You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 298K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Πεστα Kleinmein εγω σαν μαλακας φεσωθηκα δυο μηνιατικα για καλυτερο ρολοι και κινητο και εμεινα και με το πουλι στο χερι.Την καλυτερη δουλεια κανεις που μενεις σπιτι σου.
Είναι που χρωστάω ένα cayenne turbo που αγόρασα πριν καιρό για μια φίλη μου ξεβράκωτη,γι'αυτό έχω κλειστεί στο σπίτι ! (το πήρα ευκαιρία με 48 άτοκες δόσεις αλλά τελικά η γκόμενα έγινε λούης με την τουρμπίνα κι εναν χασικλή ρωσσοπόντιο φίλο της γι'αυτό δεν φοράω ρολόι,για να μην θυμάμαι την ημέρα που τη γνώρισα και με κατέστρεψε)! :-
Για πες τις φασεις μπρε Κλαιν..
Αυτα..
Τι να πω φιλαράκι μου,είναι ξεκάθαρα τα πράγματα!
Στην πρώτη φάση η γκόμενα μου το έπαιζε ιστορία εξ'αρχής αλλά επειδή ήταν εκτός έδρας πίστευα πως έχω μεγάλες δυνατότητες,έλα όμως που δεν φορούσα ρολόι και το κινητό μου δεν ήταν touchscreen τουλάχιστον!
Στην δεύτερη φάση,τα ξέρεις καλύτερα απο μένα που είχα να βγω 3 χρόνια απ'το καβούκι μου.Κάθε μέρα έξω είσαι απ'ότι έχω κοζάρει,άρα νιώθεις την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.
Μπα να μη μας πει θα διηγείται την αμερικανιά που είδε και θα βαρεθούμε !
Συγγνώμη που δεν είμαι της κουλτούρας φίλτατε. Προτιμώ τα εύπεπτα διότι είμαι και δυσκοίλιος,αν είναι και βράδυ ακόμη χειρότερα! ;)
ΜΟΝΟ ο ΜΑΚΛΕΙΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολι η αλι......δε με μαθενετε τιποταΕίναι που χρωστάω ένα cayenne turbo που αγόρασα πριν καιρό για μια φίλη μου ξεβράκωτη,γι'αυτό έχω κλειστεί στο σπίτι ! (το πήρα ευκαιρία με 48 άτοκες δόσεις αλλά τελικά η γκόμενα έγινε λούης με την τουρμπίνα κι εναν χασικλή ρωσσοπόντιο φίλο της γι'αυτό δεν φοράω ρολόι,για να μην θυμάμαι την ημέρα που τη γνώρισα και με κατέστρεψε)! :-
Τι να πω φιλαράκι μου,είναι ξεκάθαρα τα πράγματα!
Στην πρώτη φάση η γκόμενα μου το έπαιζε ιστορία εξ'αρχής αλλά επειδή ήταν εκτός έδρας πίστευα πως έχω μεγάλες δυνατότητες,έλα όμως που δεν φορούσα ρολόι και το κινητό μου δεν ήταν touchscreen τουλάχιστον!
Στην δεύτερη φάση,τα ξέρεις καλύτερα απο μένα που είχα να βγω 3 χρόνια απ'το καβούκι μου.Κάθε μέρα έξω είσαι απ'ότι έχω κοζάρει,άρα νιώθεις την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.
Συγγνώμη που δεν είμαι της κουλτούρας φίλτατε. Προτιμώ τα εύπεπτα διότι είμαι και δυσκοίλιος,αν είναι και βράδυ ακόμη χειρότερα! ;)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.964
- Πόντοι
- 22.785
σου εστιλα το φιλαδιο για τισ σολινεσΜΟΝΟ ο ΜΑΚΛΕΙΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολι η αλι......δε με μαθενετε τιποτα
αλκερ μι ξεχασισ να φερισ και αλγκον μονο ετσι τα ανοξιδια,σου εστιλα το φιλαδιο για τισ σολινεσ
και να κανουμε και ανοπτισι ανακρισταλοσι μεταλικου πλεγματοσ
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.964
- Πόντοι
- 22.785
εχο μονο αρκον στι καντινα κ ουπα ριτινισαλκερ μι ξεχασισ να φερισ και αλγκον μονο ετσι τα ανοξιδια,
και να κανουμε και ανοπτισι ανακρισταλοσι μεταλικου πλεγματοσ
για να μι λει ο πουρ οτι δε στεροθικε καλα
ο Πουρ εχι δικι του κατασκεβαστικι ,σιγα μι λεροσι τα γεροντοδακτιλα τουεχο μονο αρκον στι καντινα κ ουπα ριτινισ
για να μι λει ο πουρ οτι δε στεροθικε καλα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.964
- Πόντοι
- 22.785
ολο εξιγισισ θελι για τι στερεοσιο Πουρ εχι δικι του κατασκεβαστικι ,σιγα μι λεροσι τα γεροντοδακτιλα του
γιατι τορα θα εχι πριβε γινεκα απο το σολιναδικο
κε που εχι πριβε χαρεμι ,τι εγινε αμαδ επαρι κιαλια δε μπορι,του τιν ιπε και ο καρδιολογοσολο εξιγισισ θελι για τι στερεοσι
γιατι τορα θα εχι πριβε γινεκα απο το σολιναδικο
οποτε παλι η μονοποντικι θα χαρουν
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.964
- Πόντοι
- 22.785
γι αφτο εβαλε μπαλονακι για τα πριβεκε που εχι πριβε χαρεμι ,τι εγινε αμαδ επαρι κιαλια δε μπορι,του τιν ιπε και ο καρδιολογοσ
οποτε παλι η μονοποντικι θα χαρουν
κορασιδια που αναβαζουνε πιεσι
το θεμε ινε να ανεβενι η πιεσι στι βουβονικι,ετσι τιν πατισε στιν Αλμπαγι αφτο εβαλε μπαλονακι για τα πριβε
κορασιδια που αναβαζουνε πιεσι
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.964
- Πόντοι
- 22.785
διλαδι τορα παι με το αμαξακι στι τριπατο θεμε ινε να ανεβενι η πιεσι στι βουβονικι,ετσι τιν πατισε στιν Αλμπα
το αμαξακι εγο το οδιγουσαδιλαδι τορα παι με το αμαξακι στι τριπα
νε φιλε ,εσι ισε ολιγοφαγοσ εμισ ομοσ τρομε πολιΠαιδιά φτάνει η μαλακία,χορτάσαμε!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.964
- Πόντοι
- 22.785
ο.κ παμε να θαμε κ εμισ τοραΠαιδιά φτάνει η μαλακία,χορτάσαμε!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.964
- Πόντοι
- 22.785
πιο;;;καθήστε και απολαύστε τις δικές μας μαλακίες τότε,μην μας τον πρήζετε !
αρε που ινε ο κιριοσ Μακλειν να με προστατεφσικαθήστε και απολαύστε τις δικές μας μαλακίες τότε,μην μας τον πρήζετε !
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.964
- Πόντοι
- 22.785
ισε γλικουλισ ομοστον πούτσαρο που μας ζαλίζεις αντιγράφοντας και παριστάνοντας τον πανηλίθιο ενώ γνωρίζουμε οτι είσαι ένας απλός.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις