Mε απλά λόγια το θέλεις, οκ με απλά. Σε δύο μήνες θα παίξει τρελή συγκατοίκηση με το έταιρον ήμιση, λόγω επικείμενης εγκυμοσύνης. Οπότε τέρμα οι τσάρκες. Ορίστε σας είπα το πόνο μου.....
Αντε μπρε...Με το καλο..Ευχομαι τα καλυτερα..!!!
Αυτα..
Mε απλά λόγια το θέλεις, οκ με απλά. Σε δύο μήνες θα παίξει τρελή συγκατοίκηση με το έταιρον ήμιση, λόγω επικείμενης εγκυμοσύνης. Οπότε τέρμα οι τσάρκες. Ορίστε σας είπα το πόνο μου.....
ανοιγει καινουργιο strip show διπλα στο λιδο palace με ονομα kamasutra to σαββατοΝα'σαι καλα Παπα-Γιωργη μου..Απλα εχθες, μολις εγραψα ενα μηνυμα στον Υπουργο, αυτο διεγραφη και εγω εφαγα πορτα..
Μετα απο λιγο η πορτα ξαν'ανοιξε..
Αυτα..
ανοιγει καινουργιο strip show διπλα στο lido palace το kamasutra αυτα το σαββατοΑντε μπρε...Με το καλο..Ευχομαι τα καλυτερα..!!!
Αυτα..
@ planet448
Kαι γιατι το λες κανοντας παραθεση τα δικα μου μηνυματα ?
Εσυ μου περασες ενα πμ, που ελεγες κατι για φουστη.. Ακομα περιμενω να εξηγησεις τι εννοουσες..
Αυτα..και καληνυκτα σας αγαπητοι στριπτοβιοι.
ποντους?Απλά είμαι μόνο 28
+100000ναι και μετα απο το παρτυ που θα μας κανεις,θα βαλεις και τους μπραβους σου να μας δειρουν.μας καηκανε τα αρχιδια για το κολομπαρο σου.και μονο που μιλας ετσι φαινεσε τι εισαι.εχουμε λεφτα να παμε οποτε θελουμε και οπου θελουμε.Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ και το να μας περνατε για μαλακες δεν μας αρεσει.τωρα οσο για εσενα κατσε στο κολομπαρο σου και περιμενε το επομενο σου θυμα.παντως εγω δεν προκειτε να ειμαι,και πιστευω και αλλοι απο εδω μεσα.
μόνο ιδιοκτήτης στριπτιτζίδικου η μαιτρε στριπτιτζίδικου θάγραφε τίς βλακείες και ειρωνείες πού γράφεις...Λοιπόν επειδή απο πολλούς έχω χαρακτηρισθεί ως μαγαζάτορας και ιδιοκτήτης ιδρύματος σας προσκαλω όλους σε μια δωρεάν βραδιά στο κωλόμπαρό μου όπου θα πιείτε ότι τραβάει η ορεξάρα σας και θα γαμήσετε όλα τα διαθέσιμα μουνια που έχω στη δουλεψή μου καθώς και αν δεν φτάσουνε θα μπάσουμε μέσα και μερικές περαστικές απο το δρόμο για την απόλυτη ικανοποίησή σας. ΟΚ; Ελπίζω τώρα να είστε ευχαριστημένοι!!! Αν έχετε απορίες καλέστε ένα γιατρό να σας τις λύσει.
Κορόιδο θα σε περιμένω να σε μαδήσωμόνο ιδιοκτήτης στριπτιτζίδικου η μαιτρε στριπτιτζίδικου θάγραφε τίς βλακείες και ειρωνείες πού γράφεις...