You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Με αυτά που γράφετε , και κατόπιν εντόνων πιέσεων , συντόνων προτροπών από οικονομικούς παράγοντες τις χώρας , φορτικών παρακλήσεων από θαυμαστές , εκκλήσεων από συμπαρισταμένους ( μέχρι και επιτροπή φτιάξανε) , και μετά τέλος από παρέμβαση κορυφαίου πολιτικού παράγοντα της Χώρας , αποφάσισα να ενδώσω και να δώσω συγχώρεση στο Βόθρο , με τους ειδικώτερους όρους και συμφωνίες που περιγράφω στο blog μου .
Ένας μήνας απαγόρευση δεν ήταν και λίγο !
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εισαι ανωτερα προσωπικοτης με ευγενη ψυχη και με παρατεταμενες επισκεψεις σε διασκεδαστηρια κολωνοχορου η ορθοτερα στυλοχορου
σε φχαριστο ΔΑΣΚΑΛΕ μου επισιμε πλεον!!!!!!!!!!!!!!!Με αυτά που γράφετε , και κατόπιν εντόνων πιέσεων , συντόνων προτροπών από οικονομικούς παράγοντες τις χώρας , φορτικών παρακλήσεων από θαυμαστές , εκκλήσεων από συμπαρισταμένους ( μέχρι και επιτροπή φτιάξανε) , και μετά τέλος από παρέμβαση κορυφαίου πολιτικού παράγοντα της Χώρας , αποφάσισα να ενδώσω και να δώσω συγχώρεση στο Βόθρο , με τους ειδικώτερους όρους και συμφωνίες που περιγράφω στο blog μου .
που με κερασεσ και κοτο για να πανε τα φαρμακια κατο ,πολιεμπιρογνομονα πολιγνοστι του πιοτικου φραπε !!!!!!!!
Βοθρε..μαγκια σου που έφυγες και μαγκιά σου που ξαναγύρισες..σε φχαριστο ΔΑΣΚΑΛΕ μου επισιμε πλεον!!!!!!!!!!!!!!!
που με κερασεσ και κοτο για να πανε τα φαρμακια κατο ,πολιεμπιρογνομονα πολιγνοστι του πιοτικου φραπε !!!!!!!!
Αλλά φτάνει πια …τόσο καιρό μας γαμούσες τα μάτια με την ανορθογραφία σου και είναι ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ…!!!....Σταμάτα το…!!!
Γράφε στο Word και μετά κάνε copy paste…
Αυτά..
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Βοθρε..μαγκια σου που έφυγες και μαγκιά σου που ξαναγύρισες..
Αλλά φτάνει πια …τόσο καιρό μας γαμούσες τα μάτια με την ανορθογραφία σου και είναι ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ…!!!....Σταμάτα το…!!!
Γράφε στο Word και μετά κάνε copy paste…
Αυτά..
Μην του τη λες... είναι κάτι σαν τον Μποστ του σαϊτ
οτι πι ο Πουρουλισ,τον Μποστ δεν τον εχο δασκαλοΜην του τη λες... είναι κάτι σαν τον Μποστ του σαϊτ
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Με αυτά που γράφετε , και κατόπιν εντόνων πιέσεων , συντόνων προτροπών από οικονομικούς παράγοντες τις χώρας , φορτικών παρακλήσεων από θαυμαστές , εκκλήσεων από συμπαρισταμένους ( μέχρι και επιτροπή φτιάξανε) , και μετά τέλος από παρέμβαση κορυφαίου πολιτικού παράγοντα της Χώρας , αποφάσισα να ενδώσω και να δώσω συγχώρεση στο Βόθρο , με τους ειδικώτερους όρους και συμφωνίες που περιγράφω στο blog μου .
Για να παραφράσουμε το κλασσικό μυθιστόρημα του Τζων Λε Καρρέ:
"Ο Βόθρος που γύρισε από το κρύο"
εμενα μαρεσι η ζεσταΓια να παραφράσουμε το κλασσικό μυθιστόρημα του Τζων Λε Καρρέ:
"Ο Βόθρος που γύρισε από το κρύο"
Ο θρούλης υπεσχέθη να μη είναι στο μέλλον είρων , μηδενιστής και αρλουμπογράφος .
αμα ιξερα τι ινε ολα αφταΟ θρούλης υπεσχέθη να μη είναι στο μέλλον είρων , μηδενιστής και αρλουμπογράφος .
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
διεγραφησαν 1.101.101,10 παντελως ασχετα ποστ απο τα θρεντ των ενημερωσεων των στριπ.
ελαβον:
βοθρος: 1.101.100,10
λοιποι: 0.000.001.00
συνεπως εκλεγεται παμψηφεί πως ο βοθρος θα ποσταρει ΜΟΝΟ σε αυτο το θρεντ.
ευλογησον λεμε..
..
ελαβον:
βοθρος: 1.101.100,10
λοιποι: 0.000.001.00
συνεπως εκλεγεται παμψηφεί πως ο βοθρος θα ποσταρει ΜΟΝΟ σε αυτο το θρεντ.
ευλογησον λεμε..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
ωχ !!!!Sorry για το ασχετο..
Αλλα γεροξεκούτη παπαδιακο θες να σε χρωματίσω ..ετσι για να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές ??
πως το κανες αυτο ρε ????
Ενα απλο pm ...λιγα δεύτερα απο τη ζωή μου..ωχ !!!!
πως το κανες αυτο ρε ????
Και αν δεν εισαι καλο παιδι θα σε κανω δίχρωμο..κουφαλα..που φοβίζεις τον κόσμο ..παλιοτραγε.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
τωρα παλι αυτο το διχρωμμο τι ειναι ???? τιποτα γκέι σαν και του λόγου σου ????Ενα απλο pm ...λιγα δεύτερα απο τη ζωή μου..
Και αν δεν εισαι καλο παιδι θα σε κανω δίχρωμο..κουφαλα..που φοβίζεις τον κόσμο ..παλιοτραγε.
Gay και να καίει ..λουγκρα...της Ιερας συνόδου / Οδού (που κάνεις και πιάτσα) ..τωρα παλι αυτο το διχρωμμο τι ειναι ???? τιποτα γκέι σαν και του λόγου σου ????
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
βγαλε μου τοGay και να καίει ..λουγκρα...της Ιερας συνόδου / Οδού (που κάνεις και πιάτσα) ..
Θα στο κανω το χατήρι μωρή μπιρμπιλοο...με την προϋπόθεση...οτι μετα .......βγαλε μου τοστριγκάκιπρασινο χρωμα μωρη τζιβιτζιλού !!
.
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
.