Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
και που το ξέρεις ρε μάγκα;
μας ξέρεις από κοντά;

OΚ Γουστάρεις να μάθουμε από κοντά ο ένας τις επιδόσεις του άλλου. Λοι΄πόν σε προκαλώ σε μονομαχία φορτώματος (δε κάνω πλάκα μιλάω πολύ σοβαρά) και άμα γουστάρεις καλούμε και το Pur για διαιτητή. Που θέλεις να παίξεις εντός έδρας σε κανένα strip-show ή θέλεις να παίξουμε σε δική μου έδρα τίποτα guzzel, crystal και λοιπά. Αύριο, Τρίτη, Τετάρτη πότε θέλεις.... Μη το δεις σαν τσαμπουκά, δε παίζει στη καμία. Σαν μία απλή μονομαχία δες το, θα έχει χαβαλέ.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
OΚ Γουστάρεις να μάθουμε από κοντά ο ένας τις επιδόσεις του άλλου. Λοι΄πόν σε προκαλώ σε μονομαχία φορτώματος (δε κάνω πλάκα μιλάω πολύ σοβαρά) και άμα γουστάρεις καλούμε και το Pur για διαιτητή. Που θέλεις να παίξεις εντός έδρας σε κανένα strip-show ή θέλεις να παίξουμε σε δική μου έδρα τίποτα guzzel, crystal και λοιπά. Αύριο, Τρίτη, Τετάρτη πότε θέλεις.... Μη το δεις σαν τσαμπουκά, δε παίζει στη καμία. Σαν μία απλή μονομαχία δες το, θα έχει χαβαλέ.
σεμνα και ταπινα,Βιτσι ροτα τον Πουρ

Επισκέπτης

Χαλάρωσεεεεεεεεεεεεε που έχεις κι έδρα ρε βιτσάκο.

Τι να πουν άλλοι κι άλλοι ; ; ;

Ξέρεις,μιας κ μίλησες για αποχώρηση λόγω υποχρεώσεων,υπάρχουν 2 τρόποι για να φύγεις απο κάπου (με τη θέλησή σου) :
είτε θα σε φτύνουν κ θα σου πετάνε γιαούρτια κ ντομάτες ή θα σε προσκυνούν.Φαίνεται ν'απέχουν πολύ αλλά να είσαι σίγουρος πως μια πρόταση αρκεί για να γκρεμιστεί/φτιαχτεί ένα προφίλ.

Βέβαια στα παπάρια μας,γιατί μιλάμε για nicknames.Απλά έριξε 5άρα η θρυλάρα κ γουστάρω να πω καμιά μαλακία!

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Μην τσακώνεστε αδέλφια,

Εγώ λέω πως όλοι σας φορτώνετε  κολωνοχορευτριες αφού είναι τόσες πολλές μα παρά πολλές

Γιατί εάν δεν φορτώνατε  η Συγγρού θα ήταν γεμάτη από δαυτες νωρίς το πρωί

Και τι άλλο να κάνουν οι κορασίδες παρά να περιμένουν τους μπουρδελιαριδες να τις φορτώσουν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κάτσε να στο πω αλλιώς

συνταξιοδοτήθηκα. Εξαγόρασα και τα ένσημα τα τελευταία.
ή ελληνιστί
εκεί που είσαι ήμουνα και κει που είμαι δε θα ρθεις ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

μάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααακκκκκκκκ
που σαι ρε γαμώ τα γεράματά μου...........
με καλούνε σε μονομαχία στον ήλιο τώρα που άδειασα όλα τα καρπούζια

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Υ.Γ. 1
πότε ρε μάγκες από τότε που αποσύρθηκα άνοιξαν στριπ με όνομα γκιουζέλ και κρίσταλ;
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

έκλεισε και το στριπ τζι αρ και δεν μπορώ να ενημερωθώ πλέον
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Υ.Γ. 2
την πούτσα μου τη μεγάλη δεν τη βγάζω για μονομαχία. μόνο για πήδουλο.

Επισκέπτης

Εξαγόρασες και του στρατού ;  :grin: (λέω,μήπως κι έχουμε καμιά ελπίδα εμείς οι νέοι στο άθλημα)!  :-

Εγώ πάντως σε μονομαχία έβαζα παλιά το σκύλο μου,ένα καθαρόαιμο τσιουάουα απεσταλμένο προσωπικά απ'την κ.Χίλτον.

Ρε συ personanongrata,ο ήλιος ανατέλει απ'τη δύση ή μήπως δύει στην ανατολή ; ; ;  :2funny:

Προς Υ.Γ.1,είναι καινούρια κωλάδικα αυτά.Φοράνε τη στριγκιά (σκουρόχρωμη κατά προτίμηση) μέσα από see through (ανοίχτοχρωμα κατα πρότιμηση 2) παντελόνια/φούστες και δε συμμαζεύεται!  :sunglasses: :sunglasses:

*Ανοιχτό είναι το
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]www.strip.gr
,άσε[/URL] που θα ενημερωνόμαστε απ'το
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]www.n-eat-s.gr.co.org
 [/URL] :2funny:

Προς Υ.Γ.2,η πούτσα τι χρώμα έχει ;  :boobies: :boobies:

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
κάτσε να στο πω αλλιώς

συνταξιοδοτήθηκα. Εξαγόρασα και τα ένσημα τα τελευταία.
ή ελληνιστί
εκεί που είσαι ήμουνα και κει που είμαι δε θα ρθεις ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

μάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααακκκκκκκκ
που σαι ρε γαμώ τα γεράματά μου...........
με καλούνε σε μονομαχία στον ήλιο τώρα που άδειασα όλα τα καρπούζια

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Υ.Γ. 1
πότε ρε μάγκες από τότε που αποσύρθηκα άνοιξαν στριπ με όνομα γκιουζέλ και κρίσταλ;
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

έκλεισε και το στριπ τζι αρ και δεν μπορώ να ενημερωθώ πλέον
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Υ.Γ. 2
την πούτσα μου τη μεγάλη δεν τη βγάζω για μονομαχία. μόνο για πήδουλο.

EEE...... άντε γεια κοτούλα...... Όλοι φορτώνεται αλλά τη κρίσιμη στιγμή κοκοκοκοκο

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
1. το "αυτά" μπορεί να είναι copyright του Nokia, αλλά το "αυτά...!!!" είναι copyright δικό μου, για να μην μπερδευόμαστε ...!!!

2. το να φύγεις με παρέα δεν είναι απαραίτητα φόρτωμα, μπορεί να πάτε για φαγητό ... οπότε θέλω να κρυφτώ στη ντουλάπα να παίρνω μάτι ...για να είμαστε σίγουροι ...!!!

3. Τις κορασίδες που διαθέτουν αυτοκίνητο πως τις φορτώνεις ??? πάτε στο μοτέλ και τις επιστρέφεις στο γκόλντ μετά ή πάτε χώρια ? πάλι θέλω ντουλάπα για να έχουμε αποδείξεις ...!!!

4. Αν με πιάσει κανένας "ποιητικός οίστρος" ενώ είμαι μέσα στη ντουλάπα... μπορεί να βγώ να σας κάνω παρέα ???

Πάντα καλοπροαίρετα ρεεεεεεεεεεε

Αυτά...!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
O Vitsiς  να  αγοράσει  γαντάκια  και  θερμοφόρα , να  μη  κρυώνει όταν  περιμένει  ασκόπως  χαράματα και  αρπάξει  καμία  πούντα .
Επίσης  το  καλό  αυτό  παιδί θα  πρέπει να  μη  γίνεται θρασύς με  τους  καθηγητάς  του  είδους .
Καλύτερα  να  προστρέξει  περιδεής  και  συνεσταλμένος στην  τεραστία  εμπειρία  τους μήπως  και  μπορέσει  να  ωφεληθεί

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.902
Πόντοι
22.785
k ερωτω..
τι εστι παιδια του σωληνα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
O Vitsiς  να  αγοράσει  γαντάκια  και  θερμοφόρα , να  μη  κρυώνει όταν  περιμένει  ασκόπως  χαράματα και  αρπάξει  καμία  πούντα .
Επίσης  το  καλό  αυτό  παιδί θα  πρέπει να  μη  γίνεται θρασύς με  τους  καθηγητάς  του  είδους .
Καλύτερα  να  προστρέξει  περιδεής  και  συνεσταλμένος στην  τεραστία  εμπειρία  τους μήπως  και  μπορέσει  να  ωφεληθεί
ποιους εννοεις καθηγητες φιλτατε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

άμα η κοτούλα του σπάσει τ αβγά στο κούτελο θα πηγαίνει όπως ο Μακεδόνας να βγει σε κάνα σίριαλ....

Βιτσιδάκο;
Από που κλάνει το μπαρμπούνι;

Υ.Γ.
όταν θα πάρεις πιστοποιητικό ISO το συζητάμε ξανά εάν θα επανεμφανιστώ ως γκεστ σταρ για μονομαχία.
όποιο κοκόρι κατάλαβε, κατάλαβε;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom