koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
Τελειωμένο γιατί; Τί άλλαξε; Έχω καιρό να πάω
...αφεντικο αλλαξε κατ'αρχας!
Τελειωμένο γιατί; Τί άλλαξε; Έχω καιρό να πάω
Ρε μαγκες αμαθος πιτσιρικας εδω παιζει να καποιος να εξηγησει την φαση σε κωλομπαρο? Ψαχνω για νεες εμπειριες αλλα μεχρι στριπτιτζαδικο εχω παει τι παιζει με αυτα τα μπαρακια ? Μην με παρετε στο ψιλο...
Υ.Γ ηλικια 23
Κανεις παραθεση σε ποστ του 2011.....Μπουρναζι υπαρχει το Χαλαρα στην Κυπρου, τα παντα ολα παιζουν εκει μονο μην ψαχνεις πιτσιρικες γιατι δεν εχει.Φίλε μου...για Μπουρνάζι έχεις κάτι συγκεκριμένο?
Μετά το είδα φίλε! Σόρρυ είμαι καινούργιος και εδώ και γενικότερα στην Αθήνα, είμαι απο επαρχία! Οπότε και γιαυτό... πάντως και για πιτσιρίκες οτι ξέρεις απλά πες εδώ ή με μνμ.Κανεις παραθεση σε ποστ του 2011.....Μπουρναζι υπαρχει το Χαλαρα στην Κυπρου, τα παντα ολα παιζουν εκει μονο μην ψαχνεις πιτσιρικες γιατι δεν εχει.
...αφεντικο αλλαξε κατ'αρχας!
....μακρια απο εκει μικρε.Ειναι ακριβο σπορ το κωλομπαρο.Με απροβλεπτες καταστασεις ακομα και για μυημενους του χωρου.Αν αρχισειςνα πηγαινεις παντως,με συνοδεια εμπειρου και εμπιστου.
Καλως ηρθες στο σπορ και στην Αθηνα λοιπον!! Για πιτσιρικες ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος να εκφερω γνωμη και πληροφοριες. Ειμαι αυστηρα μιλφακιας/γκιλφακιας, απο 40αρες και πανω ασχολουμαι.Μετά το είδα φίλε! Σόρρυ είμαι καινούργιος και εδώ και γενικότερα στην Αθήνα, είμαι απο επαρχία! Οπότε και γιαυτό... πάντως και για πιτσιρίκες οτι ξέρεις απλά πες εδώ ή με μνμ.
Για πιτσιρικες ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος να εκφερω γνωμη και πληροφοριες. Ειμαι αυστηρα μιλφακιας/γκιλφακιας, απο 40αρες και πανω ασχολουμαι.
Καβος Μιχαλακοπουλου αλλα πρεπει να προσεχεις για να μην σε δαγκωσουν.
απαγορευεται η αναρτηση φωτογραφιων με προσωπο.το μυνημα διαγραφηκε.
Ξέρει κανείς που είναι το σπήλαιο μπαρ στο Παγκράτι?
Εκλεισε αυτο μπαρ.Περασα την Κυριακη και ηταν κλειστο .Εκτος αν εχει ρεπο το μαγαζι καθε Κυριακη.Ξέρει κανείς που είναι το σπήλαιο μπαρ στο Παγκράτι?
Το Σπήλαιο λειτουργεί κανονικά.Κυριακά μόνο κλειστό, όπως και πολλά άλλα.Νομίζω γράφτηκε κάπου ότι έβαλε λουκέτο αυτό αλλά δεν παίρνω και όρκο
Το Σπήλαιο λειτουργεί κανονικά.Κυριακά μόνο κλειστό, όπως και πολλά άλλα.
Ειλικρινά δεν το έχω "μελετήσε" αρκετά το μαγαζί, νομίζω όμως ότι ανήκει στα "δεν'. Πρόσφατα ήμουν στην περιοχή, μπήκα μια να δω αλλά δεν κάθησα. Προτείνεται όμως για όσους θέλουν μαύρα κοράσια από Αφρική, κυρίως τέτοιες έχω δει εκεί.Παίζει όμως τίποτα "προχωρημένο" εκεί; Ή μόνο κεράσματα;
Ειλικρινά δεν το έχω "μελετήσε" αρκετά το μαγαζί, νομίζω όμως ότι ανήκει στα "δεν'. Πρόσφατα ήμουν στην περιοχή, μπήκα μια να δω αλλά δεν κάθησα. Προτείνεται όμως για όσους θέλουν μαύρα κοράσια από Αφρική, κυρίως τέτοιες έχω δει εκεί.