Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 216
Παίζει όμως τίποτα "προχωρημένο" εκεί; Ή μόνο κεράσματα;
Καλυτερα στο μεγα σπηλαιο το μοναστηρι
Παίζει όμως τίποτα "προχωρημένο" εκεί; Ή μόνο κεράσματα;
Στη Νοταρα ειναι, μεταξυ 2ας Μεραρχιας και ΜπουμπουλιναςΜαγκεσ το μπαρ Scorpios στη Τρουμπα ποια ειναι η διεθυνση του?
προλάβετε πριν κλείσει luciana στο Παγκράτι πολύ καλό team
Νοταρα 95-97 διπλα απο το Πταισματοδικειο ΠειραιαΣτη Νοταρα ειναι, μεταξυ 2ας Μεραρχιας και Μπουμπουλινας
Νοταρα 95-97 διπλα απο το Πταισματοδικειο Πειραια
Αφού όπως λες έχει ΤΟΣΟΟΟΟ καλό team...Γιατί να κλείσει;προλάβετε πριν κλείσει luciana στο Παγκράτι πολύ καλό team
Αφού όπως λες έχει ΤΟΣΟΟΟΟ καλό team...Γιατί να κλείσει;
με 70 το πολύ 100 ευρώ περνάς τούμπανο...και σίγουρα τον έχεις χώσει...αν αυτά είναι πολλά οκ... εκτός να θες να πιείς και να πηδήξεις σε μπαρ με κανένα 20αρικο... οπότε ναι είναι πολλάΕχε αρκετα λεφτα μαζι
με 70 το πολύ 100 ευρώ περνάς τούμπανο...και σίγουρα τον έχεις χώσει...αν αυτά είναι πολλά οκ... εκτός να θες να πιείς και να πηδήξεις σε μπαρ με κανένα 20αρικο... οπότε ναι είναι πολλά
στα 70 με 100 που λέω εγώ βάζω μέσα και 3...4 δικά μου... Εγώ τουλάχιστον θέλω και τα ξύδια μου έτσι για γούστα να χαρώ λίγο την καλτιλα... Χαχαχα... Έχω κάνει και εγώ θέματα καλά με 50 60 ευρώ αλλά ήμουν με ένα ποτάκι... Και όλα αυτά προ καραντίνας ασφαλώς...!!! Και το καλοκαίρι Ιούνιο η Ιούλιο είχαν περάσει 2 3 πολύ καλά τεμάχια...Φιλε Νικο 100στο Σκορπιο δεν υπαρχουνε για αυτα που εχει μεσα. Εγω με 50 εχω κανει σεφτε
στα 70 με 100 που λέω εγώ βάζω μέσα και 3...4 δικά μου... Εγώ τουλάχιστον θέλω και τα ξύδια μου έτσι για γούστα να χαρώ λίγο την καλτιλα... Χαχαχα... Έχω κάνει και εγώ θέματα καλά με 50 60 ευρώ αλλά ήμουν με ένα ποτάκι... Και όλα αυτά προ καραντίνας ασφαλώς...!!! Και το καλοκαίρι Ιούνιο η Ιούλιο είχαν περάσει 2 3 πολύ καλά τεμάχια...