βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ε και γενικά τα είπαμε χαχα ... Δηλαδή τί άλλο να έκανα με ένα ποτό που τήν κέρασα;
Συνάδελφε, γενικά παίζει πέοντας αν τα σκάσεις;
Ε και γενικά τα είπαμε χαχα ... Δηλαδή τί άλλο να έκανα με ένα ποτό που τήν κέρασα;
επειδή το πάς αλλού, να σού πω ότι απο ότι ξέρω το μαγαζί αυτό δεν έχει πίσω χώρους, καβάντζες, να μπορείς να παίρνεις έξω γυναίκες κλπ...Το πολύ πολύ να κάνεις καμιά ψιλοκατάσταση στον καναπέ αλλά μέχρι τώρα οι πελάτες που βλέπω πάνε είναι σοβαροί και κρατάνε τους τύπους... Δεν είναι Λαλούνα εδώ .Πως λέγεται το μπαρ; Τι είδους καυλάντα έκανες εσύ; Μόνο speaking?
Δεν είναι Λαλούνα με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Τώρα αν τα σκάσεις και γουστάρει η άλλη ενδεχομένως να βγείτε για καφέ και ό,τι αυτό περαιτέρω σημαίνει.Συνάδελφε, γενικά παίζει πέοντας αν τα σκάσεις;
αρα ακαταλληλο για τους εραστες της καβαντζας του πιροφορισμου και της καλτιλας :coolcondom:....με φανατικο οπαδο της εμενα....!!!επειδή το πάς αλλού, να σού πω ότι απο ότι ξέρω το μαγαζί αυτό δεν έχει πίσω χώρους, καβάντζες, να μπορείς να παίρνεις έξω γυναίκες κλπ...Το πολύ πολύ να κάνεις καμιά ψιλοκατάσταση στον καναπέ αλλά μέχρι τώρα οι πελάτες που βλέπω πάνε είναι σοβαροί και κρατάνε τους τύπους... Δεν είναι Λαλούνα εδώ .
αρα ακαταλληλο για τους εραστες της καβαντζας του πιροφορισμου και της καλτιλας :coolcondom:
Θεσσαλονίκη περιοχή Φάληρο.παρακμιακο κωλομπαρο έχει χρόνια πολλά που έκλεισε
ναιΘεσσαλονίκη περιοχή Φάληρο.παρακμιακο κωλομπαρο έχει χρόνια πολλά που έκλεισε
για 20 χρονια ειχε τι γυναικα του τι χοντρη εκει μεσα και ενα ντεμεκ σουβλατζιδικο στο φινικα ο χοντροσ,πολλα χρονια πρινΘεσσαλονίκη περιοχή Φάληρο.παρακμιακο κωλομπαρο έχει χρόνια πολλά που έκλεισε
Σ'ευχαριστω πολυ συναγωνιστη!!Τσίφτη, το νικ σου είναι για πολλά καντάρια ρεσπέκτ...
Αφιερωμένο σε σένα και τους λάτρεις του είδους...
Oι εξηντάρες
Δε στα 'πανε καλά
δεν είσαι για κοκό
μικρή μου φραουλίτσα.
Άφησε τα πολλά
πριν βγεις από τ' αυγό
παίξε με την κουκλίτσα.
Οι 60άρες ίσον με δύο 30άρες,
γι' αυτό οι 60άρες έχουν διπλές τις χάρες.
Μην ψάχνεις για τεκνό
τα έχω όλα εγώ
μικρή μαθήτριά μου.
Αυτά που λες εσύ
δε φτάνουν τη μισή
την πείρα τη δικιά μου.
Οι 60άρες ίσον με δύο 30άρες,
γι' αυτό οι 60άρες έχουν διπλές τις χάρες.
ρε για καλτίλα είναι καλά, έχει υποβλητική ατμόσφαιρα, ωραίο ντεκό, δεν είναι κυριλέ. Και κάλτ γκόμενες. Πολύ κάλτ.
Απλά δεν φορτώνεις.
http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Schilder/smilie_e_001.gif[/img[/URL]]Κι εγω με την σειρα μου να το αφιερωσω στο "μωρο" που νταλαβεριζομαι αυτον τον καιρο, που σε δυο χρονια παταει τα 60. Και βαζει κατω ανετα και δυο και τρεις τριανταρες ;)
http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Schilder/smilie_e_001.gif[/img[/URL]]
Έτσι είναι αγαπητέ. Το Έβερεστ (60άρες) δε συγκρίνεται με τη Γκιώνα (30άρες)...
[/quote]
Το κανει να φαινεται γηλοφος
και κατι καλτ απο τα παλια , απο μια αλλ
η Ελλαδα
τωρα που ο Σκαραβαιος ειναι τελειωμενο μαγαζι,παιζει κατι σε αναλογο στυλακι??
Οπως πατε στη Βουλιαγμενης προς Αγιο Γιαννη ,ακριβως μετα την Ηλια Ηλιου δεξια ειναι ενα βιντεο κλαμπ στη γωνια εκει στριβεις δεξια και στο πρωτο αριστερα Πυθεου νομιζω. Εκει ειναι πριν βγεις στη καρπου
Φίλε μου...για Μπουρνάζι έχεις κάτι συγκεκριμένο?Οδο Τροιας πανω απο Πατησιων και κατω απο Πατησιων (κατερινα)
Νεος Κοσμος πισω απο Ελευθεροτυπια
Μπουρναζι (χαλαρα)