Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αμα δεν ακουσω να μου λενε οι ψαλτες το "Δευτε τελευταιον ασπασμον", αρνουμαι να ηρεμησω αδελφε..

¨Δεύτε, λάβετε τελευταίον ασπασμόν"
αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Και δεν είναι εδώ και ο 1000άρης να μας δώσει έγκυρη γνώμη.

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για το παράδειγμα της αγοράς....

Ρώτα τον κύριο περσόνα....2 καυλιάρηδες...15 γκόμενες....μόνο 3 ήρθαν για μπλα μπλα κ οι 2 γνωστές.... :headbang: :headbang: :headbang:

Αυτό ακριβώς μου έχει συμβεί αρκετές φορές. :thumbsup:

Αρχηγέ μου αν το λες & παραδέχεσαι κι εσύ...τότε έχουμε μεγάλο πρόβλημα....;)

Συμφωνώ, και πολύ μεγάλο μάλιστα...  ;)

Επισκέπτης
Eιναι θεμα προπονησης..Για να μην χανουμε τον ρυθμο μας.. :2funny: :2funny:
Άσε γιατί έχω σαλτάρει τελευταία μ'αυτά που βλέπω κ βιώνω.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Κάτι που έγραψα κ σε πμ...σε εκλεκτό μέλος του φόρουμ...."Η μια γκόμενα δεν ξέρει να γαμιέται....η άλλη δεν ξέρει να κρατά τα μαχαιροπίρουνα...η άλλη έρχεται στο ραντεβού ντυμένη ή γδυμένη όπως στη δουλειά της κ πολλά ακόμη"....

Σκέψου όλα αυτά...απανωτά σε 6-7 μέρες...μετά απο μεγάλη απουσία...(4-5 μήνες) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Σπίτι λοιπόν...κ πάλι σπίτι..... :2funny: :2funny: :2funny: (VIP Parties).... :grin: :grin: :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τα ρέστα μου.....

Μα όταν η αγορά δεν είναι αρκετά καλή κ μεγάλη....δεν μαζεύεσαι αναγκαστικά ?....τουλάχιστον εγώ μαζεύτηκα...δε νομίζω οι δυνατοί παίχτες να έχουν να κερδίσουν κάτι στην παρούσα φάση...
[/quote]Μα αυτο σου λεει ο τυπος ....οτι παιζει για το παιχνιδι και οχι για να κερδισει!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Μα αυτο σου λεει ο τυπος ....οτι παιζει για το παιχνιδι και οχι για να κερδισει!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Τα έχω πει 2-3 χρόνια νωρίτερα...το εφαρμόζω γύρω στα 4.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Όμως ούτε παιχνίδι δεν μπορείς να κάνεις πλέον....δεν σ'αφήνουν.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Κάτι που έγραψα κ σε πμ...σε εκλεκτό μέλος του φόρουμ...."Η μια γκόμενα δεν ξέρει να γαμιέται....η άλλη δεν ξέρει να κρατά τα μαχαιροπίρουνα...η άλλη έρχεται στο ραντεβού ντυμένη ή γδυμένη όπως στη δουλειά της κ πολλά ακόμη"....

Eεε καλα τωρα δεν εχουν τελειωσει και  το Αρσακειο..

Εξαλλου ετσι θα εχει και λιγο αγωνια στα ραντεβου σχετικα με τι ρουχα θα φοραει..Γαι φαντασου να σου ερθει και με τα 20ποντα παπουτσια της δουλειας..Εκει να δεις γελια..

Επισκέπτης
Eεε καλα τωρα δεν εχουν τελειωσει και  το Αρσακειο..

Εξαλλου ετσι θα εχει και λιγο αγωνια στα ραντεβου σχετικα με τι ρουχα θα φοραει..Γαι φαντασου να σου ερθει και με τα 20ποντα παπουτσια της δουλειας..Εκει να δεις γελια..

Έχω μάθει διαφορετικά κ σε άλλες κλάσεις με την περασμένες φουρνιές....;)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αντε ρε γραφτε κατι να περασει η ωρα..Στο πουτα-χουροι ειμαστε..

Αντε γιατι θα παω να γραφω στο "Ποιο ειναι το τελειο μεγεθος για τον αντρα".. :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τις αφηνουμε να κανουν αυτες.

Ετσι για να τσεκαρουμε και την ικανοτητα αντιληψης και εκτιμησης στο ατομο μας.. ;)

Eλάχιστες μπορούν να παίξουν μπάλα με τους παλιούς...ξέρουν οτι δεν τους παίρνει.... ;)

Φυσικά δεν πάμε σαν κοτόπουλα στη σφαγή...είμαστε πάντα έτοιμοι για όλα....

Κάποια μέρα που μας πέρασε...καθόμουν γύρω στο 2ωρο με "Χ" γκόμενα στο γκόλντ...προς το τέλος κ εκεί που όλα κυλούσαν ωραία...κ η γκόμενα με ζάλιζε για μαλακίες...ανοίγω σε χρόνο dt μια σαμπάνια σε μια "Ω" γκόμενα που χόρευε στην πίστα.... :2funny: :2funny: :2funny:....Σάλταρε η "Χ"....πετάει τις κάρτες που είχε πάρει ως εκείνη την ώρα κ σηκώνεται να φύγει.... :dancing: :dancing: :dancing:....Την σταματάω κ λέω "μα ούτε μια πλακίτσα δε μπορούμε να κάνουμε?"....κ με πλακώνει στα φιλιά.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:...............

Γάμησε τα δηλαδή....ούτε πλάκα δεν μπορείς κ δεν αξίζει να κάνεις....πας να φτιαχτείς κ να χαλαρώσεις απ'τις σκοτούρες...κ φεύγεις μανουριασμένος πολλές φορές... :idiot: :idiot:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Αντε ρε γραφτε κατι να περασει η ωρα..Στο πουτα-χουροι ειμαστε..

Αντε γιατι θα παω να γραφω στο "Ποιο ειναι το τελειο μεγεθος για τον αντρα".. :2funny: :2funny: :2funny:
εγω ειμαι μαζι σου....απο την στιγμη που οτι κανεις το κανεις συνειδητα και δεν πιανεσαι κωτσος  προχωρα...και εγω καπως ετσι ξηγιεμαι....
εχω την τρελλα μου και την κανω συνειδητα επειδη γουσταρω....αρα αφου κανω αυτο που γουσταρω ...problema nada....

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Χαχαχα..Ωραιος εισαι Μεφι..Πληρωσες κατι παραπανω αλλα τελικα σου ορμηξε η γκομενα και σε πλακωσε στα φιλια.. :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Χαχαχα..Ωραιος εισαι Μεφι..Πληρωσες κατι παραπανω αλλα τελικα σου ορμηξε η γκομενα και σε πλακωσε στα φιλια.. :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε στα παπάρια μου τα λεφτά....αφού υπάρχουν τα σκορπώ....απλά τζερτζελές δε γίνεται....έξυπνος τζερτζελές κ αυτό με χαλάει κ με στεναχωρεί....δλδ πρέπει να κάνουμε μαλακίες για να ξυπνάνε οι γκόμενες ????? Τα πράγματα σε ΚΑΝΕΝΑ μαγαζί δεν είναι όπως παλιά,σε όλους σχεδόν τους τομείς...(δε με πλάκωσε μόνο στα φιλιά...ήταν φραπεδιάρα κ κάτι παραπάνω σ'εμάς τους σαμπανούληδες...:P )

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τα πράγματα σε ΚΑΝΕΝΑ μαγαζί δεν είναι όπως παλιά (δε με πλάκωσε μόνο στα φιλιά...ήταν φραπεδιάρα κ κάτι παραπάνω σ'εμάς τους σαμπανούληδες...:P )

Λες να εχουμε αλλαξει εμεις και να μην το εχουμε καταλαβει ?

Μηπως περιμενουμε πολλα απο καποιες που εχουν περιορισμενες δυνατοτητες?

Επισκέπτης
Λες να εχουμε αλλαξει εμεις και να μην το εχουμε καταλαβει ?

Μηπως περιμενουμε πολλα απο καποιες που εχουν περιορισμενες δυνατοτητες?
Εγώ έχω αλλάξει πάαααααααααααααααααααααρα πολύ γενικά στη ζωή μου....για πολλούς κ διάφορους λόγους....

Όταν όμως διασκεδάζω...είμαι αυτός που ήμουν...στα 17-18...απο τότε δηλαδή που καταλάβαινα πως ακριβώς διασκεδάζουν πραγματικά....

Αν έχουν περιορισμένες δυνατότητες...να πάνε να καθαρίζουν σκάλες....κ να φυλάνε παιδιά....δεν κάνουν για το χώρο....

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ...ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΧΑΝΤΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ....ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΛΥΠΗΣΗ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Eλάχιστες μπορούν να παίξουν μπάλα με τους παλιούς...ξέρουν οτι δεν τους παίρνει.... ;)

Φυσικά δεν πάμε σαν κοτόπουλα στη σφαγή...είμαστε πάντα έτοιμοι για όλα....

Κάποια μέρα που μας πέρασε...καθόμουν γύρω στο 2ωρο με "Χ" γκόμενα στο γκόλντ...προς το τέλος κ εκεί που όλα κυλούσαν ωραία...κ η γκόμενα με ζάλιζε για μαλακίες...ανοίγω σε χρόνο dt μια σαμπάνια σε μια "Ω" γκόμενα που χόρευε στην πίστα.... :2funny: :2funny: :2funny:....Σάλταρε η "Χ"....πετάει τις κάρτες που είχε πάρει ως εκείνη την ώρα κ σηκώνεται να φύγει.... :dancing: :dancing: :dancing:....Την σταματάω κ λέω "μα ούτε μια πλακίτσα δε μπορούμε να κάνουμε?"....κ με πλακώνει στα φιλιά.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:...............

Γάμησε τα δηλαδή....ούτε πλάκα δεν μπορείς κ δεν αξίζει να κάνεις....πας να φτιαχτείς κ να χαλαρώσεις απ'τις σκοτούρες...κ φεύγεις μανουριασμένος πολλές φορές... :idiot: :idiot:
κλασσική περίπτωση ερασιτέχνιδας κωλομπερούς...
οι επαγγελματίες τελειώσαν πλέον....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ έχω αλλάξει πάαααααααααααααααααααααρα πολύ γενικά στη ζωή μου....για πολλούς κ διάφορους λόγους....

Όταν όμως διασκεδάζω...είμαι αυτός που ήμουν...στα 17-18...απο τότε δηλαδή που καταλάβαινα πως ακριβώς διασκεδάζουν πραγματικά....

Αν έχουν περιορισμένες δυνατότητες...να πάνε να καθαρίζουν σκάλες....κ να φυλάνε παιδιά....δεν κάνουν για το χώρο....

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ...ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΧΑΝΤΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ....ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΛΥΠΗΣΗ....
κοιτα το προβλημα ξεκιναει απο το οτι δεν ειναι ''επαγγελματιες''στριπερ οπως εινα για παραδειγμα οι αμερικανες....
κοριτσακια οικονομικες μεταναστριες ειναι που ηρθαν εδω για ενα καλυτερο αυριο....
κοιτανε λοιπον να κοροιδεψουν οσο μπορουν ,να παρουν ''αναιμακτα''το μεροκαματο μια και δεν εχουν επαγγελματικη συνειδηση!!!!!!
οι περισσοτερες στα χωρια τους η τιποτα κομμωτριες θα ηταν η τιποτα σε σουπερ μαρκετ.....
Σε μια τελικη ομως αφου εμεις ''οδηγαμε''πρεπει να χορευουν στο ρυθμο που τους παιζουμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom