You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 298K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μπράβο αγορίνα μου. Σας το λέω το Alcatraz θα γίνει το must του φετινού καλοκαιριούΈγινε κατανοητό...
μαγαζαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο φιλε σιγουρα θα ερθοΈχω μια καινούργια πληροφορία που πιστεύω να ενδιαφέρει όλους σας.
Oι πληροφορίες έχουνε φτάσει στα αυτιά όλων σας και πλέον είναι κρυφό μυστικό σε όλους τους λάτρεις του είδους. Το Alcatraz το νούμερο ένα μαγαζί στις προτιμήσεις όλου του κοινού τα τελευταία 2 χρόνια ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του ρούχα εν αναμονή των γιορτινών ημερών του Πάσχα. Το ρόστερ του μαγαζιού θα ανανεωθεί με καινούργια και πολύ καβλιάρικα μωρά μα πάνω απ'όλα πρόθυμα και υπάκουα σε κάθε κρυφή επιθυμία και φαντασίωση σας, όποια και αν είναι αυτή. Ξεχάστε τις Ρουμάνες, τις Βουλγάρες και τις Βρωμο-Αλβανίδες που παίζουν σε όλα τα μαγαζιά. Τα καινούργια πολυ καβλιάρικα μωρά στο ανανεωμένο ρόστερ του μαγαζιού είναι εξ ολοκλήρου καινούργια θρευτάρια αποκλειστικά και μόνο από Ρωσία, Ουκρανία και Τσεχία. Ποιος θα μπορέσει να αντισταθεί σε μια τέτοια πρόκληση. ΚΑΝΕΝΑΣ είμαι σίνουρος σε αυτό.
Από τη Κυριακή του Πάσχα λοιπόν και μετά το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα με τα καινούργια μωρά θα έιναι κοντά σας. Όποιος χάσει έχασε.
Μπράβο αγορίνα μου. Σας το λέω το Alcatraz θα γίνει το must του φετινού καλοκαιριού
Λάθος άνθρωπο αγορίνα. Ωραίο μαγαζί, αλλά πηγαίνω για ποτό όχι για strip. Είναι για τον kleinmein
Επισκέπτης
Λάθος άνθρωπο αγορίνα. Ωραίο μαγαζί, αλλά πηγαίνω για ποτό όχι για strip
Στα άλλα γιατί πας ?
για κοτοΣτα άλλα γιατί πας ?
Επισκέπτης
Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες,όλοι έχουν απο μία.
Όπως φαίνεται παραπάνω.
Όπως φαίνεται παραπάνω.
Επισκέπτης
Γιατί τα βάζεις με το μαγαζί αφού θα πιεις το πουτό
Aν ρωτάς,η απάντηση είναι απλη : με νευριάζουν οι τύποι που με περνάνε για μαλάκα χωρίς να με ξέρουν,οι άλλοι είναι δικαιολογημένοι τουλάχιστον! ;) ;)
Κατά τ'άλλα το μαγαζί ήταν του γούστου μου και ήμουν τακτικότατος πελάτης μέχρι το μπουζούριασμα!
Μετά ξέκοψα για προσωπικούς λόγους! Όμως παραμένει το καλύτερο club,όχι strip-club με την ομορφότερη πλειοψηφία γκομενακίων αλλά και το χειρότερο απο άποψη ευχαρίστησης στις διαπροσωπικές σχέσεις εντός μαγαζιού! (έξω,οι καλύτερες - αφού το management είναι EU standard!) ;) ;)
Επισκέπτης
vanitas vanitatum et omnia vanitas
Αστειεύομαι
Eίσαι επιστήμονας όμως.
Χειρουργικό ατσάλι!!!
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τι έγινε βρε παιδιά με τον Alcatraz δεν τον μάζεψαν ακόμα τα στρουμφάκια?
Ακόμα στους φούρνους με τα ψωμιά κρύβεται?
Έβαλε και παπαγάλους να μας πει πως θα γίνει πάλι το Νο1 μαγαζί
Και ο παπαγάλος είναι και ψευτομαγκας βλέπω και όποιος δεν συμφωνεί μαζί του απειλεί και του λέει και να προσέχει την πλάτη του
Ξεφτίλες ουστ ρε
Ακόμα στους φούρνους με τα ψωμιά κρύβεται?
Έβαλε και παπαγάλους να μας πει πως θα γίνει πάλι το Νο1 μαγαζί
Και ο παπαγάλος είναι και ψευτομαγκας βλέπω και όποιος δεν συμφωνεί μαζί του απειλεί και του λέει και να προσέχει την πλάτη του
Ξεφτίλες ουστ ρε
Eίσαι επιστήμονας όμως.
Χειρουργικό ατσάλι!!!
Σήμερα, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=55952.0;attach=180848[/img[/URL]]
:2funny: :2funny:
Από τις "Αγαπημένες εκφράσεις"
[QUOTE="rigormortis, post: 1041544"]
[i]Τόσα δίνω, πόσα θες
στα λαδάδικα πουλάν αυτό που θε-ς
Κάθε κάμαρα κελί
με βαριά, παλικαρίσια αναπνοή[/i]
δεν ξερω αν μετραει στις αγαπημενες εκφρασεις ,αλλα θεωρω αυτα τα στιχακια πολυ ωραια ,μου θυμιζουν προσωπικες εμπειριες ,αλλα πιστευω οτι αγγιζουν κι αλλους συναγωνιστες... ;)
[/quote]
[QUOTE="sinnerman, post: 1041552"]
Oξω πουστη απ τη μπαραγκα :D
[/quote]
[QUOTE="rigormortis, post: 1041571"]
αμα θες ,καθομαι αλλο λιγο στη μπαραγκα σου , αν βεβαια αντεχει ο σφιγκτηρας σου
[/quote][QUOTE="sinnerman, post: 1041610"]
Ναι ρε ψωλαρα αν την εχεις τοσο μεγαλη να την βαλεις στο μουνι της αδελφη σου.
Αντε με τον καθε αρωστο εδω μεσα
[/quote][QUOTE="rigormortis, post: 1042497"]
δεν το καταλαβα ρε φιλε , πεταξες ενα "οξω πουστη απ'την μπαραγκα" και το εξελαβα οτι αναφεροσουν σε μενα ...αν το εγραψες στα πλαισια του θρεντ "αγαπημενες εκφρασεις" ,σου ζητω συγνωμη... ;)
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
βραχο βραχο τον καημο του δλδτακανε κακακια με το star και τορα κριβετε στο πορτο ραφτι
του θιμιζι βραχο
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.965
- Πόντοι
- 22.785
αφτοσ εχι ρε σι μονιμα προβλιμαβραχο βραχο τον καημο του δλδ
δε πλιρονι αφτα που ζητανε ι εξο
Επισκέπτης
Φανταστειτε να εχετε καποια κοριτσια του γκολντ στο πριβε του λιντο!
Φαντάσου το πριβέ (both) να ήταν το underground πέρασμα που τα ενώνει και να την βγάζαμε στον διάδρομο!
Επισκέπτης
Φίλε Kleinmein πως το κάνεις αυτό?
Και αλβανό και μπάτσο?
Είσαι μεγάλο ταλέντο…
Ειδές και συστάσεις? Να προσέχεις το κολο σου λέει χαχαχαχα
Πλακώσανε οι κολομπαραδες
Ε βρε τα παπαγαλάκια έχουν και στόμα και μιλάνε
Ουστ ρε κολοπαπαγάλοι ψευτομάγκες
Φίλε μου,όταν με βλέπουν παρέα με το αφεντικό τους (μερικοί-μερικοί) δεν ξέρω πως ξεκινούν τις υποκλίσεις. Όταν είμαι ένας απλός πελάτης,τότε ξεκινούν οι μαγκιές! Περίεργα πράγματα!
Α,μπάτσος μπορεί και να είμαι,Αλβανός όμως όχι!
Μιλάς καλά τα ελληνικά πάντως
Γιατί ρε επιστήμονα,οι μπάτσοι δεν μιλούν καλά ελληνικά ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις