You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
ψάρια φίλε....ψάρια...υποχρεωτική εισφορά των ιθαγενών προς την νέα "διοίκηση"...
Γεια σου Γιώργη με τα ωραία σου !
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ψάρια φίλε....ψάρια...υποχρεωτική εισφορά των ιθαγενών προς την νέα "διοίκηση"...
σε αυτό το θρεντ ταιριάζει απόλυτα το:
φάτε μάτια ψάρια.........
μπλιαχ!!!Γιώργο φάε και κανένα μουσακά !
Με το βούρστ και το Στρουντελ δε βλέπω προκοπή !
Θα σε ξαναπούνε και κοντό για τα κιλά σου !
απαισιος συνδυασμος!!!
εδο ιεμμεγιστε ΘΡΟΥΛΗ είσαι έδώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
Ντροπή να εκθειάζουμε ένα σπάμερ,πρέπει να εκδιωχθεί οριστικά από το σάιτ!
ελα να σου κανω μια πιπα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
εδο ιεμ
και ερωτω....... θα λαβης π.μ σε θελω.
εροτικα?και ερωτω....... θα λαβης π.μ σε θελω.
θα μου καμισ κ μενα μιαελα να σου κανω μια πιπα
Επισκέπτης
1)Πικολακι μου.. Τώρα που γύρισα με την πρώτη ευκαιρία θα έχεις την απάντηση σου.. ;)
Θέλω μια χάρη...αν έχεις χρόνο στείλε μου ενα πμ...(για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σου στείλω)...
Για την απάντηση...την πήρα μόνος μου...θύμησέ μου να σου πω στο πμ...να πεθάνεις απ'τα γέλια...
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν παραπάνω, επανεμφανίστηκε σήμερα μετά από απουσία 2 μηνών στο γυμναστήριο. Αφού χαιρετηθήκαμε οι ερωτήσεις πήγανε στο πως τα πέρασε φέτος το καλοκαίρι.
"Γιώργο μου", μου απάντησε "πήρα τα κορίτσια (τις άλλες 3 κοπέλες με τις οποίες συγκατοικει, σε διαμέρισμα στα Πατήσια) και πήγαμε, Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη, Χανιά, Ρόδο, Χαλκιδική και σε κάποια άλλα που δε τα θυμάμαι".
Εγώ έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
"Τι έγινε, που τα βρήκες τα λεφτά να πας σε όλα αυτά και όχι μόνο αυτό, δε κουράστηκες να ταξιδέυεις σε όλα αυτά τα μέρη".
"Καθόλου, άλλωστε δεν έίμασταν μόνες μας, σε ένα κότερο ήμασταν".
"Κατάλαβα της απαντάω, με παπούδες".
Και αυτή γέλαγε.
"Δηλαδή όλο το καλοκαίρι, σεξ, φαί, ύπνο, μπάνιο και άφθονο αλκοόλ σαμπάνια". της λέω
"Και όχι...... και όχι μόνο"
Και εσείς καθόσαστε και τις ψάχνετε, ρε από τώρα σιγα σιγά όλες θα γυρίζουν. Το καλοκαίρι κάνουν τα μπάνα τους σε ακριβά κότερα, και εμείς ξεμένουμε εδώ, με ότι κλώτσησε ο καπετάνιος από το κότερο. Μόνο κάτι πορνόγεροι του στυλ Pur περνάνε καλά. Α!!!!! Ρε πούστη PUR................
εγώ να απλά να σημειώσω οτι δεν έχουν κότερα μόνο οι παπούδες...
****Ααααα....κ κάτι ακόμη...μην πιστεύεις ότι μαλακία σου λέει κάθε καριολάκι/πουτανάκι....πολύ πιθανό να πήγε κ σε κάποιο κότερο...για ένα 2ήμερο/3ήμερο....(για περισσότερο αμφιβάλλω...γιατί ο ιδιοκτήτης θα προσπαθούσε να μιμηθεί το άβαταρ του ΝΟΚΙΑ)....αλλά το πιθανότερο...είναι τον περισσότερο χρόνο να τον πέρασε στο χωριό της...παρέα με τη μαμα κ τον μπαμπά...κ φυσικά τους κλεφτοκοτάδες συγχωριανούς της....
Αυτά...κ φιλάκια... ;)
Επισκέπτης
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
γιατί ο ιδιοκτήτης θα προσπαθούσε να μιμηθεί το άβαταρ του ΝΟΚΙΑ)....
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Ξέρει κανείς στο ελ.βενιζελ...που γίνονται οι αφίξεις απο Μόναχο ? (έχει κατι νουμεράκια απ'το 1 ως το 5)...θυμάται κανείς σε ποιο νουμερο είναι ?
*Παραθέτω κ το σχεδιάγραμα μπας κ δεν ξέρει κάποιος αλλα θυμάται απο που παρέλαβε...
*Παραθέτω κ το σχεδιάγραμα μπας κ δεν ξέρει κάποιος αλλα θυμάται απο που παρέλαβε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις