pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Ξέρει κανείς τίποτα για το GDC Ηλία Ηλίου 28 και Λεωφόρο βουλιαγμένης???????
ναι ρε εννοειται
ξενυχταδικο ειναι ελληναδικο
Ξέρει κανείς τίποτα για το GDC Ηλία Ηλίου 28 και Λεωφόρο βουλιαγμένης???????
Ταπεινά προσυπογράφω την ωδή στα πλάσματα
Χωρίς σχόλιο..
Πρέπει να παίζουν και δυνατά ονόματα του πενταγράμμου...ναι ρε εννοειται
ξενυχταδικο ειναι ελληναδικο
Πρέπει να παίζουν και δυνατά ονόματα του πενταγράμμου...
Σούλης Μαρίτσας, Τόλης Τερλέγκας, Νανά Δελλή και αφεντικό ο Γκουμούτσας...
σε οσοσυς αρεσουν αυτα τα μαγαζια ειναι οκ
κωλομπαρο δεν ειναι
οποιος ξερει εκει στεγαζοταν αλλο μαγαζι και το αφεντικο τα παρατησε
ειναι στον οροφο
Επιβεβαιώνω,το GDC είναι απλά καμένο ελληνάδικο.
δυστυχως αυτα τα μαγαζια τα εχουμε αναγκη και οσο πανε εξαφανιζονται
Πρέπει να παίζουν και δυνατά ονόματα του πενταγράμμου...
Σούλης Μαρίτσας, Τόλης Τερλέγκας, Νανά Δελλή και αφεντικό ο Γκουμούτσας...
Ειναι αδικια φιλε να μην αναφερονται ο Τακης Ανθης ο Τοτης Τσιμογιαννης και ο αρχηγος της πιστας Χαρης Παπαδοπουλος
Ετσι ακριβως συναγωνιστη!!!Τα κωλόμπαρα είναι χώροι
ειδικών αποστολών,
θέλουν μεγαλοκοπέλες
άνευ ηθικών φραγμών.
Μόνο τα μιλφογκιλφέιγ
έχουν τις προδιαγραφές
κι αν διαθέτουνε βυζάρες
κόβουμε κι επιταγές.
Δε θέλουμε πιπίνια,
δε θέλουμε μοντέλες,
δεν είμαστε για άβγαλτες
κι ολίγον ψωνισμένες.
Γυναίκες ψάχνουμε ώριμες
σε τούτα δω τα μέρη,
το πέος να το παίζουνε
σα να'τανε μπεγλέρι.
Σε ποια πλατεια ειναι?Παίδες χθές είχα κάψες.
Κατά τις 11 + βρέθηκα στο γνωστό κωλόμπαρο της Αλσούπολης Ν. Ιωνία, η οποία είναι και υπέροχα αισθητικά περιοχη.
Κάνω παρένθεση, το κωλόμπαρο βρίσκεται στην πλατείτσα, η οποία είναι κατουσίαν ένα αρχοντικό και ένα δασύλλιο με πεύκα, σε έναν όμορφο λόφο, πολύ όμορφη περιοχή που σού ανεβάζει την διάθεση !
Στο μπαράκι επικρατούσε νέκρα. 4 κυρίες όλες και όλες εξω από την μπάρα. Οι 2 από αυτές, 10λεπτά αφοτου μπήκα τήν έκαναν. Δεν γνωρίζω τον λόγο.
Η ψηλή ξανθιά τζιλφάρα Ρωσίδα όμως που έμεινε, με έκοψε και με αναγνώρισε αυθης.
Ανταλλάχθησαν εθιμοτυπικά βλέματα ενδιαφέροντος και πάθους.
Ύστερα ήρθε προς το μέρος μου, μιλήσαμε, κοντά στα 45 ίσως και λιγάκι παραπάνω, αδύνατη, με όμορφο ξανθό μαλλι, πολύ αισθησιακή.
Μού έκανε μασάζ, με έτριψε, με χάίδεψε κάτω, και γενικά καυλαντίσαμε για αρκετή ώρα., περί τα 30 λεπτά ίσως και λίγο παραπάνω. Φεύγοντας μού έδωσε και 2 πεταχτά φιλιά. Στο στόμα.
Είχα πιεί το υπέροχο Καρντού μου και ήμουν σε καλή κατάσταση.
Τελικός λογαρισμός : 18 ευρώ σύνολο.
Απολογισμός : θετικός και αναζωογονητικό αποτέλεσμα.
Υ.Γ. ΤΟ εν λόγω μπάρ- ίδρυμα έχει ΚΑΘΑΡΑ ποτά και όχι μπόμπες.
Το τονίζω, επειδή έχουν τα @@ εχουν γεμίσει τα αθηναϊκά μπαράκια με ποτά μπόμπες., οπότε προσοχή πολύ !!!
Αν πάτε, θα απολαύσετε πέραν των γυναικών, που σάς λέγω χτές δεν ήταΝ το φόρτε του μαγαζιού, ένα υπέροχο ουϊσκάκι, χωρίς παρενέργειες.
Σε ποια πλατεια ειναι?
Παίδες χθές είχα κάψες.
Κατά τις 11 + βρέθηκα στο γνωστό κωλόμπαρο της Αλσούπολης Ν. Ιωνία, η οποία είναι και υπέροχα αισθητικά περιοχη.
Κάνω παρένθεση, το κωλόμπαρο βρίσκεται στην πλατείτσα, η οποία είναι κατουσίαν ένα αρχοντικό και ένα δασύλλιο με πεύκα, σε έναν όμορφο λόφο, πολύ όμορφη περιοχή που σού ανεβάζει την διάθεση !
Στο μπαράκι επικρατούσε νέκρα. 4 κυρίες όλες και όλες εξω από την μπάρα. Οι 2 από αυτές, 10λεπτά αφοτου μπήκα τήν έκαναν. Δεν γνωρίζω τον λόγο.
Η ψηλή ξανθιά τζιλφάρα Ρωσίδα όμως που έμεινε, με έκοψε και με αναγνώρισε αυθης.
Ανταλλάχθησαν εθιμοτυπικά βλέματα ενδιαφέροντος και πάθους.
Ύστερα ήρθε προς το μέρος μου, μιλήσαμε, κοντά στα 45 ίσως και λιγάκι παραπάνω, αδύνατη, με όμορφο ξανθό μαλλι, πολύ αισθησιακή.
Μού έκανε μασάζ, με έτριψε, με χάίδεψε κάτω, και γενικά καυλαντίσαμε για αρκετή ώρα., περί τα 30 λεπτά ίσως και λίγο παραπάνω. Φεύγοντας μού έδωσε και 2 πεταχτά φιλιά. Στο στόμα.
Είχα πιεί το υπέροχο Καρντού μου και ήμουν σε καλή κατάσταση.
Τελικός λογαρισμός : 18 ευρώ σύνολο.
Απολογισμός : θετικός και αναζωογονητικό αποτέλεσμα.
Υ.Γ. ΤΟ εν λόγω μπάρ- ίδρυμα έχει ΚΑΘΑΡΑ ποτά και όχι μπόμπες.
Το τονίζω, επειδή έχουν τα @@ εχουν γεμίσει τα αθηναϊκά μπαράκια με ποτά μπόμπες., οπότε προσοχή πολύ !!!
Αν πάτε, θα απολαύσετε πέραν των γυναικών, που σάς λέγω χτές δεν ήταΝ το φόρτε του μαγαζιού, ένα υπέροχο ουϊσκάκι, χωρίς παρενέργειες.
Πως λέγεται το μπαρ; Τι είδους καυλάντα έκανες εσύ; Μόνο speaking?
Ετσι ακριβως συναγωνιστη!!!
Moυ έκανε μασάζ στην πλάτη και στο λαιμόΠως λέγεται το μπαρ; Τι είδους καυλάντα έκανες εσύ; Μόνο speaking?
μπράβο, αυτό λέω. Ωραία περιοχή τύποι πάντως. Και ευτυχώς μένω πολύ κοντά. !!Για το Delirium λέει παιδιά, έχουν αναφερθεί τόσες και τόσες φορές αυτά τα μαγαζιά εδώ μέσα...