1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ε από τις πινακίδες καρφώνεσαι....πέρασαν αυτά....κ πάνε...πλέον σκάω μύτη με τα υπηρεσιακά...χαχαχαχα
ΞΑ........
ε από τις πινακίδες καρφώνεσαι....πέρασαν αυτά....κ πάνε...πλέον σκάω μύτη με τα υπηρεσιακά...χαχαχαχα
Ελα σπίτι ρε μαλάκα....πέρασαν αυτά....κ πάνε...πλέον σκάω μύτη με τα υπηρεσιακά...χαχαχαχα
****Θέλω να ξαναδώ την Εύα.....πότε θα με πας ????
Ελα σπίτι ρε μαλάκα....
που να τρέχουμε πάλι......
Καλά....θα κάτσω στ'αυγά μου....θα σου στείλω ριπόρτ απ'το αγαπημένο σου το βράδυ...το D&D.......
Σου τρίψανε το "χούι" χτες ή αρχίδια....???????//
εμις διλαδι ιμαστε αυτο???"τα παιδιά του σωλήνα" :S
Εσύ μάλλον παιδί της μάνικας
1.Έχω πολλές προτάσεις....Εσύ κολλημένος, εκεί πέρα...Έχεις να προτείνεις τίποτα στο τρίψιμο;;
Με i -phone ενώ περιμένεις με τη σαμπανιέρα, μπορείς να παίζεις το Pacman του site
Εγώ σε thread με μαλακία τίτλο δε γράφω. Το stripclubs χουροί πουτά που πήγε;
γιατι ρε πιροσβεστις ειμε????Εσύ μάλλον παιδί της μάνικας
εμενα δε θα με εφχαριστισις που ειμε παντα εγενικος ,σε παρακαλαο κανα καλο κοριτσι θα μου σιστισης που να εχη καλο χαμογελο και να με αγαπαη πολι και να μιν κιτα τι καραφλα μου σα καθρεφτι του μπανιου και να καταλαβενη τι λεο και να θελη μετα να παμε στο μπριτζολαδικο κοντα στιν πλατια κομουντουρου και να θελη να γνοσριση τη μαμακουλα και να ξερη να πλαθι κοτομπιφτεκο με ψομακι τιροσαλατα και πρασινιΕνα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Νικο και ολο το υπολοιπο προσωπικο για την ευγενεια τους..
Αυτα..
κε λιγο τζαζικάκι στο ψομι φιλτατεεμενα δε θα με εφχαριστισις που ειμε παντα εγενικος ,σε παρακαλαο κανα καλο κοριτσι θα μου σιστισης που να εχη καλο χαμογελο και να με αγαπαη πολι και να μιν κιτα τι καραφλα μου σα καθρεφτι του μπανιου και να καταλαβενη τι λεο και να θελη μετα να παμε στο μπριτζολαδικο κοντα στιν πλατια κομουντουρου και να θελη να γνοσριση τη μαμακουλα και να ξερη να πλαθι κοτομπιφτεκο με ψομακι τιροσαλατα και πρασινι
τσατσικακι εβενανε παλια τορα τιροσαλατα που χη βιταμινεσκε λιγο τζαζικάκι στο ψομι φιλτατε
μιν χαριζισ ετσι απλα τισ παλιεσ σου
σινιθιες...
ι διετα ινε διετα δεν τι αλλαζουμε!....τσατσικακι εβενανε παλια τορα τιροσαλατα που χη βιταμινεσ
μου το πε γνοστος φιλος που σπουδαζη διετιτης στιν Χαροκοπιο στιν καλιθεα οτι πρεπη να τρογο και σαλατιτσα μαζι με το κοτομπιφτεκο
εχης παη και σι σε διετιτη να σου βγαλη διετα???ι διετα ινε διετα δεν τι αλλαζουμε!....
σιχναζο εκι κονταεχης παη και σι σε διετιτη να σου βγαλη διετα???
καλα τωρα γιατι τον βασανιζεις τον ανθρωποκε σος μαδερα!.......
μη μασας εσυ ....ενα νησι ειναι νομιζω στην ισπανιασος μαδερα=????
πεσ ,ου φιλε Χριστιδι γιατι με κοροδεβη