ΟΚ.
Θα παμε μαζι και αν ναι,σε ποιο?
παρε και εμενα εγω 500 μονο θελω.ΑΝΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΕ.ποιος εισαι?
ΟΚ.
Θα παμε μαζι και αν ναι,σε ποιο?
αληθεια λεει.αλλα ρε ζαχ 1000 ευρω για γαμησι?η και 500?υπερβολη.παρε κανα ct καλυτερα.η παμε στο φιλο τον ακορεστο να διαλεξεις οποιο κρεας θες με 100 ευρουλακια/ωραπαρε και εμενα εγω 500 μονο θελω.ΑΝΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΕ.ποιος εισαι?
αληθεια λεει.αλλα ρε ζαχ 1000 ευρω για γαμησι?η και 500?υπερβολη.παρε κανα ct καλυτερα
καταλαβα.πολλα λεφτα σε λαθος χερια.το γνωστο εργο που χαλαει τη πιατσα.
αληθεια λεει.αλλα ρε ζαχ 1000 ευρω για γαμησι?η και 500?υπερβολη.παρε κανα ct καλυτερα.η παμε στο φιλο τον ακορεστο να διαλεξεις οποιο κρεας θες με 100 ευρουλακια/ωρα
που ειδες το περιεργο?μια φορα ειπε ειχαμε βγει και ειχε 2 χιλιαρικα μαζι του που βλεπεις το ψεμα η το απιθανο?καλά ρε πάει καλά το άτομο;
βγαίνει με τον ΣΚΡΟΥΤΖ, μιλάει για 2χίλιαρα και περιμένει να τον πάρουν σοβαρά;
πού να σου εξηγει τωρα βρε σκρουτζ ??που ειδες το περιεργο?μια φορα ειπε ειχαμε βγει και ειχε 2 χιλιαρικα μαζι του που βλεπεις το ψεμα η το απιθανο?
ελπιζω να μη με εννοεις για τσιγκουνη.γιατι τωρα μπορει να ειμαι επιλεκτικα τσιγκουνης αλλα υπηρχαν εποχες που επι μακρον χαλαγα κανα χιλιαρικο το μηνα σε στριπ και δεν εβγαζα πολλα παραπανω.και οταν λεω επι μακρον το εννοωκαλά ρε πάει καλά το άτομο;
βγαίνει με τον ΣΚΡΟΥΤΖ, μιλάει για 2χίλιαρα και περιμένει να τον πάρουν σοβαρά;
αυτο εννοειται.και εγω στο παρελθον εχω παει με διχιλιαρο σε στριπ και χαλασα τα 300 σε ποταΤο βγαίνω και έχω πάνω μου 2000 δεν πάει να πει ότι τα ξόδεψα κιόλας ...
λέμε τώρα
αληθεια λεει.αλλα ρε ζαχ 1000 ευρω για γαμησι?η και 500?υπερβολη.παρε κανα ct καλυτερα.η παμε στο φιλο τον ακορεστο να διαλεξεις οποιο κρεας θες με 100 ευρουλακια/ωρα
Απλα χωρις κολυβα πως κανεις κηδεια?.
Γιατι χαλαω την πιατσα ρε φιλε? Επειδη δουλευω και περνω κοντα στα 3000/μηνα (δεν τα κλεβω τα δουλευω μεχρι τελευταια δεκαρα)
Το αν θα δωσο 500 για να γαμησω μια στριπερ ειναι θεμα εγωισμου και μονο, ολα εχουν μια τιμη.
Αν ειναι μπορω οπως ολοι ξερουμε να εχουμε επιλογες απο 20-400 (μπουρδελο-ct)
Ενοειται οτι αν ειμαι με 2000 πανω μου, οτι δεν θα τα φαω ολα. (χτες πηρα 3 χορους στο alcatraz, εκτος οτι με ζαλησε για special, ειπα δεν εχει νοημα. 50 για μαλακια...ΝΟ) χαλασα 60 και αλλα 40 για τα ποτα μου.
Αν ελεγε οτι ναι θα κανουμε φαση, απο την στιγμη αυτη και μετα το κοστος ειναι το τελευταιο.
Απλα χωρις κολυβα πως κανεις κηδεια?