Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Mε απλά λόγια το θέλεις, οκ με απλά. Σε δύο μήνες θα παίξει τρελή συγκατοίκηση με το έταιρον ήμιση, λόγω επικείμενης εγκυμοσύνης. Οπότε τέρμα οι τσάρκες. Ορίστε σας είπα το πόνο μου.....

Αντε μπρε...Με το καλο..Ευχομαι τα καλυτερα..!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Αυτα..

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα εχω μια απορια, καποτε οι στριπτιτζουδες ηταν απο ηλικιες 18-25 τωρα οπου παω βλεπω ηλικιες απο 27-35 τελικα πια ειναι σημερα η μεση ηλικια που μπορει να κρατηθει μια στριπτιτζου
στο χωρο αυτο γιατι δεν κανουν ανανεωση.καπου εχω βαρεθει με τα πουρα

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τελικά μόνος μου θα νυχτοπερπατήσω και σήμερα......... Όλοι για ύπνο θα πάτε?

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
165
Πόντοι
1
Μας χτύπησε ίωση. Θες να κολλήσουμε τα κορίτσα; :P

:S

planet448

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Να'σαι καλα Παπα-Γιωργη μου..Απλα εχθες, μολις εγραψα ενα μηνυμα στον Υπουργο, αυτο διεγραφη και εγω εφαγα πορτα.. :think:

Μετα απο λιγο η πορτα ξαν'ανοιξε.. :rockon:

Αυτα..
ανοιγει καινουργιο strip show διπλα στο λιδο palace με ονομα kamasutra to σαββατο

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Κάτσε επειδή δε κατάλαβα, ανοίγει καινόύργιο strip show δίπλα από το Lido...

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
επισης να διευκρινηστει αν ανοιγει το σαββατο γιατι δεν ειναι σαφες  :cheesy:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
@ planet448

Kαι γιατι το λες κανοντας παραθεση τα δικα μου μηνυματα ?

Εσυ μου περασες ενα πμ, που ελεγες κατι για φουστη.. Ακομα περιμενω να εξηγησεις τι εννοουσες..

Αυτα..και καληνυκτα σας αγαπητοι στριπτοβιοι.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
@ planet448

Kαι γιατι το λες κανοντας παραθεση τα δικα μου μηνυματα ?

Εσυ μου περασες ενα πμ, που ελεγες κατι για φουστη.. Ακομα περιμενω να εξηγησεις τι εννοουσες..

Αυτα..και καληνυκτα σας αγαπητοι στριπτοβιοι.

Που ανοίγει το νέο μαγαζί ???

και πότε ???

:2funny: :2funny: :2funny:

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Mε απλά λόγια το θέλεις, οκ με απλά. Σε δύο μήνες θα παίξει τρελή συγκατοίκηση με το έταιρον ήμιση, λόγω επικείμενης εγκυμοσύνης. Οπότε τέρμα οι τσάρκες. Ορίστε σας είπα το πόνο μου.....

Φιλε Βιτσι εαν αυτο αποτελει επιλογη και οχι επιβολη τοτε σε βρισκω πολυ καλα μα παρα πολυ καλα

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ας πούμε ότι είναι κάτι που δε με χαλάει και το θέλω έτσι απλά.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Vitsi
Είσαι  άδικος !
Δεν σε  έκλασα  απλά  είχα  άλλες  απασχολήσεις  και κλειστό  το PC. Δεύτερον  η  φάση  κόλησε  στο  έκτακτο
Τρίτον  καλορίζικο .
28 δεν  είναι  μικρή ηλικία . Θά σαι και καλά  με το παιδάκι σου  αύριο .
Αλλά  , πρόσεξε  μην αγριέψεις  αργότερα !
Μόνο  αυτό και τπτ  άλλο .

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ναι και μετα απο το παρτυ που θα μας κανεις,θα βαλεις και τους μπραβους σου να μας δειρουν.μας καηκανε τα αρχιδια για το κολομπαρο σου.και μονο που μιλας ετσι φαινεσε τι εισαι.εχουμε λεφτα να παμε οποτε θελουμε και οπου θελουμε.Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ και το να μας περνατε για μαλακες δεν μας αρεσει.τωρα οσο για εσενα κατσε στο κολομπαρο σου και περιμενε το επομενο σου θυμα.παντως εγω δεν προκειτε να ειμαι,και πιστευω και αλλοι απο εδω μεσα.
+100000
maitre ειλικρινα μου εισαι συμπαθης αλλα μη μας περνας για ορνια.ξερουμε πολυ καλα τι ρολο βαρανε οι στριπτητζουδες και πως δουλευει το συστημα.απλα αραξε και περιμενε κανα θυμα να μπει στο μαγαζι.μην προσπαθεις να μας πεισεις αυτα που πιστευεις η που παριστανεις οτι πιστευεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πάμε να κάνουμε μια σύντομη ενημέρωση τι γίνεται στα αντίστοιχα κωλόμπαρα της μεγαλονήσου για να έχουμε και ένα μέτρο σύγκρισης.....

1.
Ρωσσίδες και Ουκρανές ως επί τω πλείστον.
2.
Ανογμα στις 22:00, κλείσιμο στις 03:00 έως 04:00.
3. μετά το κατοστάρι διακοσάρι και ανάλογα με την γκόμενα συνεννοείται ο πελάτης με τον μαγαζάτορα και παίρνει τη γκόμενα ή κατευθείαν μετά το κλείσιμο ή την επόμενη από τη μία το μεσημέρι και για καμμία ώρα. Το ποσό το συνεννοείσαι με τις κοπέλες.

Συμπέρασμα.....
Στα κωλόμπαρα στη μεγαλόνησο είναι κοινός τόπος όπως και σε άλλους ευρωπαικούς προορισμούς ότι θα πάς για ποτάκι και με κάτιτις παραπάνω ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ......

Αυτά για αυτούς που δηλώνουν ότι στα στριπ δεν πας για να γαμήσεις..........
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και τις καθαρίστριες και κάτι μαύρους που δουλεύουν στη κουζίνα.

Στο πάρτυ δεν είναι υποχρεωτικό να έρθεις αρκανς αν φοβάσαι τους μπράβους.
ήμαρτον τόση μαλακία έχει πέσει σ' αυτό το τόπο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Λοιπόν επειδή απο πολλούς έχω χαρακτηρισθεί ως μαγαζάτορας και ιδιοκτήτης ιδρύματος σας προσκαλω όλους σε μια δωρεάν βραδιά στο κωλόμπαρό μου όπου θα πιείτε ότι τραβάει η ορεξάρα σας και θα γαμήσετε όλα τα διαθέσιμα μουνια που έχω στη δουλεψή μου καθώς και αν δεν φτάσουνε θα μπάσουμε μέσα και μερικές περαστικές απο το δρόμο για την απόλυτη ικανοποίησή σας. ΟΚ; Ελπίζω τώρα να είστε ευχαριστημένοι!!! Αν έχετε απορίες καλέστε ένα γιατρό να σας τις λύσει.  
μόνο ιδιοκτήτης στριπτιτζίδικου η μαιτρε στριπτιτζίδικου θάγραφε τίς βλακείες και ειρωνείες  πού γράφεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom