Επισκέπτης
Τον Ξιφαρά μπορείς να τον ξαναβάλεις διότι τον χάσαμε ?
Δεν παίζω παραγγελιές...
Τον Ξιφαρά μπορείς να τον ξαναβάλεις διότι τον χάσαμε ?
Είσαι... Είσαι αρχηγέ!
Αν μιλάμε για αυτή που νομίζω ίσως και να έπρεπε... Πολύ Ανατολίτισα αδερφέ...Καλά που δεν ήρθες χθες...γιατί έτοιμος ήμουν να πλακώσω την γκόμενα στα χαστούκια...xa xa xa !!!!
Αν μιλάμε για αυτή που νομίζω ίσως και να έπρεπε... Πολύ Ανατολίτισα αδερφέ...
Τί σου έκανε εσένα όμως?
Μακλέην Δεν νομίζω να υπήρξαμε ποτέ Β' Εθνική... ;)Ήταν κι αυτή...αλλά ήταν κ η "δικιά μου" για χθες...guest εμφάνιση...xa xa xa...
Τα μωρά νόμιζαν οτι παίζουμε ερασιτεχνική κατηγορία..κ παρασύρθηκαν με τα ποτά...xa xa xa !!!!
Μακλέην Δεν νομίζω να υπήρξαμε ποτέ Β' Εθνική... ;)
Εφαγε το άκυρο της η "δικιά σου" να υποθέσω
Πάλι Johnie ζητούσες ρε???έφαγε οριστική διαγραφή...είπαμε να ρίξουμε ένα γαμήσι...κ τελικά την γάμησε ο J.Walker...xa xa xa xa...
Πάλι Johnie ζητούσες ρε???
Jameson δεν είπαμε...
Μην είσαι άκαρδος και δώστης άλλη μία ευκαιρία...Μπορεί και να την αξίζει (μπορεί και όχι...)
Γι'αυτό θα έρθεις κοντά να σε γνωρίσω με κοπελίτσες που δεν καπνίζουν, δεν πίνουν και είναι έτοιμες...να σκοράρουν... χαχαχαχαχαχα!Δεν κάνω κέφι τις γκόμενες...που μπαίνουν γκολ στην πρώτη έξοδο...;)
Ναι,Jameson...σαν του caramela..την μπόμπα....xa xa xa !!!!
Γι'αυτό θα έρθεις κοντά να σε γνωρίσω με κοπελίτσες που δεν καπνίζουν, δεν πίνουν και είναι έτοιμες...να σκοράρουν... χαχαχαχαχαχα!
Σοβαρά τώρα για μπόμπα το έκοψες???? :o
Θα γίνει Ανάσταση ;) αλλά σε θέλω σεμνό και ταπεινό (όπως πάντα...)Ναι..ναι...κάλεσέ με καμιά φορά...
Ήταν όντως...το επιβεβαίωσα κιόλας...;)
Θα γίνει Ανάσταση ;) αλλά σε θέλω σεμνό και ταπεινό (όπως πάντα...)
Μου ψιλοκάνει εντύπωση πάντως διότι αν και κατέβασα 3 το πρωί δεν αντιμετώπισα κανένα από τα γνωστά συμπτώματα... Τεσπα εγώ 1 αδαής Ινδιάνος είμαι που ό,τι νερό της φωτιάς και να του βάλουν το κατεβάζει σαν... νερό![]()
Και φυσικά έχω πιεί και χειρότερα...
Υ.Γ. Να ξαναπάμεξέχασα πως μου είπε το ονοματάκι της το μελανούρι....