You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 294K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Σαμπλί, όχι σαμπλέ:
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
γενικά το να φας μισό μισθό σε οποιαδήποτε εξάρτηση είναι ξεφτίλα (ήτε κωλάδικα, ήτε στριπ, ήτε τζόγος κλπ)
το νας φας το περίσσεμα σου όμως δεν με χαλάει ... τι να το φας σε 1 βράδυ ... τι σε 2-3 ...
Δεν είμαστε off topic γιατί το να τρως το υστέρημα σου είναι ο χορός του Ζαλόγγου .
Γενικά όμως και αν έχει καλό περίσσευμα καλό είναι να συγκρατείσαι
Όχι μόνο διότι χορεύεις το χορό του λαγού ( ειδικεύομαι ενίοτε ) , αλλά και γιατί πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε μία οροφή .
Όχι μόνο για μας ( και αυτό είναι σημαντικό γιατί το κορόιδο ουδείς το σέβεται ) , αλλά και διότι χαλάμε την πιάτσα .
Στο ότι τα πάσης φύσεως πουτά μας έχουν καβαλήσει οφείλεται κυρίως σε τύπους σαν εμένα , ίσως και εσένα , που αντί να κοιτάμε τα σημαντικά πράγματα στη ζωή , ( για να ξορκίσουμε την κούραση , την πλήξη , το άγχος , την αρρώστια , το θάνατο , τό όποιο δαιμόνιο κουβαλά ο καθένας μας ) χώνουμε το περίσσευμά μας στα ξέκωλα και έχουν γίνει κυρίες κάτι ξεκωλάκια που πριν λίγα χρόνια σε κάποια καθιδρύματα με σκοτεινά δωμάτια , σεπαρέ κ.λπ. τα έπαιρνες με κανα 50άρι και σου λέγαν και ευχαριστώ .
Αυτό χαλάει νέα παιδιά που γουστάρουν τη στριποδιασκέδαση .
Τέλος , όσο και να είναι το περίσσευμά μας , όταν ξεφέυγουμε πρέπει να θυμόμαστε ότι με τα χρήματα αυτά που χαλάμε σε ένα βράδυ ο άλλος φαμιέται στην πρωινή δουλειά οχτάωρο για να τα βγάλει .
Αυτό είναι κάτι ασυγχώρητο για όποιον έχει λίγη τσίπα .
Καλύτερα λίγα λίγα ( που και τα λίγα δεν είναι και τόσο λίγα εδώ που τα λέμε )
Και φίλε επικεντρώσου στα αγγελούδια σου .
Έχεις χρόνο για μ@@@κίες .
Τα κωλάδικα εκεί είναι πάντα .
Τα σημαντικά είναι αλλού .
Κι ας μην βρεις αναγνώριση ποτέ όταν αφιερώνεσαι στα σημαντικά .
όποιος την ψάχνει πάντα βρίσκει μεροκάματο και κάτι παραπάνω για να ικανοποεί ότι ψάχνει .
Ο χρόνος είναι που περνά και δεν γυρίζει πίσω .
υπάρχουν αναντικατάστατες στιγμές , που εγώ τις έχασα από μεγάλη χαζομάρα . Δεν γυρίζουν πίσω .
Σόρρυ για το δασκαλίστικο .
Τό ' χουμε οι γέροι !
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Σαμπλί, όχι σαμπλέ:
Κουμπάρε για γαλλικά κρασιά μιλάμε
Όπως θα σου έλεγε ένα αρχοντόπουλο που έχει καλή κάβα .
Όχι για μπισκοτάκια με βούτυρο ( που συνήθως ταγκίζει για να μη πω τί κάνει στη Χοληστερίνη )
Επισκέπτης
Έρωωωωωωωωωωωωωωωωττττττττττττταααααααααααααααααααααααααααααα
Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρωωωωωωωωωωωωωωταααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρωωωωωωωωωωωωωωταααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Επισκέπτης
Ου συ με λοιδορείς
Αλλ΄ο τόπος
Πωωωωωωωωωπωωωωωωωωωωωωω κέφιααααααααααααααααααααααααααααα
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Kόψε τα αρχαία τώρα...γιατί είμαι κ του δημοτικού κ πρέπει να googl-αρω...για να καταλάβω....
Επισκέπτης
Ας τα σάπια μουσουργέ
Εγώ το είπα του μικρού ότι είσαι από μια γωνιά και βλέπεις ( ο πανταχού παρών )
Ο βόθρος,μπορεί να το επιβεβαιώσει....(πως είμαι του δημοτικού)! :o
Δεν ήμουν πάντως....
*****Στο blog...σου έχει φύγει ένα "Θ"...νομίζω...στο γνωμικό... :-
Επισκέπτης
Ναι αλλά μαθαίνεις .
Και μετά κάθεσαι στο αρχοντικό δωμάτιο και ασχολείσαι με το ... κλαβεσέν
Θα μας πάρουν με τις ντομάτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Στο ότι τα πάσης φύσεως πουτά μας έχουν καβαλήσει οφείλεται κυρίως σε τύπους σαν εμένα , ίσως και εσένα , που αντί να κοιτάμε τα σημαντικά πράγματα στη ζωή , ( για να ξορκίσουμε την κούραση , την πλήξη , το άγχος , την αρρώστια , το θάνατο , τό όποιο δαιμόνιο κουβαλά ο καθένας μας ) χώνουμε το περίσσευμά μας στα ξέκωλα και έχουν γίνει κυρίες κάτι ξεκωλάκια που πριν λίγα χρόνια σε κάποια καθιδρύματα με σκοτεινά δωμάτια , σεπαρέ κ.λπ. τα έπαιρνες με κανα 50άρι και σου λέγαν και ευχαριστώ .
Εχεις σκεφτεί ότι ίσως και τα strip είναι ένας τύπος εξορκισμού ? ειδικά για την κούραση , την πλήξη , το άγχος και τα δαιμόνια ...!!!
Αυτό χαλάει νέα παιδιά που γουστάρουν τη στριποδιασκέδαση .
Δεν νομίζω ότι η νέα γενιά είναι κάτι που σκεφτομαι όταν πάω στα στριπ ... σε αυτό ειμαι 101% ασυνειδητος ...!!!
Τέλος , όσο και να είναι το περίσσευμά μας , όταν ξεφέυγουμε πρέπει να θυμόμαστε ότι με τα χρήματα αυτά που χαλάμε σε ένα βράδυ ο άλλος φαμιέται στην πρωινή δουλειά οχτάωρο για να τα βγάλει . Αυτό είναι κάτι ασυγχώρητο για όποιον έχει λίγη τσίπα .
Οπα, εδω κάνω ένσταση ... το ότι εγώ βγάζω 10 δρχ και ο άλλος 5 δρχ δεν θα μου υποδείξει το πως θα χαλάω το περίσευμα μου ...
Καλύτερα λίγα λίγα ( που και τα λίγα δεν είναι και τόσο λίγα εδώ που τα λέμε )
το λίγα είναι σχετικό ... ανάλογα με την περίοδο της κατανάλωσης ...
όταν ξέρω ότι έρχεται περίοδος ξηρασίας ... θα πιω λίγο νερό παραπάνω να μου ανεβάσω το ηθικό ...
(πιστεύω κατάλαβαίνεις τι εννοώ γιατί δείχνεις να διαβάζεις πολλά ποστς και να τα θυμάσαι ...)
Και φίλε επικεντρώσου στα αγγελούδια σου .
Έχεις χρόνο για μ@@@κίες .
Τα κωλάδικα εκεί είναι πάντα .
Τα σημαντικά είναι αλλού .
Κι ας μην βρεις αναγνώριση ποτέ όταν αφιερώνεσαι στα σημαντικά .
όποιος την ψάχνει πάντα βρίσκει μεροκάματο και κάτι παραπάνω για να ικανοποεί ότι ψάχνει .
Ο χρόνος είναι που περνά και δεν γυρίζει πίσω .
υπάρχουν αναντικατάστατες στιγμές , που εγώ τις έχασα από μεγάλη χαζομάρα . Δεν γυρίζουν πίσω .
Κάθε πράγμα έχει την ώρα του... και ο μπακλαβάς γωνία ...
Ο χρόνος του στριπ δεν είναι χρόνος κλεμένος από τα παιδιά ... κοιμόνται αυτές τις ώρες ...
και ακριβώς επειδή ο χρόνος δεν γυρίζει ποτέ πίσω ... ας κάνουμε καμμιά αταξία όσο μας παίρνει ...
με μέτρο βέβαια... αλλά ...
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Κουμπάρε για γαλλικά κρασιά μιλάμε
Όπως θα σου έλεγε ένα αρχοντόπουλο που έχει καλή κάβα .
Όχι για μπισκοτάκια με βούτυρο ( που συνήθως ταγκίζει για να μη πω τί κάνει στη Χοληστερίνη )
Νάχει μόνον Les Clos η κάβα.
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Σύντροφε νομίζεις ότι οι υπόλοιποι που κάτι κάνουμε στη ζωή μας κυνηγάμε τα ξέκωλα για κάτι άλλο πέρα του εξορκισμού .
Βασικά δεν διαφωνείς μαζί μου .
Επικοινωνούμε και ας μην κάθισε να γνωριστούμε .
Και κάτι άλλο εγώ εκφράζω προσωπικές απόψεις .
Δεν είασαι ο στόχος μου .
Στο κάτω κάτω η προσήκουσα απάντηση τότε θα ήταν πάρε στη σκούφια σου και βάρα με , ή δάσκαλε που εδίδασκες και νόμο δεν εκράτεις .
Πήρα αφορμή από εσένα και θυμήθηκα ... τα δικά μου ( αείποτε )
Σόρρυ αν σε τάραξα .
Στο κάτω κάτω η προσήκουσα απάντηση τότε θα ήταν πάρε στη σκούφια σου και βάρα με , ή δάσκαλε που εδίδασκες και νόμο δεν εκράτεις .
Σόρρυ αν σε τάραξα .
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Νάχει μόνον Les Clos η κάβα.
Τώρα εδώ που λέμε και ένα Ασσύρτικο Ελληνικό θα πήγαινε με τα θαλασσινά . Ίσως και ένα μερλό , για το μελάνι της σουπιάς , και ας είναι κόκκινο .
Για την κάβα που λες έχει Bollinger και απ΄ότι λέγεται και άλλα , Krug άνευ χρονολογίας π.χ. , ακόμη και Σατό Μουτόν Ρότσιλντ .
Αλλά την έκλεισε με λουκέτο , γιατί ένα φίλος του ήθελε να συνοδεύσει παλαιωμένο Μπορντό με πατατάκια
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Άσε ρε δεν καταλαβαίνουν μία . Θα νομίζουν ότι το κλαβεσέν είναι κανένα καινούργιο πουτανάκι που κάνει ξεπέτες .Θα μας πάρουν με τις ντομάτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Α και μην εμποδίζεις τον Θρούλη να μου στείλει το πόνημά του !
Τό χει ο ... μάστορας !
Εις υγείαν
Σύντροφε νομίζεις ότι οι υπόλοιποι που κάτι κάνουμε στη ζωή μας κυνηγάμε τα ξέκωλα για κάτι άλλο πέρα του εξορκισμού .
Σόρρυ αν σε τάραξα .
Σίγουρα δεν διαφωνώ μαζί σου !!!
Στα βασικά πιστεύω είμαστε αρκετά κοντά.
Οχι, δεν νιώθω στόχος, ειδικά όταν κάποιος μπορεί να γράψει αυτό που πιστευει και να το υποστηρίξει.
Τέλος είμαι στο γραφείο ... "εργάζομαι" ... λίγα πράγματα μπορούν να με ταράξουν ή να μου σπάσουν την ρουτίνα/ανία της καθημερινότητας ...!!!
αυτά ...!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 19