Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ όπως βλέπεις δεν χρησιμοποιώ το ίδιο nickname...πειράζει ????

Δεν είμαι γαμήκουλας....στη φώτο μπορεί...γιατι ?

Μου αρέσει που ροπιάζεις εύκολα. από τις χαμηλές στροφές. Αν λοιπον και εσυ κάνεις την ίδια δουλειά που κάνει και ο vasos (ξέρεις και πολλά και έχεις αποψη), ε τότε έχεις μέλλον...

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ποστ απο το ''cleopatra'' ηρθαν εδω..  :)

Επισκέπτης
Μου αρέσει που ροπιάζεις εύκολα. από τις χαμηλές στροφές. Αν λοιπον και εσυ κάνεις την ίδια δουλειά που κάνει και ο vasos (ξέρεις και πολλά και έχεις αποψη), ε τότε έχεις μέλλον...

Μπα...τώρα προσπαθώ να ξυπνήσω απ'τις 10....με 4 ώρες ύπνο είμαι...δεν έχω όρεξη....για να μην ξαναπέσω για ύπνο κάθομαι στο pc.... :2funny: :2funny:

Ο vasos είναι master στην καταγραφή..καλύτερο δε θα βρεις πουθενά πιστεύω...εγώ απλά έχω μεγαλύτερες δυνατότητες....κ άρα γνώσεις επι του γενικού.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Θα μας πεις που έχουμε μέλλον ??? ...ξέρεις οτι είμαι περίεργος....εδώ δεν απαγορεύεται τίποτα....

***Τα ποστ μου τα μεταφέρω στο ανάλογο θρεντ για συζήτηση...γιατί ο πάτερ πάλι θα φωνάζει....με πρόλαβε κιόλας....:P :P :P

Επισκέπτης
Ποιό θες ???  :2funny: :2funny:

1.http://[URL unfurl="true"]www.toyvault.com/montypython/Holy%20Grail%20Plush%20-%20Large.jpg[/img[/URL]]

2.[img]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:kN9u0XU0OXSzTM:[URL unfurl="true"]http://bp0.blogger.com/_pMgDbH3-p18/SB8h0rVxMhI/AAAAAAAAAjs/8C675C3KWEE/s400/graal.jpg[/img[/URL]]

:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το τριτο το ξυλινο, το ταπεινοτερότεροτερο..  :tooth:

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μπα...τώρα προσπαθώ να ξυπνήσω απ'τις 10....με 4 ώρες ύπνο είμαι...δεν έχω όρεξη....για να μην ξαναπέσω για ύπνο κάθομαι στο pc.... :2funny: :2funny:

Ο vasos είναι master στην καταγραφή..καλύτερο δε θα βρεις πουθενά πιστεύω...εγώ απλά έχω μεγαλύτερες δυνατότητες....κ άρα γνώσεις επι του γενικού.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Θα μας πεις που έχουμε μέλλον ??? ...ξέρεις οτι είμαι περίεργος....εδώ δεν απαγορεύεται τίποτα....

***Τα ποστ μου τα μεταφέρω στο ανάλογο θρεντ για συζήτηση...γιατί ο πάτερ πάλι θα φωνάζει....με πρόλαβε κιόλας....:P :P :P

δεν είναι κακό να είσαι λίγο περίεργος. don't worry θα έρθουμε κάποια στιγμή σε επαφή μαζί σου γιατί μας αρέσεις... (if u know what i mean)

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κι αλλα ποστ απο το ''cleopatra'' ηρθαν εδω..  :hmm: :hmm:

Επισκέπτης
Κοιτάχτε μαλάκες να εκνευρίσετε τον παπά....ν'ανεβάσει τις τιμές...κ να σας γαμήσω.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom