παπουλακο να γραψο για το μαγαζι γιατι με κοροδεβουνεκι αλλα ποστ απο το ''cleopatra'' ηρθαν εδω..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
παπουλακο να γραψο για το μαγαζι γιατι με κοροδεβουνε
Εγώ θα γράψω είπαμε....εσύ ηρέμησε....
καλα αρχιγοπουλεΕγώ θα γράψω είπαμε....εσύ ηρέμησε....
μι με κοροδεβουνε ομος
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
πηγαινε γραψε βεβαια στο ''cleopatra'' κι ασε το νικ025 σε μενα..παπουλακο να γραψο για το μαγαζι γιατι με κοροδεβουνε
Επισκέπτης
καλα αρχιγοπουλε
μι με κοροδεβουνε ομος
Κοροιδεύει κανεις το μακλειν ρε ?
Είσαι υπο την προστασία μου...
θα γραψι ο αρχιγος ,γιατι ολι μου τι λετεπηγαινε γραψε βεβαια στο ''cleopatra'' κι ασε το νικ025 σε μενα..
πηγαινε γραψε βεβαια στο ''cleopatra'' κι ασε το νικ025 σε μενα..
ινε καλο πεδι ο Νικολακισ ο Μακλεις ιπε να μι γραψο θα γραψι αφτος για τιν μαζικι μας στο κλεο
Επισκέπτης
Το γκρανι ριτόρνο άλλαξε το εξώφυλλο της διαφήμισης...καμιά γκόμενα θα φέρετε ρε παιδιά ????
2 γκόμενες μ'αρέσουν απ'το μαγαζάκι σας...κ αυτές το παίζουν βαρυπεπονάτες...ούτε απ'το Άργος να ήντουσαν....που βγάζει τα καλά "πιπόνια"....
2 γκόμενες μ'αρέσουν απ'το μαγαζάκι σας...κ αυτές το παίζουν βαρυπεπονάτες...ούτε απ'το Άργος να ήντουσαν....που βγάζει τα καλά "πιπόνια"....
ινε πιοτικο το μαγαζι,μονο μιν ερθι η πιροσβεστικι για πιρασφαλιαΤο γκρανι ριτόρνο άλλαξε το εξώφυλλο της διαφήμισης...καμιά γκόμενα θα φέρετε ρε παιδιά ????
ινε αδεφακι τις χοματερις ολονονεεγώ δε γράφω για το κλεο
γιατί άκουσα ότι είναι αδερφάκι του dd
και δε σκέφτομαι να περάσω ούτε απ'έξω....
Επισκέπτης
εγώ δε γράφω για το κλεο
γιατί άκουσα ότι είναι αδερφάκι του dd
και δε σκέφτομαι να περάσω ούτε απ'έξω....
Απ'την 1η μέρα που άνοιξε τα γράψαμε....
Αν πας κ δεις τις πατσαβουρο-γκόμενες του DD,θα το καταλάβεις κι εσύ...
ρε το Ντολ ινε πιοτικο μι γραφις ψεματα ,ετσι μου πες χτες οτι δεν ισε ψεματαριςΑπ'την 1η μέρα που άνοιξε τα γράψαμε....
Αν πας κ δεις τις πατσαβουρο-γκόμενες του DD,θα το καταλάβεις κι εσύ...
Επισκέπτης
ρε το Ντολ ινε πιοτικο μι γραφις ψεματα ,ετσι μου πες χτες οτι δεν ισε ψεματαρις
Ναι....πολυ "πιοτικό".....με τις αραπίνες...τις λάγνες ερωτιάρες....
δε καταλαβενο αλα εχης δικοι μι με μπατσοσις κιολα,τα λεμε παο ΚΑΦΕΝΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ναι....πολυ "πιοτικό".....με τις αραπίνες...τις λάγνες ερωτιάρες....
Επισκέπτης
Byeeeeeeδε καταλαβενο αλα εχης δικοι μι με μπατσοσις κιολα,τα λεμε παο ΚΑΦΕΝΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Who ?χάλασε κι ο μικρός........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις