Θυμησε μου που είναι;Φιλε Νικο 100στο Σκορπιο δεν υπαρχουνε για αυτα που εχει μεσα. Εγω με 50 εχω κανει σεφτε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα πιο ξέκωλα κωλόμπαρα της Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zogler gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 919
- Εμφανίσεις 445K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ρε παιδια ενα απλο μπαρ ηταν κωλομοπαρο ετσι?πως ηταν η φαση εκει περα ρε παιδια ?δηλαδη μπαινεις και της λες ποσα θες να σε παρω ?και τη παιρνεις σπιτι σου?για μια νιγηριανοσερβα ενδιαφερομαι να παρω δουλευει απλο μπαρ αν ερεις κανεις τιποτα γι αυτη πχ την εχει παρει ας μου πει
Αν λες αυτο στον Νεο Κόσμο APLO BAR , νομιζω ρε φιλε, οτι δεν ειναι της φάσης που περιγράφεις. Κατα καιρούς πάνε εκεί διάφορες ξεκωλιάρες και χορεύουν ξέρω γω, αλλά μέχρι εκεί! Τα κορίτσια μεσα στην μπάρα, δε νομιζω οτι πηδιουνται ή ψωνίζονται. Γνώμη μου, ξεκίνα με πιο ήρεμο ύφος και οχι σε στιλ "ελα, ξέρω οτι γαμιεσαι επι πληρωμή. Ποσα θες να πάμε;;" Και θα την κοψεις την φάση...
By the way, αν αυτη που λες ειναι μια μελαμψή νταρντάνα, σόρρυ αλλά, μπορεί να έχει βυζάρες, αλλά απο μουρη ειναι σαν τραβελι..
να τη φιλησω θελω? με εχει τρελανει ρε φιλε η πουτανα την εχω φιλη στο φατσοβιβλιο και εχω τρελαθει θελω να τη ξεσκισω .θα παω μια φορα μολις ανοιξουν και θα κανω μια προσπαθεια να τη ψησω !και βλεπουμε ειναι μελαμψη ψηλη αυτη που λες αυτη λεω και γω!
JAMESON21
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2017
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1
να τη φιλησω θελω? με εχει τρελανει ρε φιλε η πουτανα την εχω φιλη στο φατσοβιβλιο και εχω τρελαθει θελω να τη ξεσκισω .θα παω μια φορα μολις ανοιξουν και θα κανω μια προσπαθεια να τη ψησω !και βλεπουμε ειναι μελαμψη ψηλη αυτη που λες αυτη λεω και γω!
Θα σου κοσστισει κατι παραπανω αλλα θα εχεις κανεει το κεφι σου .
κατα 90 % θα πας 2 - 3 φορες και αν σε γουσταρει θα παει μαζι σσου
Για ποια λες;ουφ μακαρι γτ στα τεσσερα ο κωλος της θα ναι σα το φεγγαρι και θα με κανει λυκανθρωπο!!χαχαχειναι οπως τη θελω τη γυναικα και εχω τρελαθει με τη βρωμα.
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.788
- Πόντοι
- 216
Νταινα λςγεται φιλε δουλευει απλο μπαρ
Φιλε φορα τσιγκινο σωβρακο και μη σκυβεις ουτε για παραδες σε αυτο το μαγαζι περιμενουνε πυρφοροκωλομπαραδες
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.788
- Πόντοι
- 216
Νταινα λςγεται φιλε δουλευει απλο μπαρ
Ειδικα αυτη εχει αγαπημενο χρωμα το πορτοκαλι. Με 2 πορτοκαλι τα κανει ολα
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.788
- Πόντοι
- 216
οπα ωραιος γκολεμη οταν λες πορτοκαλι δε εννοεις 50 αρι ετσι ρε φιλε?εννοεις 10ρικο εννοω δε θελει η πουτανα 2 50αρια!!οταν λες τα κανει ολα τι εννοεις γαμησι στο μαγαζι?
Εννοω ακριβως αυτο. Με 2 50ρικα τα κανει ολα οταν λεμε ολα. Με ενα 50ρικο δε λεει και οτι πιασεις αντε κανα βυζι. Σιγα μη τα παρει. Φιλε εγω θα της ελεγα για βιζιτα τουλαχιστον να το φχαριστηθεις ξενοδοχειο. Κανονας στα μπαρακια μετα το 2010: Βιζιτα κανουν ΟΛΕΣ
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.788
- Πόντοι
- 216
Ψάχνω κάποιο για milfares ξεπετα
Kiss στο Περιστερι το εχω παρουσιασει πολλες φορες για Μιλφοκαταστασεις
vasilis2500
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 286
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα σε όλους μπορεί κάποιος να μου πει τη παίζει με το aplo bar θέλω να πάω αλλα δεν ξέρω τι θα δω οποίος ξέρει μπορεί να μου στείλει και μήνυμα ευχαριστώ
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.788
- Πόντοι
- 216
Μάγκες στη Μεσογείων όπως πας για Αλεξάνδρας γίνεται παιχνίδι?
Νομίζω Lucie's Bar ονομάζεται
Τιποτα δε γινεται εκει
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.649
- Πόντοι
- 206
Τιποτα δε γινεται εκει
Γίνεται, αλλά αυτές που είναι τώρα, δεν αξίζει να τις πληρώσεις. Άσε που η ιδιοκτήτρια μου χρέωσε το ποτό μου, 15 ευρὠ. Θα αργήσουν να με ξαναδούν!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις