Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Εμένα μη μου ξαναπείτε για χορούς κ πουτά...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙ'ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

Γαμώ τους τζέντλεμεν κ τα καλά παιδιά...

εσένα θα σε βάλω να απαντάς στα SMS...το έχεις...

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ποια μαγαζια πανε για κλεισιμο ??
Το Αμαζον εκλεισε κι αυτο ??  :think:  :think:

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Από τότε που αποστομώθηκε ο βρωμερός το σάιτ έχει ανέβει πραγματικά,φοβερό επιπεδό,παρότι έχουμε έλλειψη έμμεσης πληροφόρησης τα καταφέρνουμε και χωρίς αυτόν,εχουμέ γνώση και ικανότητες πνευματικές και ιδιαίτερα σωματικές.
Ίδιο επίπεδο με το Λίντο είναι και το Αλκατράζ πλέον.Νούμερο 1.

Επισκέπτης
Πεταλουδίδη....

Είναι ένα dance κομματάκι που ψάχνω....το οποίο έχει έθνικ χαρακτηριστικά....κ η μουσική του είναι στο στυλ του "το φωνάζω" του Πλούταρχου...(όχι το disco partizano)...είναι χορευτικό καθαρά...

στειλε μου ενα πμ...αμα δεν καταλαβες τι ψάχνω....είναι μεγάλο hit κ πιστεύω θα το βρεις...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Με  εντολή  του  Προέδρου  και  αυριανού Πρωθυπουργού  Γιώργου Παπανδρέου , εκκινώ  την  προεκλογική  μου  περίοδο !

Θα  διοργανώσω  συγκεντρώσεις  σε  όλα  τα  ιδρύματα  της  Πρωτευούσης !
Όπου  αφού  πιούμε  το ποτό μας  και  παρακολουθήσουμε  το σόου θα  σας  καταστήσω  κοινωνούς  της  μεγάλης προσπάθειας  που  θα  βγάλει τη  χώρα  από τα  αδιέξοδα !

Η  πρώτη  δέσμη  μέτρων  για  την ανακούφιση  του  καταδιωγμένου  στριπτηζόφιλου  από  την αναλγησία  της  πλουτοκρατικής  Νέας  Δημοκρατίας  είναι  η  εξής :
α) Θα απαγορευθεί  η  κοπή  εισητιρίων  εισόδου !
β) Θα  υπάρξει διατίμηση στο προσφρόμενο  προϊόν 
5€  ποτό  του  πελάτη
10€ ποτό  της  κυρίας
ο απλός  χορός  δεν θα  ξεπερνά  τα  10 € , αλλά  θα  απαγορευτεί η αύξηση  για  περίοδο 5ετίας !
πριβε  χορός 
20 -30-40 , φραπέ - κατάδυση -μπριτζόλα .
γ)Η  τιμή της φορτωτικής  θα  επαναδιαπραγατετεί με  συλλογική  σύμβαση του  συνδικαλιστικού  οργάνου  των κορασίδων , της  εργοδοτικής  οργάνωσης  και  των στριπτηζόφιλων , ως  εκ τρίτου συμβαλλομένων , δεν  θα ξεπερνά  πάντως  τα 100 € το τρίωρο με  φουλ  σέρβις !
Θα  μεταβούν μάλιστα  και  ειδική  στριπογνώμονες  στην Κύπρο , με  έξοδα  του  Υπουργείου Πολιτισμού , προκειμένου  να  γνωμοδοτήσουν  για  το σέρβις  που παρέχουν  τα  εκεί καταστήματα  στους  πελάτες .
δ) Θα  χορηγείται  και φορολογική  απόδειξη  που  θα  περνά  στα  βιβλία  της  Εφορίας .

Όπως  βλέπετε , πρόγραμμα  έχουμε !

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Πεταλουδίδη....

Είναι ένα dance κομματάκι που ψάχνω....το οποίο έχει έθνικ χαρακτηριστικά....κ η μουσική του είναι στο στυλ του "το φωνάζω" του Πλούταρχου...(όχι το disco partizano)...είναι χορευτικό καθαρά...

στειλε μου ενα πμ...αμα δεν καταλαβες τι ψάχνω....είναι μεγάλο hit κ πιστεύω θα το βρεις...
βαλτο να το ακουσουμε

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Με  εντολή  του  Προέδρου  και  αυριανού Πρωθυπουργού  Γιώργου Παπανδρέου , εκκινώ  την  προεκλογική  μου  περίοδο !

Θα  διοργανώσω  συγκεντρώσεις  σε  όλα  τα  ιδρύματα  της  Πρωτευούσης !
Όπου  αφού  πιούμε  το ποτό μας  και  παρακολουθήσουμε  το σόου θα  σας  καταστήσω  κοινωνούς  της  μεγάλης προσπάθειας  που  θα  βγάλει τη  χώρα  από τα  αδιέξοδα !

Η  πρώτη  δέσμη  μέτρων  για  την ανακούφιση  του  καταδιωγμένου  στριπτηζόφιλου  από  την αναλγησία  της  πλουτοκρατικής  Νέας  Δημοκρατίας  είναι  η  εξής :
α) Θα απαγορευθεί  η  κοπή  εισητιρίων  εισόδου !
β) Θα  υπάρξει διατίμηση στο προσφρόμενο  προϊόν 
5€  ποτό  του  πελάτη
10€ ποτό  της  κυρίας
ο απλός  χορός  δεν θα  ξεπερνά  τα  10 € , αλλά  θα  απαγορευτεί η αύξηση  για  περίοδο 5ετίας !
πριβε  χορός 
20 -30-40 , φραπέ - κατάδυση -μπριτζόλα .
γ)Η  τιμή της φορτωτικής  θα  επαναδιαπραγατετεί με  συλλογική  σύμβαση του  συνδικαλιστικού  οργάνου  των κορασίδων , της  εργοδοτικής  οργάνωσης  και  των στριπτηζόφιλων , ως  εκ τρίτου συμβαλλομένων , δεν  θα ξεπερνά  πάντως  τα 100 € το τρίωρο με  φουλ  σέρβις !
Θα  μεταβούν μάλιστα  και  ειδική  στριπογνώμονες  στην Κύπρο , με  έξοδα  του  Υπουργείου Πολιτισμού , προκειμένου  να  γνωμοδοτήσουν  για  το σέρβις  που παρέχουν  τα  εκεί καταστήματα  στους  πελάτες .
δ) Θα  χορηγείται  και φορολογική  απόδειξη  που  θα  περνά  στα  βιβλία  της  Εφορίας .

Όπως  βλέπετε , πρόγραμμα  έχουμε !

pouranger προχώρα,
σε θέλει όλη η χώρα... :grin: :thumbsup:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι