Έχει περάσει κανείς τελευταία απο το lucy??
που είναι αυτό φίλε?
Έχει περάσει κανείς τελευταία απο το lucy??
Αμπελόκηπους...στην φειδιππιδου!!που είναι αυτό φίλε?
Σία στον Πρίγκηπα. Πολύ ωραίο βυζί. Αναπαύσεως 74,Δραπετσώνα.Χαιρετω την παρεα...ερχομαι απο χανια για λιγες μερες...εχω σκοπο να ξοδεψω λιγο μπατζετ για κωλομπαρα η στριπ ...λατρης των καλοδιατηρημενων μιλφ ως 40-45 με πλουσιο στηθος..δωστε μου τα φωτα σας..
Τι θες να σου πω περισσοτερο;Σε ευχαριστω μαν...αν θες στειλε πμ..
εχει κατεβασει ρολλα εδω και παρα πολλα χρονια το lucy...που είναι αυτό φίλε?
εισαι καλα? εχει κλεισει το lucy? εχεις μπερδεψει τα μπουτια σουεχει κατεβασει ρολλα εδω και παρα πολλα χρονια το lucy...
παλιες δοξες!
Κανένα κολομπαρο με καβάντζες εντός (όχι τουαλέτες δωματιακια κλπ) όπως το χαλαρά και ο πρίγκιπας υπάρχουν πουθενά άλλου; Σε όσα και να εχω παει είτε οι καβάντζες ειναι σε αλλο μέρος.. είτε δεν υπάρχουν καθόλου .. είτε εχει μονο 50+ (ηλικίες)
Καρυατιδος, απεναντι απο μια πλατειαKiss και λαλουνα στο Περιστερι? Το λαλουνα ειναι Μιχαλακοπουλου. Το Kiss που ειναι (διευθηνση)?
Kiss και λαλουνα στο Περιστερι? Το λαλουνα ειναι Μιχαλακοπουλου. Το Kiss που ειναι (διευθηνση)?
Kiss στο Περιστερι η Λανα παντα με τη σωστη καβ(λ)ατζα για καλο κοσμο. Επισης το Λα Λουνα στο Περιστερι (Ο Μπαμπης) για οσους ξερουν με καβατζα πανω οροφο
Για το Kiss το έγραψα πριν λίγα ποστ, στην οδο Καρυατιδος, απεναντι απο μια πλατεια...το άλλο δεν εχω ιδεαThx αλλά... πού είναι αυτά?? Δεν τα βρίσκει ούτε ο γουγλης..
οκ thx το βρήκα στο google maps στο 159 είναι.. Τι παίζει μέσα απο τιμούλες & κοπέλες?
Αγριοπιτσιρικια Ρωσο-γυφτοπουλες και κατι μιλφαρες καλες. Αρπακτικα ομως πολυ και μονο για λατρεις της καλτιλας και παρακμης 6 το αντρικο (ο θεος να το κανει ποτο) 5 η μπυρα 10 το νερο 20 το σφηνακι