα σε ξεσκιζα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μαλάκα μου θα τρελαθώ...

πφφφ
ημουν στο καταρ λουλη.
κιμπιρ ο σγουαιαρ τζομπρ πες του.
κιμπιρ μεγαλο σγουαιαρ μικρο.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ημουν στο καταρ λουλη.
κιμπιρ ο σγουαιαρ τζομπρ πες του.
κιμπιρ μεγαλο σγουαιαρ μικρο.

χαχα... καυλιάρη να σου δώσω τηλέφωνο να μου κανονίσεις ένα ραντεβού με αυτόν τον θέλω :)

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
τι απιστευτη καβλα εχεις
ειμαι σπιτι με την γυναικα μου και με εχεις καβλωσει πολυ
να σε ειχα διπλα μου θα σε ξεσκιζα

μπορείς να με πάρεις να κανονίσουμε ένα ραντεβού και θα βρεθείς δίπλα μου
οπότε μπορείς να με σκίσεις όσο θέλεις
και μάλιστα μπορείς να μιλάς στο τηλέφωνο στη γυναίκα σου όσο σου παίρνω πίπα ή με γαμάς :P

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Εχτές παίδες...
Βρέθηκα με ένα παιδί... str8
που του έστελνα στο fb εδώ και δυο τρία χρόνια... και δεν ερχόταν
λαικό παιδί φτωχό κτλπ
μερικές φορές είχαμε πει να ερχόταν με αμάξι να τον πίπωνα κτλπ όταν είχε καύλες
αλλά ποτέ δεν κανόνιζε να βρεθούμε

τελικά τον έπεισα
(γιατί ο χαζός έχει όντως θέμα με τον ώμο του... μπορεί να πίστευε ότι μπορεί να τον βοηθούσα και με το μασάζ(εκτός των άλλων)) οπότε κανονίζουμε εχτές...

εεε λοιπόν... με τον που τον είδα... ερωτεύτηκα :inlove:
βασικά ναι... εχτές ερωτεύτηκα (ευτυχώς πιο απλά από ότι μέχρι τώρα), θα ήθελα δηλαδή απλά αυτό το παιδί να είναι καλά και να το ξαναδώ κάποια στιγμή. το σεξ δεν με νοιάζει καν.

οπότε έχω 3 έρωτες τώρα :)
αυτά τα μάτια του!!! το σώμα οκ, ήταν ένα σώμα αντρικό, ενός 27χρ με tattoo, όχι γυμνασμένο
αλλά το πρόσωπο του... 1000 φορές πιο όμορφο από τις φωτογραφίες... και αυτά τα μάτια... από τα μάτια του τον ερωτεύτηκα....

τεσπα... να μη πολυλογώ όπως συνήθως :)
του παίρνω μία πίπα, χύνει σύντομα στο στόμα μου

μετά κάνω λίγο μασάζ και αρχίζω (αφού τον είχα ρωτήσει τι θέλει και μου είπε κάνε ότι θέλεις) και τον γλείφω αισθησιακά/ερωτικά... στις ρώγες, στο λαιμό, στα αυτιά... του έγλειφα το λαιμό και έδειχνε να του αρέσει, βασικά ξέρεις... πηγαίνω διακριτικά ρε παιδί μου, βλέπω αν θέλει ο άλλος ή αν δεν θέλει και το καταλάβω να αλλάξω κάτι... και που λέτε... πάω κοντά στα χείλη... και περνάω από πάνω...
εκεί γύρισε από την άλλη το κεφάλι οπότε κατάλαβα ότι αυτό δεν το ήθελε...
και τεσπα... είναι η πρώτη φορά... που ήθελα να βάλω την πούτσα του μέσα μου εκεί επιτόπου χωρίς προφυλακτικό (αν και είχα)
όπως ήταν ανάσκελα και εγώ από πάνω του να τον γλείφω, τρίβομαι πάνω στην πούτσα του και μετά βάζω λάδι και προσπαθώ να την βάλω στην τρύπα μου...

αλλά δεν έμπαινε... :S
τι μαλακία...
είχε σφίξει τόσο πολύ η τρύπα μου (επειδή την προηγούμενη μέρα με είχε σκίσει ο Αλβανός, και εκεί στο χοτέλ που πλύθηκα στην τουαλέτα με το νερό να τσούζει προφανώς σφίχτηκε και άλλο... και είχε κλείσει σχεδόν :( ξαναδοκίμασα και τίποτα...)
και ξαφνικά σηκώνεται, και λέει άστο δεν πειράζει. Σαν να το μετάνοιωσε... σαν να σκέφτηκε ωχ τι πάω να κάνω...
αλλά στεναχωρήθηκα γιατί νόμιζα ότι τον ξενέρωσα εγώ... και ρε γαμώτο μία άλλη μέρα θα είχε μπει μέσα μου με τη μία τόσο που τον ήθελα :(
πραγματικά στεναχωρήθηκα...
αυτός ντύθηκε γιατί (κλασικά) όλοι οι στρ8 όταν ξεκαυλώνουν δεν νιώθουν άνετα αλλά συνέχισε να κάνει τσιγάρο (καταλαβαίνετε τι τσιγάρο... είχαμε όλη την ώρα ανοιχτό παράθυρο στο lydia hotel :P ) μίλησε κάποιο φίλο για "δουλειές" ... καταλαβαίνετε τι δουλειές... :S
και μετά όπως είχε ξαπλώσει και μιλούσαμε, του ξανα χάιδεψα την πούτσα πάνω από τη φόρμα, ξανα έγινε πέτρα και του ξαναπήρα πίπα και με έχυσε στο στόμα.

Αυτά... μετά έφυγε, χωρίς να με κατουρήσει αν και είχε πιει 3 κουτάκια μπύρας...  :rolleyes:

και εγώ ήμουν τόσο χαρούμενος που τον γνώρισα επιτέλους και φυσικά ερωτευμένος :inlove:
τι όμορφο αντράκι...

εύχομαι μόνο να είναι καλά. γιατί ασχολείται με μαλακίες αυτό τον καιρό για να βγάλει λεφτά... και όντως κάποιο θέμα είχε με τον ώμο του είπα να πάει αμέσως σε γιατρό...
και ελπίζω να τον ξαναδώ κάποια μέρα  :grin:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
χαχα... καυλιάρη να σου δώσω τηλέφωνο να μου κανονίσεις ένα ραντεβού με αυτόν τον θέλω :)
λουλη ουτε τηλεφωνα ουτε τιποτα
πες του. αις εν,τα ανα μπολμπολ.
αν σου πει νααμ η αιουα η σαχ είναι ναι
αν σου πει λα α είναι όχι.
πες του ανα αις ακμπαρ ταμανιην τζομπρ.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Μην λες τπτ τύπε..Στησε κολωτρυπα απευθείας,θα καταλάβει  :S :S :S

Μου έστειλε και την πούτσα του ρε...

Αλλά πως θα κανονίσουμε μέρα και ώρα, δεν καταλαβαίνει χριστό...
κάτσε να βάλω συνομιλία να δείτε...

Συνημμένα

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    320 KB · Εμφανίσεις: 95

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
242
Πόντοι
21
Όλο ωραιους γκομενους και ψωλαραδες χτυπάς. Μπραβο!

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Σήμερα γνώρισα/συνάντησα/γεύτηκα έναν (Αλβανό) θεό!!!
Θα σας γράψω αργότερα αν είναι...
Νιώθω πολύ τυχερός που γνωρίζω όλο όμορφα αντράκια τελευταία

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

χαχα... μαλάκα μου τέλειο... που το βρήκες? δεν ήξερα ότι υπήρχε

Όλο ωραιους γκομενους και ψωλαραδες χτυπάς. Μπραβο!

Ευχαριστώ! Μακάρι να μπορούσα να σας τους δείξω κιόλας... και όπως τους βλέπω με τα μάτια μου, γυμνούς, με πεσμένη αρχικά πούτσα υπό το χαμηλό φως του δωματίου...
Αχ και να βλέπατε αυτόν που γνώρισα σύντομα :)

Θα σας γράψω αργότερα γιατί τώρα θέλω να μπω να απαντήσω σε μηνύματα/και να μαλακιστώ για μία αγγελία για μασάζ που έβαλα μόνο για Αλβανούς  :grin:
Νιώθω σαν τον ψαρά, που πετάει τα δίχτυα και πάει την άλλη μέρα να δει τι έπιασε  :2funny:

και τελευταία πιάνω καλές ψ__ές... , ψαριές ρε...  :grin: :2funny: :happy:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Λοιπόν... που λέτε σήμερα... Έγλειψα τα πόδια 30χρ Αλβανού φούρναρη...  :erection: :wanker: :hi:

Βασικά δεν θυμάμαι ακριβώς την ηλικία του, τώρα ή 30 μου είπε ή 27 ή κάτι τέτοιο αλλά εμένα μου έμοιαζε γύρω στα 25...
Πολύ πιο όμορφος από ότι τον είχα δει και σε φωτογραφίες...
Βασικά... δεν έμοιαζε με Αλβανό, αλλά με Έλληνα μοντέλο στο πρόσωπο... ποδάρες φυσικά Αλβανικές και η πιο χαρακτηριστική Αλβανική φωνή/προφορά.

Μιλάμε για πανέμορφο παιδί... με καραφλίτσα που έχει ξεκινήσει και έχει σχηματίσει αυτή τη χερσόνησο στο κεφάλι και μούσι με μουστάκι μαζί που ενώνονταν...
Ποδάρες... από τις ωραιότερες ποδάρες που έχω αγγίξει φουλ τριχωτές
πλάτη άτριχη

και παιδιά...

ΨΩΛΑΡΑ χοντρήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη! πολύ χοντρή! Δεν ξέρω αν είναι η πιο χοντρή που έφαγα φέτος! ένα τέλειο εργαλείο, το πιάνεις στα χέρια σου και δεν έχει καμία σχέση με ότι βλέπεις/πιάνεις/τρως συνήθως... μιλάμε ΨΩΛΑΡΑ...
πωωω τρελάθηκα με το που την έπιασα φουλ καυλωμένη!!!
Τέτοιους άντρες απλά τους παντρεύεσαι και δεν τους αφήνεις με τίποτα :)

Λοιπόν... στην αρχή πήγα εγώ και τον περίμενα στο χοτέλ αλλά όλο μου έλεγε σε λίγο σε λίγο και πέρασε πάνω από ώρα που τον περίμενα  :S και είχα ξενερώσει... φοβόμουν μήπως με κοροιδεύει, γιατί τον έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο μου έλεγε, τώρα φτάνω φτάνω και πέρναγε άλλο κανένα 20λεπτο, μου έλεγε ότι έχει κίνηση λόγω βροχής αλλά δεν τον πίστευα και τελικά το είδα κι εγώ το απόγευμα που έφυγα με το λεωφορείο.
Τεσπα, έφτασε...
Βλέπω μπροστά μου έναν θεό, εγώ με τη πετσέτα μόνο, και μου κάνει να κάνω κι εγώ ένα ντουζάκι
του λέω δεν χρειάζεται κάνεις μετά
αλλά αυτός ήθελε οπότε δεν επέμεινα... κρίμα, πολύυυ κρίμα, γιατί μετά που μου είπε ότι δουλεύει και φούρναρης και ήταν από το πρωί στη δουλειά σκέφτηκα τη ποδαρίλα έχασα... τεσπα...

ξαπλώνει... και είναι ίσως η πρώτη φορά που κάνοντας μασάζ/χαιδεύοντας τις ποδάρες του ήθελα να χύσω! τόσο όμορφες!!!
πάω προς τα πάνω... περνάω τα χέρια από την τρύπα και δεν δείχνει καμία κίνηση οπότε δεν είχε θέμα...
του κάνω λίγο πλάτη και του λέω να γυρίσει

γυρνάει και η πούτσα ήταν σχεδόν ξεκάυλωτη ή ξεκαύλωτη, δεν κατάλαβα γιατί είναι πολύ χοντρή και ήταν σε ευθεία, μάλλον ξεκαύλωτη γιατί μετά που άρχισα να την ακουμπάω έγινε τέρας!!! μέχρι που του την έπιασα! του λέω τώρα καταλαβαίνω γιατί έχει κολλήσει μαζί σου η γυναίκα σου

μου είπε ότι συζεί με μία που έχει και παιδιά... (πουτάνα... σιγά μην άφηνε τέτοια πούτσα και τέτοιο μωράκι, κάργια :cheesy: )
αχχχχχχχχ ο αντράκος μου
που λέτε μου λέει άστο γιατί δεν θέλω να τελειώσω ακόμα θέλω να παίξουμε περισσότερο
εγώ σε όλους λέω να χύσουν την πρώτη φορά, για να απολαύσουν μετά το μασάζ και φυσικά να ξανακαυλώσουν αλλά συνήθως οι περισσότεροι μόλις χύσουν τη μία φεύγουν...
οπότε άρχισα να τον γλείφω παντού!!!
πόδια, μασχάλες, λαιμό, τον φίλησα και στο στόμα!!! :inlove:
και μετά κώλο! το ένιωθα ότι είναι στρ8 αντρική κωλάρα, ένιωθα τον σφιγκτήρα ολοστρόγγυλο και τόσο στενό (όσο το άνοιγμα από μπουκάλι μουστάρδας για να καταλάβετε  :grin: αυτό μου ήρθε τώρα... και δεν τρώω και μουστάρδα... lol )
και μου είπε ότι βλέπει πολλές τσόντες και πάντα του άρεσαν αυτές που και οι δύο κάνουν και τα δύο
οπότε κατάλαβα ότι ήθελε να δοκιμάσει να γαμηθεί το πανέμορφο μωράκι...

του πήγα κοντά το καυλί μου, το ρούφηξε (με δοντάκια  :grin: ) και μετά προσπάθησα να μπω... ούτε καν...
δεν έβρισκα καν την τρύπα  :S χαχα... αλλά ήταν τόσο στενός που και ένα δάχτυλο μόλις έβαζα μου έλεγε πονάω... δεν είχα και το λιπαντικό της durex οπότε είχαμε μόνο το babyoil, μαλακία
τεσπα...

χτυπάει το τηλέφωνο... και μάλλον ήταν η γκόμενα του...
οπότε εκεί που στεκόταν όρθιος με τη ψωλάρα μπουρί πάω και του τη γλείφω και μόλις το κλείνει μου γαμάει για λίγο το στόμα (μέχρι αρχή του λαιμού έφτανε αυτή η πούτσα και δεν έπαιρνες αέρα, έκλεινε τα πάντα, δεν θα έμπαινε ποτέ σε λαρύγγι) και με χύνει... όλα μέσα τα κατάπια απευθείας και μαζί χύνω κι εγώ στο πάτωμα του lydia hotel :)
lol

αλλά μετά πλύθηκε και έφυγε αφού τον έψαχνε η άλλη η καριόλα

* εδώ ήθελα να πω, ειδικά για εσάς τους παντρεμένους, ότι όποτε είμαι με παντρεμένο, συνήθως τους παίρνουν οι γυναίκες τηλ... τώρα αυτό σημαίνει ότι το διαισθάνονται, ή απλά ότι είναι τόσο μαλακισμένες που δεν αφήνουν τον άντρα σε ησυχία να κάνει ότι γουστάρει έστω και μία ωρίτσα... δεν ξέρω, αλλά μάλλον το δεύτερο... κρίμα

Τι πανέμορφο αντράκι θεέ μου! Μακάρι να με ξαναπάρει να βρεθούμε.
Ααααα καύλωνε φουλ αυτός όταν του έγλειφα τα χέρια... του έγλειφα τα δάχτυλα και μετά ολόκληρο το χέρι, παλάμη και όλο γενικά σαν σκυλί και γούσταρε πολύυυ!
και με έβριζε στα ελληνικά αλλά όπως είπα η προφορά του χαρακτηριστική αλβάνουρα οπότε γούσταρα τρελά

πέρασα τέλεια αν και λίγο και άξιζε την αναμονή και με το παραπάνω...
Αυτά

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τώρα κάτι άλλο...

Πριν μία εβδομάδα πήγα στην εταιρεία να υπογράψω κάτι και μέσα εκεί με αυτούς που είναι οι υπεύθυνοι για εμάς, ήταν και ένας άλλος 40-50αρης που τον μπάνισα με τη μία και μου άρεσε, και τον είδα να με κοιτάζει και αυτός και μάλιστα κάποια στιγμή μου κάνει κάθισε, μη κάθεσαι όρθιος όσο περίμενα
και τον ήθελα!
Από αυτούς με κοιλίτσα αλλά σφιχτό σώμα... σαν οικοδόμος δηλαδή, και φαινόταν και καλό φούσκωμα στο παντελόνι, και τον πέρασα για στέλεχος... καθώς έμοιαζε με αυτούς και καθόταν μέσα ώρα κτλπ. οπότε πίστεψα ότι είναι της εταιρείας.

τον έψαξα στο fb με το επώνυμο του που άκουσα να τον αποκαλούν (καλά περιττό να πω ότι έχω γίνει εξπερ σε αυτό, στο να βρίσκω άτομα στο fb απλά και μόνο με ένα επώνυμο... θα έπρεπε να με πάρουν στην ευπ? έτσι λέγεται?) αλλά είδα ότι παίζει να είναι ανενεργό, είχε ποστάρει τελευταία πριν κάτι χρόνια
και απλά θα το αποθήκευα να του την έπεφτα αργότερα ίσως όταν έφευγα από αυτή την εταιρία να μη με θυμάται κιόλας...

και αυτή τη Δευτέρα ξεκινάω εκπαίδευση για αεροδρόμιο...
και μέσα στην αίθουσα που είμαστε άτομα από 3 εταιρίες σεκιούριτι βλέπω και αυτόν... :S :S :S

στην αρχή νόμιζα ότι απλά θα παρακολουθεί σαν στέλεχος, αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι φύλακας και αυτός και ότι τον πάνε σε αεροδρόμιο
αυτός τώρα δεν έδειξε να με κοιτάζει ή να μου δίνει ιδιαίτερη προσοχή...
τεσπα στο διάλειμμα είπαμε κανα δυο κουβέντες...

Σήμερα, δεύτερη μέρα στην εκπαίδευση...
Στο διάλειμμα καθόμουν δίπλα του, και μιλούσε στο τηλέφωνο και πιάνει την πούτσα του κανονικά πάνω από το τζιν και τη ζουλάει δυο τρεις φορές...
και εγώ την κοιτάω! και καρφώνομαι.
Με την άκρη του ματιού μου είδα ότι με είδε που τον κοίταζα εκεί, και συνέχισα, αυτός έκανε και κάτι άλλα πιασίματα, φαινόταν να είναι πολυ στενό το τζιν του...
τεσπα μετά του λέω παντρεμένος? έχετε παιδιά? ναι και στα δύο
μετά του λέω γυμνάζεστε? όχι μου λέει. Α του λέω επειδή φαίνεστε τούμπανο, έχετε σφιχτό σώμα :)

και μετά από λίγο έφυγε να ανέβει πάνω... :)
νομίζω τώρα... ότι τον έφερα σε αμηχανία? δύσκολη θέση?

Εσείς τι πιστεύετε? Το σίγουρο είναι ότι με είδε ολοκάθαρα να έχω καρφωθεί στην πούτσα του όσο την έπιανε...
Οπότε στην ουσία έχω καρφωθεί (στον ένα μήνα σεκιούριτι) σε έναν συνάδελφο και μάλιστα της ίδιας εταιρείας, που μάλλον έχει και πιο άμεση επικοινωνία με τους υπεύθυνους (που και τον υπεύθυνο άνετα τον ρούφαγα :cheesy: )

* όσο για το αρχικό, ότι ενώ πίστευα ότι είναι στέλεχος και δεν θα τον ξαναέβλεπα ενώ τον ήθελα και σε λίγες μέρες τον έχω δίπλα μου και μιλάμε, το ανέφερα απλά για να σας δείξω ότι ο διαλογισμός κάνει θαύματα  :) για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν...

Sitil

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Βρήκα αυτό το σάιτ πριν μήνες και έγινα μέλος! Ποδολάγνε είσαι η χαρά κάθε πιεσμένου παντρεμένου, κάνεις κοινωνικό έργο!

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Βρήκα αυτό το σάιτ πριν μήνες και έγινα μέλος! Ποδολάγνε είσαι η χαρά κάθε πιεσμένου παντρεμένου, κάνεις κοινωνικό έργο!

χαχα να σαι καλά!
και καλώς ήρθες στο bourdela

κι εγώ έχω συνηθίσει τόσα χρόνια να γνωρίζω str8 και bi άντρες
και προχτές που έκανα προφίλ στα romeo & grindr, μίλησα με τόσο κόσμο
αλλά δεν μου κάνει καμία όρεξη να βρεθώ με αυτούς

δόξα το θεό, μια χαρά περνάω και λατρεύω τους άντρες!

* αν και θα ήθελα να γνωρίσω περισσότερους ένστολους και ποδοσφαιριστές  :grin:  :-*

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936

Stories

Νέο!