Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τζαζ μουσικη

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ειμαι μελος του σαιτ απο τοτε σχεδον που ξεκινισε και εχω διαβασει παρα πολλες αποψεις πανω στα στριπτιτζιδικα και θα ηθελα να εκφρασω και τις δικες μου
τα μαγαζια αυτα ξεκινισαν σε αυτο το μοτιβο απο το 1992 περιπου αν θυμαστε το μπιλιον ντολαρσ...και νκανα δυο..5000 ο χορος..
απο το 1999 και μετα παρατηρω μια πτωση της ποιοτητας...με αποτελεσμα ολα σχεδον τα μαγαζια νε ειναι μια επαναλειψη του αλλου σε γενικες γραμμες καμμια 20ρια πρωην ανατολικες..με 4 5 καλα κομματια κανενας μετριος χορος στην πιστα  προσωπικος χορος σε γενικες γραμμες πιασιμο παντου κανενα βιζοσκαμπιλο κλπ..ποτα στα περισσοτερα μπομπες..και φυσικα πολλα μαδιματα κυριως σε κατι παιδακια και αγαθομουνιδες..και φυσικα παντελης ελλειψη του πολυποθητου ας μην κρυβομαστε ...ποιος εχει γαμισει σε στριτιτζιδικο εδω στην ελλαδα χωρις να του φυγει περιουσια...ολες οι στριπτιτζουδες ερχοντε εδω στην ελλαδα και το παιζουν μιξοπαρθενες..ενω γαμιοντουσαν ασειστολως σε αλλες χωρες που εχουν δουλεψεικυπρο,λιβανο κλπ..ΔΙΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ακομα και στην σαουδικη αραβια πληρωνουν αλλα γαμανε στο τελος.γενικα θα συμφωνισω οτι ειναι μια κοροιδια αν και συνεχιζω και πηγενω πολυ ποιο λιγο φυσικα..

Το "Million Dollars" ήταν στην αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, κοντά στην Πλατεία Αμερικής (αν θυμάμαι καλά)  :boobies:

Για αυτές τις χρονιές (αρχές της δεκαετίας του 1990) υπήρχε και το "TESERA" στην οδό Πειραιώς  :boobies:

:cool2:
Μερικές φορές,
διάβαζα το "TESERA"
ως "TEREZA"

στο μυαλό μου κυριαρχούσε κατα μια έννοια η κατσαρίδα η μικρή ΤΕΡΕΖΑ

...τόσο ωραία και μαγευτικά!!!

Η κατσαρίδα η μικρή Τερέζα (στην διαφήμιση) ήταν πονηρή, προκλητική με πρόστυχο κούνημα και όλα τα αμαρτωλά στοιχεία

Κατεβαίνοντας στο TESERA πηγαίναμε πάντα αριστερά και καθόμαστε στο δεύτερο τραπέζι από την πίστα...

Μέχρι σήμερα δεν μπορώ αυτό να το εξηγήσω...  :think:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παρεμπιμπτόντως

Δεν γνωρίζω πολλά παιδιά,

..γνωρίζω [glow=red,2,300]κάποια[/glow] παιδιά

Δεν γνωρίζω για ποιόν "σωλήνα" γίνεται η συζήτηση

...αλλά είναι έξυπνη ιδέα αυτή η λέξη

και σύγουρα δεν γνωρίζω για ποιά "παιδιά του σωλήνα" σιγουτραγουδάμε απόψε όπως κάθε βράδυ

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μάλλον είμαι οf topic ...  :-

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Να υποθέσω ότι γνωρίζεις τον "σωλήνα" ή και τα "παιδιά του σωλήνα" ???

Εγώ πάντως, ειλικρινά, δεν γνωρίζω τίποτε,

οπότε αισθάνομαι ότι είμαι "εκτός θέματος"...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

δεν εχεις κι αδικο

Επισκέπτης

Σωλήνας είναι άτυπα η κολώνα που χορεύουν οι ξεβράκωτες!

Τα παιδιά του σωλήνα είμαστε όλοι όσοι νιώθουμε έτσι.(καμία σχέση με τα παιδιά του κωστάκη/χοντρούλη/κυβερνήτη)!

Κανείς σ'αυτόν τον τόπο δεν γνωρίζει τίποτε - είναι όλοι σοφοί!

Δεν είσαι offtopic,είσαι ontopic για τα offtopic ούτως η άλλως!

Επισκέπτης
1.Οτι θα με σνόμπαρε ξεβράκωτη επειδή δεν φοράω ρολόι και το κινητό μου είναι τόσο απλό ωστέ απλά να μπορώ να στέλνω/λαμβάνω sms/κλήσεις,ειλικρινά δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω !

2.Γουστάρω οικονομική κρίση. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ? Παρακαλείστε να κλειστείτε όλοι στα σπίτια σας,να κλειδώσετε 2πλά και να βλέπετε ολημερίς τηλεόραση !!!
(είχα 3 χρόνια να βγω απ'το σπίτι μου και αυτό που συνάντησα σήμερα στο cinema,σε 3 club και έξω απο 2 μπουζουξίδικα δεν μπορώ να το περιγράψω! Ααααααααχ ρε ευαγγελάτο,με έκαψες τόσο καιρό που μου έλεγες οτι έχουμε κρίση.Εγώ νόμιζα οτι πρέπει να κάθομαι μέσα ρεεεεεεεεεεεεε.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σωλήνας είναι άτυπα η κολώνα που χορεύουν οι ξεβράκωτες!

Τα παιδιά του σωλήνα είμαστε όλοι όσοι νιώθουμε έτσι.(καμία σχέση με τα παιδιά του κωστάκη/χοντρούλη/κυβερνήτη)!

Κανείς σ'αυτόν τον τόπο δεν γνωρίζει τίποτε - είναι όλοι σοφοί!

Δεν είσαι offtopic,είσαι ontopic για τα offtopic ούτως η άλλως!

;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.964
Πόντοι
22.785
καθ οτιν ολιγαρκισ στο χορο τισ ινοξ σολινασ
περιφερομε στο χορο μετα απο μακροχρονιεσ κουρτινεσ
στο φορουμ ακουγοντασ τουσ μαστερ στα θεματα σολινασ
επισκευθιν ενα σολιναδικο.......
ιτο ορε δε μπορο να πο μεχρι κ ο χοροσ τισ πριβε κορασιδασ
βρικε στοχο....... ετελιοσα αγαπιτι μου.......
:think: :think: :rockon: :rockon: :rockon:

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
1.Οτι θα με σνόμπαρε ξεβράκωτη επειδή δεν φοράω ρολόι και το κινητό μου είναι τόσο απλό ωστέ απλά να μπορώ να στέλνω/λαμβάνω sms/κλήσεις,ειλικρινά δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω !

2.Γουστάρω οικονομική κρίση. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ? Παρακαλείστε να κλειστείτε όλοι στα σπίτια σας,να κλειδώσετε 2πλά και να βλέπετε ολημερίς τηλεόραση !!!
(είχα 3 χρόνια να βγω απ'το σπίτι μου και αυτό που συνάντησα σήμερα στο cinema,σε 3 club και έξω απο 2 μπουζουξίδικα δεν μπορώ να το περιγράψω! Ααααααααχ ρε ευαγγελάτο,με έκαψες τόσο καιρό που μου έλεγες οτι έχουμε κρίση.Εγώ νόμιζα οτι πρέπει να κάθομαι μέσα ρεεεεεεεεεεεεε.

Πεστα Kleinmein εγω σαν μαλακας φεσωθηκα δυο μηνιατικα για καλυτερο ρολοι και κινητο και εμεινα και με το πουλι στο χερι.Την καλυτερη δουλεια κανεις που μενεις σπιτι σου.

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Άσχετο: Τελικά είναι ωραία να ξυπνάς πρωί

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Για πες τις φασεις μπρε Κλαιν.. :2funny: :2funny:

Αυτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom