Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
παρε και εμενα εγω 500 μονο θελω.ΑΝΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΕ.ποιος εισαι?
αληθεια λεει.αλλα ρε ζαχ 1000 ευρω για γαμησι?η και 500?υπερβολη.παρε κανα ct καλυτερα.η παμε στο φιλο τον ακορεστο να διαλεξεις οποιο κρεας θες με 100 ευρουλακια/ωρα :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αληθεια λεει.αλλα ρε ζαχ 1000 ευρω για γαμησι?η και 500?υπερβολη.παρε κανα ct καλυτερα.η παμε στο φιλο τον ακορεστο να διαλεξεις οποιο κρεας θες με 100 ευρουλακια/ωρα :grin: :grin: :grin: :grin:

καλά ρε πάει καλά το άτομο;
βγαίνει με τον ΣΚΡΟΥΤΖ, μιλάει για 2χίλιαρα και περιμένει να τον πάρουν σοβαρά;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αν εχετε τοσο λεφτα να πατε κατα Soho μερια ,
εχει εκει κατι ιδρυματα καταθεσεων να επενδυθουν τα χρηματα,
κριμα απο το Θεο παιδια να πανε αδικα...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
που ειδες το περιεργο?μια φορα ειπε ειχαμε βγει και ειχε 2 χιλιαρικα μαζι του που βλεπεις το ψεμα η το απιθανο?

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Το βγαίνω και έχω πάνω μου 2000 δεν πάει να πει ότι τα ξόδεψα κιόλας ...

λέμε τώρα  :grin:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ελπιζω να μη με εννοεις για τσιγκουνη.γιατι τωρα μπορει να ειμαι επιλεκτικα τσιγκουνης αλλα υπηρχαν εποχες που επι μακρον χαλαγα κανα χιλιαρικο το μηνα σε στριπ και δεν εβγαζα πολλα παραπανω.και οταν λεω επι μακρον το εννοω

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Το βγαίνω και έχω πάνω μου 2000 δεν πάει να πει ότι τα ξόδεψα κιόλας ...

λέμε τώρα  :grin:
αυτο εννοειται.και εγω στο παρελθον εχω παει με διχιλιαρο σε στριπ και χαλασα τα 300 σε ποτα :headbang: :headbang: :headbang:

zaxarenios

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
ρε καθηκια κανα 2ωρο ελειψα....και το γαμησατε....

Γιατι χαλαω την πιατσα ρε φιλε? Επειδη δουλευω και περνω κοντα στα 3000/μηνα (δεν τα κλεβω τα δουλευω μεχρι τελευταια δεκαρα)

Το αν θα δωσο 500 για να γαμησω μια στριπερ ειναι θεμα εγωισμου και μονο, ολα εχουν μια τιμη.

Αν ειναι μπορω οπως ολοι ξερουμε να εχουμε επιλογες απο 20-400 (μπουρδελο-ct)

Ενοειται οτι αν ειμαι με 2000 πανω μου, οτι δεν θα τα φαω ολα. (χτες πηρα 3 χορους στο alcatraz, εκτος οτι με ζαλησε για special, ειπα δεν εχει νοημα. 50 για μαλακια...ΝΟ) χαλασα 60 και αλλα 40 για τα ποτα μου.

Αν ελεγε οτι ναι θα κανουμε φαση, απο την στιγμη αυτη και μετα το κοστος ειναι το τελευταιο.

Απλα χωρις κολυβα πως κανεις κηδεια?.

zaxarenios

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1

εσυ μιλας για χρηματα......?

Ντροπη.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δημοσία  δαπάνη  κηδεύονται  οι εξέχοντες
Τους  απόρους  τους  κηδεύει  η πρόνοια !
Καλά  λεφτά  έχεις , σχολείο  δεν πήγες ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατι χαλαω την πιατσα ρε φιλε? Επειδη δουλευω και περνω κοντα στα 3000/μηνα (δεν τα κλεβω τα δουλευω μεχρι τελευταια δεκαρα)

εγώ παίρνω παραπάνω από σένα αλλά 2 χιλιάρικα για να ΓΑΜΗΣΩ ΣΤΡΙΠΤΗΖΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΟΥΤΕ ΕΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑ 20 ΤΟ ΜΗΝΑ.
Είναι θέμα προσωπικής αξιοπρέπειας.

Το αν θα δωσο 500 για να γαμησω μια στριπερ ειναι θεμα εγωισμου και μονο, ολα εχουν μια τιμη.

Σωστά αλλά άμα δώσεις για γούγκο όσα για μερσεντέ δεν είναι θέμα εγωισμού αλλά μαλακίας.

Αν ειναι μπορω οπως ολοι ξερουμε να εχουμε επιλογες απο 20-400 (μπουρδελο-ct)

Με τέτοια λογική δε νομίζω ότι θα βγάζεις για πολύ ακόμα όσα λες........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ενοειται οτι αν ειμαι με 2000 πανω μου, οτι δεν θα τα φαω ολα. (χτες πηρα 3 χορους στο alcatraz, εκτος οτι με ζαλησε για special, ειπα δεν εχει νοημα. 50 για μαλακια...ΝΟ) χαλασα 60 και αλλα 40 για τα ποτα μου.

Αν ελεγε οτι ναι θα κανουμε φαση, απο την στιγμη αυτη και μετα το κοστος ειναι το τελευταιο.

ε τώρα άμα σου πω ότι συμφωνώ με αυτό που σου είπε ο αρκάνς θα παραξηγηθείς;  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Απλα χωρις κολυβα πως κανεις κηδεια?

άμα θες να σου γνωρίσω μερικούς ρωσσοπόντιους να μάθεις πόσες κηδείες γίνονται χωρίς κόλυβα....
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εγω εχω τζιρο κοντα στα 15 , ζηλευετε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom