Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έχω το touchscreen ρολόϊ εγώ...γι'αυτό ψαρώνουν όλες! :2funny:

PS: Παιδί του Μωριά και εσύ?  :rockon:

Tυχερέ,εμένα δεν μου φέρνει δώρο ο νονός μου μαζί με την λαμπάδα κι εγώ δεν έχω περίσσευμα να πάρω κάτι μόνος!  :cheesy: :cheesy:

Όχι,παιδί του Πειραιά είμαι αλλά έχω κληρονομήσει κάτι φάρμες στα Νότια (γενικά) - βέβαια μου αρέσουν και οι ολιγοήμερες εξορμήσεις,άρα αναπόφευκτο να μην μάθεις τα τελευταία νέα!  :rolleyes:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γιατί ? Κάηκες στο Shisha Club ή στο Μικρολίμανο ?  :2funny: :2funny: :2funny:
Τι είναι το Sisha Club?

Στο μικρολίμανο πάντως...έχω φάει όντως κάψιμο, δεν έχω πέραση στις πειραιώτισες, δεν τους αρέσουν τα touchscreen ωρολόγια ρε γμτ.

Επισκέπτης
Τι είναι το Sisha Club?

Στο μικρολίμανο πάντως...έχω φάει όντως κάψιμο, δεν έχω πέραση στις πειραιώτισες, δεν τους αρέσουν τα touchscreen ωρολόγια ρε γμτ.

Είναι δήθεν club,έτσι για να λέμε οτι έχουμε κι εμείς club στα φτωχικά μας μέρη.(ευτυχώς αναβαθμιστήκαμε)!  :grin: :grin:

Εεεεεεεεεεεεεεεμμμμμμμμμμμμ,δεν ξέρεις οτι το μικρολίμανο λεγόταν στην αρχαιότητα "Λιμένας Μουνιχίας".  :2funny: :2funny:

Όλα τυχαία είναι σ'αυτή τη ζωή Τζώρτζηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πραγματικά, εκτός από τις μούφες..

Επισκέπτης
Τρυπές ανεβάζουν, ξεβράκωτες κατεβάζουν... Μαλακισμένες είναι που έχουν ταλαιπωρήσει κόσμο και τρώνε φόλες από τα χειρότερα καθάρματα. Δεν φτύνουμε εκεί που γλύφουμε btw...συνήθως :grin:

Έχεις πιάσει εκείνο το φιλοσοφικό στυλ πάλι αλλά θα σου απαντήσω μιας κ αναφέρεσαι ΚΑΙ σ'εμένα!

Τρύπες είναι και όχι τρυπές.Ξεβράκωτες είναι επίσης.Μπορώ να βρω και άλλα πρόχειρα - δεν έχει σημασία!

Το οτι ασχολούμαι για να παίζω κ να γαμάω άμα θέλω με λεφτά ΠΑΝΤΑ (γιατί δεν έχω χρόνο για μαλακίες αλλά και γιατί είμαι ο ανικανότερος όλων χωρίς αυτά) είναι δικό μου θέμα.Νομίζω οτι είναι και δικαίωμά μου στην τελική. Δεν πιστεύω όμως πως ταλαιπωρούν τίποτα παιδάκια ή αγγέλους.Μαλάκες ταλαιπωρούν που γουστάρουν να τραβιούνται ή τους αρέσει το παιχνίδι με τη φωτιά.(κ πάλι είναι τύποι χωρίς προσωπικότητα,αδιανόητο να σε τραβάει -χωρίς τη συγκατάθεσή σου- ξεβράκωτη απ'τη μύτη για τα δεδομένα μου)!

Α,ΚΑΙ φτύνουμε ΚΑΙ γλύφουμε εκεί που μας κάνει κέφι. Σε κανέναν leonoro κλπ δε θα δώσουμε αναφορά,τουλάχιστον όχι εγώ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτή είναι η αποψή μου klein. Δεν συνηθίζεται :rolleyes:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν με ενδιαφέρει :cheesy: Την εξέφρασα..γενικώς

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ωραία. Να γράφεις... στην προσωπική σου ζωή :cheesy:

Επισκέπτης
Αυτή είναι η αποψή μου klein. Δεν συνηθίζεται :rolleyes:

Δεν με ενδιαφέρει :cheesy: Την εξέφρασα..γενικώς

Ωραία. Να γράφεις... στην προσωπική σου ζωή :cheesy:

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ

[youtube=217,150]FJDExe7WhBI[/youtube]

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δλδ, Σε ότι γράφεις δεν υπάρχει κάποια άλλη άποψη...... Ούτε σε είπα αυτά που εσύ ανέφερες για τον εαυτό σου. Αν δεν μπορείς να συζητήσεις, Άγιον Όρος  :- :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
Δλδ, Σε ότι γράφεις δεν υπάρχει κάποια άλλη άποψη...... Ούτε σε είπα αυτά που εσύ ανέφερες για τον εαυτό σου. Αν δεν μπορείς να συζητήσεις, Άγιον Όρος  :- :idiot: :idiot:

Aν θες να σου δώσω κανένα (500-1000)άρικο ή και παραπάνω βρε αδερφέ,να κεράσεις την μουνάρα σου - μπας κ την γαμήσεις - μετά τον αλβανορωσσοπόντιο φίλο της,με αγαπες,λουλούδια και προδέρμ,στείλε μου pm.Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλλοιπους κατατρεγμένους!
Μοιράζω λεφτά για μια καλύτερη ελλάδα μπας κ ησυχάσουμε!

**Ξέρεις πως μπορώ να κάνω διάλογο με τον καθένα,όσο βλάκας κι αν είναι,αρκεί να μην το παίζει έξυπνος και να μην κρίνει όταν δεν υπάρχει κάτι για κριτική.Το να μου βγαίνεις με κόκκινο δε νομίζω οτι σε ανεβάζει αλλά αν έτσι σου βγαίνει keep on!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτό είπα παραπάνω αλλα δεν.. :idiot: . Αν πιστεύεις ότι σου βγαίνω με κόκκινο επειδή θεωρώ αστείο, το να φτύνει κάποιος εκεί που θα αναφερθεί(γενικώς), είναι ΚΑΙ αστείο btw

Επισκέπτης
Αυτό είπα παραπάνω αλλα δεν.. :idiot: . Αν πιστεύεις ότι σου βγαίνω με κόκκινο επειδή θεωρώ αστείο, το να φτύνει κάποιος εκεί που θα αναφερθεί(γενικώς), είναι ΚΑΙ αστείο btw

Τα είπαμε,εκτός απ'όλα όσα ξέρεις πως είμαι,βασικό γνώρισμα μου είναι ΚΑΙ το χαζός.

Δεν θα επαναληφθώ,είμαι πολύ κουρασμένος για να συνεχίζω να ασχολούμαι.
Πίστευε ότι γουστάρεις,κρίνε εμένα κ τα γραπτά μου,κάνε ότι θες τελικά.

NO HARD FEELINGS ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕ !!!

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ

[youtube=217,150]FJDExe7WhBI[/youtube]

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

**Όποτε νιώσεις έτοιμος,στείλε pm.Μέχρι 2-3 χιλιάρικα μπορώ να δώσω άμεσα για να ικανοποιήσεις την ΑΓΑΠΗ σου !
Παραπάνω πιστεύω είναι ανώφελο αλλά αν θες extra θα σου δώσω και πάλι αλλά με την προϋπόθεση να ταϊσεις και καμιά άλλη!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για να στο κάνω πιο λιανά, επειδή δεν αντιλαμβανομαι από που βγήκαν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί προς εσένα. Υπάρχουν πολλοί που ενώ τις βρίζουν, το βράδυ θα πάνε με...φιλάκια. Άιντε ξεκόλα :cheesy: γράφεις και :idiot:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Hρεμια αδελφια..!

Ειπαμε ( και πιστευω πως ολοι συμφωνουμε) πως οποιος πληρωνει να γαμαει, στο τελος πληρωνει τα λιγοτερα..!

Ασε που κοιμαται απο νωρις και αποφευγει τα περριτα ξενυχτια..

Αυτα..

ΥΓ - Το να θες να γαμας τις παρτολες-καταπιολες, εχοντας ταυτοχρονα το συναισθημα-ψευδαισθηση της ερωτικης κατακτησης, ειναι παρα πολυ ακριβο και ανουσιο..!

deloudis

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Έχω μια καινούργια πληροφορία που πιστεύω να ενδιαφέρει όλους σας.

Oι πληροφορίες έχουνε φτάσει στα αυτιά όλων σας και πλέον είναι κρυφό μυστικό σε όλους τους λάτρεις του είδους. Το Alcatraz το νούμερο ένα μαγαζί στις προτιμήσεις όλου του κοινού τα τελευταία 2 χρόνια ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του ρούχα εν αναμονή των γιορτινών ημερών του Πάσχα. Το ρόστερ του μαγαζιού θα ανανεωθεί με καινούργια και πολύ καβλιάρικα μωρά μα πάνω απ'όλα πρόθυμα και υπάκουα σε κάθε κρυφή επιθυμία και φαντασίωση σας, όποια και αν είναι αυτή. Ξεχάστε τις Ρουμάνες, τις Βουλγάρες και τις Βρωμο-Αλβανίδες που παίζουν σε όλα τα μαγαζιά. Τα καινούργια πολυ καβλιάρικα μωρά στο ανανεωμένο ρόστερ του μαγαζιού είναι εξ ολοκλήρου καινούργια θρευτάρια αποκλειστικά και μόνο από Ρωσία, Ουκρανία και Τσεχία. Ποιος θα μπορέσει να αντισταθεί σε μια τέτοια πρόκληση. ΚΑΝΕΝΑΣ είμαι σίνουρος σε αυτό.

Από τη Κυριακή του Πάσχα λοιπόν και μετά το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα με τα καινούργια μωρά θα έιναι κοντά σας. Όποιος χάσει έχασε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom