Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τον θυμάμαι να το λέει με τρεμάμενη φωνή  :2funny:

Ασε  κουφάλα , εσένα  το ρουσφέτι  στο έκανα πριν τις  εκλογές !
Έχεις  και παραπονο , εκεί που  σε  προχώρησα !
Σε  έχω  χρεωμένο 12  ψήφους  εσένα  , μην ξεχνιόμαστε !

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ασε  κουφάλα , εσένα  το ρουσφέτι  στο έκανα πριν τις  εκλογές !
Έχεις  και παραπονο , εκεί που  σε  προχώρησα !
Σε  έχω  χρεωμένο 12  ψήφους  εσένα  , μην ξεχνιόμαστε !

1. Εσύ δεν ήσουνα που μας μελαγχόλησες και έλεγες ότι θα κάνεις ένα διάλειμμα από τα πουτά? Τι έγινε μόλις 5 μέρες. Αυτό είναι το ρεπό σου?
2. Sorry Pur αλλά τις απόψεις μου, περί αποχής από τις κάλπες τις ξέρεις και ξέρεις ότι έχουμε δημιουργήσει ολόκληρο ιντερνετικό κίνημα, οπότε με τη ψήφο (παρά μόνο με το ψόφο μου) μου δε θα σε τιμήσω, ούτε εσένα ούτε το μαλακο-Γιωργάκη.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
1. Εσύ δεν ήσουνα που μας μελαγχόλησες και έλεγες ότι θα κάνεις ένα διάλειμμα από τα πουτά? Τι έγινε μόλις 5 μέρες. Αυτό είναι το ρεπό σου?
2. Sorry Pur αλλά τις απόψεις μου, περί αποχής από τις κάλπες τις ξέρεις και ξέρεις ότι έχουμε δημιουργήσει ολόκληρο ιντερνετικό κίνημα, οπότε με τη ψήφο (παρά μόνο με το ψόφο μου) μου δε θα σε τιμήσω, ούτε εσένα ούτε το μαλακο-Γιωργάκη.

1. Εσύ  μεγάλε  πετάγεσαι  εκεί  που  δεν  σε  σπέρνουνε . Η  συζήτηση  αφορούσε εμένα  και  τον  πεταλούδα .
2. Φίλε  εγώ  απέχω  συνειδητά  και  συστηματικά  πλέον  από την  ενεργό  δραση . Δεν  κάνω  ρεπό , ούτε περιμένω  να  μου  φτιάξουν τα χαρτιά  μου ! 
3.  Γράφω  στο φόρουμε  επειδή  κάποιοι  φίλοι  μου  το ζήτησαν .
4. Τις πολιτικές  σου  απόψεις τις ξέρω  , τις  σέβομαι , αλλά  όπως  σου  έχω  πει  η  μεγαλύτερη  μαλακία  είναι  η  αποχή . Αυτοί  τη  δουλειά  τους  μια  χαρά  την κάνουνε  . Και μάλιστα με  λιγώτερες  ψήφους  έχουν  να  εξυπηρετήσουνε  και λιγώτερους  πελάτες , άρα  τους  συμφέρει . Οπότε  κάτσε  στην εξέδρα  να  βλέπεις  το μάτς  και μετά  να  σχολιάζεις  με  τους  έξυπνους  στα  καφενεία  και να  λές  τι θα  γινότανε  άμα  σε  κάνανε  εσένα  πρωθυπουργό .
5. Μη  βρίζεις  όποιον  δεν  καταλαβαίνεις .
Έτσι έβριζες  και  εμάς  τους μπουρδελιάρηδες  , όταν έγραφες  περί στριπ  και τέχνης . Όταν  σου  υπεδείχθη  η  οδός  και  η  αφετηρία κάτι  έκαμες  δεν λέω . Απλά  μη  βρίζεις  και  έχε  τα  μάτια  σου  ανοιχτά .
6. Εγώ  καλή  δουλειά  έχω  και  να  αποσυρθώ  ακόμα  από την αγορά  για  να  ασχοληθώ  με  την  ενεργό πολιτική  δεν  ενδιαφέρομαι  προς  το παρόν .
7. Ο  Γιώργος  Παπανδρέου  δεν  είναι  μαλακογιωργάκης .
Μαλάκας  δεν  είναι  αυτός  που  ρίχνει  με  σωστή  και  μη  μηδενιστική  αντιπολίτευση  μια  κυβέρνηση  που  πριν 6  έτη  έφερε  48%, δύο μόλις  έτη  μετά  την  επανεκλογή  της .
Μαλάκας  δεν  είναι  αυτός  που  εμπεδώνει βήμα βήμα  την  αξιπιστία  του  επί 6  έτη  όταν  όλο  το  καταστημένο , τα  συγκροτήματα  των μεγαλοεπειχειρηματιών και  του  τύπου  τον  λένε  22.000 φορές  τη  μέρα  Γιωργάκη .
Μαλάκας  δεν είναι  εκείνος  που  καθαρίζει ένα  κόμμα  από  βαρίδια , λαμόγια  και  σαρίδια  μιας  20ετίας  μεσα  σε  χρόνο ντε  τε , χωρίς  να  χάσει  την  αποτελεσματικότητά  του .
Μαλάκας  δεν είναι  αυτός  που  μιλάει σοβαρά , όταν οι άλλοι πετάνε  τη  μπαλα  στην εξέδρα .
Μαλάκας  δεν είναι  όποιος  τελειώνει  τα  καλύτερα Πανεπιστήμια  του εξωτερικού  , είναι  πόσα  χρόνια  στην πολιτική , χωρίς  να ακουστεί τίποτα  επιλήψιμο γι΄αυτόν , και  όντας  ο πιο επιτυχημένος  Υπουργός  Παιδείας  και Εξωτερικών .
Α  και κάτι άλλο  εγώ  πριν το ΠΑΣΟΚ γνώρισα  επ ολίγον και άλλους  χώρους. Αλλά  και στην πορεία  μου  στη  ζωή  που  είναι μεγάλη  συναναστράφηκα  με  διαφόρους  ανθρώπους . Ε  σε  πληροφορώ  ότι τις  καταστάσεις  που  είδα  από το 2004  μέχρι σήμερα  δεν  τις  έχω  δει  ποτέ  μου . Διότι  δε  λέω  7 έτη  άμα είσαι  έξυπνος  αρκούν για  να  φτιάξεις κάτι , αλλά  όταν σε  7 έτη φτιάχνεις  ό,τι ο άλλος  δεν έφτιαξε  σε 2 ζωές , ε  έχουμε  ένα  θεματάκι .

Τέλος  να  σου θυμίσω και  κάτι .
Επί  κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ , και  όχι μόνο επί  της  ΧΡΥΣΗΣ  ΕΠΟΧΗΣ του  ΤΙΤΑΝΑ , ο κόσμος  έβγαινε . Κανείς  δεν γκρίνιαζε  άν ξόδεψε  στα  μπουζούκια , στην ταβέρνα , στο κωλάδικο 10.000 ή  10.500 δραχμές . Σήμερα  μιζεριάζεστε  άν  σας  έφεραν σωστά  το λογαριασμό ή  σας  έφαγαν  τα  2  ευρούλια . Αν  και  το 2000 έχω προλάβει  το γυναικείο ποτό  στο 2.000 δρχ. και το αντρικό στα 1.000 . 25.000 τη  βίζιτα  + 5.000  τα  εξτραδάκια  και  πάει λέγοντας . 
Δουλειές  υπήρχανε , η  οικονομία  εκινείτο , περνάγαμε  καλά  με  πολύ  λιγώτερα , γαμάγαμε  με  πολύ  λιγώτερα  .

Γι΄αυτό  σου  λέω  ξανασκέψου  το .
Μη  βγάζεις  νόμους  και  διατάγματα , μην  το παίζεις δάσκαλος  και προφήτης . Πρώτος  εσύ  θα  τα  παραβείς  και  θα  είσαι  ο διδασκαλος  που  εδίδασκε  και νόμον δεν εκράτει .

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.242
Πόντοι
22.785
καλημερα στην hot παρεα............

Συνημμένα

• 05.jpg
    05.jpg
    175,6 KB · Εμφανίσεις: 23

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Διαπλεκόμενε  βιλίτσα  με  πισίνα  βλέπω  και όλα  τα  σχετικά !

Επισκέπτης
Τέλος  να  σου θυμίσω και  κάτι .
Επί  κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ , και  όχι μόνο επί  της  ΧΡΥΣΗΣ  ΕΠΟΧΗΣ του  ΤΙΤΑΝΑ , ο κόσμος  έβγαινε . Κανείς  δεν γκρίνιαζε  άν ξόδεψε  στα  μπουζούκια , στην ταβέρνα , στο κωλάδικο 10.000 ή  10.500 δραχμές . Σήμερα  μιζεριάζεστε  άν  σας  έφεραν σωστά  το λογαριασμό ή  σας  έφαγαν  τα  2  ευρούλια . Αν  και  το 2000 έχω προλάβει  το γυναικείο ποτό  στο 2.000 δρχ. και το αντρικό στα 1.000 . 25.000 τη  βίζιτα  + 5.000  τα  εξτραδάκια  και  πάει λέγοντας . 
Δουλειές  υπήρχανε , η  οικονομία  εκινείτο , περνάγαμε  καλά  με  πολύ  λιγώτερα , γαμάγαμε  με  πολύ  λιγώτερα  .

Σοβαρά...θέλεις να σου απαντήσω σ'αυτές τις μαλακίες ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Σοβαρά...θέλεις να σου απαντήσω σ'αυτές τις μαλακίες ?

Κοίτα  για τον  πούτσο  συζήτηση  κάνουμε , μαλακίες  λέμε .
Αν  μιλάγαμε  σοβαρά , και αν  ήμασταν σοβαροί δεν θα  ήμασταν εδώ .

Πάντως  και  φορτοκουπόνια  εργατικής  εστιάς  θα  νομοθετήσω !

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Αρχίσαν και τα προεκλογικά σφυροκοπήματα !  :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ψηφίστε Μπασέσκου Έλενα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Κόρη του Αρχηγού Τραιανού...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Να  δεις  τι θα  σας  κατεβάσω  εγώ , να  ψηφίζετε  με  2  χέρια !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Στα exit poll να σε δω εσένα πως θα σαι !

Με  λεξοτανίλ , θυμάσαι  το  καλοκαίρι στις  Ευρωεκλογές , εσύ  μου  τα φερνες  τα  χάπια  μου !
Τότε  που  άφριζα  και καλέσατε  με  την πουτή  το γιατρό !

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Με  λεξοτανίλ , θυμάσαι  το  καλοκαίρι στις  Ευρωεκλογές , εσύ  μου  τα φερνες  τα  χάπια  μου !
Τότε  που  άφριζα  και καλέσατε  με  την πουτή  το γιατρό !

Λίγο έλειψε και θα πέρναγες στην Ιστορία εκείνη την μέρα !  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom