Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Σιγά μην πάω με ελληνίδες ρε στον ΑΡΧΟΝΤΑ...σοβαρέψου... :fuck2: :fuck2:

Κι εγώ έχω πιει χειρότερα...πάντως ήταν μπόμπα... :2funny: :2funny:

Το ίδιο με το δικό σου...στο θηλυκό... :grin: :grin:
Σιγά μην πάω στον ΑΡΧΟΝΤΑ με τις Ρουμάνες.... Εσύ σοβαρέψου... :idiot: Μόνο η σκουός δικαιούται ν'ακούσει λίβε το "καλύτερο παιδί", χώρια που δεν πίνει και θα της πιώ και το μερτικό της χαχαχαχαχαχαχα!!!

Για να το λές κάτι θα ξέρεις παραπάνω...

:2funny: :2funny: :2funny: Είσαι σίγουρος ρε???

Επισκέπτης
Σιγά μην πάω στον ΑΡΧΟΝΤΑ με τις Ρουμάνες.... Εσύ σοβαρέψου... :idiot: Μόνο η σκουός δικαιούται ν'ακούσει λίβε το "καλύτερο παιδί", χώρια που δεν πίνει και θα της πιώ και το μερτικό της χαχαχαχαχαχαχα!!!

:2funny: :2funny: :2funny: Είσαι σίγουρος ρε???

Eγώ με ρουμανορωσσίδες θα είμαι..εσύ πήγαινε με τις καλόγριες... :2funny:

Για το ελληνιδάκι που έφερα..δεν λες ? :grin:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Eγώ με ρουμανορωσσίδες θα είμαι..εσύ πήγαινε με τις καλόγριες... :2funny:

Για το ελληνιδάκι που έφερα..δεν λες ? :grin:
Καλόγρια δεν είναι η δικία μου... Κωλόγρια σαν και μένα ίσως... χαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Ρωσίδες δεν ξέρω.... Ρουμάνες αποκλείεται σου λέω να τους κάνω τέτοια τιμή (αν δεν μου κάνουν πρώτα αυτές καλύτερη... :2funny:)

Όχι ρε! Κμία σχέση η δικιά σου με μελανούρι.... Το κοριτσάκι που με εραινε με λέλουδο λέω μπας και το γνωρίζεις...
Μου είπε ρε γαμώτο αλλα δεν θυμάμαι... :headbang: :headbang: Τόσο βλάκας ξέρω....

Επισκέπτης
Το κοριτσάκι που με εραινε με λέλουδο λέω μπας και το γνωρίζεις...
Μου είπε ρε γαμώτο αλλα δεν θυμάμαι... :headbang: :headbang: Τόσο βλάκας ξέρω....

Μόνο την άλλη που μου κλεινε το ματι...ξέρω...καλά...αλλά δεν είναι δύσκολο να ξαναπαμε στο μαγαζι...να θυμηθείς τ'ονοματάκι της κυρίας... :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Μόνο την άλλη που μου κλεινε το ματι...ξέρω...καλά...αλλά δεν είναι δύσκολο να ξαναπαμε στο μαγαζι...να θυμηθείς τ'ονοματάκι της κυρίας... :2funny:
Είπαμε μόνο Κυρίες συναναστρέφομαι... :2funny: :2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Κλαίω κλαίω αλλα δεν πιάνουν τόπο τα κροκοδείλια δάκρυα μου.... Γι'αυτό το γυναικάκι μου θα το πάω για Ανάσταση... να το συγκινήσω :cheesy:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα μην είμαι εκεί κοντά...κ με ερωτευτεί...:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Κάτω τα χεράκια σου εσύ... :tickedoff: Μουναχοφάη... άσε και καμία Ελληνίδα για εμάς...
Αν θες πάντως θα είσαι κοντά... αλλα στο λέω η κοπέλα δεν έχει μάτια για άλλον χεχεχεχεχεχε!!! :dancing:

Επισκέπτης
Κάτω τα χεράκια σου εσύ... :tickedoff: Μουναχοφάη... άσε και καμία Ελληνίδα για εμάς...
Αν θες πάντως θα είσαι κοντά... αλλα στο λέω η κοπέλα δεν έχει μάτια για άλλον χεχεχεχεχεχε!!! :dancing:

Εκείνη θα έρθει,μόνη της...στο τραπέζι μου...κ κατόπιν στην αγκαλίτσα μου... :boobies: :boobies:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Εκείνη θα έρθει,μόνη της...στο τραπέζι μου...κ κατόπιν στην αγκαλίτσα μου... :boobies: :boobies:
Αγαπούλης, αγκαλίτσας, σχεσάκιας και καληνυχτάκιας???? :grin: :cheesy: :2funny:

Υ.Γ. Δέχομαι τράμπα με τις δικές σου κυρίες :grin:... :tits2:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175